Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç mesacların altında yazan inilizce kelime ne olaki...tilifondan yolluyon diyemi böyle:26:

sevinççç ışığın yanıyor ama sen yoksun nerdesin,suyu ısıtak gelekmi:18::18::18::18:

ama ben bayılırım heee:18::18:

nerelerdesin nasılsın hiç gelip bize bilgi vermiyosun,inşaallah herşey yoludadır.....

BELİNAYSU da hiç bir şey yazmadı bize aşkolsun

BEGÜM de gözükmüyor hiçç....

İlgi arsizi git de kocan ilgilensin :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülüürüm ama ben
rabbime çok şükrü annelik güzel bri duygu helede uykusuz kalırsan pahabiçilemezcanım zorlukları var tabe uykusuzluga razıyım allah varda sütüm az dün mememi verdim emzirdim deidm ek gıda vermiyim otruudm sinirimden agladım okadar diyim nedenine gelince okadar emmesine ragmen bebegim gene ek gıdayı tükketti bu sefrde duymak bilmedi hep kustu ne vardı şakır şakır sütüm olsaydı ama yok sütün olmayınca evladına yetemeyince anne yüregi aglıyor üzülüyor şimdi sevinç karısı okuyunca aynı şu lafı dicek aman ne aglıyorsun anne sütünün yerini ne mamalar tutuyor dicek amam anne sütünün yerini hiç brişey tutmuyor parasında degilim yeminle sadece beni emmse allahım bri şans verdi bana sütünüde bol etse böyle küçük adamım doymuyor diye vicdan azabı çekmesem

doktorada gelince gel bende kal doktoru ben aytarlarım anlatarım az alır parayı sonra bakınırsın hayde postalarım seni ne var yani farzet rüya gördüm sana dedilerki beydaglı önce allah sonra arda bey sana yardım edicek diceklermişi gelmezmiisn ozaman bu deidgin doktorda iyi dir işşallah amam bri düşün derim gel kız küçük adamımıda görürsün evladım gibi bakarım sana

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

çay demledimmmm
Saol datlim cay içerim valla ohhhh
sevinç mesacların altında yazan inilizce kelime ne olaki...tilifondan yolluyon diyemi böyle:26:
Telf KKnnin android uygulamasini indirmistom ondan öyle cikiy sevemedim kaldirdim geri
sevinççç ışığın yanıyor ama sen yoksun nerdesin,suyu ısıtak gelekmi:18::18::18::18:

ama ben bayılırım heee:18::18:
cnm yemek yapiidim bir yandanda mutfakta oturarak yemek yapmak çokssikici benim gibi hareketli kadin

nerelerdesin nasılsın hiç gelip bize bilgi vermiyosun,inşaallah herşey yoludadır.....
Seray nete giremiii işyerinde kKK yasakli maasallah 5 aylik oldu kizi geliyorrrrr

Belos çocuk buyutiyyy nerdeyse bir aylik olacak mira hnm evinde neti yok

Seni çokiyi anliyorum benimde ssutum bir anda cekildiydi oğlan emmedi sagdim verdim neler çektim mamalar ek gidalar seni çok iyi anliyorum bende çok agladim kim ne dediyse yaptim sut olsun diye ama olmayınca olmuyor ne yaptiysam olmadi kuzum

Menü veriyor
Tarhana corbasi
Firinda tavuk cop sis
Pirinç pilavi
Salata tursu
Şalgam

Cop sis tarifi
Tavuk göğsünü kup kup dogruyosun
Domates ve biberi de dogruyosun
Tavuklari tuz karabiber kekik pul biber kimyon az yağ gezdirip iyice karistir sonra cop lere tavuk domates tavuk biber diz borcama yerleştir at firina çok basit görüntüsü çok güzel oluyor

Offffff havalar iyice bozdu haaaaa 3. Cemre bile düştü kis yeni geliyor sanki

Bugün bayagi bir biseler yaptim Yoruldum Dinlendim yinede zaman geçmiyor ne sikici bir gün beeee

Offffff havalar iyice bozdu haaaaa 3. Cemre bile düştü kis yeni geliyor sanki

Bugün bayagi bir biseler yaptim Yoruldum Dinlendim yinede zaman geçmiyor ne sikici bir gün beeee

ayyy 3.ü dedüştümü yaaa
kız çiçekler bile açmışşmevsimlerde şaştı.

bugün hava yağmurşlu ve kapalı istanbul da olsam çok sıkılırdım ama burda kapalı havalarbile eğlenceli

beloş uçaknan gezmeye gitmiş
yeni doğurmuş karıı hey gidinininininininininininininninininininiinnininininiiiiiiiiiiiiininininiinininininiinnnnnnnn

kadın benim derdime yorumyapcakmıştın güya öyle yazmıştın hemde bana öpücük atmışsınçok şaşırdım ve çok utandım ve çok tuhafoldum ve sevindim
ama yorum ve morum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…