Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Burdaki hatunların çoğunu facede görüyorum o yüzden seni ayrıı özlüyorummmm kocanı ikna et face aç kendine lütfeeeennnnn oraya daha rahat girebiliyorum, hadi kızlar psikolojik baskı yapalım beydağlıya :)

Canim çok geçmiş olsun aile boyu size bencede bebeği olan herkes evde olmali . Rabbim acil şifalar versin insallah amin

Sağol teyzesi :) senin minnoşda bal şeker. Allahım siZlere bağışlasın 41 kere maşallah.
Sanada aile boyu geçmiş olsun. Eyşan iyi olsaydı diğerleri önemli değil :) diycekdim ama öbürleride hasta olunca ya bulaşıyor soğuk algınlığı vs ve de bakmak zor oluyor bebeğe. Ama çocuklar çok zor atlatıyor dilerim en kısa zamanda geçer tatlım

Bizim Burdada su çiçeği salgını var inşallah Aliş'e geçmez kimseden

oyyy kıyamam zeynepçiğee,hepinize geçmiş olsun kuzum ALLAH şifalar versin

bende hepinizi çok merak ediyorum canım benim bidenemama adam ikna olmuyor kaç yıldır baskı yapıyorum keçi gibi inatçı,walla benimle alakası yok...bende gizli bişey yapmak istemiyorum

allahım sağlık versin inşşş inşşşşş hiç bir sorun olmadan evine gelsin küçük paşa

ooyyyyyy bizim paşamız doğurmuş demek çook sewindim rabbim onuda minik jelibonuda korusunişşallah sağsalim ewlerine dönerler

Msj attim cvp yok

acik olsun
meşguller yada görmediler,inşaallah her şey yolundadır...

tamam açık olsun
ooyyyyyy bizim paşamız doğurmuş demek çook sewindim rabbim onuda minik jelibonuda korusunişşallah sağsalim ewlerine dönerler

ewet paşamız doğurdu,inşaallah canım sağsalim dönsünlersen nasılsın ketenhelvam seni gördüğüme sevindim,ikizler nasıl,büyümüşlerdir şimdi

BAŞAK hanım nerelerdesiniz topikle ilgilenseniz,ama nerdeeee.. PAŞAM doğurdu, karı heçççççç ortada yok,doğumgününe mi hazırlınayon

Jelibonnnn doğmuşşşşşşşşşşşş:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Gerçekten jelibon amaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Göbekli marullllll karııııııı paşagülle görüşürsen iyi dileklerimizi ilet çok seindiğimizi söyle

başak hanım nerelerdesiniz topikle ilgilenseniz,ama nerdeeee.. Paşam doğurdu, karı heçççççç ortada yok,doğumgününe mi hazırlınayon
kışı sevmiyorum
sevmiyorsun
sevmiyyor
sevmiyoruz
sevmiyorsunuz
sevmiyorlar:99:

Son düzenleme:

aaa gerçekten hatun kayboldu he
keşke direk sormasaydım
belkide çarpışmanıjn ne olduğunu bile bilmiyordu

hemne gelirgelmez nerden buldu n misafiri kimin var burda:99:

neyse biz seninle başabaş tanışırız inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…