Sağol teyzesi :) senin minnoşda bal şeker. Allahım siZlere bağışlasın 41 kere maşallah.kıskenççççççç
ben seni görmedim ama alişin arkadan uyurkenki hali bile bal ballllll:)
çatladı zaaaarrr
bunu duyduğumdan beri tüylerim tikennn tikeeen valla, gözümüz aydınn allahımmm uzun ömür versin...
BAŞAAAAKKKK Ege' nin doğumgününmü bugün..iyiki doğmuş kara böcükk foto isteriz :)
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli, ben fenalardayım bebe hasta, annem hasta kıza bakamıyo, ben izin alamıyorum, koca hasta ama hasta hasta o izin aldı bakıyo kızıma... kızım ishal sabahtan beri 10 bez ve kıyafet batırdı,salgın varmış lanet olası salgın bizide yıktı geçti..aman dikkat edin çocuklara... bende işteyimkafam evde çalışmaya çalışıyorum, bence bebeği olan herkes evde olmalı !!!
oyyy kıyamam zeynepçiğee,hepinize geçmiş olsun kuzum ALLAH şifalar versinkıskenççççççç
ben seni görmedim ama alişin arkadan uyurkenki hali bile bal ballllll:)
çatladı zaaaarrr
bunu duyduğumdan beri tüylerim tikennn tikeeen valla, gözümüz aydınn allahımmm uzun ömür versin...
BAŞAAAAKKKK Ege' nin doğumgününmü bugün..iyiki doğmuş kara böcükk foto isteriz :)
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli, ben fenalardayım bebe hasta, annem hasta kıza bakamıyo, ben izin alamıyorum, koca hasta ama hasta hasta o izin aldı bakıyo kızıma... kızım ishal sabahtan beri 10 bez ve kıyafet batırdı,salgın varmış lanet olası salgın bizide yıktı geçti..aman dikkat edin çocuklara... bende işteyimkafam evde çalışmaya çalışıyorum, bence bebeği olan herkes evde olmalı !!!
Burdaki hatunların çoğunu facede görüyorum o yüzden seni ayrıı özlüyorummmmkocanı ikna et face aç kendine lütfeeeennnnn oraya daha rahat girebiliyorum, hadi kızlar psikolojik baskı yapalım beydağlıya :)
allahım sağlık versin inşşş inşşşşş hiç bir sorun olmadan evine gelsin küçük paşa28+5 sanirim canim cuma 29 olacak dediğine gore
kipir kipirmis maasallah bugün sütunu sahip vereceklermis bebek başka katta kuvezde paşada ameliyatla olduğu için görememiş babasi resim çekip gostermisKıyafetlerin içinde kaybolmuş jeli pasa öylediyor
Msj attim cvp yokayyyyyy paşam ne yapıyor acaba,nasıllar
çay içennnnnnnnnnnnnnnnnn
meşguller yada görmediler,inşaallah her şey yolundadır...Msj attim cvp yok
acik olsun
ooyyyyyy bizim paşamız doğurmuş demek çook sewindim rabbim onuda minik jelibonuda korusunişşallah sağsalim ewlerine dönerler
BAŞAK hanım nerelerdesiniz topikle ilgilenseniz,ama nerdeeee.. PAŞAM doğurdu, karı heçççççç ortada yok,doğumgününe mi hazırlınayon
kışı sevmiyorumbaşak hanım nerelerdesiniz topikle ilgilenseniz,ama nerdeeee.. Paşam doğurdu, karı heçççççç ortada yok,doğumgününe mi hazırlınayon
Amin inşallah .. Canım.
Evet ama hepimiz fıstık gibiyiz dedi sewinc ama dumoşda çok tatlı. Maşallah :)))
Bak bu soruyu sordun kız kaçtı:)))
Bu kadar direk sorduğun için
Bıraksaydın kızcağız buranın atmosferine ve ne kadar çılgın kadınlar olduğumuza bi alışasaydı :)))
kışı sevmiyorum
sevmiyor
sevmiyyor
sevmiyoruz
sevmiyorsunuz
sevmiyorlar:99:
selam kızlar bugün giremedim çünkü dün akşamdan beri net yoktu bu akşam geldi bende eşim yatınca bi bakayım dedim
başakcım benim bu hafta sonu misafirim var 2 haftadır çağırıyodum 14 den sonra geliriz demişti yani bu hafta sonu
bende gelmek isterdim egenin ilk doğumgününe ama bu misafiri iptal edemem
Heeee noldu catladinmi
al dumanı da göbeğine sok oraya sığar kocaman göbeğin var
orda sakla dumanla yat uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?