salı günü görecen demek miraç beyi
niye sade içemiyormuşsun tut nefesini iç işte
şu an süzgeçte zaten süzülüyyyyy
hoşgeldin nazocum...
gelin yolun walla,zaten benim arkadaşlarım bir tek sizlersiniz
Ayyyy bende izliyom o kadina bayiliyom bir gün boğulur ama ne zamannazemir,aklımda kalsını izledinmi dün ay çok güzeldi,binnur kaya harika bir oyuncu..
kadın dünyaları yiyor dizide
tamam yolalımama ben anca sanal yolarım gerçekte hiç öyle şeyler yapamam
sağol canım bende ilk kez deneyim bakimbende atıyorum lahanayıbuzluğa tadında bi değişiklik görmedim
yolariz cnm sen üzülme
nazemir,aklımda kalsını izledinmi dün ay çok güzeldi,binnur kaya harika bir oyuncu..
kadın dünyaları yiyor dizide
su gibi geçsin inşaallahEwet cnm kismetse seker yüklemesi var
al bendende o kadar ,bende hiç yapamammtamam yolalımama ben anca sanal yolarım gerçekte hiç öyle şeyler yapamam
ewet arkamda sevinç var,bir tanede yolucu olsun aramızda iyi ediyon kızAyyyy bende izliyom o kadina bayiliyom bir gün boğulur ama ne zaman
Ben yolarim hiiic merak etmeyin
bende aklımda kalsın hangi dizi diye düşünüyorum
aramızda kalsın izledim hiç kaçırmıyorum
kadın maşallah habire ağzında yemek diyorum bunlar bu diziyle bayağı kilo alırlar
aç karına seyredilmez o dizi
evet herkes çok güzel rol yapıyor hele yunusa bayılıyorum
Ayyyy bende izliyom o kadina bayiliyom bir gün boğulur ama ne zaman
Ben yolarim hiiic merak etmeyin
sağol canım bende ilk kez deneyim bakim
tamam
kızlar bugün adet oldum,bu kez 2 gün günüm geçti ve ben niyeyse korunduğum halde olduğumu bilsemde birden hamilelik duygusuna kapıldım ve kırmızıları görünce üzüldümm...
birde bu fikirden uzaklaştığımı zannediyordum,anneme de canım sıkkındı allak bullak bir gün geçirdim
evet hepsi çok güzel ya hepsi ayrı komik
bi ağlatıyor bi güldürüyor acayip bi dizi
önce bi miracı doğur ondan sonra yolarsın kimi istersen
canım inşallah doktorunu bul korunmayı bırak hayırlısıyla olur
benimde bu günlerde gelecek, bende güya umursamıyorum ama ya adet olmazsam hamileysem ne zaman doğacak hesapları yapıyorum geçen ay evlilik yıldönümü hediyesi olacak diye hayale kapıldım...insan ne kadar üzülmüyorum desede bazen insan kendini kaptırıyor
su gibi geçsin inşaallah
al bendende o kadar ,bende hiç yapamamm
ewet arkamda sevinç var,bir tanede yolucu olsun aramızda iyi ediyon kız
walla resmen dıkınıyor,ama ne güzel şeyler yiyolar
ay yanlış yazmışım
zaten şişmanlamış iyice şişecek,benim acayip iştahım açılıyor o dizide tamda sevdiğim şeyleri yapıyolar
geçen eşim bile diyor bu kadın nasıl lahmacun yiyor yarın yapta bizde yiyelim diye
ay ewet o çocuk tam bir yetenek,bebekliğinden beri ekranda tam bir oyuncu,ve çok tatlı...
aslında içinden geldiği gibi hareket etmek ne güzel hayranım öyle insanlara ama yapamıyorum işte ben
evet güzel şeyler yiyorlar bende dün akşam eşime diyorum içli köftemiydi o diye
ALLAH tan karnım tok oluyor ve çay içiyor oluyoruz yanındada kurabiye yoksa kedi gibi dolanacam mutfakta
evet dizinin birinden çıkıyor birine geçiyor çok başarılı
hayırlısı bakalım...
ewet nazocum yaa etrafımda hep başkalarıyla yada başka işlerle uğraşıp güya kafamdan atmaya çalışıyorum ama,yok işte beynimize kazınmış orda duruyor bir yere gideceğide yok...
yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum...
birde tek sorun bu olsa,yok bir sürü şey var..annemde iyileşse ne güzel olurdu ahhh ahh ömrümden ömür gidiyor sanki onu öyle gördükçe.....
ama şükürler olsun bugünümüze,sonsuz şükürler...
doğru söylüyorsun ama olmuyor işte bazen kendini hep dizginlemek zorunda kalıyorsun..neden karşındaki insanlar kırılmasın diye,ama onlar da öyle düşünceli olsa keşke...
bizde o saatte çay içiyoruz,öyle bir ailede olsam kaç kilo olurum ALLAH bilir
evet ama en küçük bişeyde patlak veriyor işte, hele yeni tanıştığın insanlar kaç yıllık evli olduğunu öğrenince
hiç olmadımı doktora gittinmi tüp yaptırdınmı diye soruyorlarsoruyorlar
inşallah sağlığına kavuşur annen
peki doktor annenin sağlığı için ne diyor iyileşebilme ihtimali varmı
kaçmışşşşsevinç çıkmış ışığı yanmıyor
zaten o kırılmasın bu kırılmasın diye diye kendimiz kırık dökük içinde kalıyoruz
dediğin gibi herkes karşısındakine saygılı düşünceli olsa
benim memlekete gittiğimdeki halim diyebilirim en az 2 kilo alıp geliyorum ki onlar kadar yemediğimiz halde
hemde ne patlakben herkese herşeye sinirlenir oldum..
sorular zaten hiç bitmiyor helede dediğin gibi ilk gittiğin kuaförde bile hep aynı sorular çok sıkıldım ben cevap vermekten insanların bakışlarından,ama ne yapalım bizim elimizde olan şeyler değil maalesef..
yok be canım,ço zor diyorlar eski haline dönmesi ama RABBİM den ümüit kesilmez dermansız dert vermesin...
2 gündür sürekli ağlıyor kendi haline ben bir işe yaramıyorum diyor,onu öyle görmek çok zor ve yıpratıcı...
kaçmışşşş
ah keşkeeee...
demek memleketin havası suyu bile yarıyor insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?