walla kadın geldiği halde çok yoruldum umudum ama heryer tertemiz oldu darısı sana...Ohhhh ne güzel yaa bende temizliycem ama Aliş bırakmıyor kucağa alıştı biraz ilgi istiyor hep.
Sende belin bu haldeyken çok yormasaydın kendiniiii tatlımmm
Paşam face e yazmış canım bebeğide kendiside iyi. Saat 2 ve 7 de görüyormuş yanlış anlamadıysam
PAŞAMMMM canım arkadaşım o kadar seviniyorumki bebeğinin olmasına v tabiki senin anne olmana herkese çok seviniyorum ama senin uzuuun zamandır neler yaşadığını bildiğim için çok mutlu ve aynı zamanda çok duygusalımDüm eşim bebegimiiz görmeye gitmiş dogum sertifikasını getirimiş bebegimin göbegini getirim hlede brişeyi getirmişki beni çok aglattı o meşhur çoraplarıöptüm kokladım durudm evladım kokuyordu süt sagmaya kalkıyorum 3 saatte bir evladımın rıski çıkar işşallah günlükcan dua et olurmu dün hastenyi eşim aradı sütü yok hazır mama veriyoruz dedilerya allahım ne üzüldüm gögüslerim sızladı dün dedinki oglum aglıyor anne gögüslerim sızlıyor ondan ayrı olmam bitiriyor beni artık çoraaplarıyla aunucam okadar gzüel kokuorki bir bilsen oglum iyiymiş mşşallah 1cm artmış boyu 36 cm ken 37 olduk işşallah hep böyle gider ben iyiyim dikişlerimin acısını sagmaksak dua edin olurmu eşim beni bugün hastaneye götürüsn ben kaçtım
kızlarrrr çok teşekkür ederim tekrardan hepinize...15 inde 1195 di beta hcg bugün 3700 olmus ama kese görünmedi halaa
Gezdim çok Yoruldum vallaewet canım ecuk kıskançççç:78:
hu huu sunu yerim onun
inşaallah güzel şeyler söyler canım,sizde başlarsınız hayırlısıya
hakkettinde sen yinede çok gezme GEZENTİŞAR
hoşgeldinnnnn
hee kimse yok,topik başı nerelerde acaba hayla parti mi yapıyor
ben temizlikle uğraştım sevinçcim,kadında gldi ama yine kendimi paraladımyarında biraz işim var sonra her yer missss
bende pertboynumdan ayak tabanıma kadar ağrım var,sol tarafımda
PAŞAMDAN haber varmı merak ediyorum
Anaam sayfa atlamis pasanin telasindan gormemisim tatlimgeçmişe bakmadınn zaar mesacıma cevap yokkk
çokk ağrıımmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ewet yaa başkası geldi,daha ayağı iyileşmemiş...gelen kadın sözde temizlik yapmış ağlıcaktım sinirimden,herşeyin üzerinden ben bir daha yaptım güya yorulmamak için kadın getirdik..benim yüzümü yumuşak gördü zahir, öyle kimseye iş buyuramadığımdan herşeyi baştan sağmış çoğu yeri ellememiş...bende rahat edemediğimden yaptım ve çok yoruldum düzgün yapsa yorulmazdım bu kadar neyse sağlık olsun..Anaam sayfa atlamis pasanin telasindan gormemisim tatlim
Kadin ayagini incittiydi baskasimi geldi cnm
Kadina yardim etmezsek bir günde bitmezki geçmiş olsun dikkat et kendine zobayi kurdunmu
Bizde bugün kombiyi actik havalar soğudu iyice
çokk ağrıımmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrr çok teşekkür ederim tekrardan hepinize...15 inde 1195 di beta hcg bugün 3700 olmus ama kese görünmedi halaa
ewet yaa başkası geldi,daha ayağı iyileşmemiş...gelen kadın sözde temizlik yapmış ağlıcaktım sinirimden,herşeyin üzerinden ben bir daha yaptım güya yorulmamak için kadın getirdik..benim yüzümü yumuşak gördü zahir, öyle kimseye iş buyuramadığımdan herşeyi baştan sağmış çoğu yeri ellememiş...bende rahat edemediğimden yaptım ve çok yoruldum düzgün yapsa yorulmazdım bu kadar neyse sağlık olsun..
o kadar soğuk demek,biz zobayı kurmadık daha aslında onuda kursak iyi olurkurtuluruz...ama soba derdi başlıyor yine öfffff ev batsın istemiyorumm
ahhh zenginlik ahhhhhh sinyallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kız zenginlik diyorum ama daha adanada doğal gazda yok her yıl,bu sene tamam gelecek diyorlar yine yok...yeni evlerin hepsinde döşeli ama kimse kullanamıyor çünkü doğal gaz yok:)))
nasılsa gelir,bizim hemen zengin olup doğal gazlı yepisyeni bir ev almamız lazım.....
kızlar bugün tartıldım 48.7 kilo geldim
anlamadım ki daha yeni tartılmıştım 46 kiloydum tatil fazla yaramış galiba
az meyveye sarim bakalım böle iyi oldu ne zamandır almaya çalışıodum ama daha da almamam lazım
yine kendi kendime yazıyım hee kimsecikler yok
Önceden bende oyleydim artik is buyuruyorum sonuçta para veriyorum hayrina yapmiyorewet yaa başkası geldi,daha ayağı iyileşmemiş...gelen kadın sözde temizlik yapmış ağlıcaktım sinirimden,herşeyin üzerinden ben bir daha yaptım güya yorulmamak için kadın getirdik..benim yüzümü yumuşak gördü zahir, öyle kimseye iş buyuramadığımdan herşeyi baştan sağmış çoğu yeri ellememiş...bende rahat edemediğimden yaptım ve çok yoruldum düzgün yapsa yorulmazdım bu kadar neyse sağlık olsun..
