Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı olsun canım ewiniz,ama başka yere taşınıyormuşsunuz...hayat telaşı hiç bitmez ama unutma,inşaallah bebeğin bu işlerin arkasına hemen gelir...
şimdiden geçmiş olsun ameliyat içinde....
Seni çok iyi anliyorum ama şimdiden boyle umutsuz olursan olmazki

Pozitif düşünmeye calis zor biliyorum ama

dışardan pek göstermesemde içerden bayağı bir yaşlandım nazocum.....
bugün iğne yapmayı öğreneceksin hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşaallah....
aslında tedavimden umutluyum ama belli bi yaştan sonra bu duygulara kapılıyorsun ister istemez
sakın sen morelini bozma daha hamilelik haberimi partiyle burda kutlayacaz
ayyyyyy inşaalllah nazocummmmmmmm
Ben pizzA attim firina
Benim diyet falan Kalmadı
banada bir dilim ver bebeammmm,bende kilo aldım yaaaa,sen niye bıraktın diyetii...

biraz iyiymiş küçük adam sewindim,inşaallah daha iyiye gider paşam...

kız sen ananı beğenmiyonmu o kadaın kaç çocuk büyütmüş tabikida anan haklı,onlar ne derse doğrudur....

MİRAÇÇ geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:119::119::118::118::118:

Ewet kuzum sok halindeyim inan hic bir şey hissediyorum donuk vaziyetteyim yada ne hhissedeceğimi bilemiyorum
Sürekli dua ediyorum isminizle inan bana
MİRAÇÇ geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:119::119::118::118::118:

:18::18::18:

♡♡♡♡♡💋💋💋💋💋💋💋
sabahtan EriYaziYom Gitmiyo mesajlarim telimde bi sorun var sinir oodumoldummmmm
Neyse
sevincim
Canimmmmm cok sevindim ve heyecanlandimmmmmm
Suyu icin dikkat etmek lazim
Benim basima geldi doktorum demisti su azalirsa enfeksiyon olma riski yuksek.
Haf5aya en gec gelir bizim ufaklik :))))

Ewet kuzum sok halindeyim inan hic bir şey hissediyorum donuk vaziyetteyim yada ne hhissedeceğimi bilemiyorum
Sürekli dua ediyorum isminizle inan bana

:18::18::18:

ay tahmin edebiliyorummm...çok sağol sevinçççim çok sağollll RABBİM yavrularını sana bağışlasınnn

herşeyini hazır edip bir köşede beklet en iyisi:18::18::18:

genel anestezimi olacan yosam epiduralmı,iğneyi ne zaman bırakacan:18:

benim rahim filminden sonra çok yanmam ve ağrım oluyor enfeksiyonmu oldu acaba yaaa,bunun içinde soğan suyu içsem işe yarar mı acaba..

Saol cnm iki güne bir nst var iste sürekli kontrol edecek
Amin cnm herseyim hazir iğneyi en son ptesi vurunacam Şali yok çarşamba ameliyat spinal olacak sanirim gribim gecmezse genel olur:18:
sevinç hayla şoktamısın kız yosam hazırlıkmı yapıyon
Cnm herseyim hazir ozel bölge agdami yaptim bacaklarim için kkuaföre gidecem cuma kadin gelecek ev temizliği için ctesi anam geliyo
Perşembe
Ctesi
Ptesi nst kontrolum var
Çarşamba kismetse büyük gün :18::18:

bende bugün arkadaşla konuştum yaşın genç falan diyorlar, bende dış görünüşüm genç görünebilir ama yumurtalıklarım yaşlanmış diyorum
iğneyide öğrendim gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş

benim rahim filminden sonra çok yanmam ve ağrım oluyor enfeksiyonmu oldu acaba yaaa,bunun içinde soğan suyu içsem işe yarar mı acaba..

doktor antibiyotik falan vermediği benimde sulu ultrasyondan 10 gün kadar sonra mantar oldu gerçi antibiyotik fitilde kullandım yinede oldu

Beydağlimm diyet bozuldu ((
Al pizzam senin olsun pa Hepsi hemde :)
Kilo aldim demissin hayurlu olsun canim benim :))

ayyy sewinçç çok heyecanlı hadi hayırlısı kuzum...ne güzel her şey hazır olacak evinde sende misler gibi olursun,annende gelir bir tek miraç bey eksik oda hazıra konarrrr...
küçük hakanda heyecanlı mı ??bakalım kıskanacakmı
güzel demişsin
ya bende çok ağrı çekiyorum nazom...sulu ultrason nasıl oluyor oda acı veriyormu..rahim filmi bayağı sancılı,benim gittiğim doktorda sulu ultrason var demişti galiba merak ettim...
Beydağlimm diyet bozuldu ((
Al pizzam senin olsun pa Hepsi hemde :)
Kilo aldim demissin hayurlu olsun canim benim :))

kız ne hayırlısıııı yaaa zaten tartıldım bugün 58 kilo olmuşum derhal 6 kilo vermem lazım daha fazlada verebilirsem yok demem...

