- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
canim bişey olmamistir sıkıntı yapma kendine daha erken inşallah haftaya gittiğinde güzel sonuçlar alırsın .Bu gece stres olmak yerine icimi dokucem bir hikayem var herkesin ki gibi kaderimin isleyisini seyrediyorum icine girmeden pencerelerden seyrediyorum ben planlar yapmistim oysa hesap tutarmis gibi dunyaya da dalmistimki cok bunalmistim acikcasi sigaraya basladim birde hicbirseyi fazla umursamamida cok guzel beceriyorum bu aralar herseyi sirayada koymustum ya onca sıkıntının ardindan artik hakettim diyordum mutlu olmayi neyse tatil yapildi yeni hayat yeni ev yeni sehir artik sevdiklerimde yanibasimda tasim varmis randevu alinip basladim kendimle ilgilenmeye tas kirilacak sonra bebek istiyoruz yeniden ben korunuyorum ya birakincada zor gorunuyor gebe kalmak adet duzeni bozulmus miktar bozulmus doktor diyor kalamazsan gel rahim filmi cekelim hı hı diyorum adam istedi diye gitmisim doktora gecistiriyorum zaten cokta var korunmayi birakmaya neyse gelelim tas kirilacak islemler basliyor rontgen filmi cekiliyor bi guzelde tonsillit olmusum en agirindan antibiyotik iciyorum ateslenmisim 39, 5 derece diyorum su bogazgecsin haftaya arayacagim gun verecekler kirma islemi icin bu arada o hafta adet olmam gerekio 1 hafta gecikmis zaten 2 aydirda 40 50 gune oluyorum menopoza mi giriyor noluyo diye aklimdan geciyor amann diyorum zaten kapatmadinmi o defteri neyse adetim hala gelmiyor memelerimin acisindan sutyen giyemiyorum esim suphelenip test getiriyor ve cift cizgi ben inanamiyorum tabi basliyorum aglamaya rontgen ilaclar ev tasimam ustelik sigara iciyorum vs yapmamam gereken ne varsa yapmisim birde pihtilasma icin onceden ilac baslanacakti ya planlarin dosindaki kaderle bakistim o anda cok agladim korkumdan hayir dedim nasil olur gercekten nasil oldu bilmiyorum ustelik her doktora gidisimde kotu haberi bekledim ama degerlerim katlanarak gitti kesem olustu 2 gun once bebekte gorundu apar topar gobekten igne baslandi ama ben hasta oldum ve guvendigim kkadindogumcum kullanmamam gereken igne antibiyotik yazmis bunu son dozda ogrendim ve bugun saglikocaginda yapilan teste hcg degerim 6800 du yani 2 ye katlayarak devam etmemis doktor carsamba gunu kalp atisini dinlemek icin cagirdi evet bazi hikayeleri okurken sonunu tahmin yuruturuz suan bir tahmini var benim hikayemi okuyanin ve benimde ama ben bu hikayede mucize gibi gelen kaderimde yazilmis bu bebegi bir mucize olarak bana bagislamasini diliyorum Rabbimden Allah im nolur beni ayni aciyla sinama bebegim carsambayada her ne gunse lutfen burdayim anne iste mucizeni Allah gonderdi de bana kalbinin atisi bu gece gecen her saniyemi unuttursun seni seviyorum annecim benimle kalsanda gitsende
benim arkadas en ağır depresyon ilaçları kullanıyordu hemde 6 aydir sonra hamile kaldı doğurdu nur topu gibi kızı oldu. O yüzden şimdiden kafaya takma
hamileliğin başında olduğu için şans var diye düşünüyorum
eminmisin kullanılmamasi gereken bi ilaç olduğundan. IcinI ferah tut canIm.
aynen oyle canimhayırlısı olsun canım sonu hayırlı olsunda varsın bekleyelim payımıza hep sabırla beklemek düşmüyormu zaten
iki ayda bir ultrasona giricem.
sabret derin sabret sabrin sonu selamettir
Inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin hepimiz için.
Ayy çok güzel bir rüyasevinç dün gece rüyamda seni gördüm hasırdan bir sepetin içinde beş altı tane çocuk vardı o sepeti alıp benim kucağıma verdin hayırlara vesile olur inşallah
Hayırlara vesile olur inşallah
Sevinç de bol bol dua ediyor zaten.
Inşallah tez vakitte sağlıklı bi şekilde nasip eder Rabbim