ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar
hemde nasıl yoruldum belim ve boynum böyle fıtıklı olmazsa hiç önemli değil ama,neyse atlattıkBeydagli kuzum dun Nasil geçti menüde ne vardi kimler geldi çok yoruldunmu
Bende gorumcedeydim misafiri geldi bizde bebisini sevdikk
ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar
Ohhh ellerine Saglik cnm kurtulmussun sukurhemde nasıl yoruldum belim ve boynum böyle fıtıklı olmazsa hiç önemli değil ama,neyse atlattık
tavuklu piriç çorbası
lahmacun
yoğrtlu patlıcan ezmesi
marul saltası,ayran,turşu vs
çayın yanınada tuzlu ve şekerli pasta verdim
aminnn.....
Kızlarr hayırlı cumalarr
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Geçen cmrtesi dktra gitmştim ya serophene die ilaç werdi birde antibiyotik bana we eşime werdi
İlçlar bitti yarın randewum var iğne vericek sanırım karındanmı kalçadanmı yapılıyo iğnelerr çok korkuyorumm bnn
Bu hafta çok uyudum acaba ilaçlar uyuturmuu :18:
:105::105::105::105::105:datlum nirelerdesin ayollaşadan aşadan göz süzüyon
gözlemde misin yine
kaçıncı sayfadasın kız gelemedin bi oku oku nerde kldıysan artık eee uğramazsan birikir öyle çokkk okuman lazım başakss çokkk
gel buraya gelll dişini yidiğimin anasıhep o güççük dişlimin hatrına zati yoksa ne gezinecem gece yarıları bu ıssız mı ıssız topiklerde avatara kodunda bakıp bakıp pinekliyom burda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cevap yazmadan gittiiiiinsan bi ii geceler der enazından
Ohhh ellerine Saglik cnm kurtulmussun sukur
Amin cnm klomen tarzi ise ilaç
İğne catlatma ignesidir göbekten yapiliyor :18:
Allahim emeklerini boşa cikarmasin cnm
110 tane iğne vuruldum halada vuruluyorum:18:
Allah yardimcin olsun
Biricik cnm hormon ilaci olduğu için uyku yapar
:105::105::105::105::105:
Aminnn cnmm
Ewt cnm yumurta çoğaltıcı bi ilçmış yaa ben kalçamdan vurulunca bayılıyorumda göbeğimi napıcamm
Kuzumm rabbimm hepimize yardım etsin hepsi bi evlat için napalımm
Ayy akşam 8 de yattım sabah 7 de kalktımm varmı böle uyuyann
selamlarve hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin
eşim 6 gündür evde misafirimde vardı gelemedim, ama netimiz bağlandı artık bol bol görüşürüz eşim işe başlayınca
başak dün gece rüyamda seni gördüm egeyi nasıl sevdik ALLAH ım gerçek gibiydi
biricikim canım inşaallah,tedavin hayırlısıyla tez zamanda sana bebeğini getirir,ALLAH yardımcınız olsun
Aminn cnm aminn
Rabb'ime şart koşmak günah ama artık yeni duam Allahım ya içimdeki isteği yok et yada çok bekletme oldu artık ...
Bu tedawide pek içime hewes wermiyo Rabbime hawale ettim boşuna sewinip üzülmek istemiyorum olursa sewinp şükür ederm
Cnm cvpladim tavsiyeme uy mutlaka akili olgünaydın canlarrr
sevincom faceden bişiyler yazdım görünce burdan yada ordan cevapla kepi eksik doktorum
Günaydınlar millettttttt
KK'nın güzel ve seksi hatunları :)))
Size sevgi dolu, aşk dolu, tutkulu, ihtiraslı bir gün diliyorum:)))
Bugünkü açılış biraz farklı oldu sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?