Gunaydinnnnnnn hayirli cumalar hayirli günler
Listemizin 8. Sirasindaki nadide arkadasimiz hamiledir
Allahim tamamına erdirsin insallah pihtidasima bu uzun yolda Rabbimsabir versin yardimcisi olsun.
Hepinize slmi var nete girer girmez gelecek
paşamada çok sevindim en kısa zamanda hastanden çıkıp yavrusuna kavuşur inşallah.Basak hnm listeyi guncelle pasa doğurdu oğlu oldu ben oglum yolda insallah. 8. Arkadaştan normal yolla gebe kaldi. Uzun zamandır doktor doktor gezdi tüp yaptiracakti bu adeti bekliyordu rahim filmi için adet gelmedi test yaptı hamile rabbine binlerce sukur
pasa jelisine sut sagiyormus dun görmüş kuzusunu bugünde gorecekmis iyi olsunlar hep iyi haberler alalim insallah
egeminde doğumgünü kutlu olsun şu zaman denen şey nekadar çabuk geçityor nice uzun sağlıklı yılları olsun muahammed eminle egeciğinEGE ile MUHAMMED EMİN aynı gün doğdu iyiki doğdularrrrrr
iyiki doğdun EGEEEEEEiyiki doğdun,iyiki doğdunnnn mutlu yıllar sanaaaaa
:118::118::118::119::119::119:
canım benim güneyi uyuttum kocişe yemek hazırlicam şimdi gelir koşturmacayla devamYesilllllnapiyon kizzz güney Nasil
Aysun hamile yeni taze hamis
ayy öyleymiş küvezde demi şimdi hemencik toparlar inşallah annesine kavuşur miniğimYeşil bu arada pasanin oğlu dayanamadi 7 aylik doğurduiyiler çok sukur
manyakkkkkk üstünee çok atlıyorumda,gerisi için adam benden daha kontrollü ay bir yandan iyiki öyle diyorum yosam ben kontrolsüz ürerdimmm
Ben bilirim hislerimde yanilmam için güzel bi kerem
ohhhhh afiyet olsunnAz sonra cikarim ben kaynos aşure yapacak yemeye gitcem
Akşamda oğlumun arkadasinin dogumgunu var oraya gidecez ailece gorusuyoruz
biz öyle korunsak her ay hamile kalirim
Herifin kontrolünü bir kaybedemedin
sağoll canım benim iyiki varsınız sizinde içiniz çok güzel eminim buna,belkide içimiz bu kadar iyi olduğundan bu kadar şeyler yaşıyoruz kimbilir
ben seni gördüm burda senin dışında güzel esmer güzeliii
Cnm çok saol evet Rabbim nasip ederse bir oğlum daha olacak Rabbim olmayanlara da nasip eylesin olanlarda güle güle büyütsün saglikla sihhatle insallah
Güneyi faceden takip ediyorum çok tatil maasallah
ohhhhh afiyet olsunnben de çıkarım birazdan evi temizletecem diye ne hale koydum eviii
benim kociş çok kontrollü,avrat olsa kocası ondan çok memnun olurduuu
abowwww duymasınnn:18:
görüşürüz kizlaarr hepinizi çok opuyorummmm
yaaaaaaaaa SERAY mı hamile 8. sırada SERAY varrr ve o pıhtılıııııııııııııııııııııııı ayyyyy SERAYYYYYYYYYYYYYYYYY HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
bence oooooooooooooooo:119::119::119:EVETTT SERAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:118::118:
seray hamilemisin canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Ewettt ewettt eweettttüpyaptiracakti dDr arastiriyordu bu ay rahim filmi vardi dedimki bende rahim filmine karar verdiğim ay hamile kaldim insallah sende kalirsin dedimmm çünkü benim gibi çok korkuyordu dua ettik Rabbim kabul etti Allahim çok büyük vakti ggelmis demekki evet seray pihtili kayiplarindan sonra öğrendi o da iğneciler kervanina katılacak insallah sagsalim bebeğini kucagina amir Rabbim olmayan herkese nasip eylesin sabirla bekledi valla
Üstelik bu ay sadece 3 defa carpismis herif yurt dişinda
yok basagim 1 ay yoktum memleketdeydim 15 gun olar dondugumayyy canım benimm çok tşk ederimmm
darısı senin bebeğine olsun inşalahh
sen nrelerdesin haytaımmm hangi topikcanlarda fink atıyosunnnnnn
çok teşekkürler tatlımm
çok teşekkür ederim haytaım
minnoş diye kime dedin
sevince mi
minnoşa bak
koca dötlü koca göbekli minnoş
hatlar karıştı galiba saracım bunları yaşayan ben değilim begüm arkadaşımız
abla 4 aydr adet olmayan benım sacı yanan da benım ama sıvılcem yok ayrca hamıle deılım ve doktra gttm 10 gn once bu gıdecegm annemın doktoru
Ezan okunuyor mübarek gün ne muradiniz varsa Rabbim versin insallah
hepinize çok teşekkür ederim herkesin yazısını alıntı yapamadım sanırım...2 de dra gidicem bakalaım bi görsün testlerim yapılsın daha inanamıyorum bennn....çok teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah....dua edin bizee:))
Aaaaaaa serayyyy hamilemiiiiiii.32..32: çooook sevindim canımm allah tamamına erdirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?