tak bana.....
çok mu iyiymiş bu doktor
Ayyy bende yanlis okudum sandim
Allah alla diom beydaglidami kafayi yakmis
Beydağlı canım saçların yanmış sivilceler çıkmış çok geçmiş olsun canım menim
dört aydır hasta olmuyosun ne yi bekliyosun doktora gitsene canım inşallah meleğin sana sürpriz yapmıştır gelmiştir
ayyyy çok sewindimmm gözü aydın olsun ne zamandır bekliyordu RABBİM tamamına erdirsin
biliyorum oda en son başkentte bir doktora gitmişti ve memnun kalmamıştı....inşaallah bu kez olur ne zaman öğrenmiş gelsede anlatsa herşeyi
Taktim çok taktim
Eyiymis ablami da dogurtmustu o zaman seyhan baskentteydisimdi kisla da
Serayda ortadoğuda levent bey varmis sali günü ona gidecek güzel haberlerle gelir insallah darisi listenin tamamına ve listede olmayipta bebek isteyenlere amin
abowwwwww 007 AJANS SEVİNÇÇBen anlatirim hic merak etme gecen ay iki gün günü geçmiş test yapmis bise yok bu ayin 11 i adet tarihiydi günü geçti test yapma cumayi bekle dedim belki yine iki gün felan geçer diye bugün zabahin korunde test yapmis saat 7 de msj atti bana testte iki çizgide çok nett kutlama yaptik kargalarlan
benim eşimin arkadaşıda bir doktor tavsiye etmiş,üniversalde cazip kocabağlı ydı galiba yanlış hatırlamıyorsam soyadını bakalım birde senin dediğinede bakarım netten,ama ne zaman giderim muamma...
inşaallah serayda güzel haberlerle gelsin...
benim hamile kalmak değilde sonrası çok korkutuyor sevinç biliyosun işte
abowwwwww 007 AJANS SEVİNÇÇwalla sürpriz olmuş
o bizi görünce kaçtı zaarBasak karisi na bak okudu okudu kacti
Beydagli kicana desenli bir face hesabi acsam kendi daima değil rumuzla resim felanda koymam KK daki arkadaslarimla iletişim için desen ne der acaba :26:
Sanki faceden karisini yicik
o bizi görünce kaçtı zaar
kız yemin ederim akşamm aynı kelimelerle söyledim ne diller döktüm ama adam nuh diyo peygamber demiyo
heee sankim ybeni yiciklerrr kıskanç herifff
Biliyorum bilmezmiyim ama bismillah deme zamanki geldi artikvalla soyadini biliyom acar alirim randevuyu Hee git bakin ne çiçek miyim belasi ne durumda çocuktan önce senin sagliginda önemli git bir görün nolacak
bu kocana
Ne diyek herifin bir bildiği var zaar saygi duyak
Kiskancmis bacim iyi kiskanc
Tabi bulmuş fistik gibi kariyi
Yesilllllnapiyon kizzz güney Nasil
Aysun hamile yeni taze hamis
Yeşil bu arada pasanin oğlu dayanamadi 7 aylik doğurduiyiler çok sukur
haklısın arkadaşım,çok haklısın şu ev işlerini halledeyim bakarım:93:
tamam iletirim
kıskanç ewet çok kıskanç
nerden biliyon kız fıstık gibi olduğumu belkide çirkinim,çok güzel sayılmamm yaniiii
Valla yakana yapistim birakmam
Herşeycçok güzel olacak Rabbim çok büyük ne mucizeler sakli onda bak pasa ne çekti haftalardır yatiyor banyo yok WC yok çuvalla iğne ilaç bazi şeyleri yaşamadan katlanmadan olmuyor Ama Allahim yardim ediyor
Herifi kandiripta bir üstüne atlayamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?