Seni çokiyi anliyorum benimde ssutum bir anda cekildiydi oğlan emmedi sagdim verdim neler çektim mamalar ek gidalar seni çok iyi anliyorum bende çok agladim kim ne dediyse yaptim sut olsun diye ama olmayınca olmuyor ne yaptiysam olmadi kuzum
kız burdada hava fena he yagmur vardı amanın bride ne soguk rüzgarOffffff havalar iyice bozdu haaaaa 3. Cemre bile düştü kis yeni geliyor sanki
Bugün bayagi bir biseler yaptim Yoruldum Dinlendim yinede zaman geçmiyor ne sikici bir gün beeee
kadın benim derdime yorumyapcakmıştın güya öyle yazmıştın hemde bana öpücük atmışsınçok şaşırdım ve çok utandım ve çok tuhafoldum ve sevindim
ama yorum ve morum yok
kadın benim derdime yorumyapcakmıştın güya öyle yazmıştın hemde bana öpücük atmışsınçok şaşırdım ve çok utandım ve çok tuhafoldum ve sevindim
ama yorum ve morum yok
Sewincim Merhaba hayatim askim
Beni tek sen sordugun icin bu guzel sozlerim sana. Askim benim. Canim. Sana hemencik raporumu veriyim.
Sabah kalktım
Alisin kahvaltısınI verdim uyuttum geri
Kendimize kahvaltı hazırladim kocisle kahvalti yaptik bulasiklari yika sonra alisin ogle yemegi yedir
Sonra alisle bacim ve çocukları disari ciktij
Herif evde kaldi. Haftasonu biraz uyusun dinlensin dedik. Saat 12 de ciktim. 5'e dogru geldin eve.
Alişin aksam yemegini verdim uyuttum
Sonra kendimize yemek attim firina
Tavuk kanat patates biber ve sogan dosemeli
Simdi onun pişmesini bekliyossss
Hayatum tatli kadin
Sende durumlar nasil?
Miracim nasil
ederiz tabiiki canım hoşgeldinnnnnn
Evet canimCanim benim hayatim merak ettim seni
Ooo güzel bir gün olmuş ne ggüzel
Ben evdeydim cnm hava çokkotu oglumla vakit ggeçirdim yemek yaptim yavaş yavaş halledilmesi gereken isleri mi hallediyorum miracta iyi teyzesi
Kapanisida yapmışsın aşkım ellerine saglikKapanis .......... İyi geceler
Hoşbuldumm canım teşekkür ederimm
Kocani angaraya tasima ihtimalin yoksa
Bir gün o evden kurtulmayi umut ederek yasamalisin
Sonuçta ayni evde değilsinne kadar vicik vicik olsa da kapini kapatip kafayi dinleyebiliyorsun.
Sürekli aklin ananin evinde olursa kendi evinde mutlu olamazsin o yüzden kendi evini benimsemen gerekiyor kocani sewmiyonmu o senin oğlunun bbabasi ne yapacan katlanacan. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen
Hayırlı bi gun olsun inşallah
Rabbim hepinizin gonlune gore versin inşallah.
Sewinco gunaydin kadin
Kahvaltini yaptinmi
Miraci doyurdunmu?
1. Hakani
2. Hakani
3. Hakani
Doyurdunmu?
😊
sonuna kadar hak veriyorum
ama oraları o çevreyi benimseyemiyorum
evimi bilem özlemedim yani düşün
kocamı seviyom da
o deveyi de gütmeyi istemiyom
neyse bakakta görek
ee anlat bakalım ne zamandır bebek istiyorsunuz da bebek ne zamandır gelmiyor?
-------------
nazo ben ankara yı seviyomistanbul u sevmiyom
annemlerin bu yeni ev tam istedğimgibi bi yerde kendi wvimin oralar sıokıcı
burası rahat orda kaynana börülce bide babası var böğğğğğğğğ
sıkılıyom mecburi akrabalıktan
arada görüşsek yağlı ballı oluruz
ama .öt .öte oturuyoz her dakka içiçeyiz rahat edemiyom
eve gitmek istemiyom ben ya
eve gideceğimgün yaklaştığında ruhum sıkılıyo
bunalıma gfiriyom
napcam yaaa
------------
ayy ege doğduğundan beri günlük tutayım diyorum
hergün olmasada yen,i şeyler öğrendiğinde yazarım diyorum
hala tutucam daha başlayamadım
nazo tayfun beyde başkentten gitmiş oraya sanki izledikleri yol aynıymış gibi geldi bana,hakkımızda hayırlısı artık canım..inşaallah kolay atlatırım ama çok korkuyorum elimde değil...ameliyattan sonrası beni daha çok düşündürüyor..
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım,bende eşime diyorum eğer çocuğu görüp beni unutursan hasta olurum diye
sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sıhhatler olsun ohhhhh ne güzel iyi yapmışsın arada insan kendine böyle vakit ayırıp özen göstermeli....
heee çokkk seviyommilgisiz alakasızŞARRR
Cop sis tarifi
Tavuk göğsünü kup kup dogruyosun
Domates ve biberi de dogruyosun
Tavuklari tuz karabiber kekik pul biber kimyon az yağ gezdirip iyice karistir sonra cop lere tavuk domates tavuk biber diz borcama yerleştir at firina çok basit görüntüsü çok güzel oluyor
Hayırlı bi gun olsun inşallah
Rabbim hepinizin gonlune gore versin inşallah.
Sewinco gunaydin kadin
Kahvaltini yaptinmi
Miraci doyurdunmu?
1. Hakani
2. Hakani
3. Hakani
Doyurdunmu?
😊
Bir menude ben vereyim sutlu mercimek corbasi kusbasi et sote pirinc pilavi havuclu brokoli salata ayran tursu goruncem gelecek yemekleri hazirladim bekliyorum...sizler napiosunuz sevgi bocukleri sizi son iki sayfa birbirini seven sevene kiskandim yaaa bana yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?