Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Az sonra cikarim ben kaynos aşure yapacak yemeye gitcem
Akşamda oğlumun arkadasinin dogumgunu var oraya gidecez ailece gorusuyoruz

okadar çoook sevindimki bu habere serayım aysunum canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
paşamada çok sevindim en kısa zamanda hastanden çıkıp yavrusuna kavuşur inşallah..sevinçcim canım oğluşun olıuyormuş geliyor bir yakışıklı daha desene gözün aydın bitanemm
pasa jelisine sut sagiyormus dun görmüş kuzusunu bugünde gorecekmis iyi olsunlar hep iyi haberler alalim insallah

EGE ile MUHAMMED EMİN aynı gün doğdu iyiki doğdularrrrrr

iyiki doğdun EGEEEEEEiyiki doğdun,iyiki doğdunnnn mutlu yıllar sanaaaaa
:118::118::118::119::119::119:
egeminde doğumgünü kutlu olsun şu zaman denen şey nekadar çabuk geçityor nice uzun sağlıklı yılları olsun muahammed eminle egeciğin
Yesilllll napiyon kizzz güney Nasil
Aysun hamile yeni taze hamis
canım benim güneyi uyuttum kocişe yemek hazırlicam şimdi gelir koşturmacayla devam sen nasılsın bitanem
Yeşil bu arada pasanin oğlu dayanamadi 7 aylik doğurdu iyiler çok sukur
ayy öyleymiş küvezde demi şimdi hemencik toparlar inşallah annesine kavuşur miniğim

herkesede merhaba canlarım hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı cumalarr...

Ben bilirim hislerimde yanilmam için güzel bi kerem

sağoll canım benim iyiki varsınız sizinde içiniz çok güzel eminim buna,belkide içimiz bu kadar iyi olduğundan bu kadar şeyler yaşıyoruz kimbilir

ben seni gördüm burda senin dışında güzel esmer güzeliii

Cnm çok saol evet Rabbim nasip ederse bir oğlum daha olacak Rabbim olmayanlara da nasip eylesin olanlarda güle güle büyütsün saglikla sihhatle insallah
Güneyi faceden takip ediyorum çok tatil maasallah

Az sonra cikarim ben kaynos aşure yapacak yemeye gitcem
Akşamda oğlumun arkadasinin dogumgunu var oraya gidecez ailece gorusuyoruz
ohhhhh afiyet olsunnben de çıkarım birazdan evi temizletecem diye ne hale koydum eviii
biz öyle korunsak her ay hamile kalirim
Herifin kontrolünü bir kaybedemedin

benim kociş çok kontrollü,avrat olsa kocası ondan çok memnun olurduuu

abowwww duymasınnn:18:

Saol hayatim sende iyiki varsin hemsom topraam

Cnm çok saol evet Rabbim nasip ederse bir oğlum daha olacak Rabbim olmayanlara da nasip eylesin olanlarda güle güle büyütsün saglikla sihhatle insallah
Güneyi faceden takip ediyorum çok tatil maasallah

amin canım

sağol teyzesi kuduruk güney :))

seray hamilemisin canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

hepinize çok teşekkür ederim herkesin yazısını alıntı yapamadım sanırım...2 de dra gidicem bakalaım bi görsün testlerim yapılsın daha inanamıyorum bennn....çok teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah....dua edin bizee:))

yok basagim 1 ay yoktum memleketdeydim 15 gun olar dondugum
evet diger topiklerede gitdim ama hep buralara gelirim
eeee merakliyim ya herkesi merak ederim arada sorarimda
neden beni gormuyon basagim

Bayanlar Kan pıhtılaşması ile ilgili günlerdir araştırmalar yapıyorum, ingilizce makaleler okuyorum. Okuduklarımı sizle paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ki temel olarak TROMBOFOLİ panelinde , mutasyona ugrayıp ugramadıgına baktıkları 4 gen var bunlar;

PROTROMBİN

FAKTOR V LEIDEN

MTHFR 677

MTHFR 1298

Bu genlerden, protrombin homozigot mutasyonu diğerlerine göre pıhtılaşma riskini biraz fazla arttırıyor. Ve belki ömür boyu tedavi gerektirebiliyor. Heterezigot olanı taşıyıcı manasına geliyor ve homozigota göre biraz daha selim bir hastalık.

Faktor V leiden, hakkında çok fazla bilgi olmamasına ragmen hamilelikte risk olarak kabul ediliyor. İgne tedavisi muhakkak gerektiriyor. Protrombine göre daha az riskli.

MTHFR GEN MUTASYONLARI yurt dışında pıhtılaşma arttırıcı faktörler olarak kabul edilmiyor. Fakat iki türü düşükte olsa risk içerebiliyor. Homestain seviyesini asla fazla yükseltmeyen bir mutasyon. Bu düşük risk içeren iki tür ise;

1) MTHFR 677 HOMOZİGOT
2) MTHFR 677 HETEREZİGOT VE MTHFR 1298 HER İKİSİ BİR ARADA İSE. ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM. BUNA COMPOUND GEN MUTASYONU DENİLİYOR.
BU İKİ MUTASYON HAFİF ASPRİN TEDAVİLERİ GEREKTİREBİLİYOR. MTHFR 1298 OLANLARIN İGNE TEDAVİSİ OLMALARI ZARARLI BİLE OLABİLİEİ. BU PANELDE MTHFR GENLERİNE YURT DIŞINDA ARTIK BAKILMIYOR BİLE. BU GEN MUTASYONU DÜŞÜK SEBEBİ DEĞİLDİR. BUNU ARTIK DİLE GETİRMEMEK GEREK. ÜST ÜSTE SÜRE GELEN DÜŞÜKLERİN SEBEBİ KAN PIHTILŞAŞMASI OLMAYABİLİYOR HER ZAMAN. MTHFR 1298 HETEREZİGOT TOPLUMDA %40 INDA OLAN BİR MUTASYON. ENDİŞE ETMEYİN LÜTFEN.

hatlar karıştı galiba saracım bunları yaşayan ben değilim begüm arkadaşımız

kusura bakma canım ya hatlar fena karışmış

abla 4 aydr adet olmayan benım sacı yanan da benım ama sıvılcem yok ayrca hamıle deılım ve doktra gttm 10 gn once bu gıdecegm annemın doktoru

canım çok geçmiş olsun kusura bakma bende hatlar arap saçına dönmüş

Ezan okunuyor mübarek gün ne muradiniz varsa Rabbim versin insallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

gözün aydın tekrar canım inşallah kucağına aldığın günleride görecez hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…