Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok stresliyim umudum,eşim hep destek bana ama benim fikirlerim çok negatif belkide korkudandır bilmiyorum

bakak görek neler olacak herşeyin hayırlısı

he gördüm pek datlu olmuş profilin..

çok sevindim yumoşların güzl büyümüş,ay çok heyecanlı az kaldı inşaallah bebişin gelmesine[/QUOTE]
canim korkma sakin biliyorum kolay degil ama sen neleri atlattin bununda ustesinden geleceginden eminim ... hem ne guzel bak esinde sana destek bu cok onemli benim esim boyle degil mesela... bi gun esim bana demistiki bi evlilikde cocuk olmassa Olmaz ayrilik olur demisti yani bunun anlami cocugumuz olmassa birakirim seni demekdi dusun yani o yuzden sen cok sanslisin En azindan esin yaninda ve Destek sana.

ggebelik vardir belkide ayyy ne guzel olur surpriz bebek

Beydaglo
çok stresliyim umudum,eşim hep destek bana ama benim fikirlerim çok negatif belkide korkudandır bilmiyorum

çok sevindim yumoşların güzl büyümüş,ay çok heyecanlı az kaldı inşaallah bebişin gelmesine[/QUOTE]
canim korkma sakin biliyorum kolay degil ama sen neleri atlattin bununda ustesinden geleceginden eminim ... hem ne guzel bak esinde sana destek bu cok onemli benim esim boyle degil mesela... bi gun esim bana demistiki bi evlilikde cocuk olmassa Olmaz ayrilik olur demisti yani bunun anlami cocugumuz olmassa birakirim seni demekdi dusun yani o yuzden sen cok sanslisin En azindan esin yaninda ve Destek sana.

ggebelik vardir belkide ayyy ne guzel olur surpriz bebek

bu kadar soruya cvp verebilsem doğum hikayemi yazmis olurum bir ara söz verecem cvp

İlk 3 gün sut gelmedi rezil olduk eşimin inadi yuzune mama veremedik simdi az da olsa vat 3 gün hi. Uyumadim
Sonra 20 dk uyudum sürekliemip kucagimda uyumak iistiyor zombiye döndüm
Hepiniz çok saolun bir ara detay yazacagim

su t stresdende bazen gelmuyo sen esine bakma mama verin cok ac Olursa sarilik olur. Ilk once memeni ver baktigin doymuyor pesinden mama veR. Gerci sen daha iyi bilrisin

Ben geldim kizlar doktor ultradon bakti rahim duvari kalinlasmis adetin gelir dedi hormonlarimda prolakton yuksek cikmis ama ilac vermedi 2 hafa sonra tekrar gel bakalim dedi adet sokturucudemi vermeyeceksiniz dedim hyr dedi hicbisey anlamadim bu hormon uzunden adette azalma ve gecikme olabilir dedi niye simdi ilac vermedi peki anlamadim 2 hafta sonra tekrar bakacakmis kan tahlillerine insallah dedigi dogrudurda biranonce gelir adetim :? ((

Canim rahim duvarin kalinlastigi icin vermemistir adet söktürücü yani bugun yarin olursun.
Buarada sana cevap yaziyom hec orali olmuyon

selam

yumuşlarım 18 mlm olmuş bu akşam 10 da çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabah 8 de hastanede olacam yumuşlarım toplanacak
çok garip duygular içindeyim korku heyacan hepsi karışık:18:

selam

yumuşlarım 18 mlm olmuş bu akşam 10 da çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabah 8 de hastanede olacam yumuşlarım toplanacak

Merhaba nazemir nasilsin cnm
tup bebek tedavisinemi basladiniz yoksa
ay cok sevindik dualarim seninle tatlim

E =nazemir ;34563142 ] umudum vnasılsın ne yaparsın pazar pazar topikte

kk acik benim telde cogu zaman bakmasamda acik oldugu icin ordayim gibi gozukuyor
Butun gun cAmasur bulasik ütü yemek derken daha yeni oturdum

Fena yoruldummmm
Allah nasip ederse yarin YinE diyete devammm[/QUOTE]

iyi yorulmuşun çalışan kadınar gibi hepsini bigüne sığdırmışın
devam et valla insan tartıda gram aşağı indiğini görünce seviniyor

hayırlı bir gün diliyorum herkeseeeeee

SEWİNÇÇÇÇ ses ver bebşimmm nasılsınızzzz ne yapıyorsunuzzzzz çatladık meraktannnnnn

evet artık az kaldı ama bende az kaldım heyacandan :18: inşallah hafta sonuna kadar bitecek biran önce transferde olsa rahatlasam

Merhaba nazemir nasilsin cnm
tup bebek tedavisinemi basladiniz yoksa
ay cok sevindik dualarim seninle tatlim

merhaba yarenim sağol canım iyiyim sen nasılsın
evet çarşamba yumuşlar toplanacak çok sağol canım şuan dualara çok ihtiyacım var

merhaba yarenim sağol canım iyiyim sen nasılsın
evet çarşamba yumuşlar toplanacak çok sağol canım şuan dualara çok ihtiyacım var

Bende iyiyim canim cok sukur
ay heyecan oldum.simdi
bu yil cok uzun yillar bekleyen o kadar col kisiden guzel hbr aldim ki snaada umutla bakiyorum nazemirim dualarim seninle

Canim rahim duvarin kalinlastigi icin vermemistir adet söktürücü yani bugun yarin olursun.
Buarada sana cevap yaziyom hec orali olmuyon

canımmm Allah razı olsun hiç oralı olmam mı sen bitanesin bütün gün koşuşturdum arada cepten girip bilgi verip kaçtım ondan o simdi evde pcden yazıyorum ayyy inşallah olsamda bir rahatlasam bu prolaktin de baş belasıymış inşallah geldiği gibi gider

hayırlı bir gün diliyorum herkeseeeeee

SEWİNÇÇÇÇ ses ver bebşimmm nasılsınızzzz ne yapıyorsunuzzzzz çatladık meraktannnnnn

lavanta kokulummm sen nasılsın epeydir halleşmedik seninle ayy özlemişim gel hele ben doktor doktor geziyom nicedir üst üste geldi herbişiycikler o sırada sende yazıodun buralara okuyamadım anlayamadım en son tedavin ne karar kılındı inşallah tez vakit Rabbim hepicimizin ve seninde yüzünü güldürsünn kuzummm

nazommmmmm
carsamba gunu insallah guzel sonuclar alirsin canim insallah yuzun gulecek. dualarim seninle

selam

Cnm dualarim seninle guzel hbrlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…