Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar

Beydagli kuzum dun Nasil geçti menüde ne vardi kimler geldi çok yoruldunmu
Bende gorumcedeydim misafiri geldi bizde bebisini sevdikk
hemde nasıl yoruldum belim ve boynum böyle fıtıklı olmazsa hiç önemli değil ama,neyse atlattık

tavuklu piriç çorbası
lahmacun
yoğrtlu patlıcan ezmesi
marul saltası,ayran,turşu vs
çayın yanınada tuzlu ve şekerli pasta verdim

ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar

aminnn.....

jelibon nasıl canım daha ne kadar kuvezde kalacakmış bellimi????

Son düzenleme:
Kızlarr hayırlı cumalarr
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah

Geçen cmrtesi dktra gitmştim ya serophene die ilaç werdi birde antibiyotik bana we eşime werdi
İlçlar bitti yarın randewum var iğne vericek sanırım karındanmı kalçadanmı yapılıyo iğnelerr çok korkuyorumm bnn
Bu hafta çok uyudum acaba ilaçlar uyuturmuu :18:

Ohhh ellerine Saglik cnm kurtulmussun sukur

Amin cnm klomen tarzi ise ilaç
İğne catlatma ignesidir göbekten yapiliyor :18:
Allahim emeklerini boşa cikarmasin cnm
110 tane iğne vuruldum halada vuruluyorum:18:
Allah yardimcin olsun

datlum nirelerdesin ayoll aşadan aşadan göz süzüyon
gözlemde misin yine
:105::105::105::105::105:
kaçıncı sayfadasın kız gelemedin bi oku oku nerde kldıysan artık eee uğramazsan birikir öyle çokkk okuman lazım başakss çokkk

gel buraya gelll dişini yidiğimin anası hep o güççük dişlimin hatrına zati yoksa ne gezinecem gece yarıları bu ıssız mı ıssız topiklerde avatara kodunda bakıp bakıp pinekliyom burda

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cevap yazmadan gittiiii insan bi ii geceler der enazından

Son düzenleme:

Biricik cnm hormon ilaci olduğu için uyku yapar

Aminnn cnmm
Ewt cnm yumurta çoğaltıcı bi ilçmış yaa ben kalçamdan vurulunca bayılıyorumda göbeğimi napıcamm
Kuzumm rabbimm hepimize yardım etsin hepsi bi evlat için napalımm
Ayy akşam 8 de yattım sabah 7 de kalktımm varmı böle uyuyann

biricikim canım inşaallah,tedavin hayırlısıyla tez zamanda sana bebeğini getirir,ALLAH yardımcınız olsun

selamlar ve hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin

eşim 6 gündür evde misafirimde vardı gelemedim, ama netimiz bağlandı artık bol bol görüşürüz eşim işe başlayınca

başak dün gece rüyamda seni gördüm egeyi nasıl sevdik ALLAH ım gerçek gibiydi

Hayirli cumalar cnm esin ismi değiştirdi hayirlisi olsun canim. Netin baglanmis artik sık sık görürüz seni insallah

biricikim canım inşaallah,tedavin hayırlısıyla tez zamanda sana bebeğini getirir,ALLAH yardımcınız olsun

Aminn cnm aminn
Rabb'ime şart koşmak günah ama artık yeni duam Allahım ya içimdeki isteği yok et yada çok bekletme oldu artık ...
Bu tedawide pek içime hewes wermiyo Rabbime hawale ettim boşuna sewinip üzülmek istemiyorum olursa sewinp şükür ederm

Cnm boyle tedaviler bazen hemen sonuç vermeyebilir o yüzden pes etmek yok en az 3 ay denemelisiniz
Vakti gelmisse hemencecik oluverir Rabbim hic birimizin emeklerini boşa cikarmasin Amin bolbol dua et cnm

günaydın canlarrr

sevincom faceden bişiyler yazdım görünce burdan yada ordan cevapla kepi eksik doktorum

Günaydınlar millettttttt

KK'nın güzel ve seksi hatunları :)))

Size sevgi dolu, aşk dolu, tutkulu, ihtiraslı bir gün diliyorum:)))

Bugünkü açılış biraz farklı oldu sanırım:))

günaydın canlarrr

sevincom faceden bişiyler yazdım görünce burdan yada ordan cevapla kepi eksik doktorum
Cnm cvpladim tavsiyeme uy mutlaka akili ol
Günaydınlar millettttttt

KK'nın güzel ve seksi hatunları :)))

Size sevgi dolu, aşk dolu, tutkulu, ihtiraslı bir gün diliyorum:)))

Bugünkü açılış biraz farklı oldu sanırım:))

Gunaydin gunaydinda tutku ihtiras hayrola geceden kadin zaaar olmuyor carpisan var carpisamayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…