Cnm ikidir nst ye gidiyorumdDr normal dedi sanci felanayyy hic guleceğim yoktu kizzz sen cok yasa emi:
Normalmiymis bu bas donmesi mide bulantisi
Kiz Mirac efendi erken gelmek istiyo olmasin sakin
:18::18::18:
Alisimin basliyodu ufak ufak sancilari 32 34 36. Haftalarda
Kac defa erken dogumu onleyici igne yaptilar bi de ciger gelustirici yedim 6 doz falan
Ordan belliymis yaramaz olcagi kiz
Simdi beni parmaginda oynatiyo
Sabah 7 kaldirdi beni kahvaltısınI verdum
Geri uyudu
Ama benim uyku kacti
Bi daha mumkun degil uyuyamam
magazin programini izliyom
Bende herife kahvaltı hazirliim bar
inşaallah sevinç... isyan etmedim hiç, hep hayırlısını diledim RABBİM DEN,bakalım artık bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum,bülent bey sonuç çıkmadanda bilgisayardan görüntüleri görüp yorum yapabilirmiş..eğer yapmazsa sonuç için çarşambayı beklicz..Beydagli kuzum geçmiş olsun hayirli haberler alirsin insallah Bülentbey bakacak dimi ssonuçlarına pazartesi yi 4 gözle bekliyorum neler hissettiğini anliyorum eğer rahimde bir problem varsa duzeltilecek basit bir problem hem çok uzulurum yillardir fark edilmediği için hem de sevinirim hemen tedavi olup bebeğine kavusabilirsin diye Rabbim dermansiz dert vermesin canim buda senin imtihaninmis sabret sukret canim. İnsallah Bülent bey sebebin olur inan çok sevinirim. Haklisin o kadar sene o kadar emek aci seni anliyorum üzülme kuzum bundan sonra herşey çok iyi olur insallah
Bende agrinin cok olacağını tahmin ettim. Ama bak o kadar güçlüsun ki masallah bunu da atlattin kuzum.
Pazartesi inşallah guzel haberler alirsin. Bu haber seni tez vakitte bebisine kavusturacak bi sonuc olur inşallah. Rabbim bu yolda senin ve kimsenjn emeklerini bosa cikarmasin. Bundada bizim goremedigimiz sadece Rabbimin gördüğü ve bildiği bir hayir vardir diye kendimizi teselli etmekden baska care yok cunku bu kadar yillari ve yasadiginiz acilari, hayal kirikliklarini dusunursek altindan kalkamayiz canim. O da ayri bir uzuntu olacak. Ama evet canim yasadiklarinin belki burdan ufak bi kismini biliyoruz ama cok fazla bi kadin icin. En azından bunu biliyorum. insallah bundan sonra hayatindaki butun zorluklar hepsi eriyecek, hafifleyeceksin.
Cnm ikidir nst ye gidiyorumdDr normal dedi sanci felan
Cikmadi yeri daraldi ondan zorluyor bence
Aminnn kuzummm ahhh analar ahhh bak benimde babam rahatsız annem ona bakiyor neler ysadim hamileligim bitiyor gelemedi anacigim doğuma gelecekler insallah canlari sağolsun napalim Rabbim annenede Saglik sihhat versin cnm sende ona bakiyorsun Rabbim mukaafatini versin cnm anacin dua ediyordur sana bolbol o sana yeter kuzuminşaallah sevinç... isyan etmedim hiç, hep hayırlısını diledim RABBİM DEN,bakalım artık bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum,bülent bey sonuç çıkmadanda bilgisayardan görüntüleri görüp yorum yapabilirmiş..eğer yapmazsa sonuç için çarşambayı beklicz..
karmakarışığım,aklımda bir sürü sorular var..ameliyat ta şimdiden düşündürüyor beni insanın böyle durumlarda annesine ne kadar ihtiyacı var keşke annem iyi olsaydı...
inşaallah umudum sağolun iyiki varsınız hepiniz,ağrım hala var ama dünden daha az tabii...
ewet hayattta çok şey yaşadım,ama inşaallah bundan sonrası güzel olur...
hepimizin yaşadıkları kimbilir neler vardır,RABBİM bunları aratacak dertler yaşatmasın inşaallah...
