Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tak bana.....

çok mu iyiymiş bu doktor

Taktim çok taktim
Eyiymis ablami da dogurtmustu o zaman seyhan baskentteydi simdi kisla da
Serayda ortadoğuda levent bey varmis sali günü ona gidecek güzel haberlerle gelir insallah darisi listenin tamamına ve listede olmayipta bebek isteyenlere amin

abla 4 aydr adet olmayan benım sacı yanan da benım ama sıvılcem yok ayrca hamıle deılım ve doktra gttm 10 gn once bu gıdecegm annemın doktoru

Ben anlatirim hic merak etme gecen ay iki gün günü geçmiş test yapmis bise yok bu ayin 11 i adet tarihiydi günü geçti test yapma cumayi bekle dedim belki yine iki gün felan geçer diye bugün zabahin korunde test yapmis saat 7 de msj atti bana testte iki çizgide çok nett kutlama yaptik kargalarlan

benim eşimin arkadaşıda bir doktor tavsiye etmiş,üniversalde cazip kocabağlı ydı galiba yanlış hatırlamıyorsam soyadını bakalım birde senin dediğinede bakarım netten,ama ne zaman giderim muamma...
inşaallah serayda güzel haberlerle gelsin...

benim hamile kalmak değilde sonrası çok korkutuyor sevinç biliyosun işte

Beydagli kicana desenli bir face hesabi acsam kendi daima değil rumuzla resim felanda koymam KK daki arkadaslarimla iletişim için desen ne der acaba :26:
Sanki faceden karisini yicik

abowwwwww 007 AJANS SEVİNÇÇ walla sürpriz olmuş

Biliyorum bilmezmiyim ama bismillah deme zamanki geldi artik valla soyadini biliyom acar alirim randevuyu Hee git bakin ne çiçek miyim belasi ne durumda çocuktan önce senin sagliginda önemli git bir görün nolacak

Basak karisi na bak okudu okudu kacti
o bizi görünce kaçtı zaar
Beydagli kicana desenli bir face hesabi acsam kendi daima değil rumuzla resim felanda koymam KK daki arkadaslarimla iletişim için desen ne der acaba :26:
Sanki faceden karisini yicik

kız yemin ederim akşamm aynı kelimelerle söyledim ne diller döktüm ama adam nuh diyo peygamber demiyo

heee sankim ybeni yiciklerrr kıskanç herifff

o bizi görünce kaçtı zaar

kız yemin ederim akşamm aynı kelimelerle söyledim ne diller döktüm ama adam nuh diyo peygamber demiyo

heee sankim ybeni yiciklerrr kıskanç herifff

bu kocana
Ne diyek herifin bir bildiği var zaar saygi duyak
Kiskancmis bacim iyi kiskanc
Tabi bulmuş fistik gibi kariyi

Biliyorum bilmezmiyim ama bismillah deme zamanki geldi artik valla soyadini biliyom acar alirim randevuyu Hee git bakin ne çiçek miyim belasi ne durumda çocuktan önce senin sagliginda önemli git bir görün nolacak

haklısın arkadaşım,çok haklısın şu ev işlerini halledeyim bakarım:93:

bu kocana
Ne diyek herifin bir bildiği var zaar saygi duyak
Kiskancmis bacim iyi kiskanc
Tabi bulmuş fistik gibi kariyi

tamam iletirim

kıskanç ewet çok kıskanç
nerden biliyon kız fıstık gibi olduğumu belkide çirkinim,çok güzel sayılmamm yaniiii

haklısın arkadaşım,çok haklısın şu ev işlerini halledeyim bakarım:93:

Valla yakana yapistim birakmam
Herşeycçok güzel olacak Rabbim çok büyük ne mucizeler sakli onda bak pasa ne çekti haftalardır yatiyor banyo yok WC yok çuvalla iğne ilaç bazi şeyleri yaşamadan katlanmadan olmuyor Ama Allahim yardim ediyor
Herifi kandiripta bir üstüne atlayamadin

manyakkkkkk üstünee çok atlıyorumda,gerisi için adam benden daha kontrollü ay bir yandan iyiki öyle diyorum yosam ben kontrolsüz ürerdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…