Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlaaarrrr tek tek alinti yapmadim hepinize çok tsk ederim Rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah
Ameliyat yerim hala agriyor sut geç gelmesinden dolayı çok rezillik çektim kuru emzirmekten goguz uclarim bütün yara oldu simdi iyi sayilirim ilk 3 günnerdeyse ggece gündüz uyumadim sürekli emzirme modundaydik
Bugün topuk kani verdik iki gün sonra Drkkontrolü var ikimizinde annembbizde kaliyi sağolsun yoksa reziliz

Cnm moralin iyi çok şükür dikişlerden 3 gün çok cçektim
Spinalide genelinde batsin hepsi ayni yol ameliyatta uyanik olmak ayri bir stres
Bir gün yattik taburcu olduk evimdeyim annem yaninda
İğneye en az bir hafta devam dedi yoksa pihti atabilir dedi
Sondayi ameliyatta uyusturduktan sonra Takin dedim öyle yapildi kocam bileklik almus sağolsun çokheyecanli ilk ikinci farketmiyir hakan kkardeşine alisti çoksewiyor
Kaynana deme delleniyom onu sayfalarca anlatsam bos
Kilodan hbrim yok iki ggün sonra belli olur
Başkasoru varmi yarismaci aarkadaşlara basarilar ..

sevinç karısı seni facedede kutlamıştım burdada kutluyum bariallah analı babalı büyütsün san akaynar diye bri çey var aktardan al iç deyom beni dinlemiyonbak gör sütün nasıl çogalıcak resim isterim şipşakından haberin olsun telefonlşa aradım seni dün meşguldü bri daha aramadım eşim bile alıştı açmamana arama kesin gene ya açmaz yada kapatır sutratına dedi adam bilem seni çözmüş cicim haberin yok
karbo9natlı suyla sil iyi geliyi
nazerim kardeşim işşallah
diger hatunlar rapıor veriyorum buraya hergün girip okuyorum tam yazıcam benim küçük adam uyanıyorbiliyorsunzuki hasta kendileri neyse mevzuyu dagıtmayalım çok şükrü eskisi gibi degil gene öksüüryorda eh işte 14 nisanda kontrolu var 5 aylık olucek küçük adamım allaha şükür oglum büyüyor paralı aşısı yapılıcak kilo durumuna bakılıcak bakalım ne dicek doktor 1 hafta emziridm kilo alsınd iye mam vermedim aynı kiloda kaldı kuzum doktopr mamayı ver dedi allahım neden sütüm kilo aldırmıyor 3 seçenek var
1-ya hastalıktan almıyordu
2- anne sütü verdigim için efor sarfettigi için almadı bri hafta
3-yada sütüm yaramıyor
annem gitti cuma günü inanın bebek hasta diye onunla ilgileniyourm dün bile yemek yapamadım dışardan söyledik okadar diyim şimdi yıkadım uyuyor bakalım ne kadara kadar uyucakişleirm bitti namazı kılıcam birazdan akşama ne yemek yapsam diye düşünüyordum akşama mercimek çorbasıyla sebzeli arpaşehriye pilavı yapıcem salata yogurt temem benden havadisler bu ka sonra gene gelirim oglan uyanmadan namaız kılıyım sizleri seven paşa kulunuz

benimde kürtajlardan sonra böyle oldu,düzenli oluyorum ama bayağı azaldı...ama sen inşaallah hamişsindir

ewet sen bana anlatmıştın telde görüştüğümüzde bende çok sinirlenmiştim hayat bu kimin başına ne geleceği bellimi olur , ne bilecekki insan bir başkasıylada evlense belki yine aynı şeyler yaşanacaktı...
ama eşimden ALLAH razı olsun ben ona defalarca istersen ayrılalım demiştim,ama o bana benim için önemli olan sensin dedi ve sağolsun hep destek oldu..
çok şükürki seninde bir evladın oldu umudum,senin adına çok mutluyum arkadaşım
prolaktin bende de yüksek çıkmıştı ama doktor ilaca gerek görmedi zaten her ay değişebiliyormuş..
selam

yumuşlarım 18 mlm olmuş bu akşam 10 da çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabah 8 de hastanede olacam yumuşlarım toplanacak
çok garip duygular içindeyim korku heyacan hepsi karışık:18:
aayyyyyyyyyyyyyy nazoo çok mutlu oluyorum senin haberlerini okudukça,az kaldı tedavinin sonunaaaaaa
kk acik benim telde cogu zaman bakmasamda acik oldugu icin ordayim gibi gozukuyor
Butun gun cAmasur bulasik ütü yemek derken daha yeni oturdum

