Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli hava soğudu ya pazara onbesgunde bir gidiyorum o yüzden neredeyse bütün sebzelerden aldim

Beydagli hava soğudu ya pazara onbesgunde bir gidiyorum o yüzden neredeyse bütün sebzelerden aldim
desene bütün pazarı aldın
iyi yapmışsın,kafan rahat eder işte
Cay icmiyik biz
Döver valla cayir cayir
çaysız hayatı düşünemiyim

Kar baslamisssss

ay ne güzelll yaa çok özledim ben kar görmeyi

sevinç adanaya lapa lapa kar yağsa ne olay olurdu ama dimi,bir yandanda şahane olurdu tabi

Son düzenleme:

Sokkk olur adanalilarrrr
Kuz üniversiteye gittiğimde kar yagmisti
Hoca camdan bakmis demiski
Koşun adanalilar nasilda kendini belli ediyor

sevinç hanım hormonlu zebze almıyaydın...bizim burda her zebze var hayla hatta bezelye bile vardı ama ben almadım..
buzluktan yaptım zati sevmiyom

sevinç hanım hormonlu zebze almıyaydın...bizim burda her zebze var hayla hatta bezelye bile vardı ama ben almadım..
buzluktan yaptım zati sevmiyom

Yok kiz ispanak pirasa karnabahar ben sebzeyi mevsiminde yerim bezelyem buzlukta var domatesi bile organik aldim beydagli hanim

selam sizle tanışmadık ben 30 yaşında 6 yıldan sonra doğal yolla hamile kalıp şimdi 4 aylık erkek bir bebeğe sahibim doktorların tüp bebek yaptırman gerek dediği ay normal yoldan hamile kalıp bebişimi kucağıma aldım ama çok maceralı doğum yaptım sonra yazarım oğlum uyandı

Ellerine Saglik cnm oo yigen gelmiş gozunaydin

Görüşürüz cnm

evet yeğenler beni yalnız bırakmıyo

havalar ısınınca olur anca hem günlerde uzamış olur şimdi hemen akşam oluyor
aslında 6 da falan yiyorum akşam yemeğimi ama yeğen olduğu için birde çok dolaşınca acıkmışız yiyelim dedik
bide 3 gibi meyvamı yiyordum bugün yiyemedim acıktım

zobammm cayır, cayır yanıyiiiiiiiiiiiiiiii

benim sobamda yaniyiiii

heee kayniii tabi fokur,fokur

senin peteğinde çay kaynarmı heçççç

benim zobam senin petağini döver

benimkinde kaynar ama ben yüksek ayarda yakmıyorum sadece çay sıcak kalıyor üstünde
ama senin sobanı dövemez tabi

Pazara gitmeyi çok sewiyim
Bezelyeye bayilirim
Pazara gitmesek ne pisecek manav sewmiyom ben
Herif geç geliyi is basa dusiyi

çatalzeytindekene en azından cumadan cumaya kurulan bazarım varidi bazarrr çokkk özledim bazarrrrr olsada getsemm dumateslerin eylerini seçsem badılcanları kabakları saltalıkları dizilmiş gösem tezgahlarda purtakal olsa soğuk yimemeiş kabuğu inceden çürümemiş ilimonlar sarı sarı parıldasa bazarrrrrrrrrrrrrrr nirdesin bazarrrrrrr sebzeye hasret galdım mendebur hakkariide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…