Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydağlı sen nere kayboldun sendemi kaçtın
biliyormusun bazen kk ya bile gelesim gelmiyor
hatta girip okuyasım bile gelmiyor bazen öyle psikoloji içine giriyorum

yok kız burdayımmm...

bilmem mi kuzum yaaa bende aynen öyleyim hatta hiç bişey yapasım gelmiyorrr...

amaaaa yıkılmıcaz dimdik ayaktayızzz,içimdeki beydagli nerde bilmiyom ama

onun içinde zor keşke bi meşgalesi olsa zamanını geçirecek elinde bişeyler yapsa ozaman kendini işe yaramaz hissetmez hem vakit geçer

sol eli tutmuyor canım ,yinede bişeyler yapmaya çalışıyor,her işini kendi gören heryere kendi giden bir kadındı benim annem.. o yüzden daha da zor RABBİM kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

özelimizi anlatmamamız lazım kızlar.işin başı bunu prensip halıne getirmek ama ben de duramam açılırım hemen karsımdakıne.2 tane kaybım var olursa tekrar ınsallah 3. bebegım olacak.ilki ilaç yüzünden düştü benım hatam ikinci bebegım de de hem ateslendım hem de homozigot mutasyon varmış bende Allah bılır neden sustuğunu.insanlar en yakınımdakıler bıle sankı hıc hamıle kalamıyorum gıbı doktor ısmı verıyolar ona gıdenın hemen cocugu oldu dıye.cahıllıklerıne verılyorum ama su var, bakıyorum guzellık maarifet vs konularda yanımdan gecemıyecek kızlar çocuklarıyla fark atmaya çalışıyor hem de eslerımızle oturduğumuzda.işte bu hayatın çirkin tarafı..sevgiler.....

yok kız burdayımmm...

bilmem mi kuzum yaaa bende aynen öyleyim hatta hiç bişey yapasım gelmiyorrr...

amaaaa yıkılmıcaz dimdik ayaktayızzz,içimdeki beydagli nerde bilmiyom ama

inşallah yıkılmadan durabiliriz dimdik ayakta
içindeki beydağlı kaçtı demkki

sol eli tutmuyor canım ,yinede bişeyler yapmaya çalışıyor,her işini kendi gören heryere kendi giden bir kadındı benim annem.. o yüzden daha da zor RABBİM kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

evet zor yani inşallah sağlığına kavuşur duanada amin diyorum

bende bilmiyordum ama kolaymış bir ara anlatırım nasıl olduğunu
sonra görüşürüz iyi akşamlar benimkide gelmek üzere

benim korktuğum bişey yok herkeste bilir buraya takıldığımı onun için rahat rahat içimi dökerim
inşallah sende bebeğine kavuşursun en yakın zamanda

başak sana gelsin bu şarkı

[video=youtube;SBZyiadXuTM]http://www.youtube.com/watch?v=SBZyiadXuTM[/video]

Son düzenleme:
hemde nasıl

az kaldı,DİREN BAFS

Aminnnnn....

dediğin gibi kansızlığa bağlı olabilir,çünkü hamilelik olmazsa bile kansızlık acayip çarpıntı yapıyor

pekmez içiyonmu

canummmm lavanta kokulummmm iyki varsın kuzummm hep destek tam destek 3 g geldi bura gar gış gıyamet son kışım burda inşallah Rabbim hayırlısıyla yaza erişmeyi buradan hayırlı yerlere gitmeyi nasip eylesin amin..dualarınızı eksik etmeyin...
hep destek tam destek sizin sevginiz dostluğunuzla güç buluyorummm topiğimin gücü adına şilaaa

ben geldim 2 gündür oglumla emişiyoruzallahım nazarlardan saklasın rabbim bu nasıl bir saadet sana şükürler olsun oglumu bana bagışladıgın içineşime bugün diyorumki allahım yeni dogmuş taylar gibi kırlarda kosasım varseni tutan yok dedi eşim allahım tutmayın beni dedim allahım çok hoşuma gitti inan evladım dün az emdi bugün öylen gittim epey emdi sonra dediler annesi üşümesin küveze koyalım benden ayrıldı kıyameti kopardı ne agladı yogun bakımdan çıkarken sesi orayı inletti hemşireye dedim aglıyor ama oda normal paşam dedi senden ayrıldıya birde kokunu duyunca böyle oluyor dedi ay kıyamambugünde babamızla gene gittik emzirmeye 4 kere çekti çekmedi emmedi beni ona çok üzüldüm bebegi kucagıma verdiklerinde agzında süt vardı günahları boyunlarına kesin biberonla beslemişleryoksa beni neden emmesinallahım saatler bitmedi bugün yarın gene gidicem bundan sonra böyle sabah akşam paşa yollardaşimdi çıkmam lazım süt saatim geldi bebege süt lazım sonra görüşürüz olurmu

çok mutluyum çok rabbim olmayanlarada tez zamanda versin işşallah

Kizum o öyle bir illetki dediğin gibi korunurken bile umut hala var cnm. Annene Rabbim şifa versin . benimde babam rahatsız insan hic sindiremiyor dağ gibi adam

hep DESTEK tam DESTEK veririz sen merak etme çoğu gitti azı kaldı ŞİLAAAA
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kizum o öyle bir illetki dediğin gibi korunurken bile umut hala var cnm. Annene Rabbim şifa versin . benimde babam rahatsız insan hic sindiremiyor dağ gibi adam
amin canım sağolasın...sevinç babanın tam olarak nesi vardı yanlış hatırlamıyorsam kalp rahatsızlığıydı,RABBİM babanada acil şifalar versin...
kocam gelince birden heyecan yapip haber vermeden ucmusum pardon

iyi söz konusu kocanın gelmesi olunca affediyos

Aşkdan ölen tekrar ölmez diyorlar
Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar
O gitti bir daha gelmez diyorlar
Söylesene Söyle İnanayım mı ?
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
Adını duydukça ağlıyormuşum
Deli diyorlarmış benim halime
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum
Akan gözyaşımı kurut diyorlar
Coştu deli gönlüm durult diyorlar
Unut artık onu unut diyorlar
Gönlüme dikili mezar taşına
Beklme yazdırdım boşu boşuna
Sevmemiş diyorlar Allah aşkına

Saol cnm yazin hasta oldu ya beyin damarinda tikaniklik var sağ tarafı hasar gördü bastonla zor yuruyo annem banyo felan yaptiriyo bugunumize sikur cani sagolsunda

Gozunaydin bol emismeli günler diliyorum
Kilo aliyomu parmak bebek
Kizzz sen minik adama bak anasinin kucagindan ayrılmak istememiş yaygara koparmis yerim ben onu yerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…