nerdesiniz yaaa bugünlerde geliom kimsecikler olmuyo bi küsüp gidicem görceksiniz hıhhhh
kus kuste goreyim
Sonuclarin iyi maasallah gozunaydin
Denemelere başla sen ben reçete yazarim
Gebelik öncesi coraspirin 100 mg günde bir tane
Folbiol günde bir tane
Apikopal günde 1 tane
Gebelik sonrasi coraspirin devam
Clexane 0.4 günde bir
Folbiol apikopal devam
13. Haftadan sonra folbiol stop
Elevit veya decavit
Gerekli görülürse ilk 3 ay protestan 200 mg :120: :120:
B12 devambu kadar Dr gerek yok arada ultrason tmmdir. Onlugumu giydim kepimi taktim anam.
11-14 ikili test
16-18 3 lu tes
20 detayli ultrason
22 tetanoz
24 seker yükleme
Vs. Vs.
Önce günün geçer test yaparsin pozitif hemen kan testine kosarsin olumluysa takip edilir düzenli katlaniyormu
1500 geçince kese te koş sonra kese var bebekte varmi
Yolk sac olusmusmu hoop kalp atisi varmi diye kostururken zaten ikili test zamanda gelir
merhaba canlar nasılsınız bugün işim çok gün arası uğrayabilirmiyim bilmiyorum akşama görüşürüz diyimbuarada kromozom sonuçlarımızda çıkmış
benimkinde 46 xx
eşiminkinde 46xy yazıyor birde eşiminkinde
y kromozomunda delesyon saptanmamıştır yazıyor
anladığım kadarıyla sonuçlar normal sanırım. biyokimyalarım kaldı şimdi onlarda çıkınca sonuçlarım tamamlanmış olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah diğerleride iyi olsun sonuçların
mthrf677 heterezigot çıktı zaten sonuçlarım hepsi tamamlansın doktora göstermeye gideceğim bende durumlar böyle canlar zaman ilerledikçe daha çok istek beliriyor içimde keşke diyorum daha iyi bir yerde olsaydımda tekrar deneme yapabilseydim vardır bundada bir hayır Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın zormuş
İnsallah cnm hayirlisiylan insallahne gösel anlatmışsınnağzından bal damlamış kuzum benimmm bi diploman eksik ayoll ne yalan söliyim bunlardan haberi olmayan doktora rastladımmı rastladım sallıyıveriolar başından uğraşmak istemediklerinden heralde şu iğne dışında :18::18: liste gösel görünüyor :18: ahhh ahhh keşkem bukan kolay olsa be gülüm hayırlısıyla sen nisanda minnoşumu doğur fotolarını buralara serrr sonra mayısta benim tayin yerim belli olsun buralardan kurtulem sonra inşallahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip etsin aminnnn
Gelir o günler niye gelmesin uç sefer hüsrana ugradim pes etmedim dua et inan bak Nasil gerceklesiyorgelir mi o günlerolur mu ki bu sefer böle üzülmeli ağlamalı seyler olmas dimi inşallah olmass
Kizzzzzdünyanın tahlilini paylaştım bi gelip yorumlıyım demedin aşkolll başaksss aşkoll emisen anca aşadan süz süz git süzme yoğurduz ya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla cevap yazmadan gittiiiiinsan bi ii geceler der enazından
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?