çok şükür sevinççim gözünaydın....miraçın ayak sesleri yaklaşıyorDr geldim kizlar herşey iyi çok şükür
2930 gr olmuş 49.7 cm
Suyu plesentasi iyi artik haftalik kontroller olacak haftaya gel dedi doğumu haftaya konusacakmisiz
Nst girdim iyi cikti çok sukur
kız tabiki kasti bişey yok biliyorum arkadaşım..Canim Allah razi olsun daha iyi cok şükür.
Gözünaydınanan gelmis
en azinfan yemegini falan yapar
canim wallaaa kasti bibisey yoky
ilk goz agrim
Kader arkadasim
Simdi nHeyecan vardir ameliyattan sonra sabahlar olmasin
biz baci kardeş gibi olduk
Allahima sukurler olsun kirk bir kerevkere
kilosu booyuda cok iyi
ayyy nazo şu anda neler hissettiğini öyle iyi anlıyorumki,hadi hayırlısı arkadaşım dualarım seninle...çok merak ediyorum yaaa:18:hafta sonu adet olursam pazartesi gibi giderim
günler yaklaştıkça bana heyecan basıyor:18:inşallah korktuğum gibi olmaz
anladım canım çok sağol
bende beni böyle sev i izlerken seni düşünüyorum ordaki kızda erken doğum yaptı
senin anlattıklarına benzer şeyler yaşıyor hep sen aklıma geliyorsun izlerken
ALLAH evladının hep güzel günlerini göstersin
hadi hayırlısı çoğu gitti azı kaldı
gerçi heycanda dorukta şimdi:18:ALLAH bi avazda kurtarsın diyim (gerçi sezeryan olacak ama)
çocuğu doğuran kardeş gibi olduk diyor zaten 7 sene bişey olmadı bide çocuktan sonramı kardeş kardeş takılacaz
Saol nazocum Rabbim sana da nasip eylesin insallah dualarimdasiniz valla hamileyken bir müddet kanla oluyosun doguruncada en az 6 ay düzene girmiyor çocuktan aklina bile gelmiyi valla
Ayyyy iyi yapmisdin cnm ilaci var çok şükür kullanirsin geçer insallah tez zamanda zaten ne kadar dikkat edersen basina is aciyor
çok şükür sevinççim gözünaydın....miraçın ayak sesleri yaklaşıyor
kız tabiki kasti bişey yok biliyorum arkadaşım..
walla heyecan var,korku var,aklımda bir sürü sorular var bakalım artık hayırlısı...
ayyy nazo şu anda neler hissettiğini öyle iyi anlıyorumki,hadi hayırlısı arkadaşım dualarım seninle...çok merak ediyorum yaaa:18:
yaaa ben kardeş takılmak istemiyom kiiiiiiiiiiiiiii,pöffffffff
abowwww hamileyken yetmiyor gibi birde, sonra 6 aymıııbu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gunaydin şiddetli bir boğaz agrisiyla uyandim napacam ben yaaaEsim nezleydi ondan bulasti sanirim
Bogazim yaniyorrrrr kasiniyor:2:
limonlu acik cay ic
Bi de pekmez yarim kaşık ye ara ara
Yumusar
Bi de boynunu tulbentle sar
Yatarkende yyastigin bayagi yuksek olsun
Hamisken ancak bu kadar yapilabiliyo
Bende kotuyum ama en azindan hamis degiljm
Dualarim seninlw insallah biran once iyilEsirsin canim benim
amin canım sağol..Saol kuzum evet yaklasiyor wwalla :18::18:
Dualarim sizlerle Rabbim yasatsin bu duyguyu
Kardeşte oluyosun valla kankada
yok anacım ben karar verdimki yeni nesilde iş yok eski karılara bak misal benim kaynoş 9 tane doğurmuş arada ölenleri ve düşenleri saymıyorum hiç ara vermemişler üretime ,anam 5 tane doğurmuş onunda arada bir sürü düşüğü var..onlar nasıl herşeye vakit buluyolarmış walla hayret verici,bir durum:26:SeVincim
sagol kuzum yaaaaa
Allaha sukur daha iyi
Dun 3 defa kusmustu bugun 1 defa
Habire kucak istiyo
Baskada bisey yok :)))
Beydaglim
Malesef kardes kardes takiliyoss
Halvetli gunlere elveda :)))
Simdi dusunuyom ikinci cocuk icin calismak zor olacak :) dusunsene vakit yok. olsada halin yokbide alise o kalkiyo geceleri ben gun ortasinda yeterince yorgun dustugum icin o da geceleri bakiyo Allah razi olsun.
