Dayanamiyom hic yoksa aksam cçocuğu HHerife verip ev siliyomBence alışkanlık meselesi..
Temiz titizsen ki öyleyim çocuk oluncada devam ediyor aynısı.. bi tek kendime bakmıyorum bugünlerde
kimse varmıııı, yoksa yokkk[/
QUOTE]varvar bende izliyom duriyeyi kuran hakki icin
Abowwww kız sarılıp yatmanin sınırımi var... şimdi ne sarıldıgini anliyosun ne bişey.. yorgunluktan hiçbişeye vaktin kalmıyor. Vaktin olsa bile ingaaa sesiyle bozuluyor romantizm sıfır erotizm sıfırBeydagli sen hazirla annem zamaneler mum tutturuyor valla senin evinide boklarlar insallah kaç senedir herife sarilip yatmisin deeyeterrrrr
aynen canim yarım tencere yapabildim. Bilseydim böyle yapacağını öyle uykusuna yattiginda sarardim.ayyy bu çicuklar heç bişeye izin vermiyolar yaa pöffff kadını ağlatmış yaramaz alişşşşş,bende eyice tırsıyom
ALLAH yardımcınız olsunn..
daha da tırstımmmmm
sana söylüyom kadın hem topikin başıyım hemde yönetim akrabam olur diye hava atıyon ya söyle şu işe bir el atsınlar,ben heç anlamıyom bu işlerden...
kız o kadar sewinmişsin ama sonunda yarım tencere sardırıp ağlatmış seni bu aliş,tırtımbende yaprak sarmasını ve yemesini çok sewerim hee
abbowwwwww kız eyice tırstımben çok titizim yaaaaa,vay benim halim nolaaaaakiii
demek sizin ew pek bir .oklu
afiyet olsun canım,neyse bu kadarınada şükür...aynen canim yarım tencere yapabildim. Bilseydim böyle yapacağını öyle uykusuna yattiginda sarardim.
Gel birLikte yiyelim kız bende çok seviyomm
Dayanamiyom hic yoksa aksam cçocuğu HHerife verip ev siliyom
kız anammm nasıl dua bu ,bari akıllı uslu temiz çicukların olsun dee,herifine rahat rahat sarıl uyu deeeeeeeeeeeeeeeeBeydagli sen hazirla annem zamaneler mum tutturuyor valla senin evinide boklarlar insallah kaç senedir herife sarilip yatmisin deeyeterrrrr
uleyn vay ben böyle işin len arkedeş,analarımız nasıl yapıyordu herbişeylerde vakit ayırıyolamış...her senede bir tene yapıveriyolardı ,ben birşeyi anlıyamıyorum bu çicuktan bu kadar şikayet edilir ama arka arkaya yapmak istenir,neden bacılar bir deyiverin bakem..Abowwww kız sarılıp yatmanin sınırımi var... şimdi ne sarıldıgini anliyosun ne bişey.. yorgunluktan hiçbişeye vaktin kalmıyor. Vaktin olsa bile ingaaa sesiyle bozuluyor romantizm sıfır erotizm sıfır
Balim aslında tatlı bela diyorlar ya hah ondan işte.afiyet olsun canım,neyse bu kadarınada şükür...
kız anammm nasıl dua bu ,bari akıllı uslu temiz çicukların olsun dee, herifine rahat rahat sarıl uyu deeeeeeeeeeeeeeee
demek düriyeyi izliyon,bende hiç gaçırmeyon çok seveyon,ama böğün bitti gari.. ben muğla şivesinede bayıldım bütün gün gonuşup duru
uleyn vay ben böyle işin len arkedeş,analarımız nasıl yapıyordu herbişeylerde vakit ayırıyolamış...her senede bir tene yapıveriyolardı ,ben birşeyi anlıyamıyorum bu çicuktan bu kadar şikayet edilir ama arka arkaya yapmak istenir,neden bacılar bir deyiverin bakem..
erotizm ve romantizm sıfırr hemiiiiyok arkedeş ben gülmeyeyim de başıma gelmesin
hayatta söylemez cnm. Korktuğundan değil de ayıp olur der kıyamaz anasına.Sen söylersen gözüne batar kadının
Kocan desinki "anne bizi rahatsız etme geç vakitte"
Oğlu söylerse gözüne batmaz sen söylersen batar.
Kocana söyle o söylesin canim
derdi neymiş paşanın,,,Kolay gelsin Beydağlim..
Bende daha hiçbi is yapamadım.
Oğlan uyumadu gece bizde ayakdaydik 5 de uyuduk 7.30 de kalktik...
Zombi gibiyimm
Herif o halde ise gitti
Başladı bizim karı sürtük isler demeye yine[/QUOTE ]
Kötü örnek olma kadına
Sen öyleysen herkes senin gibimi olsunörnek olmuyomki kuşum gerçekleri soylıyom
Sifir hatta sifir otesiAbowwww kız sarılıp yatmanin sınırımi var... şimdi ne sarıldıgini anliyosun ne bişey.. yorgunluktan hiçbişeye vaktin kalmıyor. Vaktin olsa bile ingaaa sesiyle bozuluyor romantizm sıfır erotizm sıfır
afiyet olsun canım,neyse bu kadarınada şükür...
kız anammm nasıl dua bu ,bari akıllı uslu temiz çicukların olsun dee,herifine rahat rahat sarıl uyu deeeeeeeeeeeeeeee
demek düriyeyi izliyon,bende hiç gaçırmeyon çok seveyon,ama böğün bitti gari.. ben muğla şivesinede bayıldım bütün gün gonuşup duru
uleyn vay ben böyle işin len arkedeş,analarımız nasıl yapıyordu herbişeylerde vakit ayırıyolamış...her senede bir tene yapıveriyolardı ,ben birşeyi anlıyamıyorum bu çicuktan bu kadar şikayet edilir ama arka arkaya yapmak istenir,neden bacılar bir deyiverin bakem..
erotizm ve romantizm sıfırr hemiiiiyok arkedeş ben gülmeyeyim de başıma gelmesin
Sendedemi sıfır ötesi durumlarSifir hatta sifir otesi
Oyle bir cocuk yokki zamanede bunlar folic asut cocugu
Birseu olmaz cnm ama yarinda bu saatte yap[/QUOTE][Birşey "derin_35, post: 36595194, member: 293429"]Kızlar ignemi yarım saat geç yaptım kaçırdım saati bişey olurmu?
Evet sifirin altinda valla mirac pert ediyor aksama kadarSendedemi sıfır ötesi durumlar
Canim aksama var ignemBirseu olmaz cnm ama yarinda bu saatte yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?