Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla kadın geldiği halde çok yoruldum umudum ama heryer tertemiz oldu darısı sana...
PAŞAMMMM canım arkadaşım o kadar seviniyorumki bebeğinin olmasına v tabiki senin anne olmana herkese çok seviniyorum ama senin uzuuun zamandır neler yaşadığını bildiğim için çok mutlu ve aynı zamanda çok duygusalım
RABBİM bir an evvel MUHAMMED eminin hastaneden çıkıp anne,babasına çabucacık dönmesini nasip etsin...o çok azimli bir bebek hayata sımsıkı tutundu şükürler olsun...çok dua ettim sizin için tekrar gözünüzaydın,ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün..

sende tez zamanda iyileşirsin inşaallah,şu anda da yaşadıkların çok zordur eminim ama bunada şükürler olsun...

bu arada kime benziyor olişin
kızlarrrr çok teşekkür ederim tekrardan hepinize...15 inde 1195 di beta hcg bugün 3700 olmus ama kese görünmedi halaa

kuzum sakın üzülme daha çok erken kese 15000 olunca gözüküyor çünküü

Gezdim çok Yoruldum valla

Ellerine Saglik cnm güle güle eskit kari meydanda yok çocuk askere gidecek bir çocukla basa cikamiyi

Anaam sayfa atlamis pasanin telasindan gormemisim tatlim

Kadin ayagini incittiydi baskasimi geldi cnm
Kadina yardim etmezsek bir günde bitmezki geçmiş olsun dikkat et kendine zobayi kurdunmu
ewet yaa başkası geldi,daha ayağı iyileşmemiş...gelen kadın sözde temizlik yapmış ağlıcaktım sinirimden,herşeyin üzerinden ben bir daha yaptım güya yorulmamak için kadın getirdik..benim yüzümü yumuşak gördü zahir, öyle kimseye iş buyuramadığımdan herşeyi baştan sağmış çoğu yeri ellememiş...bende rahat edemediğimden yaptım ve çok yoruldum düzgün yapsa yorulmazdım bu kadar neyse sağlık olsun..
Bizde bugün kombiyi actik havalar soğudu iyice

o kadar soğuk demek,biz zobayı kurmadık daha aslında onuda kursak iyi olurkurtuluruz...ama soba derdi başlıyor yine öfffff ev batsın istemiyorumm

ahhh zenginlik ahhhhhh sinyallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kız zenginlik diyorum ama daha adanada doğal gazda yok her yıl,bu sene tamam gelecek diyorlar yine yok...yeni evlerin hepsinde döşeli ama kimse kullanamıyor çünkü doğal gaz yok:)))
nasılsa gelir,bizim hemen zengin olup doğal gazlı yepisyeni bir ev almamız lazım.....

Son düzenleme:
kızlarrr hayırlı aksamlarrr nasılsınızzz yarn kadınnn doguma gıdıcemmm streslıyımmm baklm ne dıcek sokturucu verrcekmı ne olckk gergınımm

çokk ağrıımmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun lavanta kokulum kendine dikkat et
nasılsın görüşmeyeli ösledim hepsicinizi soğan kürü nasıl gidiyor yapıomusun? topikcek randevun için paraladık kendimizi ama nasip değilmiş naptın başka bi doktor buldun mu kuzum

kızlarrrr çok teşekkür ederim tekrardan hepinize...15 inde 1195 di beta hcg bugün 3700 olmus ama kese görünmedi halaa

canım daha anca dur hele hemen üzüyorsun kendini 6 haftada herşey netleşiyor kalp atımı 8 haftaya kadar duyuluyor daha çok yenisin Allahın izniyle içini ferah tut ve Rabbinden hep iyi şeyler iste iyi olsun inşallahhh

kızlar bugün tartıldım 48.7 kilo geldim
anlamadım ki daha yeni tartılmıştım 46 kiloydum tatil fazla yaramış galiba

az meyveye sarim bakalım böle iyi oldu ne zamandır almaya çalışıodum ama daha da almamam lazım

yine kendi kendime yazıyım hee kimsecikler yok

iğnemi oldum bugün doktorla konuştum bundan sonra ayda bir olucam
sonra komşuya gezmece yaptım
eve geldim kocişle yemek yedik geldim bi baktım ki kimse yok

demekki adanaya doğalgaz sen ev alınca gelecek

bizde doğalgazı bağlatmaya gittik bugün interneti nakil yaptık
ne güzel bir evlilik yıldönümü:44:

ne güzel keşke bende 48 olsam 16 sene önce evlendiğimde 48 dim
şimdi 58

Önceden bende oyleydim artik is buyuruyorum sonuçta para veriyorum hayrina yapmiyor bir sahada almazsin o kariyi sinir oldum neyse cnm tertemiz olmuş ellerinize saglik yorulmadan olmuyor cnm keşke sobayida kursaydin bir köşeyeAllahim ssizede nasip etsin insallah aşamada doğalgaz gelen yerler var cnm

Bir çimento torbasi 50 kilo o kadar bile etmiyon boşa zorlama çok yakismistir eminim
iğnemi oldum bugün doktorla konuştum bundan sonra ayda bir olucam
sonra komşuya gezmece yaptım
eve geldim kocişle yemek yedik geldim bi baktım ki kimse yok
Cnm ne ignesiydi bu
demekki adanaya doğalgaz sen ev alınca gelecek

bizde doğalgazı bağlatmaya gittik bugün interneti nakil yaptık
ne güzel bir evlilik yıldönümü:44:

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm nice senelere insallah bu iki kişi geçirdiğimiz son yol olur

benide ekle face ine paşaaa Allah analı babalı büyütsün muhammed i inşallahhh... Tez vakit toparlansın evde koklaya koklaya emzir inşallahhh
amin işşallah canım benim
canım bugün oglumu görmeye gittim aklım asüpher bri fikir geldikarnımı tülbentle sardım sıkı sıkı sıkı bagladım olay temem:2::2:allahım yardım etsin evden çıktım gelen gelene gözün aydına allahım nede sevindim oysa hep derdim allahım bende dogum yapıcam banada gelen olucakmı deidm rabbime şükürler olsun hayalim gerçek oldu darısı omayanların başın aişşallah
allah razı olsun cici anneleri dedikelrki çok yiceksin suyu çok içicen süt lazım dedim 37 kiloyu geri aldırıceni zbanaevladım için deger gene veririm alıyım ne yapayım geri vermekmi
canım benim kesem kızımda geç görünmüştü haberin olsun
güzel kardeşim inan hisler kariılıklı canım dilerim rabbimden tez zamanda sanada versin çok hakeden biride sensin dualarımdasın
kızlarrr hayırlı aksamlarrr nasılsınızzz yarn kadınnn doguma gıdıcemmm streslıyımmm baklm ne dıcek sokturucu verrcekmı ne olckk gergınımm
canım strese girme allahım işşallah tez zamnda sanada versimn

Bir çimento torbasi 50 kilo o kadar bile etmiyon boşa zorlama çok yakismistir eminim

Cnm ne ignesiydi bu

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm nice senelere insallah bu iki kişi geçirdiğimiz son yol olur

ay sevincom hakket eşimde öle der tanıştığımızdan beri bi çimento torbası kadar yoksun der

dodex yaptırıyorum canım b12 iğnesi tekrar denemelere başlamadan önce vitamin ve folat baktırdım takviye alıyorum referans arasında ama üst sınıra yaklaşırsa gebelikte iyi olur diye düşündüm doktora gittim öle işte Rabbim hayırlısıyla bunları vesile etsin tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah oğluma bir kardeş nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…