Bende yüksük corbasini çok sewerim tek basina yeter zati ohhhh
noldu cnm
bende çok severim adana yöresine bi ait çorba galiba
kimse bişey yazmayınca görünmez olduğumu düşündüm
eşim diyor efsane geri döndüTmm sen eşine denettir bakin
Ooo pasa hnm ayaklandin her ise kosturursun artik
Kiz hergun emismeniz lazim bence
İnsallah cnm pardon 7 aralik okudum 27 aralikmis sıkı calis bakalim
amin işşallahbugün küçük adamımı görmeye gittim uyuyordu herzamanki gibiAmin inşallah dua ediyorum hep sizin icin
Canim yaa kolay degil ameliyat neticede
ama ameliyat sonrası bakım da en az ameliyat kadar önemli enfeksiyon falan kapmadigi surece cabuk iyileşir acil şifalar inşallah
Ne guzel canım güzel vakit gecirmisin
Amin inşallah
Rabbim tamamına erdirsin insallah
Hayırlı olsun yarasin sütün insallah cogalsin sütun bebisin biran once toparlansin evine donsun insallah
Hayırlısı inşallah kısmet bi dahaki aya..
ben plastik hiç bişey atmazdım boruları bacayı çabuk tıkar plastik şeyler sende acı bi şekilde anlamışsın
duygularını ne güzel yazıyorsun kitap gibi maşallah
inşallah bu duygularını yazıyorsundur günlüğe falan
inşallah bu zorlu yolun sonuna geldiniz evladınla evinize döneceksiniz sağlığına kavuştuğunda
çok geçmiş olsun canım zordur sevdiğin acı çekmesine şahit olmak
RABBİM tez vakitte acılarını dindirsin sağlığına kavuşsun
Hee efsane geri dondu çok şükür cnmeşim diyor efsane geri döndükız sevinç mutfakta iş yapıyordum senin enişten geldi yanım arkamdan sarıldı ve dedigi kelime şu çok özlemişm be gülüm seni mutfakta görmye daha evin temizligi var
amin işşallahbugün küçük adamımı görmeye gittim uyuyordu herzamanki gibibebkler çogalmış 2 tane daha gelmiş hepside benim küçük adam gibi küçük rabbim şifa versin hepsine
günlüge yazıyorum bebm hergün şuan elimde süt pompası kendimi sagıyorum biryadanda tek elle size yazıyom
slm kızlar topikte in cin top oynuyor 2. sayfaya düşmüş
KıskançŞARRRhahyt ideal hamilelikmiş
ideal kelimesi anlamını bu cümleyle yitirdi:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
ben bu saydığım işleri her haftasonu yapıyorum,hafta içi ise daha hafifletilmiş bir şekilde uyguluyorum...ABOVVV SEN HİÇ iş yapmıyınmu şarlak hatun
bu ne böyle
kpcan iyi kovalamıyo seni
hhayrına yemek yap bari ekmeğini yiyon herifin
yosam biride senmisinöfelemeyi biliyorum tabiikide kulağa çok hoş geliyor
tınısı çok hoşşşşş:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
evt cnm kıcasından habersiz face açanlar var ayıpsız karılar
hiç sormawowwwwwwwwwwwwwww zerhoş oldun heralde mutluluktan
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
sevişiyolarmış he mi:60
ay hiç güleceğim yoktu ayol
amin canım inşaallahevt beydağlı adanadayım tşk ederim darısı sana olsun inşallah
ALLAH yardımcınız olsun canım zaman sizin için su gibi aksın,bir an evvel kurtulun ordanslm canlar yaşam enerjisi düşük bi bafs alırmısınız?bugün hakkari karmakarışık olaylı elektiririksiz susuz ve elektirik olmadığı için evde soğuktu akşam geldi elektirikler kocişte olaylı hakkari günleri sebebiyle haftasonuda çalışıyor hakkarinin kışı bir yere kış bu kadar yakışmaz bıkkınlık veren hayat enerjini diplere vurduran eski yaşantını özlediğin aslında masal gibi bi hayatım varmış dedirten hakkariiiii hakkariden ii akşamlar kötü bi gün geçirdim ve topiğe baktım ki zaten beni merak edende olmamış hormonları tavan yapan kadın sen bile merak etmemişsin ben yerlerdeyim bugün yaaaa
ALLAH tamamına erdirsin inşaallah gözünaydınkizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun
bizde gittik pazar günü,ama adana resmen buuzzzzz gibiydiibizde carsiya gidiyiiiikkkk
gözünaydın PAŞACIIMMMMrabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
Doktordan randevu aldinmi tembel kari
O kadar soğan suyu ictin ayyy ne meraksizsin kaldir kicinida bir Dr git
Aminnn canımmm....nazocum nasılsın?? alıştınmı taşı torpağı altın istanbolaaane güzel ALLAH aşkınızı her daim böyle taze tutsun
41 kere
ALLAH biran önce sizi ordan kurtarsın diyim ozaman
bizde dün gezmeye gittik gittiğimizle döndüğümüz bir oldu
ALLAH ım ne soğuktu gezemedik soğuktan manyakmıyız biz dedik
gidelim sıcacık sobanın yanında oturmak varken ne işimiz var dışarda
amiiiin sende ALLAH ın izniyle kucağına alırsın bebeğini
sonradan anladım neden sevdiğini:44:
bende kur fasulye ve pilav yapmıştımmBende bugün zeytinyağlı barbunya ve pirinç pilavi yapiyorum
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBende yüksük corbasini çok sewerim tek basina yeter zati ohhhh
ewet bebeammm ADANA ya ait bir çırbaa patenti bizimbende çok severim adana yöresine bi ait çorba galiba
kimse bişey yazmayınca görünmez olduğumu düşündüm
bir sevinçle senmiiiiiiiiiiiidüşer tabi düşmeyip netsin bi sevinçle bi benle olcek iş değilki başakss karısı nirdeeeeebaşsız kaldı topikk sevinç karnı burnunda kadın ben hakkaride bam güm elektirik susuz uğraşıp durun başakss karısı bi dişini yidiğimlen baş edip gilemedi 2 yede düşer 3 ede hıhhhh
selam bu arada sizlen tanışık oldumuyduk
sevincommm koca göbüklümgünaydınnnnnn
bir sevinçle senmiiiiiiiiiiiiyokk yaaaaa
abowww köteği haketmişim du sen yorulma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?