uzgunum halaa gelmedi sanirim doktor yolu gorundu bamabi dusugumden sonra 50 gunu bulmustu tekrar adet olmam o zaman dr bu tarlusani vermisti. Kullandim bi hafta surdu adetin sokulme si. Benim dr biliyodu bende pihtila sma oldugunu ama verdi demekki bi sakincasi yokdu.
Hesaplama rahat birakmaya calis kendini yoksa dahada gecikiyir
Ben havuza veya sauna ya da hamamda olabilir bunlardan birine git Vücudun yumsar hemen söküuyo
sağolun canlarım ALLAH razı olsun bizlere bol,bol dua ediyorsunuz..Günaydın hayirli cumalar herkese
Rabbim heimizin dualarini kabul eylesin
Sewinc yok acilisi yapamadı
o istee miraci kokluyo
Allahim yA Rabbim ne büyüksun
Beydaglim Nasılsın kuzum
Insalllah sen ve nazomun haberlerinide alicaz boyle
canım çok stres ve panik yapma geçen seferde doktora gitmiştin ve herşey normal çıkmıştı yanılmıyorsam mevsim dönüşlerindede oluyor,panik yapma düzelir inşaallah....Hayirli cumalarr..moralim bozuk benim icinde dua edin gecen ay 16 adet olmustum bu ay hala olmadim korunuyorum bi ihtimal dedim baktm gebelikte yok..adetlerim son zamanlarda azalmisti zaten bu ay gelmeyince panik oldum pazartesi doktora gidecegim cok uzgunum neden boyle oldu yaaaa(...32 33 gunde oluyordum en gec bugun 34 . Gun (((((((
ewetttttttttt miraçççç doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuamanda amannnnnn Miraçççç doğmuşşşşş,topiğimizin minnoşuuuu en küçüğü hoşgeldinnnnn
16..20 arası olması gerekiyor galiba bende tam bilmiyorum ama nette okuduklarımdan böyle anlıyorum
olabilir hatta bugünde profilimin altında yazan yazıda değişmiş bu yazıyı daha önce kullanıyordum
amiiiinnnn
inşallah umudum
canım arada oluyor öyle ben 40 günde olduğumu biliyorum üstelik hep 30 günde olmama rağmen 3 kez hamilelik testi yaptığımı biliyorum
hatta geçen ay 34 günde oldum tedaviye başlıyacam stresinden 4 gün geciktim seninde stresten gecikmiştir
sen yinede doktora görün için rahat eder
uzgunum halaa gelmedi sanirim doktor yolu gorundu bamaumudum tarlusali icerken corasprinde kullandin mi canim?
hatirlamiyorum amabirakmistim dusukdden sonra sanirim
Coraspirinede baslamistim sanirim Adet oldukdan sonra geri
Cok dusunmemeye calis bitanem düşündükçe dahada gecikiyor tecrubeyle.sabit :)))
sağolun canlarım ALLAH razı olsun bizlere bol,bol dua ediyorsunuz..
iyiyim canım sewinç için çok mutluyum aliş nasıl düzeldimi tamamen...
canım çok stres ve panik yapma geçen seferde doktora gitmiştin ve herşey normal çıkmıştı yanılmıyorsam mevsim dönüşlerindede oluyor,panik yapma düzelir inşaallah....
ewetttttttttt miraçççç doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız benim profile bişey olmamış..
iğneler nasıl gidiyor nazom kaç iğne verdilerki,yumurtalrında çok ufak değilmiş,inşaallah tez zamanda sewinçli haberi senden de alıcaz canım...
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💗💗💗💗💗💗💗💗💘💘💘💘💘💘💘💘💘💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞
sevdim kiz senI gel opucem 💋💋💋💋Bekledimde gelmedinnn hic mi beni sevmedinnn
💜💜💜💜💜💜💜 guzel buyutmussun masallah yumoslari 💙👀😍ne bileyim benimki yok olmuş bende yeni profil resmi yaptım kabak tatlısı
adetin 3. günü klomenle başladım akşam yatarken 2 tanesini birden içtim 5 gün kullndım
adetin altıncı günü puregona başladım 3 kutu puregon kullandım 8. günde orgalutrana başladım bugün yarında kullanacam orgalutranı
pazartesi kontrole gidecem duruma göre çatlatma iğnesi verilir büyük ihtimal
bugün yumurtamın biri 15 biride 16 olmuş az kaldı artık tedavinin sonuna :18:
sevdim kiz senI gel opucem 💋💋💋💋
💜💜💜💜💜💜💜 guzel buyutmussun masallah yumoslari 💙👀😍
Kiz firsat bulursun da yazarsin canim insallah
nasilsin canim
moralin yerindemi
yorgunluk varmi
eve dondunmu
anan geldi mi..
mirac emiyomu
sutun varmi hemen geldimi sut
agrin cokmu
spinal daha mi iyi genelden
Igneyi birakmadin bi sorun oldumu
Dogumdan sonra igneye devam ettinmj
Sonda takarken acidimi?
uyanikken mi taktilar yoksa anesteziden sonrami
Kocan ne hediye aldi sanA dogum hediyesi
Hakan alistimii kardesine
Kaynanan bisey taktimi Cocuga
Mirac kilo kaybediyomu ilk 10 gun kilosunun % 10'unu kaybeder bu normal bozma moralini gerci sen bunlari biliyorsundur
canim daha cok sorum varda :)))) sen herseyu detayli yaz merak ediyom :))))
Seni ve miracimi opuyorum
ne bileyim benimki yok olmuş bende yeni profil resmi yaptım kabak tatlısı
adetin 3. günü klomenle başladım akşam yatarken 2 tanesini birden içtim 5 gün kullndım
adetin altıncı günü puregona başladım 3 kutu puregon kullandım 8. günde orgalutrana başladım bugün yarında kullanacam orgalutranı
pazartesi kontrole gidecem duruma göre çatlatma iğnesi verilir büyük ihtimal
bugün yumurtamın biri 15 biride 16 olmuş az kaldı artık tedavinin sonuna :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?