Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hee at duvara geri gelsin
Valla kiskanmazsin minicik sana muhtaç küçükbir yavru oyyy rRabbim nasip etsin insallah
ne oldunuz kız sesiniz kesildi

sevinççç doğuruyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:18::18::18::18::18::18:

neeeeeeeeeee sevinç doğurmuşmuuuuuuuuuuuuuuu

dogirmusmu yoksa gerçekten
dogursa duyardik zaar

Son düzenleme:

benim aklıma gelmesede eşimin gelir bunun için aramızın bozulmasını istemem
nefret ediyorum şu fitilden ama kaşıntıdan daha çokinşallah tedaviye başlayıncada olmaz çünkü 1 ayda 3 kez olduğunu biliyorum

bende istemiyom kardeş kardeş takılmakisyan
kendimi azgın hissettim

inşallah sorunsuz geçer ama benim hep yatmam gerekecek galiba yarım rahim olduğu için 3.4 aylık oluncada dikiş atılacakmış

eşime dedim beni sadece anne olarak görürsen külahları değişiriz diye
inşallah geçer bi kaçgün sonra tedavim başlayacak inşallah sonraki aya kalmaz tedavim

Gunaydin şiddetli bir boğaz agrisiyla uyandim napacam ben yaaa Esim nezleydi ondan bulasti sanirim

ben ada çayı gargarası yapıyorum bide limonu sık iç şekersiz içebiliyorsan iç içemezsende şekerli iç çok iyi geliyor ben hep antibiyotiksiz atlatıyorum

çözüm bulursak birbirimize söyleyelimde bu durum son bulsun
benim annemde 9 tane doğurmuş 7 si hayatta
annanem 7 tane doğurmuş kaç düşük yapmıştır bilmiyorum
kaynanamın 5 çocuğu olmuş maşallahları var eski toprakların

eşimde akşam bana, sabah ben gidince uyumak yok akşam benimle yat uyuyamıyorum sensiz diyor

tamam kız ama ben ancak çocuk sahibi olursam bir icat bulurum...

sizde düşünün bulun kaldırın kardeşliği ortadan onlar sizin kocalarınız

atla üstüne gitsin yeter canıma tak etti de martta geldi zaten

onlar bizim kocamız hakkımızı söke söke alırız diyosun yani
çok azgın gördüm seni

Nazocum bir an önce geçer insallah bende hamileliğin basinda kullanmistim 3 günde geçti cnm

Bu arada öyle bir kanla oluyosunki elinde değil bir bakmissin kankasin
Senin durumun doğumu beklemez hamile olunca zaten ölümüne kanka olursunuz

neeeeeeeeeee sevinç doğurmuşmuuuuuuuuuuuuuuu

bidenemmmmkim dedi kız doğurmuşmuuuu
Valla kiskanmazsin minicik sana muhtaç küçükbir yavru oyyy rRabbim nasip etsin insallah

dogursa duyardik zaar
hee mutlaka duyardık o kadın ne yapar eder bize haber uçurur
azgınmıyızki biz kızzzzbilmiyomkiiiama ewet aynen dediğin gibi ,onlar bizim kocamız hakkımızı söke,söke alırız,daha olmadı hepsini fatmagül yaparıkhemide topluca

ama haklıyız nazo biz bu duruma bir çözüm bulak,ama ancak doğurursak yaratıcı olabilriz ...

biz KARIKOCAYIZ KARDEŞ DEĞİLİZ

canım inşaallah mantarın geçer bir an evvel tedaviye engel olmasın aman....
:2: burnumda akmaya başladı :2:
Esim aksam gelirken ihlamur alacak :2:

abowwwww inşaallah çabuk atlatırsın sevinç

oglum çok hasta ya öksüüryor hapşiriyorbugün doktora götürücem cigerleri sökülür gibi öksürüyor hemde dün 1 geliyorud doyurudm allahım 7-30 kadar bri bbek yeme zyemezmi ne yaptıysam çare olmadı lalahım canım acıyor okadar bakmama neden hast aoldu bu bebek uyku desem bende yok onda var hastalıktan ebbegim gözünü açamıyor saat 2 olsada kontrole götürsem oglumu baksın brişeyi yk derse ciger filmi isticem allahım o öksürmeisn hasta olmasın ben oluyum ne olur o öksürüdkçe içimden bri parça kopuyor

oyyyyy çok geçmiş olsun paşamm,kıyamam küçük adama ewe gripli birimi geldi...inşaallah hemen atlatır,RABBİM şifa versin..

Çokggeçmiş olsun cnm ama salgin var cevremde bütüncçocuklar hasta bronşit salgini varmis bronsiolit diyo Dr buhar mak varsa bol bol calistir üzülme ilaç verir geçer insallah

dogursa duyardik zaar
duyarızz dimeeee...geçmiş olsun sanaada dikakt et kendine senin için demiyorum bebişe yazık

geçmiş olsun minik adama çocuk bu hasta olur tabi yıpratma kendini...

nazemirrrr yaa sana yazdımmı hatırlamıyorum güzel şeyler duydum dualarım seninle arkadaşım haydee güzel haber ver artık bize...

Babada yazik

İşin cok zorrrrr
Neler hissettiğini az bisey tahmin ediyom
Kocanla konus taşının ordan
Cocuk oldu sözün geçmiyomu??

ayynegüzel demişşsinnnnn ağzınbal yesininşallah
(bu arada boşluk bırakmatuşum zorbastığıiçin kelimelerim yapışık yupuşuk oluyor idare edinarkadarşalr)

hissettiklerimi azda olsa tahminetmene sevindim
sözümgeççmiyor değil ama bu evi kendiçabalarımızda yaptırdık hjenüz borçları bile bitmiş değil
bu evi nasıl bırakıp gideyim diyor eşim

sütlü merc. çorbası güzel oluyormu cnm
ayrıca dahamı faydalı oluyor neden sütlü yapıyorsun:26::26::26::26::26:

ihtimalvar şükürki nazocum ama umudum ada yazdığım mevzudanötürü şimdilik zor gözüküyor
ama inşalah çok geçmeden gideriz ordanaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

istanbula da çabukalışmışsın sevindim aslında önemliolan evindekihuzurun eşinle olan huzurun heryere alışılır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…