Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak hnm listeyi guncelle pasa doğurdu oğlu oldu ben oglum yolda insallah. 8. Arkadaştan normal yolla gebe kaldi. Uzun zamandır doktor doktor gezdi tüp yaptiracakti bu adeti bekliyordu rahim filmi için adet gelmedi test yaptı hamile rabbine binlerce sukur

pasa jelisine sut sagiyormus dun görmüş kuzusunu bugünde gorecekmis iyi olsunlar hep iyi haberler alalim insallah

Hadi artik kimilda sende Rabbim yardimcin olur dua ediyorum bir Dr git bakim miyomlarda küçülme varmi
Bülent haydardedeogluna gitsene cnm bekleme artik zaman su

amin canım yavrusunu annesine babasına bağışlasın Rabbim
Aliş içinde sağol bitanem evet inşallah hafif atlatırız..

Sanada Herkeslerrrrrrrrre de Günaydın

Herkese hayırlı cumalar

Alişimin aşısı var dua edin kızlar geçen sefer canı çok yandı çok ağladı kuzum

Buarada paşam sağıyormuş jelisine kay kat yarasın çabuk toparlansın inşallah.

Yeni hamişimiz kim ? Listeye bakmadım. Kimse hayırlı olsun , Rabbim tamamına erdirsin inşallah saglıkla hayırlısıyla inşallah. Darısında diğer isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah. O da mı pıhtılı? Rabbim kolaylık versin

Dumannnnn bebişin nasıl iyileştimi biraz daha Eyşan?

Beydağlım sende sewinccimmmm dediği gibi biraz acele kuzum :) zaman su gerçekdende

Egecikkkkkk yeni yaşın hayırlı olsun kuzum. Saglık mutluluk hayırlı bi ömür olsun önünde inşallah. Annenle babamla birlikde kuzummmm

HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”

“Allah’a güvendim (bana yeter)ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”HAYIRLI CUMALAR

kışı sevmiyorum
sevmiyorsun
sevmiyyor
sevmiyoruz
sevmiyorsunuz
sevmiyorlar:99:
ben kışı severim ama,ah şu zoba derdi olmazsaaaa
ah be kötü olmuş geçmiş olsun canım,saçınıda dinlendir aman diyim
delüüüüü
iyiyim canım sağol,sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
sananda hayırlı cumalar canım

kız SERAY mı hamileeeeeeeeee,ayyy öyleyse çoookkkkkk sevinirimmmmmmm.....
Hadi artik kimilda sende Rabbim yardimcin olur dua ediyorum bir Dr git bakim miyomlarda küçülme varmi
Bülent haydardedeogluna gitsene cnm bekleme artik zaman su
ewet canım çok haklısın zaten bugünlerde canım iyice sıkkın bu mesele yüzünden,artık doktora gitmeye korkuyorum...yaşımda 35 oldu bir tarafım vazgeç demeye başladı yine..
yaş 35 yolun yarısı demiş şair.....

ahh umudum aahhhhhh aklımdan neler geçiyor birr bilsen

sözde bubün temizlik yaptıracaktım,kadın merdivenden düşmüş ayağına basamıyormuş...

offf offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,şansıma tüküreyimmmmmm

hatunlarımmm hayırlı cumalarrr
İMAN iki eşit parçadır. Yarısı SABIR, yarısı,ŞÜKÜRdür. Hz.Muhammed (s.a.v.)
bende sabredıyorum daha dogrusu sabretmeye calısyrm ama her gunume sukredıyorum benımle bırlıkte evlat bekleyen topıkımızdekı bır elın parmagını gecmyen hatunlarım ınsallah bızımde yuzumuz gulucek.. cook az kaldı sayımız ınsallah topıkte hamıle olmyan evladını kucagna alamayan kalmasın..
cokmu cok duygusalım 4 aydr adet olamadgm ıcın cok aglıyorum su sıralar salı olsun da bakalım neler dıcek doktr.. bu anamın doktoruda oyle bı karıstırıyo kı bde elını sokuyo 3 4 gun agrım oluyo ama olsun..

bu arada sevvınc ablaya koca moca deme basak yemınle senden zayıf dun bızzat gozlermle gordum hamıle dmeye bın sahıt lazım mınnos o

foto nasıl yuklenıyooo yukluyım sıze yanık kafamı

sanada hayırlı cumalar kuzum

inşaallah bizlerinde yüzü gülecek üzülme tatlım...inşaallah güzel şeyler söyler doktorunda sende bir an evvel kucağına alırsın bebeğini:))
sevinçi facede mi gördün
walla foto nasıl yükleniyor hiç bilmiyorum ben,koy bakim merak ettim nasıl olmuş saçların...

yaaaaaaaaa SERAY mı hamile 8. sırada SERAY varrr ve o pıhtılıııııııııııııııııııııııı ayyyyy SERAYYYYYYYYYYYYYYYYY HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

bence oooooooooooooooo:119::119::119:EVETTT SERAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:118::118:

ınsallah ablammmm
ozel foto attı bana sevınc ablam
valla bılmyorm nasıl yuklenıyo bılsem yuklucem..

Beydağlı canım saçların yanmış sivilceler çıkmış çok geçmiş olsun canım menim

dört aydır hasta olmuyosun ne yi bekliyosun doktora gitsene canım inşallah meleğin sana sürpriz yapmıştır gelmiştir

Umudum kizum insallah çok hafif atlatir alis asisini Saglik için sart biliyorsun dayanacaksin

Beydagli kuzum her iste bir hayir var başka kadin yokmu Acep . bu arada taktim ben sana haberin olsun hadi artik kimilda ne vazgeçmesi 35 yolun yarisi değil artik su Bülent beyden bir randevu al millet mersin den gidiyor
Sen adananin icindesin yaw

Begum saol annem catliyi iste

hatlar karıştı galiba saracım bunları yaşayan ben değilim begüm arkadaşımız

seray hamilemisin canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Ewettt ewettt eweettt tüpyaptiracakti dDr arastiriyordu bu ay rahim filmi vardi dedimki bende rahim filmine karar verdiğim ay hamile kaldim insallah sende kalirsin dedimmm çünkü benim gibi çok korkuyordu dua ettik Rabbim kabul etti Allahim çok büyük vakti ggelmis demekki evet seray pihtili kayiplarindan sonra öğrendi o da iğneciler kervanina katılacak insallah sagsalim bebeğini kucagina amir Rabbim olmayan herkese nasip eylesin sabirla bekledi valla
Üstelik bu ay sadece 3 defa carpismis herif yurt dişinda

tak bana.....

çok mu iyiymiş bu doktor

ayyyy çok sewindimmm gözü aydın olsun ne zamandır bekliyordu RABBİM tamamına erdirsin

biliyorum oda en son başkentte bir doktora gitmişti ve memnun kalmamıştı....inşaallah bu kez olur ne zaman öğrenmiş gelsede anlatsa herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…