Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benim sadece mthrf 677 heterezigot çıktı benim durumum ne oluyor bu durumda okudum ama kendime uyarlayamadım yardımcı olurmusun lütfen bilgin varsa

veeeeeeeeee ben geldimmmmm

beni özleyenler parmak kaldırsın
bakıyimmmm ben sizi çok özeldim ayollll

jelimiz aramıza katıldı
bafs tatilden döndü
begüm yakmışta olsa saçları hala güzel görünüyo faceden gördüm
sevincomun göbüşü büyüdü
egecik 1 yaşına girdi
yeni hamişlerimiz var

daha neler nelerrrr topiğimize bi kurşun dökem tu tu tuuuu maşallahhh
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden gönüller bir dillerde dualar bir olsunnn can dostlarımmmm can topiğimmmmmmm

şimdi parmakları görelimmm

hoşgeldin cnm ben seni çokozlediiiim

sevincom bu kıslar nerdeler ayolll
bölem karşılama bekliodum yok

başaks karısı geldindi hani yaaa topik ıssız mı ıssız halen sevincomunda canı sıkılmış bakkk özslemiş beni ösler tabimkinde heç gelmedinizmi göbüşünü sevmediniz mi minnoşumuuu sevmediniz mi ben yokken

geldim ben geldim kuzum

ewet canım ecuk kıskançççç:78:
Biraz ağladı kuzum şimdi hafif ateş var
Ağlarken de bize kızıyor hu huuuu diyordu :))
hu huu sunu yerim onun
inşaallah güzel şeyler söyler canım,sizde başlarsınız hayırlısıya
İnsallah hayatim dualarimdasiniz insallah
Cnm cepten girdigim için foto yukleyemiyom
Faceden gondereyim

Gunaydinnn napiyirsunuz bakimmm :44:
Ben öğleden sonra gezmeye gidecem iyice gezenti oldum has eee 4 ay yattim kustum hakettim Ewde temiz kafam rahat
hakkettinde sen yinede çok gezme GEZENTİŞAR

hoşgeldinnnnn

hiic kimse ugramamis

hee kimse yok,topik başı nerelerde acaba hayla parti mi yapıyor

ben temizlikle uğraştım sevinçcim,kadında gldi ama yine kendimi paraladımyarında biraz işim var sonra her yer missss
bende pertboynumdan ayak tabanıma kadar ağrım var,sol tarafımda

PAŞAMDAN haber varmı merak ediyorum

Ohhhh ne güzel yaa bende temizliycem ama Aliş bırakmıyor kucağa alıştı biraz ilgi istiyor hep.

Sende belin bu haldeyken çok yormasaydın kendiniiii tatlımmm

Paşam face e yazmış canım bebeğide kendiside iyi. Saat 2 ve 7 de görüyormuş yanlış anlamadıysam

Düm eşim bebegimiiz görmeye gitmiş dogum sertifikasını getirimiş bebegimin göbegini getirim hlede brişeyi getirmişki beni çok aglattı o meşhur çoraplarıöptüm kokladım durudm evladım kokuyordu süt sagmaya kalkıyorum 3 saatte bir evladımın rıski çıkar işşallah günlükcan dua et olurmu dün hastenyi eşim aradı sütü yok hazır mama veriyoruz dedilerya allahım ne üzüldüm gögüslerim sızladı dün dedinki oglum aglıyor anne gögüslerim sızlıyor ondan ayrı olmam bitiriyor beni artık çoraaplarıyla aunucam okadar gzüel kokuorki bir bilsen oglum iyiymiş mşşallah 1cm artmış boyu 36 cm ken 37 olduk işşallah hep böyle gider ben iyiyim dikişlerimin acısını sagmaksak dua edin olurmu eşim beni bugün hastaneye götürüsn ben kaçtım

