Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyy cokkk heyecanlı hadi hayırlısı inşallah cifter cifter gelsin bebelerinnn

amiiiiiiinnnnnn

galiba:44:

hee çok mesac yazmıştım güme gitti neyse kuzum walla şaka yapıyorum yine helal olsun girebiliyorsun,ben olsam ne yapardım bilemiyorum...
amannn boşwer ne varsa analarımızda var ,oda kendi kızı olsa böyle yapmazdı zaten bunlardaki zihniyeti hiç anlayamıyorum..
gerek yok demeklede iyi etmişsin,onlar gibi insanların çokta umrunda olmaz merak etme,ama yarın öbürgün sen rahatlayınca yatıya gelirler

kız madem gitmedin niye bize yazmadın saatlerce kaç kere baktım topike çok merak ettim sebi nerdeyse arıcaktım ama geç olmuştu..

ama kesin hamilesin,merak etmegerçekten daha çok küçükmüşşş mercimek.. kese 15000 lerde görünüyor zaten..
hadi tekrar gözünüzaydınnnn

eyşan nasıl oldu??? tahtından çabuk inecek çocukcağızz

Kapanış
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕�💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙�

Açılış💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💗💗💗💗💝💝💝💝💝💝💞💟💟💟💟💘💘💘💘💘💓

Gunaydin cnm hayirli haftalar
Miraç hac uyumadi ha bire emip kucagimda kalmak istedi yerine koyunca uyanip agliyor sabaha kadar belin kirildi ya

[Sevincnc007;34674171]Canim rezene iciyorum kendine de veriyorum gazi olsa kucagimdaykende ağlar kucaktayken bise yok yerine birakinca basliyor VIR VIR VIR [/QUOTE]
Canim annem Derdiki 40li bebekler sancisini annesine verirmis o yuzden senin minikde kucakda giki çıkmıyor. Bence gazi olmayan ya da sancisi olmayan bebek Mışıl mışıl uyur. bu benim fikrim. Benim alisde 40'i ccikaa kadar burnumdan getirmişti ama eltimin bebegi butun gun uyurdu kiz dogru duzgun kucağına almiyodu bile cunku gazli bi bebek degildi. bide erkek cocuklari gazli olurmus.
Doktirum demistiki gaz olayi dogdukdan 10 gun sonrq baslar

kıyamam anasının kokusunu istiyo minnak şey yandın sen sevinçcim
Sormaaa canim yandimki ne yandimmmm
Darisi basina çifter çifter insallah
[Sevincnc007;34674171]Canim rezene iciyorum kendine de veriyorum gazi olsa kucagimdaykende ağlar kucaktayken bise yok yerine birakinca basliyor VIR VIR VIR
Canim annem Derdiki 40li bebekler sancisini annesine verirmis o yuzden senin minikde kucakda giki çıkmıyor. Bence gazi olmayan ya da sancisi olmayan bebek Mışıl mışıl uyur. bu benim fikrim. Benim alisde 40'i ccikaa kadar burnumdan getirmişti ama eltimin bebegi butun gun uyurdu kiz dogru duzgun kucağına almiyodu bile cunku gazli bi bebek degildi. bide erkek cocuklari gazli olurmus.
Doktirum demistiki gaz olayi dogdukdan 10 gun sonrq baslar[/QUOTE]

ongun oldu yandik deseneeeeeee

Sormaaa canim yandimki ne yandimmmm
Darisi basina çifter çifter insallah

ongun oldu yandik deseneeeeeee

amin canım sağol

sen tecrübeli ve bilgili bir annesin ne yapacağını bilirsin miraç bebeğide yola getirirsin ama önce o seni bi hizaya çekecek

Pasa karisi napiyon minik dev Nasil oldu uykusuzluk tan ve yorgunluk tan bogazim şişmiş

Pofffffffffff uyumuyorrr
uyumuyormu kıyamam ben muhammet geldi geleli uyumuyorum cicim annelik işte ne etcenkız sevinç karısı gene oglum öksürmeye başladı dün gene tıkandı allahım nefesi kesildi burnunu 2 kere açtım allahtan bri arkadaşım vardı deidki paşa bir soganı ikiye böl sagına ve soluna koy hep öksürügü keser bende bronşlarını açar dedi inan öksürügü kesildi öksürsede kısa öz öksürüyorbugun 40 cc mamam yaptım 10 cc kalmadı sen sus bütün mamayı gene hastalıgı geri gelicek vallahi uyumamaya razıyım oglum hasta olmasın
Face vardida şifresini unuttum giremiyom şimdi
baska bi face acicam
beeklemekteyim halen yoksun facedealiş öksürüse burnu tıkalı olursa bri baş soganı al kes sagına soluna koy yattıgı yastıgın bebem birebir
ayy canım saolasın inşallah bende buradan mutlu haberimi verdiğim günleri hayal ediyorum inşallahhhh....
sen umudunbu kaybetme canım ben 4 bebegimi aldım kucagıma inan benim yerimde olmak istemezdinhalen oglumu kucagıma laınca emziriince hasta olunca içim acıyor ah diyourm diger bebekelrimde bunun gibi güzelmiydi şimdi diceksin digerleri cennetet senin oglun var onu mutlu et aklım ageliyor kardeşşim ne yapayım

:102::102::102::102::102:bekliyorum ne yaptı miraç beyfendi merak ettim faceden şöyle bri resim istiyom afillisinden hemide

İnsallah cnm ya

Doğru soyluyosun canim hizadayiz zati sabaha kadar hazir ol da bekliyorum

kıyamam bir minnak şey insanın dünyasını nasılda değiştiriyor dimi canım

sevinçcim benimde iki ay önce yeğenim oldu ilk kez hala oldum çok güzel bir duygu yeğenim erkek ve çok gazlı sanırım erkek bebekler daha çok gazlı oluyolar annem iki üç tane kuru dutu suda kaynatıp bi kaç damla içiriyomuş gazına iyi geliyor diyo aklında bulunsun

Pasa karisi napiyon minik dev Nasil oldu uykusuzluk tan ve yorgunluk tan bogazim şişmiş

canım gribi gene nüksetti allahtan yanındaydım dün öksürüd nefesi kesildi ömrümden ömür gitti sogan işe yaradı kanımca eşim eve erken geldi o bebeg baktı ben yemek yaptım insanın evladı hasta olunca kötü oluyormuş onu anladım ne güzel bebegim iyileşmişti ne olduda gene geldi bu hastalık
kız kaynosununla ilgili rapor vericektin ne oldu bekaynanan görümcelerin vs bebegi görmey geldileirmi altın taktılarmı benim kaynanam altım takmadı amam 300 tl verdi bebege künye alıcekmiş hastane parası veri lazım olur idye her gelmesinde geçen 30 verdi ondan önce 20 ve 50 tl ve bez alıyor babamla geldikleirnde isterdimki altın taksın nankörleşme diceksin sen beni seni biliyomama altının yerini neç brişey tutmiyi beşşiginde uyaqnık mıkırdanıp duruyor yavrum demin uyuyordu mememde beyfendi istiyorki hep orda kalaıyım beni yatırma beşşige:84::84::84:vallahi bacım durum aynen böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…