Insallah hayırlısı ile hamile kalirsjn tez vakitte
Ve sorunsuz rahat bi gebelik gecirirsin
1 sene deneyip olmuyorsa tüp bebegi oneriyorlar doktorlar
abowwwww canın mı çekti kız,tüh keşke yazmasaydım dimi
ecuk yapıp nefsini köreltseydin keşkeeee,özür dilerimm
ne yapıcaz bu bel ağrısını bilmiyorumki
ee iki kişiyiz canım yetiyor o kadarııı
tamam madem ders çalışıyorsun affettik seni
ne sınavıydı kız seninki unuttum yine ben yaaa:44:
inşaallah herşey yolunda gider,iyi haberlerle gelirsin canım
sen TKB olduğunu bile unutturdun millete be,ağırlığın kalmadı
ilgilendiğini en azından belli et ki şu topiki sahipsiz sanmasınlar...hey gidininn
ben yanılmam yaa senin fazlasıyla ilgiye ve şefkate ihtiyacın var..oda bizde var,gel seni bağrımıza basalımmm
ne oluyor kız HORMONLUŞAR
sevinç başka topikte fink atıyiii
diğerleride şok geçiriyolar heralde bişey yamıyolar
bende şimdi çıkarım zaten
Iyi almissin. Cok uyi gidiyin masallah. Sende guzel haberlerle gel insallah. Dualarinada amin diyirum simdiden
hello :)
Canim ben sinilr krizi gecirmemek icin zor tutuyorum kendimi. Ama kolay degilmis gercekdende. Cok uzun surermi alismasi.
Evet 61.9 hamileyim :))
sende bi face açsan da senlede fotolaşsak
yaa ek gıdanın ilkgünleri çok zor ben sinir krizi geçiriyordum kolay gelsin sana canım...
canlıları o kadar güzel değil canım, beğenmedim hiçbirini bakalım kadın yeniden yapıp gönderecek...
o ne kız hcg değerimi? hamilemisiiiiiinnnnn
oyyyyy oyyyyyyyyy kim ağlattı seniiiiiiii
bende bi ceeee yaptım çıkıyorum uyku vaktiiiiiii görüşürüzz öpüyorum seni canımmmmm
ewet ya tek başına güzel olmuyor,kalabalıkta tadı çıkıyor o meretinYok kizzz zati cnm istiyordu yapar yerim zaar tek basinda keyfi olmuyoki bir komsu yapipta getirse hec fena olmazdi
napim bos topiki bekliceme nisan analarina bakiim herkes ne alemde gebedaslarim
Sende iyi gidiyorsun maasallah gitsin kilolarrrr
he anlamıştım zati boşuna şok geçirdim hepiniz çil yavrusu gibi dağıldınız,,bende seni çok öpüyorummm
ewet ya tek başına güzel olmuyor,kalabalıkta tadı çıkıyor o meretin
iyi ettin
TKB gelsin topikiyle ilgilensin artıkmillet ister istemez dağılır tabi iyi ediyon bacım aldat bu topiki
benim böğünde misafirim var fazla kalamıcam o yüzden çıkıyorum
kimyasal gebelikdir belki ilk yasadigin.teşekkr ederim amin.. ben bir kez gebelik yaşadım ama ne olduğunu anlamadan düşük yaptım ilk gittim testlerden değerlerim yüksekti hamilesin ama kese yok düşük yapabilirsin ddi doktorum ikinci gidişimde hiç bir şey yoktu ve kanamam başladı kendimi avutmak gibi geliyor ama olmayacak olsa oda tutmazdı sanırım.. bana direk tüp bebek önermedi doktorum klomen tedavisine başlayalım dedi 4 ay kadar tedavi ol sonrasında tutmazsa diğer tedavilere geçeriz dedi her gittiğimde ısrarla tüp bebekten bahsetmiyor benim umudumu kaybetmemem için sanırım ama yalım da oldu 28 korkmaya zaten başladım bile
napim bos topiki bekliceme nisan analarina bakiim herkes ne alemde gebedaslarim
Sende iyi gidiyorsun maasallah gitsin kilolarrrr
TKB misin değilmisin silkelen artık kendine gel
,aşam bizi görünce nasıl kaçacağını şaşırdın,yemezdik seni niye korktunki
bütün gün yazamazsanda bir ağırlığını belli etsorumluluğunu bil kadın
BAŞAK UYUMA TOPİKİNE SAHİP ÇIK
Umudum cnm insani bulmaz sanirim 40 haftayi doldurmaz sezeryan olduğu için 38 gibi alinir kismet olursa Martin sonu gibi diyelim on haftam felan var
Masallah canım heyecanlandim kizzz cok az kalmis. Rabbim emeklerini boşa cikarmasin inşallah
Canim disarsan unv okuyom onun sinavlari..
Murat da guzel :)Amin cnm insallah cuma kontrol var bakin doktorcum ne dicek maviş yakisikli doktorumoğluma isim bulamasaydik Dr ismini koyacaktim murat erdem
Basarilar canimmmm Allah zihin açıklığı versin tatlımCanim disarsan unv okuyom onun sinavlari..
biyokimyasal gebelikti sanırım ama yine de bu olabileceğim anlamına gelmez mi yani tam olarak ne olduğunu bilmiyorum aslında :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?