Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nerdesiniz yaaa bugünlerde geliom kimsecikler olmuyo bi küsüp gidicem görceksiniz hıhhhh

yazarken ben ve 9 kişiydi elektirikler gitti geldi bi baktım ki ben ve 0 kişi 53:

nerdesiniz yaaa bugünlerde geliom kimsecikler olmuyo bi küsüp gidicem görceksiniz hıhhhh

kus kuste goreyim
Sonuclarin iyi maasallah gozunaydin
Denemelere başla sen ben reçete yazarim
Gebelik öncesi coraspirin 100 mg günde bir tane
Folbiol günde bir tane
Apikopal günde 1 tane

Gebelik sonrasi coraspirin devam
Clexane 0.4 günde bir
Folbiol apikopal devam
13. Haftadan sonra folbiol stop
Elevit veya decavit
Gerekli görülürse ilk 3 ay protestan 200 mg :120: :120:
B12 devam bu kadar Dr gerek yok arada ultrason tmmdir. Onlugumu giydim kepimi taktim anam.
11-14 ikili test
16-18 3 lu tes
20 detayli ultrason
22 tetanoz
24 seker yükleme
Vs. Vs.

Önce günün geçer test yaparsin pozitif hemen kan testine kosarsin olumluysa takip edilir düzenli katlaniyormu
1500 geçince kese te koş sonra kese var bebekte varmi
Yolk sac olusmusmu hoop kalp atisi varmi diye kostururken zaten ikili test zamanda gelir

ne gösel anlatmışsınn ağzından bal damlamış kuzum benimmm bi diploman eksik ayoll ne yalan söliyim bunlardan haberi olmayan doktora rastladımmı rastladım sallıyıveriolar başından uğraşmak istemediklerinden heralde şu iğne dışında :18::18: liste gösel görünüyor :18: ahhh ahhh keşkem bukan kolay olsa be gülüm hayırlısıyla sen nisanda minnoşumu doğur fotolarını buralara serrr sonra mayısta benim tayin yerim belli olsun buralardan kurtulem sonra inşallahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip etsin aminnnn

gelir mi o günler olur mu ki bu sefer böle üzülmeli ağlamalı seyler olmas dimi inşallah olmass

datlum nirelerdesin ayoll aşadan aşadan göz süzüyon
gözlemde misin yine

nöbeti devredem duracaksan vardiya dönelim kimsecikler yok ben bölem kendi başıma takılıyom 2 trip atıyom bazen gelip pışpışlıyolar

dünyanın tahlilini paylaştım bi gelip yorumlıyım demedin aşkolll başaksss aşkoll emi sen anca aşadan süz süz git süzme yoğurduz ya

kaçıncı sayfadasın kız gelemedin bi oku oku nerde kldıysan artık eee uğramazsan birikir öyle çokkk okuman lazım başakss çokkk

gel buraya gelll dişini yidiğimin anası hep o güççük dişlimin hatrına zati yoksa ne gezinecem gece yarıları bu ıssız mı ıssız topiklerde avatara kodunda bakıp bakıp pinekliyom burda

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cevap yazmadan gittiiii insan bi ii geceler der enazından

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin

amin canım bu sınav çok zor

tahlil sonuçlarına bakılırsa anladığım kadarıyla kan pıhtılaşması sorunun varki buda iğne ilaçla çözülübiliyo inşallah bebeğin sana sürpriz yapıp gelir

İnsallah cnm hayirlisiylan insallah
gelir mi o günler olur mu ki bu sefer böle üzülmeli ağlamalı seyler olmas dimi inşallah olmass
Gelir o günler niye gelmesin uç sefer hüsrana ugradim pes etmedim dua et inan bak Nasil gerceklesiyor
dünyanın tahlilini paylaştım bi gelip yorumlıyım demedin aşkolll başaksss aşkoll emi sen anca aşadan süz süz git süzme yoğurduz ya
Kizzzzz o ne anlar tahlil sonucundan
Onun hamileliğini bile ben takip ettim
Zorla gönderdim ikiliye 3 luye asiya kari yan gelip yatti
Bir kaç site ismi verdimde zor arastirttim
Pehhhhhhhh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cevap yazmadan gittiiii insan bi ii geceler der enazından
beklediğini hata ne beklediysen
Anasida yanindaki heec gözü bise görmez
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin

Amin canim hayirli cumalar

Beydagli kuzum dun Nasil geçti menüde ne vardi kimler geldi çok yoruldunmu
Bende gorumcedeydim misafiri geldi bizde bebisini sevdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…