canım bütün üzüntüler geride kalsın bu senin miladın olsun bundan sonra hep güzel şeyler olsun inşallahhhgeldim kızlar sevinç dediğin gibi hastane uzaktı,dönüştede anneme geçtim büyük bir merakla beni bekliyordu,eve şimdi girdim..
gelelim doktorun dediklerine evet sonuç dotorun beklediği gibi çıktı,benim rahim T şeklindeymiş ve kesinlikle ameliyat olmam gerekiyormuş,orda dotor bunları anlatırken ağlamaklı oldum ve diğer dotorlara bayağı bir söylendim...
aylardır randevu alamadığım ESRA BULGAN ı da çağırdı onunda yorumu aynı oldu..onca yılım boşa geçti dedim ikiside geçmişe takılma boşver önümüze bakalım dediler...
bu ay adet bitiminde arayıp randevu alacam hem rahim histeskoropi ile düzeltilecek,hemde laparoskopi ile miyomlarım alınacak ikisi birden çok ağrılı olacak ama mecburum ameliyattan 2 ay sonra tekrar rahim filmi çekilecek,ve herşey yolunda ise denemeye başlıcaz...
ha birde hamilelik olursa,4 veya 5 inci aylara gelebilirsek bu ameliyatı olan hastaların yüzde onbeşinde rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş belki dikiş atabiliriz dedi onada bayağı kafam takıldı,ama inşaallah ben o yüzdeye girmem...
yumurtalık rezervimde iyi çıktı...
kısaca böyle kızlar,aslında bu doktor gebe takibi yapmıyorum dedi ama ben ve eşim ısrar edince gözlerimde sulu,sulu olunca o zaman düşünürüz dedi..
artık hayırlısı....
selam kızlar kusura bakmayın bebegi doyurudm kendimi doyurdm anca gelebildim daha oglanın kıyafetlerini ütülücem neyse mevzuya gelelim doktora gittik bebegim çok şükür saglıklı agzındaki tükürügü söyledim normal dedi kakaısnın resmini gösterdim kan ilacından dedi gaz ilacı bigyoganayı bitince bırak dedi kan damlası gene 4 damla dedi acd vitamini 2 yaşına kadar kullanıcaz dedi 1nisanda gidiyor doktorum üzülüyorum ne yapayım neyse bu ay kalp doktoruna dermatologa beyin cerrahına nörolojiye gidiceksin dedi bebeg çok güzel bakmışsın anesi 10 puan dedi bebegin kilosu maşşallah 3800 olmuş boyu küçük adamın 50 cm olmuş benim küçük adamla yatan bri bebek vardı annesini gördüm dedi senin kulagını emzirmeye gelince çok çınlattım dedi hemşirelerde çok şirin oldugumu söylemişler hehe 4 aylık olunca yani ayın 14 4 aylık olucak allah nasip ederse ignesi var gel vurunucaksın dedi bebegin yolu daha var malesef o hastaneden alamıyorum masrfı çok oluyor hastanenin amam elden brişey gelmiyor malesef oglum için deger arkadaşın bebegi okadar küçükki boyu kilosu ay dedim yerin sen
çok küçüks şirinsin deidm arkadaş güldü sanki seninki öyle degildi dedi yalan degil küçük adamın küçülügünü inanın çok özledim ben ya benden rapor bu kadar oglan yanmadan kıyafetleirni ütülüyüm babamız işten daha gelmedi tulumları hep eledim herşey küçük gelmeye başladı önceden derdim bunlar çok büyük yutuyor tuncay derdim şimdi tuncay bunlar dar gelemey demeye başladım dün eşimle konuştuk öle ne güldük sonra gene sevişirik kızlar ben kaçtım
anaaa kiz nerelerdesin senumudum kuzum sen nasılsın yazıp kaçıcam hemen bugün çok yogun ve yorgun stresliydim..yarında öyle olacak..bi ara gelip izahat verecem az daha idare edin benialişimi sulu sulu öptüm görüşürüz kuzum
Gunaydin sewincimn
Nassin kuzum?
