Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bise anlamadim hamurmu yoguruyorsun yufkaylami bu Nasil tarif boyle
Kiz sen olmasan adamin basini yicem onun adinada sukranlarimi sunuyorumhee aen beni ne kadar cekersin boyle onu bilmiyom iste [/

QUOTE]

dogurursun zaaar
Hareketlensin kurtuluruk diye umit

Bafs yandik desene daha bunun ikilisi üçlüsü detaylisi seker yüklemesi yok hareket etti yok etmedi yok bulantim geçti tekrar başladı catladim patladim yandik biz yandik basa gelen cekilir zaaaar

Öyle canim ama işte korkular Peşimizi bırakmıyor.

sen nasılsın kuzucuk?

boyun fıtığım çok azdı derinim,klimadanmı nedir bu sıcakta boyunlukla geziyom sol kolum pek kalkmıyor belimdekide ağrıyor ama boyun fena,idare ediyoz işte
hee aynen öyle
saol hayatim darisi basina insallah

off ne azgini watsaptan felanda yazmiyi

Burdan sesleniyorum hamile kalinca nankorlukluk yapacaksaniz yada dogurunca simdiden kaybolun
amin...
ewet ya çok haklısınız...ama sizlere bravo alkışlıyorum küçük canavarlardan iyi vakit buluyorsunuz..

HÖRMETLER HEPİNİZE inşaallah bende böyle olabilrim...
çok güzel görünüyodun hemşom sen ona bakma kıskanıyı,birazda etli butlu ol bişey olmaz
heç istemeden de olsa kocaman bir D diyorum
iyiyim canım ev taşıdım yorgunum biraz ama bu evim çok daha ferah çok daha güzel

sen nasılsın egecik çok yoruyomuş seni benim yerimede öp mıncıkla ege paşayı
hayırlı olsun yeni ewiniz saracım uğur getirsin inşaallah
Bizde kiradayiz hele burda ev almak daha zor. Zaten kimse peşin alamıyor burda banka kredisiyle borçlaniyosun. Allahım inşallah hepimize nasip etsin kendi evimizi
aminn....bizde kiradayızzzz
Amin canim benim inşallah.

Çarpışmak yasak çünkü düşük geçmişim olduğu için.
ÖbÜr gebeliğimdede yasakdi
kötü beeee kötü hacı..
çarpışmadan da olmuyorki
ne yapacan sabredecen akedeşş,üzülme buda gelir buda geçer...
Biri carpismak mi dedi benim huyumdur sıkılınca stres atmayi pek severim ole dun okadan stresliydim ki adam olmaz dedi valla yasak masak dinlemicektim
hee biri çarpışma dedi..
yasaklar her zaman daha cazip değilmi seni,senii
çok sewindim bafs senin korkularını o kadar yakından tanıyorumki,neyse canım çok şükür herşey yolundaymış
sağol canım

insan hergün ne yemek yapacağını şaşırıyor
aynen öyle walla ,insan sinir oluyor bazen...
inşaallah hamilesindir canım RABBİM tez zamanda bebeğini göndersin..

Bise anlamadim hamurmu yoguruyorsun yufkaylami bu Nasil tarif boyle
canim biliyorsundur diye tepetaklak anlattım.
Ok baştan anlatayım.
Hamur yoğuruyorsun su ve tuz katiyosun hamuruna. Yani normal hamur yogur. Hamur biraz dinlensin.

Bunu yapmadan önce içini hazırlayabilirsin.
Içi için Patates hasliyorsun.
Bir tavada soğanI çok küçük küçük doğrayıp. Kavur tavada. Sonrada az bişey Salça koy üzerine. Kavur iyice. Sonra bunu haşlanmış Patatesi pure yapıp bu kavurdugun soganida üstüne Dök. Iyice karistir.

Yapılışı
Hamuru aç boreklik yapar gibi.
Sonra çay bardağının ağzıyla kes hamurlari
Bir tanesini eline alıp içine Patates püresini koy. Ağzını kapa. Hepsini böyle yap. Hafif unlaki. Birbirine yapismasiin.
Boyle hazırladıkdan sonra bu hazırlandıklarını az az tencerede kaynayan suyun içine at. Bir kaç dakika hasla. Tabi tuzunu at tenceredeki suya.

Hepsini bu şekilde hasladikdan sonra tencereden çıkar hafif derin bir tabağa koy.

Sosu için.
Tencerede suyu dökmüyosun. Bir tavaya bu sudan bi kaç bardak koyuyorsun yada ne kadar istiyorsan içine az bişey Salça domates biber karışık Salça. Koy. Sarımsak ekle. Ve bu sosu hazırladığin tabakdaki sulu böreklerin üstüne Dök. Istege göre ne kadar istiyosan dökebilirsin.

Kimileri bunun üzerine ya da kenarlarına haşlanmış tavuğu ufak ufak parçalayip koyuyo. Ben tavuk koymuyorum.
Sulu böreğin kendi lezzeti yeterli geliyor.

Nasıl anlatabildimmi kız?

Aman dikkat et canım.
Uff mecbur adananin sicaginda klimasiz olmaz dimi. Ama daha dikkat et kendine.

Anaaa bak sewing seni ve bafsı uyarmis. Gelmesseniz hamile kaldığınızda veya dogurdugunuzda hapı yuttunuz.

