Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dr geldim kizlar herşey iyi çok şükür
2930 gr olmuş 49.7 cm
Suyu plesentasi iyi artik haftalik kontroller olacak haftaya gel dedi doğumu haftaya konusacakmisiz
Nst girdim iyi cikti çok sukur
çok şükür sevinççim gözünaydın....miraçın ayak sesleri yaklaşıyor
kız tabiki kasti bişey yok biliyorum arkadaşım..
walla heyecan var,korku var,aklımda bir sürü sorular var bakalım artık hayırlısı...
ayyy nazo şu anda neler hissettiğini öyle iyi anlıyorumki,hadi hayırlısı arkadaşım dualarım seninle...çok merak ediyorum yaaa:18:
yaaa ben kardeş takılmak istemiyom kiiiiiiiiiiiiiii,pöffffffff

abowwww hamileyken yetmiyor gibi birde, sonra 6 aymıııbu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Saol kuzum evet yaklasiyor wwalla :18::18:
Dualarim sizlerle Rabbim yasatsin bu duyguyu
Kardeşte oluyosun valla kankada

SeVincim
sagol kuzum yaaaaa
Allaha sukur daha iyi
Dun 3 defa kusmustu bugun 1 defa
Habire kucak istiyo
Baskada bisey yok :)))

Beydaglim
Malesef kardes kardes takiliyoss
Halvetli gunlere elveda :)))
Simdi dusunuyom ikinci cocuk icin calismak zor olacak :) dusunsene vakit yok. olsada halin yok bide alise o kalkiyo geceleri ben gun ortasinda yeterince yorgun dustugum icin o da geceleri bakiyo Allah razi olsun.

Nazom
Kuzum evet bu son kacinilmaz bazi kisiler icin. Ama eminjm farkli olanlarda vardir. Ama sunu cok duymustum erkekler eslerini kadin olarak degilde anne olarak goruyorlarmis....cocuk oldukdan sonra.

Buarada sanada gecmis olsun canim. En azindan simdi oldn tedavi sirasinda olsaydin daha kotu olurdu. . . Allahim sorunsuz bi gebelIk nasip etsjn insallah. Dualarimdasiniz..

Buarada beydaglim Bafs. begum.biricik.yeter. ve diger istwyenlerde insallah tez vakitte kavusurlar bebeklerine

Gunaydin şiddetli bir boğaz agrisiyla uyandim napacam ben yaaa Esim nezleydi ondan bulasti sanirim

Bogazim yaniyorrrrr kasiniyor:2:

limonlu acik cay ic
Bi de pekmez yarim kaşık ye ara ara
Yumusar
Bi de boynunu tulbentle sar
Yatarkende yyastigin bayagi yuksek olsun
Hamisken ancak bu kadar yapilabiliyo
Bende kotuyum ama en azindan hamis degiljm

Dualarim seninlw insallah biran once iyilEsirsin canim benim

Vikis kullaniliyomu acaba :2:
Saolcnm limonlu cay içtim sabah
Pekmezden var iceyim meyve yedim simdi uzandim dinleniyorum çok saol cnm benim

Saol kuzum evet yaklasiyor wwalla :18::18:
Dualarim sizlerle Rabbim yasatsin bu duyguyu
Kardeşte oluyosun valla kankada
amin canım sağol..

yok yaaaaa benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım
yok anacım ben karar verdimki yeni nesilde iş yok eski karılara bak misal benim kaynoş 9 tane doğurmuş arada ölenleri ve düşenleri saymıyorum hiç ara vermemişler üretime ,anam 5 tane doğurmuş onunda arada bir sürü düşüğü var..onlar nasıl herşeye vakit buluyolarmış walla hayret verici,bir durum:26:

aliştemi iyileşmedi daha oyyy minnoşumm
Gunaydin şiddetli bir boğaz agrisiyla uyandim napacam ben yaaa Esim nezleydi ondan bulasti sanirim
kız tam doğuracağın zamanda mı oldun öfff kötü oldu yaa dikkat et sevinç aman deyim geçmiş olsun kuzum...kocanı karantinaya alaydın keşke...
Bogazim yaniyorrrrr kasiniyor:2:

kıyamammmmm....

Kuzum eski kadinlar saglammis çocuklar çok akilliymis simdi oylemi analarimizdan curuguz biz şimdiki zamane firlamalari folic asit cocuklariyla basa cikmak çok zor

Sorma beydagli salonda yat dedim tmm dedi az miraci Sevim dedi uyuyup gitmisiz birbirimizden ayri uykumuz kaciyor o ilaç içti rahatladi bende limon meyve idare ediyom iste

sewinççççç

kız öksürüğe ve boğaza pekmez karabiber çok iyi geliyor ama hamilelikte karabiberin zararı olabilr mi bilemedim şimdi....

Bir zarari olmaz ya icecem az önce meyve yedim biraz zaman geçsin. Burnunun içi yaniyor yaw:2:

Havalar dengesiz dun seller gitti bugün günlük guneslik

[QUOT bu E=sevinc007;34418824]Vikis kullaniliyomu acaba :2:
Saolcnm limonlu cay içtim sabah
Pekmezden var iceyim meyve yedim simdi uzandim dinleniyorum çok saol cnm benim[/QUOTE]ben hiç kullanmadım aadeve sadece minoset kullanmıştım diktir rahatljkla kullan demisti

daha iyi kuzum Sağol canim benim.
Bi cozum blulursan bizde bilek belkim isimize yarar Zira bu kardeslik canima tak etti :))))

walla doğru söylüyosun,çocuklar ne kadar fırlamaysa analar o kadar çürük...walla eski karılar taş mübarek, at duvara geri gelsinler

sonra sewseydi yaaa neyse olan olmuş,inşaallah hemen atlatırsın...

sevinç laf aramızda bizde ayrı yatamıyoz,walla çocuk bizi ayırırsa ben hem kıskanırım hem psikolojim bozulur abowwww
Bir zarari olmaz ya icecem az önce meyve yedim biraz zaman geçsin. Burnunun içi yaniyor yaw:2:

Havalar dengesiz dun seller gitti bugün günlük guneslik

hemde ne dengesiz,bizim burda güneş açtımı yaz gibi sıcak oluyor ama,dün gece buz gibiydi hava..ben yağmur yağsın istiyorum,çünkü bu kış çok az yağdı...

daha iyi kuzum Sağol canim benim.
Bi cozum blulursan bizde bilek belkim isimize yarar Zira bu kardeslik canima tak etti :))))

tamam kız ama ben ancak çocuk sahibi olursam bir icat bulurum...

sizde düşünün bulun kaldırın kardeşliği ortadan onlar sizin kocalarınız

atla üstüne gitsin yeter canıma tak etti de martta geldi zaten

Son düzenleme:
ne oldunuz kız sesiniz kesildi

sevinççç doğuruyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:18::18::18::18::18::18:

ben çıkıyorum bebişler çamaşır serecem yemeğimde pişmek üzere,annem gitmeden pişireyim dedim...yemeğim olunca rahat ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…