Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Insallah hayırlısı ile hamile kalirsjn tez vakitte
Ve sorunsuz rahat bi gebelik gecirirsin
1 sene deneyip olmuyorsa tüp bebegi oneriyorlar doktorlar

teşekkr ederim amin.. ben bir kez gebelik yaşadım ama ne olduğunu anlamadan düşük yaptım ilk gittim testlerden değerlerim yüksekti hamilesin ama kese yok düşük yapabilirsin ddi doktorum ikinci gidişimde hiç bir şey yoktu ve kanamam başladı kendimi avutmak gibi geliyor ama olmayacak olsa oda tutmazdı sanırım.. bana direk tüp bebek önermedi doktorum klomen tedavisine başlayalım dedi 4 ay kadar tedavi ol sonrasında tutmazsa diğer tedavilere geçeriz dedi her gittiğimde ısrarla tüp bebekten bahsetmiyor benim umudumu kaybetmemem için sanırım ama yalım da oldu 28 korkmaya zaten başladım bile

Yok kizzz zati cnm istiyordu yapar yerim zaar tek basinda keyfi olmuyoki bir komsu yapipta getirse hec fena olmazdi

sevinç başka topikte fink atıyiii

diğerleride şok geçiriyolar heralde bişey yamıyolar

bende şimdi çıkarım zaten
napim bos topiki bekliceme nisan analarina bakiim herkes ne alemde gebedaslarim

Sende iyi gidiyorsun maasallah gitsin kilolarrrr

bende bi ceeee yaptım çıkıyorum uyku vaktiiiiiii görüşürüzz öpüyorum seni canımmmmm

he anlamıştım zati boşuna şok geçirdim hepiniz çil yavrusu gibi dağıldınız,,bende seni çok öpüyorummm
Yok kizzz zati cnm istiyordu yapar yerim zaar tek basinda keyfi olmuyoki bir komsu yapipta getirse hec fena olmazdi
ewet ya tek başına güzel olmuyor,kalabalıkta tadı çıkıyor o meretin

iyi ettin
TKB gelsin topikiyle ilgilensin artıkmillet ister istemez dağılır tabi iyi ediyon bacım aldat bu topiki

benim böğünde misafirim var fazla kalamıcam o yüzden çıkıyorum

TKB misin değilmisin silkelen artık kendine gel

,aşam bizi görünce nasıl kaçacağını şaşırdın,yemezdik seni niye korktunki

bütün gün yazamazsanda bir ağırlığını belli etsorumluluğunu bil kadın

BAŞAK UYUMA TOPİKİNE SAHİP ÇIK

kim var gene kisir partisimi

kimyasal gebelikdir belki ilk yasadigin.
yasin gec degil ben 34 yaşında daha yeni anne oldum. Bu yas sana gec gelebilir nitekim de oyle. Benim son 3 yilda yasadigim dusuklersonunda bu yasa geldik sen Inşallah tez vakitte olursun.

Tabiki ben tup bebeği zamqn açısından faydali görüyorum birde saglikli hucreler seciliyir sonuçta. Sadece bu açıdan iyi. Yoksa madden ve manen yipratici olabiliyor yapan arkadaslardan aldığım duyumlar bu yönde. Sende klomen ise yarar inşallah.

Sagol hayatim
Zorluyor biraz kolay gitmiyor
Sewinccim masallah cok az kald nisanda kavusuyon insallah Mirac'a. Allahim siziikiinizde korusun.

Buarada taze anne paşam nirdesin kizzzzzz

Topikde isyan mi başladı Beydaglim?????

Yönetime el koyulcak bak Başak :))

Topikine sahip çık :))

Gunaydinnnnnnn millet

Bugun ne yapıyorsunuz bakiiim

Beydaglim..yine mi misafir kuzum masallah..

Bugun de mi kisir?

Umudum cnm insani bulmaz sanirim 40 haftayi doldurmaz sezeryan olduğu için 38 gibi alinir kismet olursa Martin sonu gibi diyelim on haftam felan var

Umudum cnm insani bulmaz sanirim 40 haftayi doldurmaz sezeryan olduğu için 38 gibi alinir kismet olursa Martin sonu gibi diyelim on haftam felan var

Masallah canım heyecanlandim kizzz cok az kalmis. Rabbim emeklerini boşa cikarmasin inşallah

Canim disarsan unv okuyom onun sinavlari..

Son düzenleme:
biyokimyasal gebelikti sanırım ama yine de bu olabileceğim anlamına gelmez mi yani tam olarak ne olduğunu bilmiyorum aslında :/

biyokimyasal gebelikti sanırım ama yine de bu olabileceğim anlamına gelmez mi yani tam olarak ne olduğunu bilmiyorum aslında :/

Hamile kaliyosun neticede canım

Insallah bi dahaki gebeligin saglikli sorunsuz ve cok rahat olur. Gebeligin tadını cikartirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…