Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli sen hazirla annem zamaneler mum tutturuyor valla senin evinide boklarlar insallah kaç senedir herife sarilip yatmisin deeyeterrrrr

Beydagli sen hazirla annem zamaneler mum tutturuyor valla senin evinide boklarlar insallah kaç senedir herife sarilip yatmisin deeyeterrrrr
Abowwww kız sarılıp yatmanin sınırımi var... şimdi ne sarıldıgini anliyosun ne bişey.. yorgunluktan hiçbişeye vaktin kalmıyor. Vaktin olsa bile ingaaa sesiyle bozuluyor romantizm sıfır erotizm sıfır

aynen canim yarım tencere yapabildim. Bilseydim böyle yapacağını öyle uykusuna yattiginda sarardim.
Gel birLikte yiyelim kız bende çok seviyomm

aynen canim yarım tencere yapabildim. Bilseydim böyle yapacağını öyle uykusuna yattiginda sarardim.
Gel birLikte yiyelim kız bende çok seviyomm
afiyet olsun canım,neyse bu kadarınada şükür...
Dayanamiyom hic yoksa aksam cçocuğu HHerife verip ev siliyom

kız anammm nasıl dua bu ,bari akıllı uslu temiz çicukların olsun dee,herifine rahat rahat sarıl uyu deeeeeeeeeeeeeeee

demek düriyeyi izliyon,bende hiç gaçırmeyon çok seveyon,ama böğün bitti gari.. ben muğla şivesinede bayıldım bütün gün gonuşup duru
Abowwww kız sarılıp yatmanin sınırımi var... şimdi ne sarıldıgini anliyosun ne bişey.. yorgunluktan hiçbişeye vaktin kalmıyor. Vaktin olsa bile ingaaa sesiyle bozuluyor romantizm sıfır erotizm sıfır
uleyn vay ben böyle işin len arkedeş,analarımız nasıl yapıyordu herbişeylerde vakit ayırıyolamış...her senede bir tene yapıveriyolardı ,ben birşeyi anlıyamıyorum bu çicuktan bu kadar şikayet edilir ama arka arkaya yapmak istenir,neden bacılar bir deyiverin bakem..
erotizm ve romantizm sıfırr hemiiiiyok arkedeş ben gülmeyeyim de başıma gelmesin

Balim aslında tatlı bela diyorlar ya hah ondan işte. Bu yaramazlar
walla benim yaşim almış başını gidiyor...
Mecburen yapmak istiyosun
zatiii hemen olacak diyebir garanti malesef bizim için yok.... o yüzden denemek istiyon...herkesin kendine göre nedenleri vardır elbet. Eskiler hemen yaparmis çünkü çok çocuk o zamanlar en makbuluymus. Hem o zaman böyle özene bozene bakma yokmuş en azından bizimkiler öyleymis. Is guc geçim derdi cokmus... neyseM konu dagiliyo ben toparliim.. başına gelince anlayacan merak etme çok uzak değil artık sanada bu tatlı bela...
erotizm ve romantizme gelince bu noktada yapacak bişey yok. Çözüm yolları tükenmiş durumda. Ama tabiki seninki farklı olabilir.

Sen söylersen gözüne batar kadının
Kocan desinki "anne bizi rahatsız etme geç vakitte"
Oğlu söylerse gözüne batmaz sen söylersen batar.
Kocana söyle o söylesin canim
hayatta söylemez cnm. Korktuğundan değil de ayıp olur der kıyamaz anasına.
gelsin nolacak sanki der.
bu karı biz aynı evde otururkende lap diye dalardı odamıza ge ç saatlerde bile.
huyu böyle bununda huyunu eşşek .ikesice

Kolay gelsin Beydağlim..
Bende daha hiçbi is yapamadım.
Oğlan uyumadu gece bizde ayakdaydik 5 de uyuduk 7.30 de kalktik...
Zombi gibiyimm
Herif o halde ise gitti
derdi neymiş paşanın,,,
fuu benm herif olsa hayatta beklemez o kadar pehhh

]
Koysana hadi koysana
Uzaktan konuşması kolay[/QUOTE]
daha önce koymuşluğum var yani derin karısı.
burda kimsenin neden dibi yok zannediyosun.
hepsinin dibi düştü .ne saçma surtuk Bi espriydi dimi

beydağlının gözünü bayağı korkuttuk sanırım kızlar.
hatun yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi bizim yüzümüzden vazgeçecek.

vallahi beydağlıcım, güzel güzel uyuyan uslu akıllı , babası ve annesine başbaşa kalmaları için izin veren Bi çocuk yok.

başına geleceklerden haberdar ol.
hele deliksiz mışıl mışıl Bi uyku hiç yok.

bende titizimdir, özellikle kıla tüye tahamulum yoktur. Gözlerim hep yerlerdedir, , iş yapamadığımda sinirden çatlarım. Çocukta inadına uyumazsa kulaklarımdan dumanlar çıkmaya başlar. Herife sararım.ağlarım.

işimi gücümü bitiririm ev mis gibi olur içim rahatlar benden mutlusu yoktur o zaman.

lakin oğlumkalktığında kısa sure içinde ev de
benim ruh halimde eski durumuna döner

ama ne hikmetse oğlan her uyuduğunda özlerim, onu seyrederim koklarım.
yaşadığım tüm,zorlukları unuturum.

zaten böyle olmasa anne olunmazdıki.
sabır fedakârlık vs... Annelik için bunlardan bolca gerekiyor.

ama nedense hepte annelik için gerekiyor.
babalık için bişeye gerek yok

Son düzenleme:
Sifir hatta sifir otesi

Oyle bir cocuk yokki zamanede bunlar folic asut cocugu

[Birşey "derin_35, post: 36595194, member: 293429"]Kızlar ignemi yarım saat geç yaptım kaçırdım saati bişey olurmu? [/QUOTE]
Birseu olmaz cnm ama yarinda bu saatte yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…