Fena yoruldummmm
Allah nasip ederse yarin YinE diyete devammm

iyi yorulmuşun çalışan kadınar gibi hepsini bigüne sığdırmışın
devam et valla insan tartıda gram aşağı indiğini görünce seviniyor

çok stresliyim umudum,eşim hep destek bana ama benim fikirlerim çok negatif belkide korkudandır bilmiyorum

bakak görek neler olacak herşeyin hayırlısı

he gördüm pek datlu olmuş profilin..

çok sevindim yumoşların güzl büyümüş,ay çok heyecanlı az kaldı inşaallah bebişin gelmesine[/QUOTE]

evet artık az kaldı ama bende az kaldım heyacandan :18: inşallah hafta sonuna kadar bitecek biran önce transferde olsa rahatlasam[/QUOTE]
hemdeeeeee hafta sonuuuuuuuuuu, 3,4 gün yaniiiiiiii
sağol kuzucum iyi olmaya çalışıyorummm,bende seni özledim datlummmsenin strestende gecikiyor bence adetin,...
ben adet olup bitince doktoru arıcam ameliyat günü almak için ve ameliyat olacam canım hem miyomlarım alınacak hem rahim normal haline getirilecek inşaallah:18::18::18:

amin kuzummmmmm

çok merak ettim sizi benim face im de yokki...neyse çok şükür iyisiniz...
offf tahmin etmeye çalışıyorum ne kadar acıdığını zor iş ALLAH kolaylıklar versin
miaçı kokla yerimeee

ayy iyiki annen gelmiş sewinççim yosam ne yapardın ne yaptı o kaynanatörün ilgilenmedi dimi..
aman iğneni ihmal etme canım 1 hafta daha vur...ya keşke şu sondayı hiç takmasalar,çok kötü dimi:18:
bilekliğinde hayırlı olsun canım yakışır arkadaşıma

anammmm küçük adam 5 aylık oldu hemiiizaman su gibi akıyor...biraz daha iyi olmsına sewindim canım kilosunuda çok dert etme sağlığı yerinde olsun kiloyuda alır inşaallah

Canimm bu son sikintilarimiz olsun Rabbim hayalini bile kuramadigimiz kadar mutlu gunlere eristirsin insallah eliyatta rahimini duzeltmekten kastin ne anlamadim kuzum rahim filmi cekilmistin sikintimi var dedi doktor bahsettiysende kacirmisim

Son düzenleme:
nazommmmmm
carsamba gunu insallah guzel sonuclar alirsin canim insallah yuzun gulecek. dualarim seninle

Cnm dualarim seninle guzel hbrlerini bekliyorum

çok sağolun kızlar inşallah herşey yolunda gider

inşallah herşey biran önce düzene girer annenin yanında olup yardım etmeside güzel en azından biraz dinlenirsin

evet artık az kaldı ama bende az kaldım heyacandan :18: inşallah hafta sonuna kadar bitecek biran önce transferde olsa rahatlasam[/QUOTE]
hemdeeeeee hafta sonuuuuuuuuuu, 3,4 gün yaniiiiiiii

sağol kuzucum iyi olmaya çalışıyorummm,bende seni özledim datlummmsenin strestende gecikiyor bence adetin,...
ben adet olup bitince doktoru arıcam ameliyat günü almak için ve ameliyat olacam canım hem miyomlarım alınacak hem rahim normal haline getirilecek inşaallah:18::18::18:

amin kuzummmmmm

çok merak ettim sizi benim face im de yokki...neyse çok şükür iyisiniz...
offf tahmin etmeye çalışıyorum ne kadar acıdığını zor iş ALLAH kolaylıklar versin
miaçı kokla yerimeee[/QUOTE]

inşallah yarın 8 de hastanede olmam gerekiyor 8 buçuk gibide bitmiş olur keşke şu 4 gün geçse:18:

I nazom yarin icin
Rabbim seninle olsun
islerini kolaylastirsin
Bebisin sana tutunsunnn
Saglikli bi gebelik icin yolun acik Olsun
Dualarim seninle
Haberlerini bekliyos

Aynen bende cok mutlu olucam senin bebis Gelince.
Evet eş yönünden sanslisin :) insallah bu mutlulugunuza bebisinizde eklenir canim arkadasim.

