afiyet olsun yarasin miracima. Tatli bebeme.Umudum karnabahar yemeği yaptim onbeş dk felan ayakta kaldim topuklarim sizliyor resmen
13 kilo almis bulunuyorum Allah yardim etsin 20/30 kilo alana
Bende ayakta duş alip cikiyom hemencecikafiyet olsun yarasin miracima. Tatli bebeme.
kiz supersin 41 kere maşallah 13 ne ki hiçbişey..
biliyom son günlerde ben iki adim atinca yoruluyodum
Banyo yapinca bile 4 dk dus diyelim suna. Cikinca nefes nefese oluyodum.
ayakda yapiyodum dusu. :26:
Ohhhh en büyük mmutluluk bu isteAlisi uyuttum keyif yapiyom
Kahvr iciyom
En büyük keyif bu..
zaten kus uykusu birazdan uyanit
Bende ayakta duş alip cikiyom hemencecik
Sen kaç kilo almistin hayatim
Ohhhh en büyük mmutluluk bu iste
Beydaglim
Nerelerdesinnnnnnnn
Yorgunmusun?
Gel biz senin yorgunlugunu aliriz
Ben 8 ama benjm gebelikten once hamile kalmqk icin cirpinirken cok kilo aldim vitamin ilaclaro stresden yiyodum habire
78 kiloyla dogum yaptim
Kiz kardesim 30 kilo aldi
Ikinci çocuğunda da 25 kilo aldi
Eltim 8 kilo aldi hastaneden ciktiginda butun kilom gitti demisti zaten cok zayif bi kiz
Anaaaa Çok az kaldı:18::18::18:Umudum bizim nisan anneleri grubunun 4. Bebeği yarin geliyor doğuran dogurana valla :18:
Merakla bekliyorum cnm
Aminnn inşallah herkese
Heheee
bende merak ettim gelmedimi daha kuzum
Yoruldu galiba hastane uzak bide kosturduysa gelemedi merakla bekliyoruz kuzucugum
Beydaglim
Nerelerdesinnnnnnnn
Yorgunmusun?
Gel biz senin yorgunlugunu aliriz
ay sevinççç çok az aldı ALLAH yardımcın olsun canım senin ve tüm hamilelerin..Umudum karnabahar yemeği yaptim onbeş dk felan ayakta kaldim topuklarim sizliyor resmen
13 kilo almis bulunuyorum Allah yardim etsin 20/30 kilo alana
Alisi uyuttum keyif yapiyom
Kahvr iciyom
En büyük keyif bu..
zaten kus uykusu birazdan uyanit
geldim kızlar sevinç dediğin gibi hastane uzaktı,dönüştede anneme geçtim büyük bir merakla beni bekliyordu,eve şimdi girdim..
gelelim doktorun dediklerine evet sonuç dotorun beklediği gibi çıktı,benim rahim T şeklindeymiş ve kesinlikle ameliyat olmam gerekiyormuş,orda dotor bunları anlatırken ağlamaklı oldum ve diğer dotorlara bayağı bir söylendim...
aylardır randevu alamadığım ESRA BULGAN ı da çağırdı onunda yorumu aynı oldu..onca yılım boşa geçti dedim ikiside geçmişe takılma boşver önümüze bakalım dediler...
bu ay adet bitiminde arayıp randevu alacam hem rahim histeskoropi ile düzeltilecek,hemde laparoskopi ile miyomlarım alınacak ikisi birden çok ağrılı olacak ama mecburum ameliyattan 2 ay sonra tekrar rahim filmi çekilecek,ve herşey yolunda ise denemeye başlıcaz...
ha birde hamilelik olursa,4 veya 5 inci aylara gelebilirsek bu ameliyatı olan hastaların yüzde onbeşinde rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş belki dikiş atabiliriz dedi onada bayağı kafam takıldı,ama inşaallah ben o yüzdeye girmem...
yumurtalık rezervimde iyi çıktı...
kısaca böyle kızlar,aslında bu doktor gebe takibi yapmıyorum dedi ama ben ve eşim ısrar edince gözlerimde sulu,sulu olunca o zaman düşünürüz dedi..
artık hayırlısı....
