belim hala ağrıyor canım sağolasın ama ben doktora gitmedimki:44:nazemirhayırlı haberleirni alıım işşallah dualarım seninle bebegim
umuudm naber bebem aliş nasıl benim minikim gene öksüüryor amam eskisi gibi dgeil çok şükür
dumanımkız kıızm akardeşmi geliyor amanın rabbim saglıklı gebelik nasip etsin işşallah
beydaglımcanım kardeşim belin nasıl doktor ne dedi bakalım rapor ver
bafssen nasılsın adet oldunmu merak ettim :18::18:
sevinç karısımaşşallah ogluşuna bilebilsem buruya resim koymayı bende koyardım aam bilemiyom allah analı babalı büyütsn minikini
bende aradıgımda bri kerede dön be kadın bana gerianca brileri arıyor konuşuyon meşgul sen beni beyenmiyonmu
kızlar oglum halen ara ara öksürüyor canlar hasta kucagımdan bırakamıyurm malum şefkat istiyor allaha şükür gülmeleri başladı rabbim olmayanlarada tez zamnda versin işşallah bebek
inşaallah korkuların yersizdir canım kaçta gideceksin doktora,güzel haberlerle gelirsin inşaallah dumanımmmmsğl cnmm
amin paşam sağol
amin cnm darısı sanada olsun beraber kasım yada aralık anası olalım inşallah :)
canım yarın gidicem ilk dr a ama korkularım var, hiç hamilelik belirtim yok çünkü hiç böyle olmamıştım... iğneye yarın başlarım sanırım... çalışıyorum cnm doğum filan yapayım allahın izniyle o zaman bakıcam çalışma durumuma.... darısı sana beydağlımmmmm
Gunaydinnnoğlumun gobusu düştü çok sukurrrrr
selam
sevinç
umudum
beydağlı
duman
hepinizin mesajlarını okudum iyi dilekleriniz için çok sağolun
bugün 12: 35 de tarnsferim oldu 2 yumurtamda iyi kalitede döllenmiş herkese nasip olmaz dedi doktorum
korktuğum kadar değilmiş ama transferden önce sancım oldu nerdeyse 2 saate yakın tutunca
bende mecburen wc ye gittim tekrar su içip sıkıştım
boşuna eziyet etmişim kendime ama heran çağıracaklar diye bekledim neyseki bitti
en güzel yanı artık test gününü beklemesi kaldı inşallah ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz
nazemirhayırlı haberleirni alıım işşallah dualarım seninle bebegim
umuudm naber bebem aliş nasıl benim minikim gene öksüüryor amam eskisi gibi dgeil çok şükür
dumanımkız kıızm akardeşmi geliyor amanın rabbim saglıklı gebelik nasip etsin işşallah
beydaglımcanım kardeşim belin nasıl doktor ne dedi bakalım rapor ver
bafssen nasılsın adet oldunmu merak ettim :18::18:
sevinç karısımaşşallah ogluşuna bilebilsem buruya resim koymayı bende koyardım aam bilemiyom allah analı babalı büyütsn minikini
bende aradıgımda bri kerede dön be kadın bana gerianca brileri arıyor konuşuyon meşgul sen beni beyenmiyonmu
kızlar oglum halen ara ara öksürüyor canlar hasta kucagımdan bırakamıyurm malum şefkat istiyor allaha şükür gülmeleri başladı rabbim olmayanlarada tez zamnda versin işşallah bebek
canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli... takip edemiyorum bu ara kızım çok hastalandı evdeki tüm vakitlerim onunla geçti...
Ama size bi haberim var.. idrar testinde çift çizgiyi gördüm, kızımın kardeşi olacak inşallah... yarın dr a gidiyoruz, hiç hamilelik belirtim yok.. inşallah kimyasal gebelik olmaz...adetime 2-3 gün var çünkü... duanızı eksik etmeyin benden...
son gelişmeleri yazarım gelip... görüşürüüüzzzzz
canimmmm buguun bu kacinci yazisim telimmm iyicene sapittiiii. Walla mesaj yazmakdan nefret ettirdi beni .. Allahdan sizleri seviyimda iste burdqyimnapiyorsunuz uykusuzluğun dibine vurdum
sanirim degil kesin hamilesin :))))))kızlar sağolun güzel dilekleriniz için...