Dunakşam misafirim vardi
Yoruldum biraz
Yorgunum.
Bugunde dışarı cikcam carsiya gitcem
Faturalari odiycem
1 saat durur gelirim
Hava cok soguk
Cok kalamam disarda
Herife kalksin kahvalti yapsin
Ise gitsin
Sonrada ben cikicam
aminnn..Ayyyyyy çok heyecanliyimfrenleme kiz herşey çok güzel olacak sizde inanin öyle olsun cnm
İğne kullanirsin cnm israr edersin yazar
Rabbim sorunsuz bir gebelik nasip eylesin amin
Beydaglim
Cok sevindim. Ayyyy heyecanlandimdq kuzum yaaa
Ayy hadi hayırlısı.
Esin tabiki heyecanlanir. Adamcaz cok istiyor. Biz zaten hep eslerimiz icin daha cok üzülüyoruz. Kendi çektiğimiz acilarin yanında birde onlar icin üzülüyoruz.
ama hersey guzel olacak.
Rabbim büyük
muhakkak bi bildiği vardir
inşaallah canım sağol..bende hayretler içindeyim bafs cım ama ne yapalım ki zaman geri gelmiyor..canım bütün üzüntüler geride kalsın bu senin miladın olsun bundan sonra hep güzel şeyler olsun inşallahhhbunu farkedemeyen doktorlarada kalakaldımm ama bunlar yasanacaktı ki o luzumsuz doktorlar bahanesi oldu..Allahım eşininde seninde yüzünü tez vakit güldürsün inşallahhh
kolay gelsin arkadaşım çocuklu olmak bayağı yorucu galiba yaaaaGunaydin sewincimn
Nassin kuzum?
Dunakşam misafirim vardi
Yoruldum biraz
Yorgunum.
Bugunde dışarı cikcam carsiya gitcem
Faturalari odiycem
1 saat durur gelirim
Hava cok soguk
Cok kalamam disarda
Herife kalksin kahvalti yapsin
Ise gitsin
Sonrada ben cikicam
Kolay gelsin cnm burada hava soğukyyagmurlu evde oturuyorum TVizliyom arada sancim oluyor ggeçiyor
Dun aksam yemeğinde karnima bir sanci girdi Esim az kalsin hastane cantasini kapip hastaneye gidiyordu
Hadi bakalım inşallah istediğiniz yere tayininuz cikar canim
bende dusunuyorum bakalim
Duman basladi calismalara Allahim sağlıklıhayırlı evlatlar nasip etsin. Ben hala.düşünüyorum bakalim. :)))
aminnn..
kız bu adam katiyyen iğneye karşıdur bakalım hamile kalınca belki beni tayfun beye yönlendirir..tekrarlayan düşüklere o bakıyormuş..
bende RABBİM e sığındım zaten...
ah bir görsen umudum 2 gündür yine bir sürü hayaller kurup sesli düşünüyor..çok uzuuunnn zamandır bu konuda konuşmuyordu bile...
inşaallah canım sağol..bende hayretler içindeyim bafs cım ama ne yapalım ki zaman geri gelmiyor..
sen nerelerdesin gerçi yazmışsın ama,bayağıdır yoktun...
zaten pek kimselerde gelmiyor artık...
kolay gelsin arkadaşım çocuklu olmak bayağı yorucu galiba yaaaa
film gibi,bizim olsa bizde neler yaşanır abowwww düşünmek bile istemiyorum
iyi böğünde miraç karnındaaa
Buarada GÜNAYDIN herkese
Hayirli haftalar olsun inşallah.
Rabbim tüm dualarinizi kabul etsin inşallah. Amin.
Alisim bugun 8 aylik oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlat sahibi olmayı.