Canimm bu son sikintilarimiz olsun Rabbim hayalini bile kuramadigimiz kadar mutlu gunlere eristirsin insallah eliyatta rahimini duzeltmekten kastin ne anlamadim kuzum rahim filmi cekilmistin sikintimi var dedi doktor bahsettiysende kacirmisim
amin canım inşaallah...
ewet yazmıştım ama sen okuyamadın demek,normal rahim şeklini mutlaka görmüşsündür benimki ise T şeklindeymiş,çok darmış bırak bebeğin gelişmesini hamile kalabilmem bile mucize olmuş..bunca yıl bunu anlamayan profları doktorları ALLAH a havale ediyorum..
çok sağolun kızlar inşallah herşey yolunda gider

inşallah yarın 8 de hastanede olmam gerekiyor 8 buçuk gibide bitmiş olur keşke şu 4 gün geçse:18:
nazommm hayırlı haberlerini bekliyorum canım gelince yaz hemen,umarım herşey istediğin gibi olur kuzum
Aynen bende cok mutlu olucam senin bebis Gelince.
Evet eş yönünden sanslisin :) insallah bu mutlulugunuza bebisinizde eklenir canim arkadasim.

inşaallah canımmmmm

nazocum inşallah bugün herşey yolunda gider ve bu tedavi sana bebeğini getirir inan çok sevinirim canım dualarım seninle

Cnm agriarim azaldi şükür sutumde az az geliyor miraç acliktan kurtuldu sukur
Anasini uyutmamakla meşgul
Darisi basina ismini bilmesemde rumuzunla dua ettim cnm

çokmu uykusuzsun kızzz:18:

oyyy demek doydu miraçın göbüşü

çok kutlama yaptım ben onun için

I nazom yarin icin
Rabbim seninle olsun
islerini kolaylastirsin
Bebisin sana tutunsunnn
Saglikli bi gebelik icin yolun acik Olsun
Dualarim seninle
Haberlerini bekliyos

AMİİİNNN İNŞALLAH

nazocum inşallah bugün herşey yolunda gider ve bu tedavi sana bebeğini getirir inan çok sevinirim canım dualarım seninle

amiiiin canım inşallah hepimizinki gelir en kısa zamanda

ne oldu dönmedinmi çok merak ettim senii

12 de evdeydim ama gelince uzandım sonrada uyuduk yeni kalktım
dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir heyacandan birazda ya uyuya kalıp geç kalırsam korkusu
neyseki zamanında hastanedeydik

2 yumurtam toplandı inşallah bi sorun çıkmazsa cuma günü transfer olacak

ama ben mahvoldum yumurta alınana kadar narkoz vermeden yaptılar yumurtam azmış
emriyologda kızdı hemşirelere madem hasta korkuyor neden uyutmadınız diye
bütün gece hiç bişey yemeden boşuna durmuşum en önemlside boşuna susuz kalmışım nasıl susamıştım bide üstüne acı çek canlı canlı

ayyyyyy büyük gün cuma ne güzel hayırlı bir günde transfer oluyor RABBİM inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlae alırsın,transferden sonra başka birşey yok dimi ben tam olarak bilmiyorum...

offf yazını okurken resmen acı hissettim nasıl uyuşturmadan aldılar yaaa nasıl bir işlem ki o canın çok mu yandıııı,neyse nazom yaşadığın en son acı olur inşaallah gelmiş,geçmiş olsun canım,walla ben senin adına çok heyecanlandımm

Ayyyy nazoooo cuma mübarek gün insallah hayirli haberlerle cnm dua ediyorum insallah Rabbim minigini gobusune birakmis eylesin sşurada beydagli ohhh gelsin minnoslar

Selaaammmm kozlar bbugün bir hhaftalık olduk dDr kontrolüne gittik dikislerim çok iyiymis oğlunda. Kontrol oldu işitme testi yapildi iyi cikti şükür 170 gr verimsiz toparlanmaya geçti. Çok hafif yenidoğan. Sariligi geçirdik. Genel durumu iyi dedi doktorumuz gobus düşünce yikayacagiz doğduddoğacak derken bir hafta geride kaldi rRabbim bekleyen isteyen. Herkese nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…