Nazom
Kuzum evet bu son kacinilmaz bazi kisiler icin. Ama eminjm farkli olanlarda vardir. Ama sunu cok duymustum erkekler eslerini kadin olarak degilde anne olarak goruyorlarmis....cocuk oldukdan sonra.
Buarada sanada gecmis olsun canim. En azindan simdi oldn tedavi sirasinda olsaydin daha kotu olurdu. . . Allahim sorunsuz bi gebelIk nasip etsjn insallah. Dualarimdasiniz..
Buarada beydaglim Bafs. begum.biricik.yeter. ve diger istwyenlerde insallah tez vakitte kavusurlar bebeklerine
kız tam doğuracağın zamanda mı oldun öfff kötü oldu yaa dikkat et sevinç aman deyim geçmiş olsun kuzum...kocanı karantinaya alaydın keşke...Gunaydin şiddetli bir boğaz agrisiyla uyandim napacam ben yaaaEsim nezleydi ondan bulasti sanirim
Bogazim yaniyorrrrr kasiniyor:2:
Beydagli:2:
amin canım sağol..
yok yaaaaa benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım
yok anacım ben karar verdimki yeni nesilde iş yok eski karılara bak misal benim kaynoş 9 tane doğurmuş arada ölenleri ve düşenleri saymıyorum hiç ara vermemişler üretime ,anam 5 tane doğurmuş onunda arada bir sürü düşüğü var..onlar nasıl herşeye vakit buluyolarmış walla hayret verici,bir durum:26:
aliştemi iyileşmedi daha oyyy minnoşumm
kız tam doğuracağın zamanda mı oldun öfff kötü oldu yaa dikkat et sevinç aman deyim geçmiş olsun kuzum...kocanı karantinaya alaydın keşke...
kıyamammmmm....
sewinççççç
kız öksürüğe ve boğaza pekmez karabiber çok iyi geliyor ama hamilelikte karabiberin zararı olabilr mi bilemedim şimdi....
daha iyi kuzum Sağol canim benim.amin canım sağol..
yok yaaaaa benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım
yok anacım ben karar verdimki yeni nesilde iş yok eski karılara bak misal benim kaynoş 9 tane doğurmuş arada ölenleri ve düşenleri saymıyorum hiç ara vermemişler üretime ,anam 5 tane doğurmuş onunda arada bir sürü düşüğü var..onlar nasıl herşeye vakit buluyolarmış walla hayret verici,bir durum:26:
aliştemi iyileşmedi daha oyyy minnoşumm
kız tam doğuracağın zamanda mı oldun öfff kötü oldu yaa dikkat et sevinç aman deyim geçmiş olsun kuzum...kocanı karantinaya alaydın keşke...
kıyamammmmm....
walla doğru söylüyosun,çocuklar ne kadar fırlamaysa analar o kadar çürük...walla eski karılar taş mübarek, at duvara geri gelsinlerKuzum eski kadinlar saglammis çocuklar çok akilliymis simdi oylemi analarimizdan curuguz biz şimdiki zamane firlamalari folic asit cocuklariyla basa cikmak çok zor
Sorma beydagli salonda yat dedim tmm dedi az miraci Sevim dedi uyuyup gitmisiz birbirimizden ayri uykumuz kaciyoro ilaç içti rahatladi bende limon meyve idare ediyom iste
Bir zarari olmaz ya icecem az önce meyve yedim biraz zaman geçsin. Burnunun içi yaniyor yaw:2:
Havalar dengesiz dun seller gitti bugün günlük guneslik
daha iyi kuzum Sağol canim benim.
Bi cozum blulursan bizde bilek belkim isimize yarar Zira bu kardeslik canima tak etti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?