Kuzuuum kuzum bunca zaman sonra bunun ortaya cikmasi ne diyimkigeçmişe takilmicam günaha girecem yoksa herşey çok güzel olacak cnm insallah bulent beyden memnun kaldin dimi . herşey çok güzel olacak insallah rezervlerin iyi cikmis sevindim dua ediyorum canim Rabbim Saglik sihhat versin ameliyat tarihi belli olunca haber ver cnm dualarim seninle
selam kızlar kusura bakmayın bebegi doyurudm kendimi doyurdm anca gelebildim daha oglanın kıyafetlerini ütülücem neyse mevzuya gelelim doktora gittik bebegim çok şükür saglıklı agzındaki tükürügü söyledim normal dedi kakaısnın resmini gösterdim kan ilacından dedi gaz ilacı bigyoganayı bitince bırak dedi kan damlası gene 4 damla dedi acd vitamini 2 yaşına kadar kullanıcaz dedi 1nisanda gidiyor doktorum üzülüyorum ne yapayım neyse bu ay kalp doktoruna dermatologa beyin cerrahına nörolojiye gidiceksin dedi bebeg çok güzel bakmışsın anesi 10 puan dedi bebegin kilosu maşşallah 3800 olmuş boyu küçük adamın 50 cm olmuş benim küçük adamla yatan bri bebek vardı annesini gördüm dedi senin kulagını emzirmeye gelince çok çınlattım dedi hemşirelerde çok şirin oldugumu söylemişler hehe 4 aylık olunca yani ayın 14 4 aylık olucak allah nasip ederse ignesi var gel vurunucaksın dedi bebegin yolu daha var malesef o hastaneden alamıyorum masrfı çok oluyor hastanenin amam elden brişey gelmiyor malesef oglum için deger arkadaşın bebegi okadar küçükki boyu kilosu ay dedim yerin sen
çok küçüks şirinsin deidm arkadaş güldü sanki seninki öyle degildi dedi yalan degil küçük adamın küçülügünü inanın çok özledim ben ya benden rapor bu kadar oglan yanmadan kıyafetleirni ütülüyüm babamız işten daha gelmedi tulumları hep eledim herşey küçük gelmeye başladı önceden derdim bunlar çok büyük yutuyor tuncay derdim şimdi tuncay bunlar dar gelemey demeye başladım dün eşimle konuştuk öle ne güldük sonra gene sevişirik kızlar ben kaçtım
ah sevinç ah benimde çok diyeceğim var ama günahıma irenlerin hiç birine hakkımı helal etmiyorumm...bülent bey o kadar şaşırdıki senin böyle bir rahimle bırak çocuk doğurmayı hamile kalabilmen bile mucize dedi ve çok şaşırdı..
şimdilik memnunum adam çok dürüst birine benziyor ve en azından uzunca bilgilendiriyor..gerçi biz hemen aldanıyoruz ama..eşimi görsen hem çok sinirli hemde adamı tekrar çok garip bir heyecan sardı yine ve yeni hayaller kuruyor bende kızıyorum bu kadar ümitlenme hemen diye...
zaten hastaneden dönerken senide andık inşaallah senin sayende vesile olur sen söylemeseydin ben belkide bu doktora gitmicektim,sağol arkadaşım ALLAH razı olsun...
biraz sinirli,biraz tez canlı doktor ama niyeyse benimde kanım kaynadı,hayırlısı HAKTAN....benim bir yanım nerdeyse çocuktan vazgeçmeye hazır,bir yanım ha gayret diyor...ha gayret diyen yanım en çok eşim için istiyor ,ben çok yoruldum diyemi ne korkuyorum....
amin canım sağol..şaşırdın dimi bizde ne hissedeceğimizi bilmeden şaşkın,şaşkın duruyouz işte...Beydaglu senin durumu arastirdim birazinanamiyorum bunu bugüne kadar Nasil fark edemediler çok kolay tedavi yöntemi varmis kiz Rahimi boyle olup ta normal hamile kalmak çok zormus sen iyi gebe kalmissin cnm rahim şekli bozukluğundan tekrarlayan erken gebelik kayiplari oluyormuş
Allahim şifa versin insallah dualarim seninle
inşaallah...Allahim sendende razi olsun tüm kalbimle dua ediyorum yüreği temiz arkadasim benim vazgeçmek asla yok bugünlere geçecek ttüm sorunlar hallolacak Rabbimin izniyle bu günleri sevinç gozyaslariyla anacagiz insallah eşine kizma nolurhevesini kurma hatta sende heveslen heyecanlan güzel şeyler düşünelim sonu çok güzel olsun insallah
Ayyyyyy çok heyecanliyimamin canım sağol..şaşırdın dimi bizde ne hissedeceğimizi bilmeden şaşkın,şaşkın duruyouz işte...
bizi bırak doktor bile şok oldu o da diyor sen nasıl hamile kalabildin bu bir mucize diye..
işin en garip yanı hamile olursam ne iğne,ne kortizon ne aspirin hiç birini kullanmıcaksın dedi ben yine allak bullak oldum...
inşaallah...
eşime kızmıyorum sevinç sadece yine hayallerimiz yarım kalır diye çok üzlmesin diye frenlemeye çalışşıyorum,ama pek mümkün olmuyor tabiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?