ayyyy cokkk heyecanlı hadi hayırlısı inşallah cifter cifter gelsin bebelerinnn
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için...
sevinçcim oğlunun göbüşü hayırlı olsun :)
bugün dr a gitmedim, çnkü daha çok küçük adet günüm bile gelmedi kese filan gözükmez eyşanla o yolu gözüm yemedi uzak biraz.. ama kan verdim değerim 781 çıktı... sanırım kesin hamileyim
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin
hee çok mesac yazmıştım güme gitti neyse kuzum walla şaka yapıyorum yine helal olsun girebiliyorsun,ben olsam ne yapardım bilemiyorum...Kizzz ben cvp verdim saniyomuykusuzluktan ne yaptigimi biliyommu kuzum çok saol anacim yanimda çok şükür rdaha burdalar kaynos grip olduğundan dolayı doğumun olduğu gün cçocuk Dr tarafından hastaneden gönderildi onunda canina minnet gergin gezme geziyor
Bide bağa gitmiş koluna cay dökülmüş ameliyattan 5 gün sonra bende kalayimmi diye soruyorgerek yok dedim.
İyi oldu bir yandanda ama çokgicik oolduğum konular varbir ara anlatirim
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için...
sevinçcim oğlunun göbüşü hayırlı olsun :)
bugün dr a gitmedim, çnkü daha çok küçük adet günüm bile gelmedi kese filan gözükmez eyşanla o yolu gözüm yemedi uzak biraz.. ama kan verdim değerim 781 çıktı... sanırım kesin hamileyim
Açılış💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💗💗💗💗💝💝💝💝💝💝💞💟💟💟💟💘💘💘💘💘💓
Gunaydin cnm hayirli haftalar
Miraç hac uyumadi ha bire emip kucagimda kalmak istedi yerine koyunca uyanip agliyor sabaha kadar belin kirildi ya
Pofffffffffff uyumuyorrr
Aanaaa yerim ben kiz o sosisii😀 tatli sey ne olcak. Gazi vardir muhtemelen sevincimmm bebisinnn
Canim rezene iciyorum kendine de veriyorum gazi olsa kucagimdaykende ağlar kucaktayken bise yok yerine birakinca basliyor VIR VIR VIR
Sormaaa canim yandimki ne yandimmmmkıyamam anasının kokusunu istiyo minnak şey yandın sen sevinçcim
Canim annem Derdiki 40li bebekler sancisini annesine verirmis o yuzden senin minikde kucakda giki çıkmıyor. Bence gazi olmayan ya da sancisi olmayan bebek Mışıl mışıl uyur. bu benim fikrim. Benim alisde 40'i ccikaa kadar burnumdan getirmişti ama eltimin bebegi butun gun uyurdu kiz dogru duzgun kucağına almiyodu bile cunku gazli bi bebek degildi. bide erkek cocuklari gazli olurmus.[Sevincnc007;34674171]Canim rezene iciyorum kendine de veriyorum gazi olsa kucagimdaykende ağlar kucaktayken bise yok yerine birakinca basliyor VIR VIR VIR
Sormaaa canim yandimki ne yandimmmm
Darisi basina çifter çifter insallah
ongun oldu yandik deseneeeeeee
İnsallah cnm yaGeçecek canim gazdanda olsa geciyor sqkin bozma moralini.
amin canım sağol
sen tecrübeli ve bilgili bir annesin ne yapacağını bilirsin miraç bebeğide yola getirirsin ama önce o seni bi hizaya çekecek
Pofffffffffff uyumuyorrr
beeklemekteyim halen yoksun facedeFace vardida şifresini unuttum giremiyom şimdi
baska bi face acicam
sen umudunbu kaybetme canım ben 4 bebegimi aldım kucagıma inan benim yerimde olmak istemezdinayy canım saolasın inşallah bende buradan mutlu haberimi verdiğim günleri hayal ediyorum inşallahhhh....
Sut geliyor çok şükür humana lactamil bol su malt içeceği rezene incir kompostosu kaynar lohusa şerbeti daha neler neler yaptimdaha öyle çok gelen yok agrim çok oldu kadin geberiyordum ikinci birinci farketmiyor çokguzel bir duygu ooğlan kardeşini cçokseviyor babaogul kafayi yyiyorlar. Kaynos gelemedi üzüntüden kahroldum
Altin henüz çok yok 6-7 tane müsait bir zamanda arayacagim
İnsallah cnm ya
Doğru soyluyosun canim hizadayiz zati sabaha kadar hazir ol da bekliyorum
Pasa karisi napiyon minik dev Nasil oldu uykusuzluk tan ve yorgunluk tan bogazim şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?