Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Misafirim vardi gec kalktilar
Alisin de huzursuzlugu uzerindeydi
Fena yoruldum inanılmaz bi şekilde
Ne sohbetten bisey anladım ne hicbiseyden
Ama alisimin sağlığı yerinde olsunda onemli degil artikkk

canım bütün üzüntüler geride kalsın bu senin miladın olsun bundan sonra hep güzel şeyler olsun inşallahhh bunu farkedemeyen doktorlarada kalakaldımm ama bunlar yasanacaktı ki o luzumsuz doktorlar bahanesi oldu..Allahım eşininde seninde yüzünü tez vakit güldürsün inşallahhh

umudum kuzum sen nasılsın yazıp kaçıcam hemen bugün çok yogun ve yorgun stresliydim..yarında öyle olacak..bi ara gelip izahat verecem az daha idare edin beni alişimi sulu sulu öptüm görüşürüz kuzum

paşammm Rabbim yuvanızdan mutlulugu huzuru eksik etmesin küçük adam ne çok beklendi ne de güzel yakıştı musmutlu bir aile oldunuz hep mutlu ol canımmm maşallah barekallah muhammed emine

anaaa kiz nerelerdesin sen
kocis rahatsızdi dimi iyilestimi
Tamem birara gel rapor ver
Niye yogun yorgun stresliydin
bende cok yorgunum
benim herif uyudu simdi bende uyumaya gitcem
cok opuyom
Cok.

Gunaydinnnnn
Bafs hnm dun bana yazmadan cikmis gitmiş
Neyseee stresine veriyorum

Gunaydin sewincimn
Nassin kuzum?
Dunakşam misafirim vardi
Yoruldum biraz
Yorgunum.
Bugunde dışarı cikcam carsiya gitcem
Faturalari odiycem
1 saat durur gelirim
Hava cok soguk
Cok kalamam disarda
Herife kalksin kahvalti yapsin
Ise gitsin
Sonrada ben cikicam

Kolay gelsin cnm burada hava soğukyyagmurlu evde oturuyorum TVizliyom arada sancim oluyor ggeçiyor
Dun aksam yemeğinde karnima bir sanci girdi Esim az kalsin hastane cantasini kapip hastaneye gidiyordu

Ayyyyyy çok heyecanliyim frenleme kiz herşey çok güzel olacak sizde inanin öyle olsun cnm
İğne kullanirsin cnm israr edersin yazar
Rabbim sorunsuz bir gebelik nasip eylesin amin
aminnn..
kız bu adam katiyyen iğneye karşıdur bakalım hamile kalınca belki beni tayfun beye yönlendirir..tekrarlayan düşüklere o bakıyormuş..

bende RABBİM e sığındım zaten...
ah bir görsen umudum 2 gündür yine bir sürü hayaller kurup sesli düşünüyor..çok uzuuunnn zamandır bu konuda konuşmuyordu bile...
inşaallah canım sağol..bende hayretler içindeyim bafs cım ama ne yapalım ki zaman geri gelmiyor..
sen nerelerdesin gerçi yazmışsın ama,bayağıdır yoktun...
zaten pek kimselerde gelmiyor artık...
kolay gelsin arkadaşım çocuklu olmak bayağı yorucu galiba yaaaa
Kolay gelsin cnm burada hava soğukyyagmurlu evde oturuyorum TVizliyom arada sancim oluyor ggeçiyor
Dun aksam yemeğinde karnima bir sanci girdi Esim az kalsin hastane cantasini kapip hastaneye gidiyordu

film gibi,bizim olsa bizde neler yaşanır abowwww düşünmek bile istemiyorum

iyi böğünde miraç karnındaaa

Hadi bakalım inşallah istediğiniz yere tayininuz cikar canim
bende dusunuyorum bakalim
Duman basladi calismalara Allahim sağlıklıhayırlı evlatlar nasip etsin. Ben hala.düşünüyorum bakalim. :)))

Canim senin vasitanla hem sana cevap yazmis olim hem topige rapor geciyorum :).benim sirt agrim oluyordu ve bulantim sureklide uyumak istiyordum halsizlik vardi neysem doktora git gel sonuc yok en son askeriyede gittim bu hafta dedim bulamiolar neyim var sikayetlerim gecmiyor neye doktor ne var ne yok istedi bu seferde tomografiye kadar cheack up gibi oldu :) bi yandanda esimin ayagi kirik surekli onun icinde kontrole gidip gelioruz haftada 1. Bugun neticelendi demir eksikligim varmis depolarim bosalmis sikayetlerim bu yuzdenmis birde bobregimde 2 cm tas varmis (
Kirdirabilirsin dedi yada 6 ayda bir kontrol ettir dedi tabi bu arada tahlil fln derken yorgunluk stres ugrayamadim ne zamandir.bi pazar gorumcem geliyor bizi gormeye 1 hafta fln kalacak sanirim bu arada tercihlerimizide yaptik ilk siraya antalya yazdik insallah Rabbim en hayirlisini nasip etsin.yeni sinavlarimda nisanda simdi onlara hazirlanacagim.iste bende durumlar boyle

Ewet kuzucum karnimda aman daha dursun acele etmesin
Valla gündüz biraz uyuyayim diyorum zirt pirt ariyor herif kafayi yedi sanirim sanki ilk çocuk

Buarada GÜNAYDIN herkese

Hayirli haftalar olsun inşallah.