Rabbim Alisimede hayırlı saglikli ömürler versin inşallah..
geldim kızlar sevinç dediğin gibi hastane uzaktı,dönüştede anneme geçtim büyük bir merakla beni bekliyordu,eve şimdi girdim..
gelelim doktorun dediklerine evet sonuç dotorun beklediği gibi çıktı,benim rahim T şeklindeymiş ve kesinlikle ameliyat olmam gerekiyormuş,orda dotor bunları anlatırken ağlamaklı oldum ve diğer dotorlara bayağı bir söylendim...
aylardır randevu alamadığım ESRA BULGAN ı da çağırdı onunda yorumu aynı oldu..onca yılım boşa geçti dedim ikiside geçmişe takılma boşver önümüze bakalım dediler...
bu ay adet bitiminde arayıp randevu alacam hem rahim histeskoropi ile düzeltilecek,hemde laparoskopi ile miyomlarım alınacak ikisi birden çok ağrılı olacak ama mecburum ameliyattan 2 ay sonra tekrar rahim filmi çekilecek,ve herşey yolunda ise denemeye başlıcaz...
ha birde hamilelik olursa,4 veya 5 inci aylara gelebilirsek bu ameliyatı olan hastaların yüzde onbeşinde rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş belki dikiş atabiliriz dedi onada bayağı kafam takıldı,ama inşaallah ben o yüzdeye girmem...
yumurtalık rezervimde iyi çıktı...
kısaca böyle kızlar,aslında bu doktor gebe takibi yapmıyorum dedi ama ben ve eşim ısrar edince gözlerimde sulu,sulu olunca o zaman düşünürüz dedi..
artık hayırlısı....
selam kızlar kusura bakmayın bebegi doyurudm kendimi doyurdm anca gelebildim daha oglanın kıyafetlerini ütülücem neyse mevzuya gelelim doktora gittik bebegim çok şükür saglıklı agzındaki tükürügü söyledim normal dedi kakaısnın resmini gösterdim kan ilacından dedi gaz ilacı bigyoganayı bitince bırak dedi kan damlası gene 4 damla dedi acd vitamini 2 yaşına kadar kullanıcaz dedi 1nisanda gidiyor doktorum üzülüyorum ne yapayım neyse bu ay kalp doktoruna dermatologa beyin cerrahına nörolojiye gidiceksin dedi bebeg çok güzel bakmışsın anesi 10 puan dedi bebegin kilosu maşşallah 3800 olmuş boyu küçük adamın 50 cm olmuş benim küçük adamla yatan bri bebek vardı annesini gördüm dedi senin kulagını emzirmeye gelince çok çınlattım dedi hemşirelerde çok şirin oldugumu söylemişler hehe 4 aylık olunca yani ayın 14 4 aylık olucak allah nasip ederse ignesi var gel vurunucaksın dedi bebegin yolu daha var malesef o hastaneden alamıyorum masrfı çok oluyor hastanenin amam elden brişey gelmiyor malesef oglum için deger arkadaşın bebegi okadar küçükki boyu kilosu ay dedim yerin sen
çok küçüks şirinsin deidm arkadaş güldü sanki seninki öyle degildi dedi yalan degil küçük adamın küçülügünü inanın çok özledim ben ya benden rapor bu kadar oglan yanmadan kıyafetleirni ütülüyüm babamız işten daha gelmedi tulumları hep eledim herşey küçük gelmeye başladı önceden derdim bunlar çok büyük yutuyor tuncay derdim şimdi tuncay bunlar dar gelemey demeye başladım dün eşimle konuştuk öle ne güldük sonra gene sevişirik kızlar ben kaçtım
ah sevinç ah benimde çok diyeceğim var ama günahıma irenlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorumm...bülent bey o kadar şaşırdıki senin böyle bir rahimle bırak çocuk doğurmayı hamile kalabilmen bile mucize dedi ve çok şaşırdı..
