Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu erkek milleti boyle iste halbuki form dolduruyorlar kendi t harfi ile yazmistir

Oyyyy seweyim ben boyle lohusayi kaynatirim ben adana kaynari yaparim sana bol tarcinli sütun fiskirir insallah. Dikiş belasi boyle bir zikkim omur boyu geçmez
Ben napim ayni yerden tekrar acacaklar :18:
Bolbol dinlen yoksa gecmez lohusa kari lohusaligini bil
Karnini sarma dikisler taze

Pasa ben sana dun sormadimmi oglanin sevki yapildimi diye cvp vermedin lohusaligina sayiyorum

bugün kocişimin doğumgünü akşama psta alıcam hediye maalesef gecikmeli olucak çünkü onun bana aldığı hediyenin altında kalmak istemiyorum
neysem patates kızartırkn içimde bir ferdi tayfur türedi
kendim yazdım kendim sölüyom

sevmekten vazgeçmedik
hep bahar gördü bizi
kışımız hiç bitmedi
ahhh kader dövdü biziii

bahar gelmeyen hakkariye benden gelsin burayada bahar gelirmiki eneee süphaneke dinimiz amin
fıratıda anmadan edemedim

Son düzenleme:
ellerinde umutlarım büyür
gözlerindedir dört mevsim
Allah ım sen ayırma bu masal mutlu bitsin

sevmekten vazgeçmedik
hep bahar gördü bizi
kışımız hiç bitmedi
ahh kader dövdü bizii

Sen bir rüyasın
sürekli gerçeklere çarpan
parçalandıkça çoğalan
uyanınca bende kalan
umuda teslim ettiğim sevgim...

sen bir hayalsin
düşündükçe gerçek olan
emek verdikçe yarında büyüyen
sen aşksın.cansın
doya doya yaşayamadığım yaşatamadığım
ama tek gerçek olansınnnn

kocişimmmm seni çok seviyorumm iyki doğdunnnnn

patatesler yancak gidiyom ben

mutlu yıllar kocişine
bir tabak paatiste bana gönder çok severim,paatis kızartmasını

hamileliğine veriyorum

aaaaaaaaaaaaaa
kimsecikler uğramamışşş

benim içime sinmedi gittim hediye aldım kocişe kazak aldım bide pasta aldım geldim bakıyım dedim kızçeler napar napsınlar ortalarda yoklar
gidiyimde yemeğim hazır zati yanına bi brokoli haşlıyım salata yapimm

Nice senelere canim saglikla sihhatle insallah

ver cnm ver bugünlerde çok unutkan oldum msji alinti yapmak yerine bbeğenip gecmisim çok afedersin hemsom topraaam
önemli deel
karnındaki kara böcüke dua et

ewet kimsecikler gelmiyo
eeeee balık baştan kokar,topikin başı yokki gerisi olsun bütün suç onda

Selamm..cok zaman oldu gelmeyeli.tum gun netteyim ama kk ya giremiyodum.telimde bi sorun vardi bazi sayfalara girmiyodu gufenli degil diyodu.cok sukuf cozuldu..faceden aldim cogu haberi ama..bende oglusta iyi.3 ay oldu..buyuyoruz..rek sorunumuz gaz.onun disinda hersey yolunda..iste benden boyle..sizlerde iyisinizdir umarim

merhaba canlar nasılsınız bugün işim çok gün arası uğrayabilirmiyim bilmiyorum akşama görüşürüz diyim buarada kromozom sonuçlarımızda çıkmış
benimkinde 46 xx
eşiminkinde 46xy yazıyor birde eşiminkinde
y kromozomunda delesyon saptanmamıştır yazıyor
anladığım kadarıyla sonuçlar normal sanırım. biyokimyalarım kaldı şimdi onlarda çıkınca sonuçlarım tamamlanmış olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah diğerleride iyi olsun sonuçların
mthrf677 heterezigot çıktı zaten sonuçlarım hepsi tamamlansın doktora göstermeye gideceğim bende durumlar böyle canlar zaman ilerledikçe daha çok istek beliriyor içimde keşke diyorum daha iyi bir yerde olsaydımda tekrar deneme yapabilseydim vardır bundada bir hayır Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…