Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cokkk yoğun yorucu ve güzel bir gündü
Sabah kalktik kahvalti yaptik
Esimle mitfagi topladik
Evimizi sildik supurduk toz aldik
WCbbanyo balkon perdeler mis oldu
Sonra kahve ictik TVde film izledik
Aksam yemeğini hazirlafik arkadaş lar geldi
Yedik ictik az önce gittiler
Guzel bir gundu simdi yatcam iyi geceler

Canim cok iui olduda zarten epeydir bakim yapmiyodum cildime. Riskli ve stresli gebelik de kendimi unutmustum
Peşindende cocukla ugras
Kendine bakmaya zamanjn kalmiyo
Erteliyodum epeydir sonunda hallettim
Bundan sonra devam ettirmem lazim.
maddiyatda cok iyi degil ama cildimizde onemli kuzum ya
Sen nasilsin buarada. Bu ay basliycan demi... ay cok heyecanlaniyom sen ve beydaglim icin. Rabbjm yuzunuzu guldursun. Insallah.
Acilissss Gunaydin
Gunaydin Kadin
Yorgunlugun gittimi?
Alis nezle oldu kiz
Cumartesi disari cikarmistim ya
Çocuğu haste ettim
:18:
Herkesde salgin varmis
Bizde alışveriş merkezine gitmistik
Kaptik salgını evimize getirdik
kuzum hapsiriyo
Cok huzursuz
paranox s fitil mi versem acep:44:

Umudum çok geçmiş olsun cnm
Nezleye fitil verilmez
Soğukalginligi sşurubu verilir
İhlamur yap ver

sütlü mercimek çorbası derken
öksürük ve ateşte var biraz
buranin doktorları bisey vermiyo
Surubumda yok

canım rabbim şifa versin kuzucuguma

hepsini doyurdum

senide seviyom

Kizzz seni sevmemmi deli

sütlü mercimek çorbası derken

canım rabbim şifa versin kuzucuguma

canım 1 su bardağı mercimek 2 yemek kaşıgı pirinc 1 küçük boy soğan haşlanır blendırdan geçirilir 1 çay bardağı süt konur baharat tuz atılır üzerine tereyağında nane kavrulur çorbaya karıştırılır afiyet olsunn kendileri eşimin favori çorbasıdır

İyi sayilirim kuzum
Dündenyyemeklerin var bugünrahatim

abbowww 36 yı geçtin sevincimmmm bebecik geliyorrr ben görünce bölem heyecandan gözlerim acıldı sen nasılsın kimbilir ayy çokkk duygulandım ağlamak istiyorum Rabbimmm bizede göster bu günleriiii

abbowww 36 yı geçtin sevincimmmm bebecik geliyorrr ben görünce bölem heyecandan gözlerim acıldı sen nasılsın kimbilir ayy çokkk duygulandım ağlamak istiyorum Rabbimmm bizede göster bu günleriiii

Amin cnm amin
bende boyleyim ne hissettigimi bilmiyorum
Heyecan korku sevinç endişe hepsi birbirine ggirmiş durumda yarin kontrol var :18::18:

rapor veriyorum
bugün eşim evde işe gitmedi bebeg saat 4 eşim doyurdu uyanmadıgı için 8 geçiyordu ebegi emzirdim sütümü sagdım 10 gibi ilacını katıp verdim sonra sevişmeye başladık küçük adamla neyse mevzuyu dagıtmayalım sonra aklıma biri geldi aradım seisni duyuyum mutlulugumu ilk onunla paylaşıyım diye açmadı her zamanki gibi telefonu kapadı yüzüme aramıcam ararsam iki olsun sevinçli habere gelince artık oglum agucuk yapıyor ban gülüyor konuşurken işşallah anne dedigi günleride görücem ozaman kesin bende flim koparoglumu git gide daha çok aşık oluyourm
rapora gelince vereyim
kahvaltı hazırladım mutfagı topladım kahvaltıyı yedik birazdan sofrayı kaldırıcan yemek yapıcemde kararsızım ne yapsam:44::44:
oglanı yıkıcam
evi temizlicem
küçük adamın çamaşırları eşimin benim kıyafetleri ütülücem saat 5 dişçiye gidicem oglanı babaya bırakıcam anlıcagınız işim çok 4 kadar evden çıkmam lazım sonra görüşrüz

Olacagi varsa bir defadan yine olur taksa salla gitsin bak Nasil oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman acelesi yok hayırlı vakitte gelsin...

aaa görmedim görsem yazmazmıyım hiçççç
Pasagul
Seni çok seviyom ben
benide çoooook sevvvv

sen beni hiç sorma özel alıntılama hayırsızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…