Rabbim tüm dualarinizi kabul etsin inşallah. Amin.

Alisim bugun 8 aylik oldu teyzeleri.

Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlat sahibi olmayı.

Rabbim Alisimede hayırlı saglikli ömürler versin inşallah..

aminnnn alişede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin RABBİM

benim rahimde yarımmış düşüğe ve erken doğuma neden olabiliyormuş ama yapacak bişey yok doktor ne derse yapacaz artık
ALLAH ında izniyle inşallah sağlıkla hamile kalıp doğurduğumuz günleride görecez
böyle inanmak istiyorum

o büyüsüde bizim küçük adamımız olarak kalacak maşallah diyelim

aynen bende aynı duygular içindeyim eşim için istiyorum bana kalsa uğraşasım yok
bende yoruldum üstelik sizlerin yaşadıklarının yanında benimki hiç bişey

Valla gündüz biraz uyuyayim diyorum zirt pirt ariyor herif kafayi yedi sanirim sanki ilk çocuk

adam ilk çocuk gibi heyacanlanıyor ne güzel
hem de sana verdiği değerden o
sende benim gibi yap gündüz uyuyacaksam eşimi arıyorum ben biraz uyuyacam diyorum en az 1 saat aramaz garanti

sende benim gibi yap gündüz uyuyacaksam eşimi arıyorum ben biraz uyuyacam diyorum en az 1 saat aramaz garanti

Ewet cnm tlf sessize aldim ortaligi ayağa kaldirdi
Simdi haber ediyorum uyuyacam veya banyoya giriyorum diye sağolsun Allah binkere razi olsun çok kahrimi cekti

Cnm senin tedavin tam olarak ayin kacinda basliyor dualarim seninle zekeriya efendimizin duasini unutmayin cnm bende dua ediyorum hepinize insallah

Simdi haber ediyorum uyuyacam veya banyoya giriyorum diye sağolsun Allah binkere razi olsun çok kahrimi cekti

çekecek tabi kadınlarda az çekmiyor
şu hamileliği erkekler yaşasa bizim yaptığımızın 10 katını yaparlar

Cnm senin tedavin tam olarak ayin kacinda basliyor dualarim seninle zekeriya efendimizin duasini unutmayin cnm bende dua ediyorum hepinize insallah

bu ayın 15 de adet olunca arayacam 2. günü gidecem tabi gecikmezsem
sağol canım duaarın için

anaammmm yesinler o küçük ama dev adamı 4 aylık oldu demek,,,

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim paşam,sende ne güzel bakmışsın canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin...
sagol canım darısı başına işşallah tez zamnadasen yeterki sabahlar olmasınd ediginde engelleri kaldır
Pasagul
Herşey yolundaymis çok sevindim maasallah cnm
Oglanada iyi bakmissin Aferin sana ideal anne
sagol sevinç karısı bakmaya çalışıyos senin kadar bakamasaktaeşinde kafayı yemiş zaar benimi bilem bu kadar aramıyı ieşirnden başını kaşıyabilse ama nerde
paşammm Rabbim yuvanızdan mutlulugu huzuru eksik etmesin küçük adam ne çok beklendi ne de güzel yakıştı musmutlu bir aile oldunuz hep mutlu ol canımmm maşallah barekallah muhammed emine
allah razı olsun kardeşim sag olasın rabbim olmayanlarada tattırsın işşallah
sana hiç rahim filmi çekmişlermiydi:26:
:18::18:5 deneemde çekindim kuzum:18::18:bugün benim küçük adama brişey oldu uyumuyor ya korkuyorum neden uyumaz bu bebek

Ne kiskaniyon kocami seninkide arasin catla patla emi

heycanlaniyiii adamcagiz.
Kiz miracimin yeri daraliyo demekkiii:18:

ayy Rabbim umutlarinizi bosa cikarmiycak inşallah. Bende burdan umutlandim sizin icin. Cok sevincliyim. Olcak inşallah.

gecmis olsun cok canim
bendede demir eksikligi anemisi var. Suanda ne durumdayım bilmiyorum. Benimde depolatr bosalmis olabilit. Benjmde saclarim acayip dökülüyor.
Antalya güzel yer insallah olut ilk tercihiniz..

Sanslisin canim. Bizim herif kolay kolay aramqz beni gun ortasında. Simdi alis rahatsizsa onjn icin ariyor. Ama normalde beni aramaz. Aksama zaten görüşürüz diyor. Cok odun hatta balta . Sinir oluyorum bu huyuna. Bende bi o kadar ilgisine bayılıyorum. Ama adam mübarek ilgisiz...

Aminnn canim inşallah
rahim.nasil yarim oluyor nazom ilk defa duyuyorum.
benjmkide tersmis bi de wrkaya dogruymus
aboooow bi tek benim.herif aramiyo demekki. Gicik herif

Allah razi olsun. Allahim bir ömür boyu mutlu etsin sizi.
Allah bozmasin.
benim herif uyuz
o kendini naza cekiyor
Sanki kadin olan o erkek olan ben
ilgiyu falanda hic sevmiyor..

Banada ilgi göstermiyor.
hele cocuk oldukdan sonra halvet hayatimiz sona ermistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…