Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

böyle böyle hasta olmuyomu insanlar,
böyle kafaya taka taka, içinde kala kala, içine ata ata kafayı yiyor insan.
bende elimden geldiğince insanların bana manevi olarak zarar vermelerine engel olmaya çalışıyorum.
içime atmaktan nefret ediyorum.
sonra günlerce kafamda konuşuyorum kendi kendime.

Oy Yoruldum
Sabah kalktik miracin kontrolü vardi gotur dük herşey iyi şükür eve geldim miraci uyuttum evi supur sil miraci yika doyur uyut cimdim geldim kaavemi içtim heec kimseler yok

Tas kebabi
Yarim kilo kadar kusbasi eti köpüklü siyah suyu cikana kadar hasliyorum
Sonra süzgece aliyirum tüm soyulmus minik soganlari iki da s sarimsak bir adet iri doğranması s havuç yarim kasik biber salcasi iyice karistiriyorum az tuz karabiber bunu bir alüminyum tasa koyu tencerenin ortasına ters ceviriyorum yikanmis bir kase pirinci etrafına koyup sicak suyunu ekliyorum ortadaki tasimin üstüne agirlik koyuyorum yukari kalkmasin diye pilav pişince dinlendirip tasi cikariyirum etli harç pilavin tam ortasinda kaliyor

Patlıcan tava
Bir kilo patlicani pijamali soyup tuzlu suya tavalik dogruyorum
Eti salcayla karistiriyorum tencerenin dibine iki diş sarimsak koyuyorum tuzlu sudaki patlicani sıkarak etin üstüne yerlestiriyorum arasına yine bir kaç diş sarimsak en üstüne üstünü kapatacak kadar kabuğu soyulup dogranmis domates onun ustunede iki uc tane temizlenmis yeşil biber koyuyorum bu kadar

nasıda gülmüş miraç
anama neler ediyom
der gibi.
maşallah çok tatlı yaa canım ben
masum sabi.

sende kilo yapmışın gözümden kaçmadı

maşallah size nazar değmesin

Basak valla aldigim kilonun yarisini verdim yarisi ustume yapisti gitmiyor
Birkac gun dikkat edeyim dedim sutum azaldi korktum gider zaaar daha adet gormedim odem oldugu gibi duruyor anestezi saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…