İlgi arsizi git de kocan ilgilensin:sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbime çok şükrü annelik güzel bri duygu helede uykusuz kalırsan pahabiçilemezbiliyorum canım sende çok çektin,ama yüzün güldü çok şükür...
kız ben nasıl gelip gidecem oraya maalesef gelemem,hem inşaallah bu doktorum iyi çıkacak..
heee doğru...
halvet yapmıyonuzmu kız gerçekten
inşaallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun canım...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kız çok zormu bebek bakmak yaaa:18::18::18::18:
kız ben sana geçende de cevap yazdım görmedin zaar , o kadar şey yazıyorum günlerdir hem sen benimle ilgilenme hem cevap yazayım birde bana nerdesin de
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
çay demledimmmm
Saol datlim cay içerim valla ohhhhDünya kadınlar gününüz kutlu olsun
çay demledimmmm
Telf KKnnin android uygulamasini indirmistom ondan öyle cikiy sevemedim kaldirdim gerisevinç mesacların altında yazan inilizce kelime ne olaki...tilifondan yolluyon diyemi böyle:26:
sevinççç ışığın yanıyor ama sen yoksun nerdesin,suyu ısıtak gelekmi:18::18::18::18:
ama ben bayılırım heee:18::18:
Seray nete giremiii işyerinde kKK yasakli maasallah 5 aylik oldu kizi geliyorrrrrnerelerdesin nasılsın hiç gelip bize bilgi vermiyosun,inşaallah herşey yoludadır.....
BELİNAYSU da hiç bir şey yazmadı bize aşkolsun
BEGÜM de gözükmüyor hiçç....
Kadin kocam geldi yemek yicez
Derdinle ilgili yorum yapacam
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benim için de dua edebilirmisiniz ?
Offffff havalar iyice bozdu haaaaa 3. Cemre bile düştü kis yeni geliyor sanki
Bugün bayagi bir biseler yaptim Yoruldum Dinlendim yinede zaman geçmiyor ne sikici bir gün beeee
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
çay demledimmmm
sevinç mesacların altında yazan inilizce kelime ne olaki...tilifondan yolluyon diyemi böyle:26:
BELİNAYSU da hiç bir şey yazmadı bize aşkolsun
BEGÜM de gözükmüyor hiçç....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?