Canim benim doğru söylüyorsun çarpışmadan olmuyo ama napcen katlenecen. Hadi ben alıştım senin gibi yüksek tempoda olan biri napcek.

Amin canım sağol

e)hiç biri
Eciiiiiiiiiikkkkk

Basak anlamaz
böcüüük!!!
anladın sen

iyiyim canım ev taşıdım yorgunum biraz ama bu evim çok daha ferah çok daha güzel

sen nasılsın egecik çok yoruyomuş seni benim yerimede öp mıncıkla ege paşayı
yaa evmi taşıdın , hadi hayırlı olsun güle güle otur inşallah.
neden taşındın özel değilse nedeni?
-----
sağol teyzesi öperim ikide totosuna vururum senin için
canı sağolsun yoruyor çok.
çocuk büyütmek gerçekten çok zor.
biz böyle anlatıyoruz ya, Beydağlı neredeyse vazgeçecek çocuk yapmaktan:-D
ama napalım büyüyup, uykusu , yemesi içmesi düzene girene kadar böyle.
siz ne yapıyosunuz, çalışmalara devam ediyor musunz?
yoksa tüpten sonra ara verdiniz mi?

Rabbim olmayan herkese nasip etsin insanin kendi evi gibisi yok nerdeyse 1.5 senedir kredi oduyoruz 3.5 sene kaldi
kız toplam 5 sene odiyceksin.
5sene ne ki. Ne gözlerini donderiyon.
millet 10sene hatta daha fazla ödüyor.
Bi bakmışın bitmiş 3.5sene

beydağlı böcük arkadaşım!!!
inşallah sende çocuk sahibi olup burda bizimle çene yarıştıranlardan olursun.

ilk Bi kaç ay biz anlayış gösteririz, çocuklu hayata alışana kadar gelemeyebilirsin.
Lakin bebecik 4aylık olduktan sonra hayla .oku bebecike atıp
"vay efendim çocuk durmuyor,
vay efendim gazımız çok
vay efendim sütüm yok
vay efendim derdim çok"
diyipte gelmezlik edersen maşrapayı
kafana yersin (sanal da olsa)
artık biz anlarız ki senin gelmeye niyetin yok, ve biz senin notunu veririz.
senin de bizle işin bitmişş
bizle işin çocuk olana kadarmııış.
bakınız:erenayefe, belinaysu,nikolay,hacer31,hurr,cakmapolly......vb
bizimle burda derdini paylaş teselli bul,
bizden dualar iste.
çocuğuda bulunca pırrrr kaç..
sonrada
vay şöyle vay böyle....yok öyle...

şimdi aklıma kankiştom erenayefe geldi,dertlendim.ne sevmiştim seni
çocuklarmız olacaktı.
ikisinin arasında 5ay fark
biri ege biri ali erdem
aynı bizim gibi onlarda kanka olacaktı.
ben kanka kelimesini bir bayanın ağzına burnuna ve klavye kullanan parmağına yakıştıramazken
sırf senin için sana kanka dedim
vefasıızzz sevmiştim seni sevmiştiiiim

Son düzenleme:
kizzz anlatabildinde bunun adi sulu birek degilji baska birseydi zor bu yemek hamile bir kadin icin hamur yogur ac vs gerek yoj

Deli kari ne uzuluyon degmez
Gidene kapi acik gule gule

düz duvara tırmanecek
illa ki lafı dönderip,dolaştırıp erenaya getiriyosun seni anlıyorum ama demekki o senin kadar üzülmüyor böcüküm sende üzülme..
bende kızarım böyle şeylere ,ben sizi kullanılmış bir mendil gibi atmıcam bir kenara,umarım sizin kadar becerikli olup faal olabilirim,olmadı hepinize görüntülü bağlanırım

kizzz anlatabildinde bunun adi sulu birek degilji baska birseydi zor bu yemek hamile bir kadin icin hamur yogur ac vs gerek yoj

Deli kari ne uzuluyon degmez
Gidene kapi acik gule gule
kız iki kişi çok bir hamur yapmama gerek yok ki . Az bi şey hamur yapıyorum bi sürü çıkıyor.

Isminide ben koymadım yemeğin anteplilermi ne koymuş

Günaydın millet
Napiyosunuz?
Oğlan 7.30 gibi uyandı
Kahvaltisini verdim.
Bende bir cayimi alıp iceyim
Sonrada kahvaltı hazirliim
Herif uyuyiii daha

Günaydın millet
Napiyosunuz?
Oğcok sicak 7.30 gibi uyandı
Kahvaltisini verdim.
Bende bir cayimi alıp iceyim
Sonrada kahvaltı hazirliim
Herif uyuyiii daha
Erkencisiniz masallah buradada 9 oldumu ayaktayim istesemde daha fazla uyunmuyor cok sicak cunku annem geldi beni hic kimildatmiyo kiziyo ben geldim bi ise yarasin dinlen diyor evi falan ellmedimdi korkudan temizledi ortaligi duzenledi yemekler camasirlar utuler oglanlada ilgileniyor daha ne isteyim Rabbim saglik versin basimizdan eksik etmesin meyve tabagi hazirlamis soymus dogramis catalla getirmis ye vitamin olsun diye Allah im emeklerimizi bosa cikarmasin insallah saglikla kucagimiza almak nasip olsun hersey minik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…