şimdilik memnunum adam çok dürüst birine benziyor ve en azından uzunca bilgilendiriyor..gerçi biz hemen aldanıyoruz ama..eşimi görsen hem çok sinirli hemde adamı tekrar çok garip bir heyecan sardı yine ve yeni hayaller kuruyor bende kızıyorum bu kadar ümitlenme hemen diye...
zaten hastaneden dönerken senide andık inşaallah senin sayende vesile olur sen söylemeseydin ben belkide bu doktora gitmicektim,sağol arkadaşım ALLAH razı olsun...
biraz sinirli,biraz tez canlı doktor ama niyeyse benimde kanım kaynadı,hayırlısı HAKTAN....benim bir yanım nerdeyse çocuktan vazgeçmeye hazır,bir yanım ha gayret diyor...ha gayret diyen yanım en çok eşim için istiyor ,ben çok yoruldum diyemi ne korkuyorum....
Ewet kuzucum karnimda aman daha dursun acele etmesin
Valla gündüz biraz uyuyayim diyorum zirt pirt ariyor herifkafayi yedi sanirim sanki ilk çocuk
adam ilk çocuk gibi heyacanlanıyor ne güzel
hem de sana verdiği değerden o
sende benim gibi yap gündüz uyuyacaksam eşimi arıyorum ben biraz uyuyacam diyorum en az 1 saat aramaz garanti
Ewet cnm tlf sessize aldim ortaligi ayağa kaldirdi
Simdi haber ediyorum uyuyacam veya banyoya giriyorum diyesağolsun Allah binkere razi olsun çok kahrimi cekti
Cnm senin tedavin tam olarak ayin kacinda basliyor dualarim seninle zekeriya efendimizin duasini unutmayin cnm bende dua ediyorum hepinize insallah
anaammmm yesinler o küçük ama dev adamı 4 aylık oldu demek,,,
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim paşam,sende ne güzel bakmışsın canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin...
sagol sevinç karısı bakmaya çalışıyos senin kadar bakamasaktaPasagul
Herşey yolundaymis çok sevindim maasallah cnm
Oglanada iyi bakmissin Aferin sana ideal anne
allah razı olsun kardeşim sag olasın rabbim olmayanlarada tattırsın işşallahpaşammm Rabbim yuvanızdan mutlulugu huzuru eksik etmesin küçük adam ne çok beklendi ne de güzel yakıştı musmutlu bir aile oldunuzhep mutlu ol canımmm maşallah barekallah muhammed emine
:18::18:5 deneemde çekindim kuzum:18::18:bugün benim küçük adama brişey oldu uyumuyor ya korkuyorum neden uyumaz bu bebeksana hiç rahim filmi çekmişlermiydi:26:
aminnnn alişede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin RABBİM
benim rahimde yarımmış düşüğe ve erken doğuma neden olabiliyormuş ama yapacak bişey yok doktor ne derse yapacaz artık
ALLAH ında izniyle inşallah sağlıkla hamile kalıp doğurduğumuz günleride görecez
böyle inanmak istiyorum
o büyüsüde bizim küçük adamımız olarak kalacakmaşallah diyelim
aynen bende aynı duygular içindeyim eşim için istiyorum bana kalsa uğraşasım yok
bende yoruldum üstelik sizlerin yaşadıklarının yanında benimki hiç bişey
sagol canım darısı başına işşallah tez zamnada sen yeterki sabahlar olmasınd ediginde engelleri kaldır
sagol sevinç karısı bakmaya çalışıyos senin kadar bakamasaktaeşinde kafayı yemiş zaar benimi bilem bu kadar aramıyı ieşirnden başını kaşıyabilse ama nerde
allah razı olsun kardeşim sag olasın rabbim olmayanlarada tattırsın işşallah
:18::18:5 deneemde çekindim kuzum:18::18:bugün benim küçük adama brişey oldu uyumuyor ya korkuyorum neden uyumaz bu bebek
Kolay gelsin cnm burada hava soğukyyagmurlu evde oturuyorum TVizliyom arada sancim oluyor ggeçiyor
Dun aksam yemeğinde karnima bir sanci girdi Esim az kalsin hastane cantasini kapip hastaneye gidiyordu
ayy Rabbim umutlarinizi bosa cikarmiycak inşallah. Bende burdan umutlandim sizin icin. Cok sevincliyim. Olcak inşallah.aminnn..