CANIMMMM YAAA OKURKEN NASIL DUYGULANDIM AĞLADIM BİLEMEZSİN RABBİM EVLADINI SANA(size) BAĞIŞLASIN SAĞLIK SIHATTLE EVİNİZE GELMEYİ HAYATINIZDA OLMAYI NASİP ETSİNN BU SÜREÇTE SENİ ÇOK MERAK ETTİM :18:AMA TELİN YOKTU BURADAKİ KIZLAR SAĞOLSUNLAR YAZDILAR HABERLERİNİ BİRDE FACEDE BİR ARAKADAŞ VAR ODA SENİ TANIYORMUŞ ODA YAZDI TEFRİCİYE TOPLADI SİZİN İÇİN AMA BEN BU SÜREÇTE SANA DAHA YAKIN OLUP DESTEK OLAMAYI ÇOK İSTEDİM KENDİME ÇOK KIZDIM NEDEN TEL İSTEMEDİM DİYE :26::26::26::26::26::26::26:AMA ŞİMDİ İYİSNİZ VE DAHADA İYİ OLACAKSINIZ ALLAHIM YAŞADIĞIN TÜM SIKINTILARIN KARŞILIĞINDA MUCİZENİ SANA (evine )GÖNDERECEK İNŞŞ DUALRIM SESİNİNLE

Bu kadar oldu ya bunada şükür bu günleri atlatip sagsalim evinizede doneceksiniz insallah sen bebeğinin esyalarini hazirla güzel düşün insallah herşey çokggüzel olacak.
Kendine çok iyi bakmalisin sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun çünkü onun sana çok ihtiyacı var cnm. Allahim Saglik sihhat versin insallah

rabbim tez zamada sanada versin yeterim inan yeni face açtım oraya ekliyim seni sen facenin linkini at yeter beni mutlu eden yaradan senide ve senin gibi olanlarıda mutlu etsin işşallahama benimki gibi degil çok zor eşim çok zor götürdü yogun bakım kapısından ne olur dedim şuruya sandalye versinler kıvrılıyım oturuyum evladım için okadar zorki onu görememek eşime dedim beni götürmüyor oglumu görmeyedikişlerin acır diyor kanama var dikişlerde iki büklüm yürüyorum malesef sezeryan çok zormuş onu anladım dün okadar güzel bir gün geçiridimki bütün sevenlerim geldi sevine sevine agladık güldük
işşallah canım eşim 2 takım prametüre hastane çıkışı almış allahım ne ka şirinöptüm kokladım bugün yıkanıcak ütülenicek ben ütülücem oturdugum yerde işşallah sevine sevine çünkü hep başkalarının kıyafetlerini ütüledim durudm gözyaşlarımı akıta akıtafaceye az gel birşey deyicem

benide ekle face ine paşaaa Allah analı babalı büyütsün muhammed i inşallahhh... tez vakit toparlansın evde koklaya koklaya emzir inşallahhh

Oyyyy kuzum oyyyyy Rabbim her zaman mutluluk gozyaslari akitsin bu günleri gulerek anacagiz insallah
Sezeryandan nefret edenlerdenim bende simdi ikinci gebelik ya benimkisi karnim büyüdükçe dikişlerin zonkluyor bugunumuze çokssukur bak o kadar iğne ilaç kurtuldun insallah artuk wc banyo gidebileceksin bebegin büyüyecek yemeğini yapabilecek sin çekirdek ailenin oldu artik Rabbim anne ve babalik katiyla ödüllendirdi sizi insallah evladin hayirli olur bugünlerin aklina bile gelmez cnm

sevincommmm aşada ne gördümmm 20 haftaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh minnoşummmm

faceden yeni göbüş fotosu istiyom az daha büyümüştür tekmeler sertleştimi minnoşumunn

Allah'ıma şükürler olsun paşam. Çok sevindim . Herşey güzel olacak. Üzülme mamada verseler şuanda önemli olan bebeğinin doyması ve çabuk toparlanması. Eğer bebeğinin doymassa asıl o zaman hastalanır Allah korusun. O yüzden üzülme kafanı da takma mama veriyorlar diye. Eve dönünce düzene girdiğinde sütün rahat gelir sende Muhammet'i doyurursun tatlım.. Ikinizde Allah'a emanet olun.

sevincommmm aşada ne gördümmm 20 haftaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh minnoşummmm

faceden yeni göbüş fotosu istiyom az daha büyümüştür tekmeler sertleştimi minnoşumunn

Aaaaaa evettt çok sukur bu günümüzde
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin ewet artik cikti gobus dahami cikmasin

kızlarrrr çok teşekkür ederim tekrardan hepinize...15 inde 1195 di beta hcg bugün 3700 olmus ama kese görünmedi halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…