Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim bişey olmamistir sıkıntı yapma kendine daha erken inşallah haftaya gittiğinde güzel sonuçlar alırsın .
benim arkadas en ağır depresyon ilaçları kullanıyordu hemde 6 aydir sonra hamile kaldı doğurdu nur topu gibi kızı oldu. O yüzden şimdiden kafaya takma
hamileliğin başında olduğu için şans var diye düşünüyorum
eminmisin kullanılmamasi gereken bi ilaç olduğundan. IcinI ferah tut canIm.

hayırlısı olsun canım sonu hayırlı olsunda varsın bekleyelim payımıza hep sabırla beklemek düşmüyormu zaten
aynen oyle canim
iki ayda bir ultrasona giricem.
sabret derin sabret sabrin sonu selamettir
Inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin hepimiz için.

sevinç dün gece rüyamda seni gördüm hasırdan bir sepetin içinde beş altı tane çocuk vardı o sepeti alıp benim kucağıma verdin hayırlara vesile olur inşallah
Ayy çok güzel bir rüya
Hayırlara vesile olur inşallah
Sevinç de bol bol dua ediyor zaten.
Inşallah tez vakitte sağlıklı bi şekilde nasip eder Rabbim

derincim senin bebeğin erkekmi olacak ne güzel aliş erkek arkadaşa ihtiyacı olmayacak
Kız olacakmış canim hayirlisiyla.
Tabi erkek olsaydı dediğin gibi arkadaş olurlardi.
Sağlıklı olsunlar gözüm görmüyor cinsiyeti walla.
Benim gibi kayıplar yaşayanlar bu yönde düşünüyor.

Oğlan gece uyandı hep sabah 4.30 da yattık
7 de uyandım
Herif uyuyo hala gece o çok baktığı için Adam yorgun düştü garibiim.
Eee ödül de veremiyorum adama carpismak yasak

amin canım sağol

sende kalbini ferah tut sonu güzel olacak çünkü

Kız olacakmış canim hayirlisiyla.
Tabi erkek olsaydı dediğin gibi arkadaş olurlardi.
Sağlıklı olsunlar gözüm görmüyor cinsiyeti walla.
Benim gibi kayıplar yaşayanlar bu yönde düşünüyor.

aaaaa ben yanlış anlamışım özüy dileyim canım

böyleside güzel ne hoş bir kızın bir oğlun olacak Rabbim ikisinide hayırlı evlat etsin sana ve babasına

Bizde kiradayiz hele burda ev almak daha zor. Zaten kimse peşin alamıyor burda banka kredisiyle borçlaniyosun. Allahım inşallah hepimize nasip etsin kendi evimizi

amin canım Allah sağlığımızı bozmasın evde alırız inşallah

Kizi olacak insallah

Oda olur insallah cnm

çok güzel prenses geliyor desene

Rabbim olmayan herkese nasip etsin insanin kendi evi gibisi yok nerdeyse 1.5 senedir kredi oduyoruz 3.5 sene kaldi

amin aynen canım insanın kendi evi gibisi olmaz tabiki Rabbim huzurla sağlıkla bizlerede nasip etsin sizlerede güle güle oturmayı nasip etsin

Oğlan gece uyandı hep sabah 4.30 da yattık
7 de uyandım
Herif uyuyo hala gece o çok baktığı için Adam yorgun düştü garibiim.
Eee ödül de veremiyorum adama carpismak yasak

niye yasak

Sevincim ben olsam kaynosa giderdim..
Sen de börülce varmiydi?
Börülce bir tane var cnm
Bildiğin prenses kimseye hayri yok bir oğlu var
amin canim

Sevinçim ev senin üzerine mı ortak mi canim? Burda ev alınınca ortak oluyor

Cnm esimin adina cunku kredide onun adina ama kanunen evlendikten sonra alinan mallar ortak sayiliyor

Amin canim benim inşallah.

Çarpışmak yasak çünkü düşük geçmişim olduğu için.
ÖbÜr gebeliğimdede yasakdi

Börülce bir tane var cnm
Bildiğin prenses kimseye hayri yok bir oğlu var

Cnm esimin adina cunku kredide onun adina ama kanunen evlendikten sonra alinan mallar ortak sayiliyor
Evet Allahtan kanunlar biraz iyi olmuş.
Ama tapuda senin adınıda koyabilirdi diye biliyorum

Biri carpismak mi dedi benim huyumdur sıkılınca stres atmayi pek severim ole dun okadan stresliydim ki adam olmaz dedi valla yasak masak dinlemicektim

OUOTE="bafs32, post: 36681187, member: 448238"]Biri carpismak mi dedi benim huyumdur sıkılınca stres atmayi pek severim ole dun okadan stresliydim ki adam olmaz dedi valla yasak masak dinlemicektim [/QUOTE]
Abbowwwwww

Biri carpismak mi dedi benim huyumdur sıkılınca stres atmayi pek severim ole dun okadan stresliydim ki adam olmaz dedi valla yasak masak dinlemicektim
aaa kız tam tersine adamlar ister kadınlar yapmaz.
Gerçi benim oglandada adam istemiyordu korkuyorum bişey olur diyordu.

hııım anladım canım

o zaman uslu duracaksınız accık

OUOTE="bafs32, post: 36681187, member: 448238"]Biri carpismak mi dedi benim huyumdur sıkılınca stres atmayi pek severim ole dun okadan stresliydim ki adam olmaz dedi valla yasak masak dinlemicektim
Abbowwwwww[/QUOTE]

Canlarim Allah ima sayisiz sukurler olsun evin yaninda tip merkezi var dayanamadim gittim bu stres beni mahvetti cunku doktor once ultrasonla bakip 4 haftalik dedi bebegide goremedi ben basladim aglamaya sonra dur dedi baska ultrason varmis onunla bakti dedi 6 haftalik canli kalbi atiyor ekrani cevirdi baktim pit pitlari gordum once agladim sonra sevindim su antibiyotik igneleride sordum bende veriorum o igneden bi zarari yok onun kac tane ole hastam var bebeklerine hicbisiy olmadi dedi kizlar Rabbim nasip ederde oglum olursa adini yusuf koyucam yusuf yusuf oluyodum basindan beri bide degerimi sordum gayet normal dedi biz bu degeri dis gebelikte takip ederiz bu haftada n sonra bi onemi yok dedi Allah im saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah bu arada din geceden beri midem bulaniyodu bende stresten sanmisim meger minigim bana mesaj yolluyormus

Ayy kız tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandim. AllahımA şükürler olsun yaa. Bak çok şükür. Hemen bi fakiri sevindir ya da bir yetimi.
ben hissetmistim zaten bişey olmayacağıni. Bundan sonra artık bişey kullanmassin
Bak ben çok ağır grip geçirmiştim ki kanıMDA bile enfeksiyon çıkmıştı o grip den dolayı. Sadece ağrı kesici minoset ya da parol muYDÜ neydi onu icmistim.

Ha birde sonlara doğru idrar yolu enfeksiyonu. Olmuştum.
Onda doktor demişti bu antibiyotiki içmessen erken doğum olur bebek zarar görür demişti. Zaten zararı olsa ben vermem sana demişti ama bu antibiyotigi kullanmassan asıl o zaman zararı olur
Bende pimpirikli halimle korka korka kullanmıştım. Düşün onu kullanmama rağmen enfeksiyon tam gitmemisti

gözün aydın canım Rabbim bi daha korkutmadan bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…