- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
hayırlı olsun canım ewiniz,ama başka yere taşınıyormuşsunuz...hayat telaşı hiç bitmez ama unutma,inşaallah bebeğin bu işlerin arkasına hemen gelir...Slm kızlarr nasılsınız
Sewinçcim ewet arada deil hep okuyorum kendimi koparmak istiyorum burdan ama aklıma sizler geliyorsunuz merak ediyorum ☺️Kopamıyorum telden giriyorum genelde oyüzdende pek yazmıyom ama sizlere hep dualar ediyprum
Beydağlım ben kışa doğru bişiler yapmayı düşünüyorum çünki bayaa bi işlerim var cnm
Burun ameliyatım war onu atlatıp taşınmayı düşünüyorum ew aldık istanbuldan ama biz burda başka yere taşınıcm orayıda kiraya wericem kısmetse ee sonrası ramazan bayaaa sürücek yani
İnşallah senin ve nazonun mutlu hbrlerini alırız da burda eskisi gibi partiler düzenlerizz👸👼👼👼👶👶👶💃💃💃🙏🙏🙏👯👯👯❤️👪
şimdiden geçmiş olsun ameliyat içinde....
Seni çok iyi anliyorum ama şimdiden boyle umutsuz olursan olmazki
Pozitif düşünmeye caliszor biliyorum ama
dışardan pek göstermesemde içerden bayağı bir yaşlandım nazocum.....inşallah bende tanışmak isterim ne zaman gelmeyi düşünüyorsun varmı belli bi tarih:26:
sağol canım iyiyim dün bütün gün nette tüp bebekte hangi ilaçlar kullanılıyor fiyatı nekadar diye okuyarak geçti
bugünde işimi bitirdim komşuyla yürüyüşe gittik 2 saat gezmişiz havada güzeldi
sonrada eve gelince kahve içmeye çağırdı 1 satte öyle oturdum
eve gelince laptopu açtım kardeşim arama gönderdi 2 saatte onla konuşmuşuz anca buraya girebildim
yarında iğne vurulmayı öğrenmeye gidecem:18:
aynen beydağlı bende eşim istemese hiç üstüne düşmeyecem yaşlanıyozmu ne:44bunları sevinç okumasın)
hayırlı olsun yeni eviniz
inşallah yeni taşınacağınız evde size yuvanıza hayırllar mutluluklar getrir ve tabikide
olmazsada tedaviye başlarsın sağlık sorunların geçince önce sağlık
bugün iğne yapmayı öğreneceksin hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşaallah....
ayyyyyy inşaalllah nazocummmmmmmmaslında tedavimden umutluyum ama belli bi yaştan sonra bu duygulara kapılıyorsun ister istemez
sakın sen morelini bozma daha hamilelik haberimi partiyle burda kutlayacaz
banada bir dilim ver bebeammmm,bende kilo aldım yaaaa,sen niye bıraktın diyetii...Ben pizzA attim firina
Benim diyet falan Kalmadı
merhaba canlarım kusura bakmayın oglan hasta oldugu için onunla ilgilenmem lazımannem oglan hasta diye cuma gdicek perşembe küçük adamın kontrolü var bakalım doktor ne dicek 4 aylık ignesini yapıcak beni soracak olursanız aynı bu moddayım oglanı sorucak olursanız oda aynı bu modda anlıcagınız fenalardayız allah şükrü eskisi gibi olmasada öksürüyor balgamını atamadı balgam şurubu verdi erkin bey şimdi yatagımda yatıyor koynuma aldım yattım kızlar ben mamayı vermiyourm artık allaha şükür sütüm sanki çogaldı memeye dayandım sütüm gelmeey başladı sagımda yoktu çok şükür ondada var aslında sagınca gelmiyor fazla maşşallah oglan emince geliyor iyimi ediyourm kötümü bilemeidm mamayı kestimya inanın parasında olsun kalkıp hazırlamasında olsun erinmem amam biliyorusnzu anne sütünün yerini hiç brişey tutmuyor perşembe tarttrıcam bakalım kaç gram almış eger az almışsa mamaya tekraradan geçicem annem diyorki kızım sütün yetmezse aglar uyumaz bak maşşallah sesi çıkmıyor sizde annem haklımı
annelik öyle zormuşki dışardan bakmaya benzemiyormuş hastamı oldu evladın sende ondan beter oluyorun öksürüdkçe gözleirm doluyorben gene çok aglak oldum bu arada oglumun sol gözü çapak oldu ne yapsam devamlı sütümle siliyorum amam sapsarı :44::44:ne yapsamda iyi gelir cuma günüde dişçimde randevum var bakalım fiyat çıkarıcak kaç tl yapılırmış:18::18:neyse bugün okadar işim varki evi temzilicem ütü var allahtan annem yemeklerimi yapıyor ah o gidince çok üüzlüyorum ben ya bana zaarırı yokta sizlerle görüşemiyos neyse oglan mıkırdanmaya başladı ben çıkıyım hakkınızı helal dedin benim küçük adamı merak ettiginiz içinde allah razı olsun dularınızı eksik etmeyin yeter
sevinç karısı allah için şafaga az kalmış hazrladınmı kız dogum çantani bak şimdiden söylüyüm resmin istereim hemencik yosam küserim mektubumu keserim
tedavide olanlara allah yardım etsin canlar neyse anneme yakalanmadan çıkıyım yoksam genemi başındasın diyoro gidince rahat rahat yazarım buraya işin keyfi şu oglan memeye devam ettigi sürece bende uyku yok nedenine gelince mamayı verince epey uyuyordu şimdi memeyi verdim saat başı kalkıyor inanın eşime bir haftadır kahvaltı vermiyom adam kendi ya eeevde ya dışarda yiyor neyse ben kaçtım rabbim sütümü bol etsin şu kilolarıda tekrardan almayayadım eyiydide neyse
biraz iyiymiş küçük adam sewindim,inşaallah daha iyiye gider paşam...
kız sen ananı beğenmiyonmu o kadaın kaç çocuk büyütmüş tabikida anan haklı,onlar ne derse doğrudur....