sevinçcim oğlunun göbüşü hayırlı olsun :)
bugün dr a gitmedim, çnkü daha çok küçük adet günüm bile gelmedi kese filan gözükmez eyşanla o yolu gözüm yemedi uzak biraz.. ama kan verdim değerim 781 çıktı... sanırım kesin hamileyim
canım kadın dogumcuya gidicektinya yanlış hatırlamıyrsam yanlışım varsa düzelt inan küçük adam dogdu dogalı kafam bir dünyabelim hala ağrıyor canım sağolasın ama ben doktora gitmedimki:44:
küçük adamın iyiye gitmesine sewindimmm
inşaallah korkuların yersizdir canım kaçta gideceksin doktora,güzel haberlerle gelirsin inşaallah dumanımmmm
hadi gözünüz aydınnnn
sana kaç tane mesac yazdım bir tek benimkileri görmüyon zaar
şaka yapıyorum aman lohusalık sendromuna girme haa,sen şimdi hem uykusuz hem çok yorgunsundur
annen yanındamı inşaallah uzun kalır bari yardımcı olur sana...kaynoşun ne yapıyor...
eltimin teyzesinin kızı hamile kalamadı o prolaktin yüzünden canım allah yardım cın olsun adet olsa bri dert olmasa bri şimdi adet oluyum diye bakıyourm önceden adet olmuyum bebek olsun derdim allahın işi işte :18:rabbim herkezin gönlüne göre versin işşalaholdum canım 20 sinde olmam gerekiyodu 26 sında oldum ama son zamanlar cok düzensizleşti miktarı azaldı günü şaştı nolcak böle bilmiyorum doktor 7 nisanda cağırdı tekrar hormon bakacak prolaktinim yüksek sanırım o yüzden böle oluyor hayırlısı inşallah düzelir
Kizzz ben cvp verdim saniyomuykusuzluktan ne yaptigimi biliyommu kuzum çok saol anacim yanimda çok şükür rdaha burdalar kaynos grip olduğundan dolayı doğumun olduğu gün cçocuk Dr tarafından hastaneden gönderildi onunda canina minnet gergin gezme geziyor
Bide bağa gitmiş koluna cay dökülmüş ameliyattan 5 gün sonra bende kalayimmi diye soruyorgerek yok dedim.
İyi oldu bir yandanda ama çokgicik oolduğum konular varbir ara anlatirim
hapşirma öksürü halen sürüyor canım geçmek bilmedi amam allah aşükür eskisinden iyi şu balgamı tam anlamıyla atamadı ben ailışı gördünmmü resim isterim inan becerebilsem buraya resim atmayı yayınlıcamda nasıl:44::44:sırf sizler için beydaglı için onun facesi yoksacanimmmm buguun bu kacinci yazisim telimmm iyicene sapittiiii. Walla mesaj yazmakdan nefret ettirdi beni .. Allahdan sizleri seviyimda iste burdqyim
neyse sadete geliyim
Uykusuzluk zor ama tatlim her yavruna bAktiginda unutuyir insan herseyu.
Logusalik sendromuna girdinmi
Ikinci gebelikde olmuyomus diyitlar diyorlar dogrumu
unsallah sende oyle bisey olmaz
biz sende send rom mendrim birakmayiz yeterki sen bizimle ol buraya gel
amin canim
41 kere masallah
Allahim nazarlardan saklasin
Yerim ben bu sosisi :))))
dumanim gozunaydin
hayırlı ve saglikli gebelik olsun insqllah
Darisida tum isteyenlere olsun
aminnnnn canim insallah guzel haberlerjni alicaz
Bol bol dua et bende edicem tatlimm
gEcer canjm bozma moralini
alisde de var biraz ara ara o da oksuruyor
bisey veriyonmu sen ilac falan ?
Masallah kizzzz
Yikamadigin icinmi boyle cabuk dustu
Gobusu nereye atcan?
Biz doktorun muayenesine koymustuk
Allahim hayırlı bi evlat yapsin çocuklarimizi
Aminnnnn insallah
Canim benim kaynos kadar olamaz
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için...
