- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
ben kışı severim ama,ah şu zoba derdi olmazsaaaa
ah be kötü olmuş geçmiş olsun canım,saçınıda dinlendir aman diyim
delüüüüü
iyiyim canım sağol,sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
sananda hayırlı cumalar canım
kız SERAY mı hamileeeeeeeeee,ayyy öyleyse çoookkkkkk sevinirimmmmmmm.....
ewet canım çok haklısın zaten bugünlerde canım iyice sıkkın bu mesele yüzünden,artık doktora gitmeye korkuyorum...yaşımda 35 oldu bir tarafım vazgeç demeye başladı yine..
yaş 35 yolun yarısı demiş şair.....
ahh umudum aahhhhhh aklımdan neler geçiyor birr bilsen
o şair onu kaç sene önce demiş şimdi tıp ilerledi yolun yarısı 50 oldu
hem bende 39 girecem ben ne yapayım
hatunlarımmm hayırlı cumalarrr
İMAN iki eşit parçadır. Yarısı SABIR, yarısı,ŞÜKÜRdür. Hz.Muhammed (s.a.v.)
bende sabredıyorum daha dogrusu sabretmeye calısyrm ama her gunume sukredıyorum benımle bırlıkte evlat bekleyen topıkımızdekı bır elın parmagını gecmyen hatunlarım ınsallah bızımde yuzumuz gulucek.. cook az kaldı sayımız ınsallah topıkte hamıle olmyan evladını kucagna alamayan kalmasın..
cokmu cok duygusalım 4 aydr adet olamadgm ıcın cok aglıyorum su sıralar salı olsun da bakalım neler dıcek doktr.. bu anamın doktoruda oyle bı karıstırıyo kı bde elını sokuyo 3 4 gun agrım oluyo ama olsun..
bu arada sevvınc ablaya koca moca deme basak yemınle senden zayıf dun bızzat gozlermle gordum hamıle dmeye bın sahıt lazım mınnos o
foto nasıl yuklenıyooo yukluyım sıze yanık kafamı
amin canım hayırlı cumalar
saçın içinde geçmiş olsun
Umudum kizum insallah çok hafif atlatir alis asisini Saglik için sart biliyorsun dayanacaksin
Beydagli kuzum her iste bir hayir var başka kadin yokmu Acep . bu arada taktim ben sana haberin olsun hadi artik kimilda ne vazgeçmesi 35 yolun yarisi değil artiksu Bülent beyden bir randevu al millet mersin den gidiyor
Sen adananin icindesin yaw
Begum saol annem catliyi iste
yani hem yaşa çok takılmayacan bak sevinci dinle
Ewettt ewettt eweettttüpyaptiracakti dDr arastiriyordu bu ay rahim filmi vardi dedimki bende rahim filmine karar verdiğim ay hamile kaldim insallah sende kalirsin dedimmm çünkü benim gibi çok korkuyordu dua ettik Rabbim kabul etti Allahim çok büyük vakti ggelmis demekki evet seray pihtili kayiplarindan sonra öğrendi o da iğneciler kervanina katılacak insallah sagsalim bebeğini kucagina amir Rabbim olmayan herkese nasip eylesin sabirla bekledi valla
Üstelik bu ay sadece 3 defa carpismis herif yurt dişinda
RABBİM bizede nasip etsin inşallah çok tebrik ederim serayı
ve haber verdiğin için sanada
Taktim çok taktim
Eyiymis ablami da dogurtmustu o zaman seyhan baskentteydisimdi kisla da
Serayda ortadoğuda levent bey varmis sali günü ona gidecek güzel haberlerle gelir insallah darisi listenin tamamına ve listede olmayipta bebek isteyenlere amin
amiiiiiiiiinnnn
Ben anlatirim hic merak etme gecen ay iki gün günü geçmiş test yapmis bise yok bu ayin 11 i adet tarihiydi günü geçti test yapma cumayi bekle dedim belki yine iki gün felan geçer diye bugün zabahin korunde test yapmis saat 7 de msj atti bana testte iki çizgide çok nett kutlama yaptik kargalarlan
Beydagli kicana desenli bir face hesabi acsam kendi daima değil rumuzla resim felanda koymam KK daki arkadaslarimla iletişim için desen ne der acaba :26:
Sanki faceden karisini yicik
ya yersek
o bizi görünce kaçtı zaar
kız yemin ederim akşamm aynı kelimelerle söyledim ne diller döktüm ama adam nuh diyo peygamber demiyo
heee sankim ybeni yiciklerrr kıskanç herifff
ALLAH kolaylık versin
tamam iletirim
kıskanç ewet çok kıskanç
nerden biliyon kız fıstık gibi olduğumu belkide çirkinim,çok güzel sayılmamm yaniiii
çirkin kadın yoktur bikerem bakımsız kadın vardır seninde bakımsız olduğunu sanmam
manyakkkkkk üstünee çok atlıyorumda,gerisi için adam benden daha kontrollü ay bir yandan iyiki öyle diyorum yosam ben kontrolsüz ürerdimmm
biz öyle korunsak her ay hamile kalirim
Herifin kontrolünü bir kaybedemedin