Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belim hala ağrıyor canım sağolasın ama ben doktora gitmedimki:44:
küçük adamın iyiye gitmesine sewindimmm
inşaallah korkuların yersizdir canım kaçta gideceksin doktora,güzel haberlerle gelirsin inşaallah dumanımmmm
Gunaydinnn oğlumun gobusu düştü çok sukurrrrr

hadi gözünüz aydınnnn
sana kaç tane mesac yazdım bir tek benimkileri görmüyon zaar

şaka yapıyorum aman lohusalık sendromuna girme haa,sen şimdi hem uykusuz hem çok yorgunsundur

annen yanındamı inşaallah uzun kalır bari yardımcı olur sana...kaynoşun ne yapıyor...

Son düzenleme:

ayyyy cokkk heyecanlı hadi hayırlısı inşallah cifter cifter gelsin bebelerinnn

oldum canım 20 sinde olmam gerekiyodu 26 sında oldum ama son zamanlar cok düzensizleşti miktarı azaldı günü şaştı nolcak böle bilmiyorum doktor 7 nisanda cağırdı tekrar hormon bakacak prolaktinim yüksek sanırım o yüzden böle oluyor hayırlısı inşallah düzelir

canım harika gözünaydın mutlaka gelişmeleri yaz boşlama burayı maşallahh size corasprin kullanıyomusun iğneye başlıcan mı mutlaka yaz burdan öptüm topik çok bereketli maşallah yaa paşa sevinç doğurdu senden güzel haber var nazemirdende bekliyoruz tez vakit inşallah... beydağlı ben begüm umuduma darısı insallahhh

Kizzz ben cvp verdim saniyom uykusuzluktan ne yaptigimi biliyommu kuzum çok saol anacim yanimda çok şükür rdaha burdalar kaynos grip olduğundan dolayı doğumun olduğu gün cçocuk Dr tarafından hastaneden gönderildi onunda canina minnet gergin gezme geziyor
Bide bağa gitmiş koluna cay dökülmüş ameliyattan 5 gün sonra bende kalayimmi diye soruyor gerek yok dedim.
İyi oldu bir yandanda ama çokgicik oolduğum konular var bir ara anlatirim

napiyorsunuz uykusuzluğun dibine vurdum
canimmmm buguun bu kacinci yazisim telimmm iyicene sapittiiii. Walla mesaj yazmakdan nefret ettirdi beni .. Allahdan sizleri seviyimda iste burdqyim
neyse sadete geliyim
Uykusuzluk zor ama tatlim her yavruna bAktiginda unutuyir insan herseyu.

Logusalik sendromuna girdinmi
Ikinci gebelikde olmuyomus diyitlar diyorlar dogrumu
unsallah sende oyle bisey olmaz
biz sende send rom mendrim birakmayiz yeterki sen bizimle ol buraya gel

kızlar sağolun güzel dilekleriniz için...
sevinçcim oğlunun göbüşü hayırlı olsun :)
bugün dr a gitmedim, çnkü daha çok küçük adet günüm bile gelmedi kese filan gözükmez eyşanla o yolu gözüm yemedi uzak biraz.. ama kan verdim değerim 781 çıktı... sanırım kesin hamileyim

sanirim degil kesin hamilesin :))))))
canim igneye basladinmi
Doktor kontrolunde ignene basla bence yoksa keseyi mi bekliycen .
Tekrar hayırlı olsun ..bitanem
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

kapanissssss

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💗💗💗💖💖💖💖💜💜💜💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💞

canım kadın dogumcuya gidicektinya yanlış hatırlamıyrsam yanlışım varsa düzelt inan küçük adam dogdu dogalı kafam bir dünya
eltimin teyzesinin kızı hamile kalamadı o prolaktin yüzünden canım allah yardım cın olsun adet olsa bri dert olmasa bri şimdi adet oluyum diye bakıyourm önceden adet olmuyum bebek olsun derdim allahın işi işte :18:rabbim herkezin gönlüne göre versin işşalah
kadın sevindim göbüşü düşmesine iyice yıkamışındır sıpamı sütüm varmı geliyormu bakalım gelen giden oldumu ilk oglum bebegi görünce ne yaptıeşim nasıl davrandı kaynanan ve sülalesi vee geldimi ne taktı ane olmak nasıl 2 defa agrıların çok oldumu uyuku düzeniniz nasıl eve gelen dgiden çok oldumu oglanın altınları kaç tane oldu rahat hareket edebiliyormusun kaynananda nede çok üzülmüşsündür he gelmedi diyeadı üstünde kaynana kız kaynanalar çok iyi olur aslında bazı şeylere karışmasalaral sana bri sürü soru cevapla hangisinden istersenbirde seninle telefonda konuşmak istiyom ben ulaşıamıyom sen ulaş bana
hapşirma öksürü halen sürüyor canım geçmek bilmedi amam allah aşükür eskisinden iyi şu balgamı tam anlamıyla atamadı ben ailışı gördünmmü resim isterim inan becerebilsem buraya resim atmayı yayınlıcamda nasıl:44::44:sırf sizler için beydaglı için onun facesi yoksa

2 bebek he aferim kızdan fırsat bulunca oglum 14nisanda 5 aylık olıucak daha 3 yokkaynanamlar bende oglana bez alıp getiriyorldı her zaman şimdide parasını verdiler ciciler örmüş öyle çok seviyorki oglumu aynı sana benziyor gelin dedi pörtlek pörtlek gözleir var dediallah var oglum çok yakışıklı

kızlar açılışı yaptım hade gene iyisiniz

Face vardida şifresini unuttum giremiyom şimdi
baska bi face acicam

bafs32
yok canım oglu var ilaçlarla düşürdü doktoru ben eksik yazmışım pardonbened pko vardı ben kalamasaydım ben kalamazdım rabbim ol diyor oluyor bunu unutmarabbim tez eliyle versin işşallah hemencik tedavisiz hamile kal işşallahhhhhhhhhhhhh

ayy canım saolasın inşallah bende buradan mutlu haberimi verdiğim günleri hayal ediyorum inşallahhhh....

Cnm lohusalik sendromuna ilk doğumda girmiştim rezil bir durum zaten az olan sutumu yok etmişti sağolsun bu defa savasip girmemeye calisacagim yarin yikayacagiz kuzuyu gobus daha duruyor uygun bir yere gomeriz olisinkini tip fakültesine gommustuk

Canim gozunaydin rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip eylesin insallah

Sut geliyor çok şükür humana lactamil bol su malt içeceği rezene incir kompostosu kaynar lohusa şerbeti daha neler neler yaptim daha öyle çok gelen yok agrim çok oldu kadin geberiyordum ikinci birinci farketmiyor çokguzel bir duygu ooğlan kardeşini cçokseviyor babaogul kafayi yyiyorlar. Kaynos gelemedi üzüntüden kahroldum
Altin henüz çok yok 6-7 tane müsait bir zamanda arayacagim

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…