Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydağlı kısır partisimi yaptın

beni çağırmışsınn

ayy ne çok severim kısırııııııı

baharatı bol muydu

SUSMAA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK

İSYANA HAYIR

KARNIM AÇ GURULDAMAKTA

KOCAYA YEMEK YAPMAM GEREK

EV İŞİ DURUYOR

DEMEKKİ BUNLARI BIRAKIRSAM TOPİĞE GİREBİLİYORMUŞUM

WAOWWWWWW BUNU YAPABİLİYORUM DEWMEKKKK

SEVİNÇ KARISI NASIL MİRAÇ NE EDİYİ

ALİŞ EMEKLİYOMU

BEYDAĞLI TOKTURA GİTTİMİ

BU SORULARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM

HA BİDE DUMAN EV HATUNU OLDUMU

Alis kocis bacis misafiris camasiris bulaşıkis ütis yemekyapis....ve arkasi gelmeyen bi suru is!
Menun guzelmis eline saglik
kız bu kaçıncı aynı mesac ben diğer sayfada buna cevap yazmıştımm,orda okursun

amandaaaaaaa yerim o miraçın battaniyelerini oy oyyyyy

kilooopetrasın ya ondan birikmiştir,çamaşırlar
Kiz bende anlamadim ben bi defa gönderdim di sonrakileri kim gönderdi. Dur alise soriiiim! O parmaklarini agzina sokmakla cok mesgul..hic pas vermiyii. :)))
:///
Heeee kizzz ondan zaaar
esimde kiziyoooo annemi cagirayim yapsin diyo saka gibi 7. Aya girdik sormuyolar bile bir isi n olursa cagir felan onlar dusunmezse gozlerinemi sokayim offff sinir oldum ya Rabbim kimsenin eline koymasin
Ya hic sansimuz yok be sevinc
Milletde ne kaynanalar var
Gelinlerine nasil anne gibi olmasada yardim ederler herbisine
Heheeeee
h8c gulecem yokdu
Cevap hakkkmi sonraya sakliyorum
Millet bi cevaplasin
Ben bu aksam dusuncem :)

Yok kiz ne emeklemesi döne döne gidior yerde yuvarliyor kendisini. Emekleme adina bisey yok :)
Yürütec aldik o da halı nin uzerinde olunca gitmiyor hali kaldırinca parkenin uzerinde gitmeye calisiyi
Mama sandalyesidr aldık

Ben erol büyükburç ummmmmmmmm

beni dinliyceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben,i ciddiye alacaksınızzzzzzzzzzz:117::117::117::117::117::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::117::117::117::117:

Miraçiyi maasallah yarin kontrolumuz var
Eyi aklina geldi de sordun

İkinci çocuğa hamileyim Rabbim nasip ederse sagsalim kucagimiza alirsak iki sene sonra 3. Yu yapacaz Rabbim nasip etsin kardeş iyidir kalabalık mutlu bir aile nasip etsin Rabbim isteyen herkese

Basak karisi sen buraya gelmedigin zamanda isin bitmiyorki hec bir ise yetisemiyon
Beceri yok çünkü kapasite bu kadar
Şuraya giripte iki msj atsan korkma işinden gücünden geri. Kalmazsin bu saate yemek birakmis yuhhh
Ege sanki kundakta bebek birak oyuncaklariyla oynasin

Heeee kizzz ondan zaaar
esimde kiziyoooo annemi cagirayim yapsin diyo saka gibi 7. Aya girdik sormuyolar bile bir isi n olursa cagir felan onlar dusunmezse gozlerinemi sokayim offff sinir oldum ya Rabbim kimsenin eline koymasin
çağırsın bakalım anası yaparmıymış,hey gidi onlar kanapede yatar sana yaptırırlar mirak etme

NE UMUYON BACINDAN BACIN ÖLMÜŞ ACINDAN hesabı
:105::105::105::105::105:
dur çişim geldiiiiiiii

ben,i ciddiye alacaksınızzzzzzzzzzz:117::117::117::117::117::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::117::117::117::117:

Beydağlı kısır partisimi yaptın

beni çağırmışsınn

ayy ne çok severim kısırııııııı

baharatı bol muydu
he boldu...

gel sanada yaparım mirak etme
hee gittim ikiz çicuka hamileymişim,miyomlarla birlikte hepsini sezaryenle alırık kökten hallederik dedi toktur:100:

yerim o alişin parmaklarını,belkide anasına özendi yazdı çicuk

ALLAH kolaylıklar versin ne diyim,zor iş

İkinci çocuğa hamileyim Rabbim nasip ederse sagsalim kucagimiza alirsak iki sene sonra 3. Yu yapacaz Rabbim nasip etsin kardeş iyidir kalabalık mutlu bir aile nasip etsin Rabbim isteyen herkese

aminnnnnn.....