bugün dr a gitmedim, çnkü daha çok küçük adet günüm bile gelmedi kese filan gözükmez eyşanla o yolu gözüm yemedi uzak biraz.. ama kan verdim değerim 781 çıktı... sanırım kesin hamileyim
canım kadın dogumcuya gidicektinya yanlış hatırlamıyrsam yanlışım varsa düzelt inan küçük adam dogdu dogalı kafam bir dünya
eltimin teyzesinin kızı hamile kalamadı o prolaktin yüzünden canım allah yardım cın olsun adet olsa bri dert olmasa bri şimdi adet oluyum diye bakıyourm önceden adet olmuyum bebek olsun derdim allahın işi işte :18:rabbim herkezin gönlüne göre versin işşalah
kadın sevindim göbüşü düşmesine iyice yıkamışındır sıpamı sütüm varmı geliyormu bakalım gelen giden oldumu ilk oglum bebegi görünce ne yaptı eşim nasıl davrandı kaynanan ve sülalesi vee geldimi ne taktı ane olmak nasıl 2 defa agrıların çok oldumu uyuku düzeniniz nasıl eve gelen dgiden çok oldumu oglanın altınları kaç tane oldu rahat hareket edebiliyormusun kaynananda nede çok üzülmüşsündür he gelmedi diye adı üstünde kaynana kız kaynanalar çok iyi olur aslında bazı şeylere karışmasalar al sana bri sürü soru cevapla hangisinden istersen birde seninle telefonda konuşmak istiyom ben ulaşıamıyom sen ulaş bana
hapşirma öksürü halen sürüyor canım geçmek bilmedi amam allah aşükür eskisinden iyi şu balgamı tam anlamıyla atamadı ben ailışı gördünmmü resim isterim inan becerebilsem buraya resim atmayı yayınlıcamda nasıl:44::44:sırf sizler için beydaglı için onun
Biye korkutuyon beni pasaa demek hamile kalamadi ee duzelniyonuyms ki bu bebimse arkin var yuksekti kalanaditdi dojtr bi hap verdi dustu 2 tane bebesi var sindi ikibciyede kazalakaldi insallah bebimjise dser yaaa:18:
Face vardida şifresini unuttum giremiyom şimdi
baska bi face acicam
bafs32
yok canım oglu var ilaçlarla düşürdü doktoru ben eksik yazmışım pardonbened pko vardı ben kalamasaydım ben kalamazdım rabbim ol diyor oluyor bunu unutma rabbim tez eliyle versin işşallah hemencik tedavisiz hamile kal işşallahhhhhhhhhhhhh
Cnm lohusalik sendromuna ilk doğumda girmiştim rezil bir durum zaten az olan sutumu yok etmişti sağolsun bu defa savasip girmemeye calisacagimcanimmmm buguun bu kacinci yazisim telimmm iyicene sapittiiii. Walla mesaj yazmakdan nefret ettirdi beni .. Allahdan sizleri seviyimda iste burdqyim
neyse sadete geliyim
Uykusuzluk zor ama tatlim her yavruna bAktiginda unutuyir insan herseyu.
Logusalik sendromuna girdinmi
Ikinci gebelikde olmuyomus diyitlar diyorlar dogrumu
unsallah sende oyle bisey olmaz
biz sende send rom mendrim birakmayiz yeterki sen bizimle ol buraya gel
amin canim
41 kere masallah
Allahim nazarlardan saklasin
Yerim ben bu sosisi :))))
dumanim gozunaydin
hayırlı ve saglikli gebelik olsun insqllah
Darisida tum isteyenlere olsun
aminnnnn canim insallah guzel haberlerjni alicaz
Bol bol dua et bende edicem tatlimm
gEcer canjm bozma moralini
alisde de var biraz ara ara o da oksuruyor
bisey veriyonmu sen ilac falan ?
Masallah kizzzz
Yikamadigin icinmi boyle cabuk dustu
Gobusu nereye atcan?
Biz doktorun muayenesine koymustuk
Allahim hayırlı bi evlat yapsin çocuklarimizi
Aminnnnn insallah
Canim benim kaynos kadar olamaz
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için...
Sut geliyor çok şükür humana lactamil bol su malt içeceği rezene incir kompostosu kaynar lohusa şerbeti daha neler neler yaptimkadın sevindim göbüşü düşmesine iyice yıkamışındır sıpamı sütüm varmı geliyormu bakalım gelen giden oldumu ilk oglum bebegi görünce ne yaptı eşim nasıl davrandı kaynanan ve sülalesi vee geldimi ne taktı ane olmak nasıl 2 defa agrıların çok oldumu uyuku düzeniniz nasıl eve gelen dgiden çok oldumu oglanın altınları kaç tane oldu rahat hareket edebiliyormusun kaynananda nede çok üzülmüşsündür he gelmedi diye adı üstünde kaynana kız kaynanalar çok iyi olur aslında bazı şeylere karışmasalar al sana bri sürü soru cevapla hangisinden istersen birde seninle telefonda konuşmak istiyom ben ulaşıamıyom sen ulaş bana
kızlar açılışı yaptım hade gene iyisiniz
Sut geliyor çok şükür humana lactamil bol su malt içeceği rezene incir kompostosu kaynar lohusa şerbeti daha neler neler yaptimdaha öyle çok gelen yok agrim çok oldu kadin geberiyordum ikinci birinci farketmiyor çokguzel bir duygu ooğlan kardeşini cçokseviyor babaogul kafayi yyiyorlar. Kaynos gelemedi üzüntüden kahroldum
Altin henüz çok yok 6-7 tane müsait bir zamanda arayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?