Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet sifirin altinda valla mirac pert ediyor aksama kadar

Cnm birsey olmaz o zaman ayni devam et alrm kur tlf birdaha unutma

Canim aksama var ignem
Günde iki defa vuruluyom ya
[/QUOTE]
Ok canim benim
En iyisi bundan sonra alarm kurmak

Vay be Miraç efendi sen nelere kadirsin
Yaramaz tatlı şey yerim seni..

E="bafs32, post: 36597022, member: 448238"]Cook guldum kizzz foli asit cocugu mu haa haa haaa :))))))[/QUOTE]
Heee aynen oyleler

selam şişkolar.
çarşıdan geliyorum,
oğluma kepçe aldık kocccccamn.

Benim oğlan inşaat makinalariyla oynamayi çok severdi kucukkene

Bu arada miraç çok huysuz bugün yine
Bir yere gidip gelelim kuduruyor gittigim yerdede durmuyor biz bunu yaptik ama olmamis bu ya

Sevinçimmm
Kız bu Miraç aynı Alis.
Bizimkide burnuMDAn getirirdi bi yere gittiğimizde. Korka korka gidiyorum bi misafirlige.
Eve de biri gelince Zir Zir aglardi...
Şimdi değiştimi çok degil.
Özellikle milletin evinde çok huzursuz oluyi

Kızlar
Az önce özel doktora gittim ultrasona girmek istedim. Icim sıkıldı korkular da varya malum. Allah a şükür bebek iyiymiş.
Bebeğin cinsiyetini de söyledi doktor .

Kızlar
Az önce özel doktora gittim ultrasona girmek istedim. Icim sıkıldı korkular da varya malum. Allah a şükür bebek iyiymiş.
Bebeğin cinsiyetini de söyledi doktor .
ayyyyy çok sewindim gözünaydın derincim,kız cinsiyetini niye yazmadın çatlatmakmı istiyon bizi yaz hadi çok merak ettim
ah be umudum ben hayaller bile kurmak istemiyorum,korkularımı bile söyleyip sonra pişman oluyorum çünkü her seferinde ümitlerle başlayıp 7 kez hüsran yaşadım ..belkide ondan bu kadar uzaklaştım çocuk fikrinden,ben öyle normal hamileler gibi bir süreç yaşamıyorumki her daim aklımda,korkular her doktora gittiğimde aynı şeyleri duyacam diye ödüm kopuyor ömrümden ömür gidiyor...
kendime bir sürü sebep bulmam o yüzdendir belki,gerçi sebeplerin hepside gerçek yaaa... ay neyse boşver,bazen hiç bir şey düşünmek istemiyorum ama olmuyor işte....
inşaallah bizim çicuk olursa farklı olur ne diyeyim...ya benim eltilerimden 2 tanesi ki ikisininde 2 şer oğlu var ve yaramazlar,ama o işe her daim zaman buluyorlarmış ve üstelik yapmaktan şikayetçiler,birbirlerine öyle yakınıyorlardı...yani onlarda erotizm bollllllll,bollllllll...
bayağı korkutuyosunuz hemde ama çevremde de görüyorum..bizim bir komşu her gün çocuğuna yemek yedirirken sinir krizi geçiriyor bütün evler onların sesini dinliyor ve çicuk geceleri alabildiğine bağırarak ağlıyor..buda beni inanılmaz düşüncelere sevk ediyor
Sifir hatta sifir otesi

Oyle bir cocuk yokki zamanede bunlar folic asut cocugu

Beydagli dun bagdaydim duriyeye bakamadim bittimi yaaa
maalesef bittiiiiiiii..
sende hep bağdamısın
Hee birlikte yapiyok

Kızlar ignemi yarım saat geç yaptım kaçırdım saati bişey olurmu?
hiç bişeyciklerrr olmazzzz...
selam şişkolar.
çarşıdan geliyorum,
oğluma kepçe aldık kocccccamn.
ben şişkoooo delimmmmmmmm
Zorla uyuttum yemekte yok henüz Offff insan rahata alisinca
Cok zorlaniyo
bende çok rahata alıştım bendeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…