kız bu adam katiyyen iğneye karşıdur bakalım hamile kalınca belki beni tayfun beye yönlendirir..tekrarlayan düşüklere o bakıyormuş..
bende RABBİM e sığındım zaten...
ah bir görsen umudum 2 gündür yine bir sürü hayaller kurup sesli düşünüyor..çok uzuuunnn zamandır bu konuda konuşmuyordu bile...
inşaallah canım sağol..bende hayretler içindeyim bafs cım ama ne yapalım ki zaman geri gelmiyor..
sen nerelerdesin gerçi yazmışsın ama,bayağıdır yoktun...
zaten pek kimselerde gelmiyor artık...
kolay gelsin arkadaşım çocuklu olmak bayağı yorucu galiba yaaaa
film gibi,bizim olsa bizde neler yaşanır abowwww düşünmek bile istemiyorum
iyi böğünde miraç karnındaaa
gecmis olsun cok canimCanim senin vasitanla hem sana cevap yazmis olim hem topige rapor geciyorum :).benim sirt agrim oluyordu ve bulantim sureklide uyumak istiyordum halsizlik vardi neysem doktora git gel sonuc yok en son askeriyede gittim bu hafta dedim bulamiolar neyim var sikayetlerim gecmiyor neye doktor ne var ne yok istedi bu seferde tomografiye kadar cheack up gibi oldu :) bi yandanda esimin ayagi kirik surekli onun icinde kontrole gidip gelioruz haftada 1. Bugun neticelendi demir eksikligim varmis depolarim bosalmis sikayetlerim bu yuzdenmis birde bobregimde 2 cm tas varmis(
Kirdirabilirsin dedi yada 6 ayda bir kontrol ettir dedi tabi bu arada tahlil fln derken yorgunluk stres ugrayamadim ne zamandir.bi pazar gorumcem geliyor bizi gormeye 1 hafta fln kalacak sanirim bu arada tercihlerimizide yaptik ilk siraya antalya yazdik insallah Rabbim en hayirlisini nasip etsin.yeni sinavlarimda nisanda simdi onlara hazirlanacagim.iste bende durumlar boyle
Sanslisin canim. Bizim herif kolay kolay aramqz beni gun ortasında. Simdi alis rahatsizsa onjn icin ariyor. Ama normalde beni aramaz. Aksama zaten görüşürüz diyor. Cok odun hatta balta . Sinir oluyorum bu huyuna. Bende bi o kadar ilgisine bayılıyorum. Ama adam mübarek ilgisiz...Ewet kuzucum karnimda aman daha dursun acele etmesin
Valla gündüz biraz uyuyayim diyorum zirt pirt ariyor herifkafayi yedi sanirim sanki ilk çocuk
Aminnn canim inşallahaminnnn alişede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin RABBİM
benim rahimde yarımmış düşüğe ve erken doğuma neden olabiliyormuş ama yapacak bişey yok doktor ne derse yapacaz artık
ALLAH ında izniyle inşallah sağlıkla hamile kalıp doğurduğumuz günleride görecez
böyle inanmak istiyorum
o büyüsüde bizim küçük adamımız olarak kalacakmaşallah diyelim
aynen bende aynı duygular içindeyim eşim için istiyorum bana kalsa uğraşasım yok
bende yoruldum üstelik sizlerin yaşadıklarının yanında benimki hiç bişey
aboooow bi tek benim.herif aramiyo demekki. Gicik herifadam ilk çocuk gibi heyacanlanıyor ne güzel
hem de sana verdiği değerden o
sende benim gibi yap gündüz uyuyacaksam eşimi arıyorum ben biraz uyuyacam diyorum en az 1 saat aramaz garanti
Allah razi olsun. Allahim bir ömür boyu mutlu etsin sizi.Ewet cnm tlf sessize aldim ortaligi ayağa kaldirdi
Simdi haber ediyorum uyuyacam veya banyoya giriyorum diyesağolsun Allah binkere razi olsun çok kahrimi cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?