tarihimde bu ikinci 58 i görüşümm

derhal frene basmam lazım

şimdi sende bütün duygular karışmıştır sevinç, heyacan, korku
ama yolun sonuna az kaldı miraç bey geliyor ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

sulu ultrasyonda acıyor ama rahim filmi gibi ağrılı değil

ben kısacık boyumla 57 kiloyum bugün tartıldım 57 yi görünce sevindim çünkü 60 dan 57 ye düştüm

şimdi sende bütün duygular karışmıştır sevinç, heyacan, korku
ama yolun sonuna az kaldı miraç bey geliyor ALLAH kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

Evet valla allak bullak oldum bir yandanda ameliyat korkusu var tabi amin cnm darisi baslariniza insallah

Beydagli kuzum evet miraç bey haziran konacak
Hakan çok heyecanli kiskanmiyor gibi gorunupte ortadan ikiye catlayanlardan benim oğlum

Beydaglim
58e bile razıyım
ben suanda 61 63 arasinda Gidip geliyoroyum 67 68 den indim...
ama suanda 50 ye inmek hedefim. Nasil olcaksa???

Nazommm
İyisin Nâzommm 57 olmak icin cok ugrasmam lazimmm ((
Kizlarrrr yardim edin beni motive edin...
Zayıflamam şart! !!
Eltiler gorumceler icinde en kilolusu benjmmm

Herkesin 2 3 cocugu var incecikkkk
Etrafimda bi taNe balik etli bile yok
Herkes 36 beden

Gunaydinnnnnn acilisssss basim catliyor yaaa gece en az iki saat uyniktim şimdide yataktan cikamiyom ufak tefek yapilacak iişlerim var ama ben mal gibi oturuyom :18: şoku atlatamadim sanirim

Offfff tarih almakmi iyi almamakmi anlamis değilim
Korkuyorum bunalima girdim gece uyuyamadim agrimda var ne bu boyle yaaaaa

Gunaydinnnnnn acilisssss basim catliyor yaaa gece en az iki saat uyniktim şimdide yataktan cikamiyom ufak tefek yapilacak iişlerim var ama ben mal gibi oturuyom :18: şoku atlatamadim sanirim

Canimmmm yaaaa Kıyamam sana.
Ne güzel az kaldi işte
Sevin bak gebeliğin zaten hep kaygiyla geciyo hep endise bisey ooldu mu olacakmi diye dusunmekden.
Ne guzel minik Mirac geliyooo
Kilosu kac olmus kuzum
Dun söyledimi doktoru n
Bunalima girme korkmada hersey cok guzel olacak... son zamanlarini bol bol dua ederek gecir ben oyle sakinlesiyordum. YASIN OKU DEVAMLI. ben tek oyle rahatliyordum. Bütün hamileligim boyunca gunde 1 yasin 1 meryem okuyordum. Son haftalardada boyle seninki gibi korku artinca daha fazla okuyordum. Beni sakinlestiriyordu. Gun ortasında da ne zaman kotu olsam yalniz bi odaya giriyirdum bu dualari okuyordum. Inan bana cok rahatliycaksinn. Sakinleseceksin. Rabbime Sığın.

sulu ultrasyonda acıyor ama rahim filmi gibi ağrılı değil

ben kısacık boyumla 57 kiloyum bugün tartıldım 57 yi görünce sevindim çünkü 60 dan 57 ye düştüm
kız bende uzun değilim ki 1,60 boyumm,o yüzden vermem lazım...

oofff odamı acı veriyor yaaa:18:

veririsin kuzum hemen pes etme öyle bak 68 den 61 e düşmüşsün bu az bir şey değil demekki azmedersen olur,hadi yola dewammmmm tam gaz ilerii...

madem herkes incecik senin ne eksiğin var sende incecik olabilirsin

yaaa haklısın ama sezeryanda maalesef böyle bir şey oluyor,ama sen tecrübeli annesin...kuzum içini ferahlat RABBİM seni ve herkesi o darda bırakmasın..
annen gelseydi biraz teselli olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…