Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın kk'nin tatlı kadınları
Sexy, çekici hoş kadınları
Gunaydinnn nasilsin canim ben bugun daha iyiyim halsizlik var sadece 28 indede annem geliyor surekli yatiom zaten pek dinlenmeli basladim hayirlisi bole hareketsiz kalirsam cok kilo alirim ben Hicte umrumda degil ya neyse Derincim senin bulantilar ne alemde benim bulantim yok hala bekliyorum emme yemek yedikten sonra oluyor biraz geciyor sonra sabah bulantim olmuyor

Kizzz baslamasin cokmu gerekli

Canim daha iyi olmana sevindim
Bende şimdiden kilo aldım ama umrumda değil kilo verilir ama çocuk her zaman olmaz. Önemli olan sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağımiza almamız bebislerimizi.

Canim bulantım oluyo tabiki zaman zaman ama sürekli yediğim için bulanmasina fırsat vermiyorum fazla . Bulantı dan çok korkarım ben.

Benim en fazla şikayetçi olduğum kabızlık sorunu. Birde elevit kabızlık yapıyo eee progestan da malum mahvetti beni...

sen ne zaman ultrasona giricen?

Ben 1 ay sonra.

Heyyyykk da degismesi sana yaradi fistik
aynen tatlım.
tlf elimden duşmuyo
şarjı dayanmıyo vallahi bıktım şarja takmaktan
yüce yönetim benim için çalıştı çabaladı
kkyı benimle şereflendirdi
bide beni Pro yapsalar tam süper olacak

Delimisin kadin uyku çok önemli benim için evimde temiz gündüz hakan kkardeşine bakiyi ben is yapiyim

Niyeymis kaynosun bagi olsun bizimde bagimiz miraç hamakta sallanmaya sevgiyi agaclarin altinda

Sabah5 de kalktikkkkk

sevinç gündüz çocuğa birisinin bakıpta işini yapmak ne büyük nimet biliyomusun.

oysaki işini sadece çocuk uyuduktan sonra yapabilmek koyuyo biraz

çünkü yatıp dinlenmek istiyosun
yada keyif yapmak istiyosun.

aslında bu yüzden ilk çocuk biraz büyüdükten sonra ikinciyi yapmak daha mantıklı geliyor

tabii ki sende hklısın. Doğru soyluyosun.
bende suna inanıyorum; her kişinin kabiliyeti farklıdır. Ben çocukla bişi yapamıyorum.
mesela benm kocam çok şikayet eder benden. Ondan yardım istediğim için sinirlenir
"tek çocuğu olan senmisin. Herkesin çocuğu var ama kimse senin gibi değil, herkes hem çocuğa bakıyo hem işguç yemeğini yapıyo" der bana.

herkes bir değil ben yapamıyorum galiba.

ama ege, sevinçin büyük oğlan kadar olduğunda kardeşine biraz olsun bakar bana yardımı dokunur diye düşünüyorum...
bizim Bi komşumuz ilk çocuğu 3aylıkken ikinciye gebe kaldı.
ikisi bir buyusınde rahat ediyim dedi.
evet şimdi ikiside koca çocuklar oldular ve birden rahata kavuştu.
ama çok zorlandı iki çocukla.
biri daha bebekken memeden kesti.
onunla düzgün ilgilenmeden kardeşi oldu.
çok samimiydik biz o yüzden biz yanında olduk , ilk çocuğuna ben çok baktım.

benm kimse yok bunalınca çocuğu verebileceğim.

ne bilim ya sende haklısın. Belkide Herif çok değişecek
rahatından ödün vermeye başlıycak ilerde.

yaşımızda geçiyo

Benim Annem bile derki. Kızım ilkini büyüteyim diyorsun ondan sonra yaparım emin ol o zaman rahatlığa aliscan daha zor olacak derdi. Kiminle konuşSam aynı şeyi duyuyorum. Şuanda zaten evdeyim zaten hiçbişey yapamıyorum ne gezme ne eğlence. Senin komşunda zorluk çekmiş ama sonra rahat etmiş .
Benim de yardım edecek kimse yok
Kızkardeşim var onunda bana Hayri Olmaz. Zaten kendi çocukları var. Çalışıyor bi de.
Anliycan yalnızım.
Kaynanamların hayatta hayri Dokunmax bana zaten bende istemem sonradan arkandan konuşuyorlar. Kulağıma geliyo daha çok sinir oluyorum
Uzun lafın kısası tek kisiyim.
Hakkımızda hayırlısı.
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayi nasip etsin bi şekilde büyüyüp gidiyorlar

Buarada zannetmeki sadece senin kocan şikayet ediyor bence bütün herifler şikayet ediyordur benim kide dahil.
Bende kimi zaman yemek yapamıyorum.
Sabri taşıyor
dışarı çıkıyoruz gezmeye
çocuk yüzünden restorana falan GidemiyoruZ ağlıyor HUZURSUZ. Çıkıp eve geliyoruz.
Sana sadece senin hayatın gözüküyor.
Ama ben çok kişiyle konuştugum için biliyorum emin ol sadece bı değiliz . Bütün bebekliler böyle.
Artı iyi yönünden bak. Mesela ege kardeşine oynayabilecek çok yaş farkı olmadığı için arada. Arkadaş gibi olacaklar. Ama yaş farkı fazla olsa. Birbirleriyle oynamakdan çok zevk almıyorlar...

senin burcun ne kadın yaaa
bendeki kararsızlık sendede var

Karar senin. Zorluklar hayat da herzaman var

evet ben çok kararsızımdır.
boğa burcuyum ben.

o zaman ben eşimi senle Bi goruştureyim
çünkü Bi tek beni böyle zannediyor.

halbuki bu çocuk büyüyecek ve bugünler geçecek sabredelim diyorum ona.

çok bunalıyorum derin bildiğin gibi değil
bu herif beni çok bunaltıyo.

en azından annemlere yakın olsam yaparım çocuk
o zaman herife aldırış etmem.
annem yardımcı olur herbişeyime.
burda sadece herifin gözüne bakıyorum yardım etse diye.
hadi yardımıda geçtim, durumuma anlayış gösterse.
dediğin gibi o sadece beni böyle sanıyor.

gerçi Allah bilir en doğrusunu en hayırlusını
o verdikten sonra bize söz düşmez.
bunlarda benm düşüncelerim işte.

Görüştür bak onu nasıl haşliyorum. Dogduguna pişman edim de kiymetini anlasın senin.
Sen benim böyle dediğime bakma kelin ilacı olsa başına surermis
Hangimiz bunalmiyoruz ki zaman zaman. Kolay değil bebekle ugrasmak. Bütün gün insanın canı çıkıyo.
Bende başak burcuyum bende çok kararsizim.

Oğlumla markete gittik yumurta aldım pudra şekerini yine bulamadım biraz meyve aldım geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…