Evli,Mutlu,Çicukluuuuuu

selamlar selamlar selamlar bafstan topiğimin topikcanları araya karışmış pıhtıcanları canyoldaşları dertortakları

günler geçip gitmekte
başakss egeyi bahane edip topiği sallamakta sonra 90 günde bi gelip trip atmakta
sevincom koca göbükünü büyütmekte miraçcan teyzelerinin yanına gelmek için son günlerini saymakta
lavanta kokulum salon kadını çizgisini bozmadan ilerlemekte
umudum gurbet kuşum ingilterelerden topikcan arkilerine sahip çıkmakta
dumantoş ev iş arası koşuşturup dururken bi ceee demeye uğramakta
belinay ha doğurdu ha doğurcak mutlu güne kitlenmiş bulunmakta
paşagül mini mini oğlusuna dalmış cennet kokusu cekmekte ee tabi bu arada donunu cekemekte bizde beklenen günleri kavuşmuş olması sebebiyle izinde sayıyoruz kendini ki muhammed eminimiz çabucak büyüsün beraberce topiğe dönsünler inşallahh
begümm senden nicedir haber okumadım bilmem ki ne diyim gamzelimm
benn benn ve benn bafss hala hakkarideyim beklemedeyim acılarım hafifledi ama geçmedi elhamdülillah iyiyim Rabbimden daha güzel günler dilemekte dua etmekteyim..sizde dualarda beni unutmayın canlar emii

Son düzenleme:
Nassiniz napiyonus bakiiim. ?

Sesiniz solugunuz cikmiyii

Beydaglim ne mamalar pisirdin kuzum dun misafirlerine?

Nazom gorunmuyoooo ?

beydağlım
umudum
bafs
başak
sevinç
ve diğer kızlar ben iyiyim hergün işimi bitirip komşuyla 1 saat yürüyoruz
boş zamanlarımda elişi yapıyorum az kaldı
2 fular 2 şapka bir atkı ördüm
bir tane daha fular kaldı sonra kendime boyunluk örücem

bazen dediğim gibi buraya gelmek bana iyi gelmiyor onun için biraz uzak duruyorum ama yine dayanamayıp geri geliyorum

(I) düşünmekle olsa şimdiye en az 3 çocuk yapmıştım

amiiiinnnn

kızlar ben denemelere ragmen hamile kalamayanlardanım...birileriyle birşeyler konuşmaya ihtiyacım var tavsiyelere de ihtiyacım var.....

Sagol canim amin.
yuzunu goren cennetlik diycekdim emme bu durumda yazdigini goren mi drmek lazım
iyi yapıyorsun o yürüyüş var ya ilac ilac !!
Çalışkan hatun seni ne olacak.
buarada sen yinede daga sık gel ozletme kendini

kızlar ben denemelere ragmen hamile kalamayanlardanım...birileriyle birşeyler konuşmaya ihtiyacım var tavsiyelere de ihtiyacım var.....

Konuşabiliriz canım sen paylas sıkıntılarını bizde yardimci olmaya çalışalım karinca kararinca :))
Ne kadar süredir deniyosun??
Inşallah en kisa zamanda sorunsuz bi gebelikle bebegine kavusursun.

Kizlar benden bugunluk bu kadar
Küçüklerimin gozlerinden büyüklerimin ellerinden operim
Yarin doktor amcaya gidiyim dua etmeyi unutmayin. Sakin unutmayin.
Allaha emanet olun
Ben uyumaya giderrrrr

Gunaydin kizlarrrrr bugün kargalardanda önce kalktim
Dr gidecem saat 8 de çok heyecanliyim ben giderim gelirim siz hayla uyuyor olursunuz

Umudum İyi haberlerle gel cnm insallahhh :18:

Dr gidecem saat 8 de çok heyecanliyim ben giderim gelirim siz hayla uyuyor olursunuz

Ayyyy bende dedim bugun sevincten once acilis yapim ne mumkunn :)) iyi haberlerle gel sevincim ve umudum...herkese gunaydinnnnn

Canim ayni psikoloji bendede var bazen burasi banada iyi gelmiyor ama bu topik baska burada biz her derdimizi paylasioruz gelip kafa dagitiyoruz canin istediginde gel cokta ara verme biz seviyoruz seni sensiz topik olurmu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…