canım eşim diyor t ile d harfine takma orda yazıyor adını zaten öle söylücek ah bu erkekler
canım rabbim şifa versin benimde halamda vardı aldırıd elhamdurillah şimdi iyi rabbim şifa versin acilarını göstermesin ben babamı kaybettitim çok zor
kızlar lohusanız nerde insan bri şerpet kaynnatır ne biliyim birşey yapar
bu benim dikiş yerlerim çok agrıyor ya ne yapsak:18::18:
bugün kocişimin doğumgünü akşama psta alıcam hediye maalesef gecikmeli olucak çünkü onun bana aldığı hediyenin altında kalmak istemiyorum
neysem patates kızartırkn içimde bir ferdi tayfur türedi
kendim yazdım kendim sölüyom
sevmekten vazgeçmedik
hep bahar gördü bizi
kışımız hiç bitmedi
ahhh kader dövdü biziii
bahar gelmeyen hakkariye benden gelsin burayada bahar gelirmiki eneee süphaneke dinimiz amin
fıratıda anmadan edemedim
şükürler olsun canım gözünaydın RABBİM tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşaallah
canım benim çok geçmiş olsun RABBİM anneciğine ve sana acil şifalar versin..ben o duyguyu çok iyi biliyorum insan kendini değil annesini daha çok düşünüp üzülüyor,ALLAH anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin....
boşver popo bende de bereketli
hamileliğine veriyorum
aaaaaaaaaaaaaa
kimsecikler uğramamışşş
benim içime sinmedi gittim hediye aldım kocişe kazak aldımbide pasta aldım geldim bakıyım dedim kızçeler napar napsınlar ortalarda yoklar
gidiyimde yemeğim hazır zati yanına bi brokoli haşlıyım salata yapimm
önemli deelver cnm ver bugünlerde çok unutkan oldum msji alinti yapmak yerine bbeğenip gecmisim çok afedersin hemsom topraaam
aaaaaaaaaaaaaa
kimsecikler uğramamışşş
benim içime sinmedi gittim hediye aldım kocişe kazak aldımbide pasta aldım geldim bakıyım dedim kızçeler napar napsınlar ortalarda yoklar
gidiyimde yemeğim hazır zati yanına bi brokoli haşlıyım salata yapimm
BeydagliiiiNasil oldun cnmmmm
bugün daha iyiyim canım,hatta ağdaya gittim böğün
ama yarına misafirim var bayağı yorulurum yine
Ohhhh misss sihhatler olsun bende pazar günü gittiydincnm oğlan geldi sonra grsrz optum
bende çıkayım bari
güle güle cnm yarinki yemekli misafirmi gündüz misafirimi menüye yardim edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?