Keşke cnm adanada olsam geleceğinden eminim kuzumabowww:18: miraçın ayak sesleri yaklaşıyor..RABBİM hayırlısı ile kurtarsın seni de inşaallah,yakın olsaydık gelirdik hastaneye
kadınlık zor zenaatttt
dogrudur bencedeCnm ikidir nst ye gidiyorumdDr normal dedi sanci felan
Cikmadi yeri daraldi ondan zorluyor bence
aminnnnnn canim insallahinşaallah sevinç... isyan etmedim hiç, hep hayırlısını diledim RABBİM DEN,bakalım artık bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum,bülent bey sonuç çıkmadanda bilgisayardan görüntüleri görüp yorum yapabilirmiş..eğer yapmazsa sonuç için çarşambayı beklicz..
karmakarışığım,aklımda bir sürü sorular var..ameliyat ta şimdiden düşündürüyor beni insanın böyle durumlarda annesine ne kadar ihtiyacı var keşke annem iyi olsaydı...
inşaallah umudum sağolun iyiki varsınız hepiniz,ağrım hala var ama dünden daha az tabii...
ewet hayattta çok şey yaşadım,ama inşaallah bundan sonrası güzel olur...
hepimizin yaşadıkları kimbilir neler vardır,RABBİM bunları aratacak dertler yaşatmasın inşaallah...
Aminnn kuzummm ahhh analar ahhh bak benimde babam rahatsız annem ona bakiyor neler ysadim hamileligim bitiyor gelemedi anacigim doğuma gelecekler insallah canlari sağolsun napalim Rabbim annenede Saglik sihhat versin cnm sende ona bakiyorsun Rabbim mukaafatini versin cnm anacin dua ediyordur sana bolbol o sana yeter kuzum
Keşke cnm adanada olsam geleceğinden eminim kuzum
Kadinlik çok zor seyinle rezilsin
he kız şeyimizle rezilizAminnn kuzummm ahhh analar ahhh bak benimde babam rahatsız annem ona bakiyor neler ysadim hamileligim bitiyor gelemedi anacigim doğuma gelecekler insallah canlari sağolsun napalim Rabbim annenede Saglik sihhat versin cnm sende ona bakiyorsun Rabbim mukaafatini versin cnm anacin dua ediyordur sana bolbol o sana yeter kuzum
Keşke cnm adanada olsam geleceğinden eminim kuzum
Kadinlik çok zor seyinle rezilsin
sğol kuzum inşaallah öyledir..dogrudur bencede
o Miraç efendide icerde ayaklarini uzatmis keyif sürüyordur
Dunya umrunda degil
aminnnnnn canim insallah
ahh canim. Sen o annenin duasini aliyosun ve en onemlisi Rabbim goruyor ya seni cok guzel mukafatlandiracak. Buna inanıyorum. Sen cok hayirli bi evlatsin.
Buarada iyiki sende varsin benjm icin en azindan öylesin. İlk Göz ağrımmmm
Hey Allahim cok dogru sewincimm :)))
Kiz bende gelirdim hemide koşa koşa
Umuduuuummm
Benim herif ve oğlan hasta oksuruyolar bogazlari agriyormusonlarla ilgileniyorum
Rabbim beni ve miraci korusun
he kız şeyimizle reziliz
ALLAH başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi,varlıkları insan güç veriyor...
sğol kuzum inşaallah öyledir..
he kız beraber giderdik miraçı görmeye ne güzel
aminnnnn,,
çok geçmiş olsun sevinç aman kendine dikkat et..
Ayyy canim cok geçmiş olsun.Umuduuuummm
Benim herif ve oğlan hasta oksuruyolar bogazlari agriyormusonlarla ilgileniyorum
Rabbim beni ve miraci korusun
Aminnnn canim. Allah onlari başımızdan eksik etmesin...he kız şeyimizle reziliz
ALLAH başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi,varlıkları insan güç veriyor...
sğol kuzum inşaallah öyledir..
he kız beraber giderdik miraçı görmeye ne güzel
aminnnnn,,
çok geçmiş olsun sevinç aman kendine dikkat et..
Inşallah. Saat kacda konuşacaksin beydaglum.hayırlısi olur inşallah. Dualarim seninle.Saol hayatim cnm benim
Yarin büyük gün ilk firsatta yaz olurmu merak ederim
Hakkında hayirlisi neyse o olsun canim
Guzel haberler alalim insallah
hayirli ugurlu olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin insallah.Kapanis umudumdan acilis benden
Gunaydin hatunlar
35+0 olduk bugün :18:
:18: bende çok heyecanliyim :18: saol cnm benimhayirli ugurlu olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin insallah.
Yani 36 nerdeyse cok az kalmis sevincim cok heyecanlandim.
:18:
Allahim saglikli uzun ömürler nasip etsin benim hamilelik alisle ayniydi ama sizin 9 aylik olmanizi bekleyemicez sanirimAlisim bugun 8 aylik oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlat sahibi olmayı.
Rabbim Alisimede hayırlı saglikli ömürler versin inşallah..
Aminnn inşallah herkese:18: bende çok heyecanliyim :18: saol cnm benim
Allahim saglikli uzun ömürler nasip etsin benim hamilelik alisle ayniydi ama sizin 9 aylik olmanizi bekleyemicez sanirim
bende merak ettim gelmedimi daha kuzumMerakla bekliyorum cnm
Aminnn inşallah herkese
Heheee
bende merak ettim gelmedimi daha kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?