o kadar soğuk demek,biz zobayı kurmadık daha aslında onuda kursak iyi olurkurtuluruz...ama soba derdi başlıyor yine öfffff ev batsın istemiyorumm
ahhh zenginlik ahhhhhh sinyallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kız zenginlik diyorum ama daha adanada doğal gazda yok her yıl,bu sene tamam gelecek diyorlar yine yok...yeni evlerin hepsinde döşeli ama kimse kullanamıyor çünkü doğal gaz yok:)))
nasılsa gelir,bizim hemen zengin olup doğal gazlı yepisyeni bir ev almamız lazım.....
Bir çimento torbasi 50 kilo o kadar bile etmiyon boşa zorlama çok yakismistir eminimkızlar bugün tartıldım 48.7 kilo geldim
anlamadım ki daha yeni tartılmıştım 46 kiloydum tatil fazla yaramış galiba
az meyveye sarim bakalım böle iyi oldu ne zamandır almaya çalışıodum ama daha da almamam lazım
yine kendi kendime yazıyım hee kimsecikler yok
Cnm ne ignesiydi buiğnemi oldum bugün doktorla konuştum bundan sonra ayda bir olucam
sonra komşuya gezmece yaptım
eve geldim kocişle yemek yedik geldim bi baktım ki kimse yok
demekki adanaya doğalgaz sen ev alınca gelecek
bizde doğalgazı bağlatmaya gittik bugün interneti nakil yaptık
ne güzel bir evlilik yıldönümü:44:
amin işşallah canım benimbenide ekle face ine paşaaaAllah analı babalı büyütsün muhammed i inşallahhh... Tez vakit toparlansın evde koklaya koklaya emzir inşallahhh
canım bugün oglumu görmeye gittim aklım asüpher bri fikir geldioyyyy kuzum oyyyyy rabbim her zaman mutluluk gozyaslari akitsin bu günleri gulerek anacagiz insallah
sezeryandan nefret edenlerdenim bende simdi ikinci gebelik ya benimkisi karnim büyüdükçe dikişlerin zonkluyorBugunumuze çokssukur bak o kadar iğne ilaç kurtuldun insallah artuk wc banyo gidebileceksin bebegin büyüyecek yemeğini yapabilecek sin çekirdek ailenin oldu artik rabbim anne ve babalik katiyla ödüllendirdi sizi insallah evladin hayirli olur bugünlerin aklina bile gelmez cnm
allah razı olsun cici anneleri dedikelrki çok yiceksin suyu çok içicen süt lazım dedim 37 kiloyu geri aldırıceni zbanaallah'ıma şükürler olsun paşam. çok sevindim . Herşey güzel olacak. üzülme mamada verseler şuanda önemli olan bebeğinin doyması ve çabuk toparlanması. Eğer bebeğinin doymassa asıl o zaman hastalanır allah korusun. O yüzden üzülme kafanı da takma mama veriyorlar diye. Eve dönünce düzene girdiğinde sütün rahat gelir sende muhammet'i doyurursun tatlım.. ıkinizde allah'a emanet olun.
canım benim kesem kızımda geç görünmüştü haberin olsunkızlarrrr çok teşekkür ederim tekrardan hepinize...15 inde 1195 di beta hcg bugün 3700 olmus ama kese görünmedi halaa
güzel kardeşim inan hisler kariılıklı canım dilerim rabbimden tez zamanda sanada versin çok hakeden biride sensin dualarımdasınwalla kadın geldiği halde çok yoruldum umudum ama heryer tertemiz oldu darısı sana...
Paşammmm canım arkadaşım o kadar seviniyorumki bebeğinin olmasına v tabiki senin anne olmana herkese çok seviniyorum ama senin uzuuun zamandır neler yaşadığını bildiğim için çok mutlu ve aynı zamanda çok duygusalım
Rabbim bir an evvel muhammed eminin hastaneden çıkıp anne,babasına çabucacık dönmesini nasip etsin...o çok azimli bir bebek hayata sımsıkı tutundu şükürler olsun...çok dua ettim sizin için tekrar gözünüzaydın,allah analı babalı sağlıkla büyütsün..
Sende tez zamanda iyileşirsin inşaallah,şu anda da yaşadıkların çok zordur eminim ama bunada şükürler olsun...
Bu arada kime benziyor olişin
Kuzum sakın üzülme daha çok erken kese 15000 olunca gözüküyor çünküü
canım strese girme allahım işşallah tez zamnda sanada versimnkızlarrr hayırlı aksamlarrr nasılsınızzz yarn kadınnn doguma gıdıcemmm streslıyımmm baklm ne dıcek sokturucu verrcekmı ne olckk gergınımm
Bir çimento torbasi 50 kilo o kadar bile etmiyon boşa zorlama çok yakismistir eminim
Cnm ne ignesiydi bu
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm nice senelere insallah bu iki kişi geçirdiğimiz son yol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?