Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yarın gün verecekti doktor dimi canımmm:18:

hadi hayırlısı:18:

Bende bis3y yok canin herif is yerinde yiyip gelicek
bende kendjm icin usendim pisirmey.

alis kucak istiyor bol bol ilgi istiyor bendr kucakliyom habire oyun oynuyorum neselensin diye

geçmiş olsun umudum aliş hastaymış,gerçi sanada kaç mesaj yazdım cevap yazmadın ama neyse,görmemişsindir belki sende...

geçmiş olsun umudum aliş hastaymış,gerçi sanada kaç mesaj yazdım cevap yazmadın ama neyse,görmemişsindir belki sende...
Aa canim muhtemelen su biriken sayfalardi. Yoksa yazmammi...
Sağol canim gecicek inşallah.
:18:
sen neler yapıyon kuzum?
Doktora ne zaman gitcen bi daha 💟💞💖💗💘💙💜💛💚

anam geldi bana pazartesi gidicek olurda buraya giremezsm haberiniz olsun yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin sonra neme lazım bazıları demesin bebek olduda girmez oldu diye çok şükür artık donumu çekebiliyom anem gidince gelicem buraya haberiniz olsun ben dogum ettikten sonra burayı bırakmıcam deidm bırakmadımda
sevinççç
yazımı görmedin galiba görseydin sokardın lafı ama ben genede aynı şeyi yazıyorum sitemim sana oglum ilk defa güldü ban aagucuk yaptı ilk seni aradım okadar arkadaşın içinde sevincimi paylaşmak için sen bebegi okula yolluyourm didin ne zaman arasam ya açmıyorsun yada kapatıyorsun suratıma hep bri bahane
şaka bri yanada işin olabilirde benim bu olay çok agrıma gidiyor gözleirm doluyor gene böyleonun için karar aldım aramıcem bri daha seni en azından içimde yaşarım sevgimi

beydaglımcanım allah gönlüne göre versin işşallah sende mutlu olasın işşallah teklifim halen geçerli bilesin
umuudm beben sen nasılsın aliş nasıl oldu bebem

nazerimcanım aklımdan hep senin ismini geçiriyorum rabbime dualar ediyorum anladın sen onu
ve devamı gelicekti yazının anam geldidiger kızlara sevgiler saygılar ben kaçtım başında yakalamasın :18::18:

Aa canim muhtemelen su biriken sayfalardi. Yoksa yazmammi...
Sağol canim gecicek inşallah.
:18:
sen neler yapıyon kuzum?
Doktora ne zaman gitcen bi daha 💟💞💖💗💘💙💜💛💚
iyi bakalım öyle olsun...

adet olmayı beklicem adetim bitincede arıcam doktoru,ameliyat günü belirlenecek...
:18: ayyy evet hayirlisi yaaa :18: korkuyom valla
kaçta gidecen kız ben evde olmıcam gelince okurum hadi hayırlısı:18:

canım benim çok sağol vefalı arkadaşım,düşünmen bile yeterli keşke gelebilseydim ama maalesef gelelmem..

iyi bari annen biraz yardımcı olur,mutluluklar diliyorum size

Dr geldim kizlar herşey iyi çok şükür
2930 gr olmuş 49.7 cm
Suyu plesentasi iyi artik haftalik kontroller olacak haftaya gel dedi doğumu haftaya konusacakmisiz
Nst girdim iyi cikti çok sukur

Lohusalik döneminde bitti ne bu alinganlik anlamadim üstelik msj bilem atmistim
Ben doguracam stres heyecan korku birbirine girmiş
Birakta ben triplere gideyim
Maymusssss kariya bakkkk

Canim Allah razi olsun daha iyi cok şükür.
Gözünaydınanan gelmis
en azinfan yemegini falan yapar
canim wallaaa kasti bibisey yoky
ilk goz agrim
Kader arkadasim

Simdi nHeyecan vardir ameliyattan sonra sabahlar olmasin

biz baci kardeş gibi olduk
2930 gr olmuş 49.7 cm
Suyu plesentasi iyi artik haftalik kontroller olacak haftaya gel dedi doğumu haftaya konusacakmisiz
Allahima sukurler olsun kirk bir kere vkere

kilosu booyuda cok iyi

Lohusalik döneminde bitti ne bu alinganlik anlamadim üstelik msj bilem atmistim
Ben doguracam stres heyecan korku birbirine girmiş
Birakta ben triplere gideyim
Maymusssss kariya bakkkk
seven sendigine trip atar nazını çeketirimiş ne yapalım şiömdi gebelik stresi girdi diye üstüne gelmemeyemmi ben be:99::99::99:bu arada kocam şimdiden 2 istiyor
anacım bugün amasya üsülü yaprak dolması sardı bride madımak yaptı bol kemikli etle akşamı işle çekiyourm anne yemegi gibi varmı be

sorma çok mesuduz mutfakta diye yazıyorum sesi geliyor ben çıktım allah nebahat sultanın azabından korusun

hafta sonu adet olursam pazartesi gibi giderim
günler yaklaştıkça bana heyecan basıyor:18:inşallah korktuğum gibi olmaz

anladım canım çok sağol
bende beni böyle sev i izlerken seni düşünüyorum ordaki kızda erken doğum yaptı
senin anlattıklarına benzer şeyler yaşıyor hep sen aklıma geliyorsun izlerken
ALLAH evladının hep güzel günlerini göstersin

2930 gr olmuş 49.7 cm

hadi hayırlısı çoğu gitti azı kaldı
gerçi heycanda dorukta şimdi:18:ALLAH bi avazda kurtarsın diyim (gerçi sezeryan olacak ama)

çocuğu doğuran kardeş gibi olduk diyor zaten 7 sene bişey olmadı bide çocuktan sonramı kardeş kardeş takılacaz

hadi gözün aydın birkaç günde olsa rahatlarsın dinlenirsin

bugün sağlık ocağına gittim vajinal fitil krem yazdırdım 2 gündür deli olacam kaşıntıdan
uzun zamandır yoktu tam tedaviye başlıyacakken nerden hortladıysa yine okadarda dikkat ederim

Eyiiii öyle olsun
2. Yirmii istiyyyyy Abboowwwww
Muhammed emine kim bakacak sen iki seksen yatarken Rabbim versin insallah oğlun az buyusunde oda olur

Saol nazocum Rabbim sana da nasip eylesin insallah dualarimdasiniz valla hamileyken bir müddet kanla oluyosun doguruncada en az 6 ay düzene girmiyor çocuktan aklina bile gelmiyi valla
bugün sağlık ocağına gittim vajinal fitil krem yazdırdım 2 gündür deli olacam kaşıntıdan
uzun zamandır yoktu tam tedaviye başlıyacakken nerden hortladıysa yine okadarda dikkat ederim

Ayyyy iyi yapmisdin cnm ilaci var çok şükür kullanirsin geçer insallah tez zamanda zaten ne kadar dikkat edersen basina is aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…