beydağlı sen nere kayboldun sendemi kaçtın
biliyormusun bazen kk ya bile gelesim gelmiyor
hatta girip okuyasım bile gelmiyor bazen öyle psikoloji içine giriyorum
onun içinde zor keşke bi meşgalesi olsa zamanını geçirecek elinde bişeyler yapsa ozaman kendini işe yaramaz hissetmez hem vakit geçer
yok kız burdayımmm...
bilmem mi kuzum yaaa bende aynen öyleyim hatta hiç bişey yapasım gelmiyorrr...
amaaaa yıkılmıcaz dimdik ayaktayızzz,içimdeki beydagli nerde bilmiyom ama
sol eli tutmuyor canım ,yinede bişeyler yapmaya çalışıyor,her işini kendi gören heryere kendi giden bir kadındı benim annem.. o yüzden daha da zor RABBİM kimseyi kimseye muhtaç etmesin...
inşallah yıkılmadan durabiliriz dimdik ayakta
içindeki beydağlı kaçtı demkki
ya ben hiç bilmiyorum böyle videoları yada ne bileyim resim bezeri şeyeleri buraya yüklemeyi mi denir ne denir..
öğrensem iyi olur
nazocum kıcam gelmek üzere ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz
yok kız içimdeki beydagli ayaktamı aceba dedimdi
özelimizi anlatmamamız lazım kızlar.işin başı bunu prensip halıne getirmek ama ben de duramam açılırım hemen karsımdakıne.2 tane kaybım var olursa tekrar ınsallah 3. bebegım olacak.ilki ilaç yüzünden düştü benım hatam ikinci bebegım de de hem ateslendım hem de homozigot mutasyon varmış bende Allah bılır neden sustuğunu.insanlar en yakınımdakıler bıle sankı hıc hamıle kalamıyorum gıbı doktor ısmı verıyolar ona gıdenın hemen cocugu oldu dıye.cahıllıklerıne verılyorum ama su var, bakıyorum guzellık maarifet vs konularda yanımdan gecemıyecek kızlar çocuklarıyla fark atmaya çalışıyor hem de eslerımızle oturduğumuzda.işte bu hayatın çirkin tarafı..sevgiler.....
hemde nasıl
az kaldı,DİREN BAFS
Aminnnnn....
dediğin gibi kansızlığa bağlı olabilir,çünkü hamilelik olmazsa bile kansızlık acayip çarpıntı yapıyor
pekmez içiyonmu
sağol canım bende ilk kez deneyim bakim
tamam
kızlar bugün adet oldum,bu kez 2 gün günüm geçti ve ben niyeyse korunduğum halde olduğumu bilsemde birden hamilelik duygusuna kapıldım ve kırmızıları görünce üzüldümm...
birde bu fikirden uzaklaştığımı zannediyordum,anneme de canım sıkkındı allak bullak bir gün geçirdim
habarsiz mi çıktın nere kayboldun
sevinç çıkmış ışığı yanmıyor
hep DESTEK tam DESTEK veririz sen merak etme çoğu gitti azı kaldı ŞİLAAAAcanummmm lavanta kokulummmm iyki varsın kuzummm hep destek tam destek 3 g geldi bura gar gış gıyamet son kışım burda inşallah Rabbim hayırlısıyla yaza erişmeyi buradan hayırlı yerlere gitmeyi nasip eylesin amin..dualarınızı eksik etmeyin...
hep destek tam destek sizin sevginiz dostluğunuzla güç buluyorummmtopiğimin gücü adına şilaaa
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldim 2 gündür oglumla emişiyoruz allahım nazarlardan saklasın rabbim bu nasıl bir saadet sana şükürler olsun oglumu bana bagışladıgın için eşime bugün diyorumki allahım yeni dogmuş taylar gibi kırlarda kosasım var seni tutan yok dedi eşim allahım tutmayın beni dedim allahım çok hoşuma gitti inan evladım dün az emdi bugün öylen gittim epey emdi sonra dediler annesi üşümesin küveze koyalım benden ayrıldı kıyameti kopardı ne agladı yogun bakımdan çıkarken sesi orayı inletti hemşireye dedim aglıyor ama oda normal paşam dedi senden ayrıldıya birde kokunu duyunca böyle oluyor dedi ay kıyamam bugünde babamızla gene gittik emzirmeye 4 kere çekti çekmedi emmedi beni ona çok üzüldüm bebegi kucagıma verdiklerinde agzında süt vardı günahları boyunlarına kesin biberonla beslemişler yoksa beni neden emmesin allahım saatler bitmedi bugün yarın gene gidicem bundan sonra böyle sabah akşam paşa yollarda şimdi çıkmam lazım süt saatim geldi bebege süt lazım sonra görüşürüz olurmu
çok mutluyum çok rabbim olmayanlarada tez zamanda versin işşallah
amin canım sağolasın...sevinç babanın tam olarak nesi vardı yanlış hatırlamıyorsam kalp rahatsızlığıydı,RABBİM babanada acil şifalar versin...Kizum o öyle bir illetki dediğin gibi korunurken bile umut hala var cnm. Annene Rabbim şifa versin . benimde babam rahatsız insan hic sindiremiyor dağ gibi adam
kocam gelince birden heyecan yapip haber vermeden ucmusum pardon
hep DESTEK tam DESTEK veririz sen merak etme çoğu gitti azı kaldı ŞİLAAAA
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin canım sağolasın...sevinç babanın tam olarak nesi vardı yanlış hatırlamıyorsam kalp rahatsızlığıydı,RABBİM babanada acil şifalar versin...
iyi söz konusu kocanın gelmesi olunca affediyos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?