Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uzgunum halaa gelmedi sanirim doktor yolu gorundu bama umudum tarlusali icerken corasprinde kullandin mi canim?

sağolun canlarım ALLAH razı olsun bizlere bol,bol dua ediyorsunuz..

iyiyim canım sewinç için çok mutluyum aliş nasıl düzeldimi tamamen...
canım çok stres ve panik yapma geçen seferde doktora gitmiştin ve herşey normal çıkmıştı yanılmıyorsam mevsim dönüşlerindede oluyor,panik yapma düzelir inşaallah....
amanda amannnnnn Miraçççç doğmuşşşşş,topiğimizin minnoşuuuu en küçüğü hoşgeldinnnnn
ewetttttttttt miraçççç doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kız benim profile bişey olmamış..
iğneler nasıl gidiyor nazom kaç iğne verdilerki,yumurtalrında çok ufak değilmiş,inşaallah tez zamanda sewinçli haberi senden de alıcaz canım...

nasılsın kuzum yaaa çok merak ediyorum sizi,miraçta iyidir herşey yolundadır inşaallah

uzgunum halaa gelmedi sanirim doktor yolu gorundu bama umudum tarlusali icerken corasprinde kullandin mi canim?

hatirlamiyorum amabirakmistim dusukdden sonra sanirim
Coraspirinede baslamistim sanirim Adet oldukdan sonra geri

Cok dusunmemeye calis bitanem düşündükçe dahada gecikiyor tecrubeyle.sabit :)))

Sewincimm
Miracinda sende iyisinizdir insallah

yeRin belli oluyor kuzummmm

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💗💗💗💗💗💗💗💗💘💘💘💘💘💘💘💘💘💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞

[QAeydagli;34552097]sağolun canlarım ALLAH razı olsun bizlere bol,bol dua ediyorsunuz..

iyiyim canım sewinç için çok mutluyum aliş nasıl düzeldimi tamamen...

canım çok stres ve panik yapma geçen seferde doktora gitmiştin ve herşey normal çıkmıştı yanılmıyorsam mevsim dönüşlerindede oluyor,panik yapma düzelir inşaallah....

ewetttttttttt miraçççç doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kız benim profile bişey olmamış..
iğneler nasıl gidiyor nazom kaç iğne verdilerki,yumurtalrında çok ufak değilmiş,inşaallah tez zamanda sewinçli haberi senden de alıcaz canım...[/QUOTE]

bende cok mutluyum ssewinc icin Sanki ben dogurdum gibj hissediyom kac gundur ! Akljma dogum yaptigim hastanedeki bi kac gunum geliyo bugunlerde aklima

Alis iidir sagol bitanem ama iste etrafda cok salgin var ister istemez bulasiyoror

Dun misafirjm vardi biraz yorucu gecti

Senin gunleerin nasil Geciyor tatlimmm ameliyata az kaldi.. negatif hissediyomusun kendini ? Esin destek ve cesaret veriyormu?

hatirlamiyorum amabirakmistim dusukdden sonra sanirim
Coraspirinede baslamistim sanirim Adet oldukdan sonra geri

Cok dusunmemeye calis bitanem düşündükçe dahada gecikiyor tecrubeyle.sabit :)))

Bekledimde gelmedinnn hic mi beni sevmedinnn

ne bileyim benimki yok olmuş bende yeni profil resmi yaptım kabak tatlısı
adetin 3. günü klomenle başladım akşam yatarken 2 tanesini birden içtim 5 gün kullndım
adetin altıncı günü puregona başladım 3 kutu puregon kullandım 8. günde orgalutrana başladım bugün yarında kullanacam orgalutranı
pazartesi kontrole gidecem duruma göre çatlatma iğnesi verilir büyük ihtimal
bugün yumurtamın biri 15 biride 16 olmuş az kaldı artık tedavinin sonuna :18:

Son düzenleme:
Bekledimde gelmedinnn hic mi beni sevmedinnn
sevdim kiz senI gel opucem 💋💋💋💋

