çok stresliyim umudum,eşim hep destek bana ama benim fikirlerim çok negatif belkide korkudandır bilmiyorumbende cok mutluyum ssewinc icin Sanki ben dogurdum gibj hissediyom kac gundur ! Akljma dogum yaptigim hastanedeki bi kac gunum geliyo bugunlerde aklima
Alis iidir sagol bitanem ama iste etrafda cok salgin var ister istemez bulasiyoror
Dun misafirjm vardi biraz yorucu gecti
Senin gunleerin nasil Geciyor tatlimmm ameliyata az kaldi.. negatif hissediyomusun kendini ? Esin destek ve cesaret veriyormu?
Gunaydin canlar dojtora gittim geldim tahlil istedi ogleden sonra sonuclarla beraber gel ultrasonda bakacagim dedi insallah onemli bisey yomtur adetim gelmedi hala doktor kurtaj mi olmustun dedi ama boyle cok kotu biseymis gibi bir tavirla korkuttu beni kizllar ya ben kurtaj olali 1 sene olacak mayista onunla ilgisi yoktur dimi bu aya kadar heray gununde adet oluyodum sonucta :18:
Gunaydin canlar dojtora gittim geldim tahlil istedi ogleden sonra snuclarla beraber gel ultrasonda bakacagim dedi insallah onemli bisey yomtur adetim gelmedi hala doktor kurtaj mi olmustun dedi ama boyle cok kotu biseymis gibi bir tavirla korkuttu beni kizllar ya ben kurtaj olali 1 sene olacak mayista onunla ilgisi yoktur dimi bu aya kadar heray gununde adet oluyodum sonucta :18:
Kiz firsat bulursun da yazarsin canim insallah
nasilsin canim
moralin yerindemi
yorgunluk varmi
eve dondunmu
anan geldi mi..
mirac emiyomu
sutun varmi hemen geldimi sut
agrin cokmu
spinal daha mi iyi genelden
Igneyi birakmadin bi sorun oldumu
Dogumdan sonra igneye devam ettinmj
Sonda takarken acidimi?
uyanikken mi taktilar yoksa anesteziden sonrami
Kocan ne hediye aldi sanA dogum hediyesi
Hakan alistimii kardesine
Kaynanan bisey taktimi Cocuga
Mirac kilo kaybediyomu ilk 10 gun kilosunun % 10'unu kaybeder bu normal bozma moralini gerci sen bunlari biliyorsundur
canim daha cok sorum varda :)))) sen herseyu detayli yaz merak ediyom :))))
Seni ve miracimi opuyorum
su t stresdende bazen gelmuyo sen esine bakma mama verin cok ac Olursa sarilik olur. Ilk once memeni ver baktigin doymuyor pesinden mama veR. Gerci sen daha iyi bilrisinbu kadar soruya cvp verebilsem doğum hikayemi yazmis olurum bir ara söz verecem cvp
İlk 3 gün sut gelmedi rezil olduk eşimin inadi yuzune mama veremedik simdi az da olsa vat 3 gün hi. Uyumadim
Sonra 20 dk uyudum sürekliemip kucagimda uyumak iistiyor zombiye döndüm
Hepiniz çok saolun bir ara detay yazacagim
Canim rahim duvarin kalinlastigi icin vermemistir adet söktürücü yani bugun yarin olursun.Ben geldim kizlar doktor ultradon bakti rahim duvari kalinlasmis adetin gelir dedi hormonlarimda prolakton yuksek cikmis ama ilac vermedi 2 hafa sonra tekrar gel bakalim dedi adet sokturucudemi vermeyeceksiniz dedim hyr dedi hicbisey anlamadim bu hormon uzunden adette azalma ve gecikme olabilir dedi niye simdi ilac vermedi peki anlamadim 2 hafta sonra tekrar bakacakmis kan tahlillerine insallah dedigi dogrudurda biranonce gelir adetim :? ((
selam
yumuşlarım 18 mlm olmuş bu akşam 10 da çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabah 8 de hastanede olacam yumuşlarım toplanacak
çok garip duygular içindeyim korku heyacan hepsi karışık:18:
E =nazemir ;34563142 ] umudum vnasılsın ne yaparsın pazar pazar topikte
hayırlı bir gün diliyorum herkeseeeeee
SEWİNÇÇÇÇ ses ver bebşimmm nasılsınızzzz ne yapıyorsunuzzzzz çatladık meraktannnnnn
çok stresliyim umudum,eşim hep destek bana ama benim fikirlerim çok negatif belkide korkudandır bilmiyorumbende cok mutluyum ssewinc icin Sanki ben dogurdum gibj hissediyom kac gundur ! Akljma dogum yaptigim hastanedeki bi kac gunum geliyo bugunlerde aklima
Alis iidir sagol bitanem ama iste etrafda cok salgin var ister istemez bulasiyoror
Dun misafirjm vardi biraz yorucu gecti
Senin gunleerin nasil Geciyor tatlimmm ameliyata az kaldi.. negatif hissediyomusun kendini ? Esin destek ve cesaret veriyormu?
Merhaba nazemir nasilsin cnm
tup bebek tedavisinemi basladiniz yoksa
ay cok sevindik dualarim seninle tatlim
merhaba yarenim sağol canım iyiyim sen nasılsın
evet çarşamba yumuşlar toplanacak çok sağol canım şuan dualara çok ihtiyacım var
Bende iyiyim canim cok sukur
ay heyecan oldum.simdi
bu yil cok uzun yillar bekleyen o kadar col kisiden guzel hbr aldim ki snaada umutla bakiyorum nazemirim dualarim seninle
Canim rahim duvarin kalinlastigi icin vermemistir adet söktürücü yani bugun yarin olursun.
Buarada sana cevap yaziyom hec orali olmuyon
inşallah bende güzel haber veririm
hayırlı bir gün diliyorum herkeseeeeee
SEWİNÇÇÇÇ ses ver bebşimmm nasılsınızzzz ne yapıyorsunuzzzzz çatladık meraktannnnnn
bebelerin çifter çifter gelsin inşllahhhhh
selam
yumuşlarım 18 mlm olmuş bu akşam 10 da çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabah 8 de hastanede olacam yumuşlarım toplanacak
çok garip duygular içindeyim korku heyacan hepsi karışık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?