💜💜💜💜💜💜💜 guzel buyutmussun masallah yumoslari 💙👀😍

Kiz firsat bulursun da yazarsin canim insallah
nasilsin canim
moralin yerindemi
yorgunluk varmi
eve dondunmu
anan geldi mi..
mirac emiyomu
sutun varmi hemen geldimi sut
agrin cokmu
spinal daha mi iyi genelden
Igneyi birakmadin bi sorun oldumu
Dogumdan sonra igneye devam ettinmj
Sonda takarken acidimi?
uyanikken mi taktilar yoksa anesteziden sonrami
Kocan ne hediye aldi sanA dogum hediyesi
Hakan alistimii kardesine
Kaynanan bisey taktimi Cocuga
Mirac kilo kaybediyomu ilk 10 gun kilosunun % 10'unu kaybeder bu normal bozma moralini gerci sen bunlari biliyorsundur
canim daha cok sorum varda :)))) sen herseyu detayli yaz merak ediyom :))))
Seni ve miracimi opuyorum

Son düzenleme:
Slmm canlar nasilsinizz ben hala adet olmadim cok mutsuzum ( bugun okuma var oraya gidecegim yarin mecbur doktora gidecegim stresten olucem ( niye boyle oldu yaaa heray vaktinde gelirdi gun sasmazdi ((

[QUOTE = bafs 32;34561959] Slmm canlar nasilsinizz ben hala adet olmadim cok mutsuzum ( bugun okuma var oraya gidecegim yarin mecbur doktora gidecegim stresten olucem ( niye boyle oldu yaaa heray vaktinde gelirdi gun sasmazdi (([/QUOTE] selam canim seni anliuorum ama bak enindr sonunda olcaksin bu kadar dusundugun icinde gecikiyo. Eñ fazlA 10 gun gecikir

sevdim kiz senI gel opucem 💋💋💋💋

💜💜💜💜💜💜💜 guzel buyutmussun masallah yumoslari 💙👀😍

evet güzel büyüdü doktorda dedi yüksek doz kullanmadık ama güzel büyüdü diye

:44::44::44::44::44::44:

E =nazemir ;34563142 ] umudum vnasılsın ne yaparsın pazar pazar topikte[/QUOTE]

kk acik benim telde cogu zaman bakmasamda acik oldugu icin ordayim gibi gozukuyor
Butun gun cAmasur bulasik ütü yemek derken daha yeni oturdum

Fena yoruldummmm
Allah nasip ederse yarin YinE diyete devammm

hayırlı bir gün diliyorum herkeseeeeee

SEWİNÇÇÇÇ ses ver bebşimmm nasılsınızzzz ne yapıyorsunuzzzzz çatladık meraktannnnnn

bende cok mutluyum ssewinc icin Sanki ben dogurdum gibj hissediyom kac gundur ! Akljma dogum yaptigim hastanedeki bi kac gunum geliyo bugunlerde aklima

Alis iidir sagol bitanem ama iste etrafda cok salgin var ister istemez bulasiyoror

Dun misafirjm vardi biraz yorucu gecti

Senin gunleerin nasil Geciyor tatlimmm ameliyata az kaldi.. negatif hissediyomusun kendini ? Esin destek ve cesaret veriyormu?[/QUOTE]
çok stresliyim umudum,eşim hep destek bana ama benim fikirlerim çok negatif belkide korkudandır bilmiyorum

bakak görek neler olacak herşeyin hayırlısı

he gördüm pek datlu olmuş profilin..

çok sevindim yumoşların güzl büyümüş,ay çok heyecanlı az kaldı inşaallah bebişin gelmesine

Gunaydin canlar dojtora gittim geldim tahlil istedi ogleden sonra sonuclarla beraber gel ultrasonda bakacagim dedi insallah onemli bisey yomtur adetim gelmedi hala doktor kurtaj mi olmustun dedi ama boyle cok kotu biseymis gibi bir tavirla korkuttu beni kizllar ya ben kurtaj olali 1 sene olacak mayista onunla ilgisi yoktur dimi bu aya kadar heray gununde adet oluyodum sonucta :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…