Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[Başla ="beydagli, post: 36728198, member: 306680"]Dgru[/QUOTE]
hee doğruuu:cool:

bırakayım mı,benimde aklımı kurcalıyordu,neyse adetim bitti..bugün soğana başlayayım o zaman ,soğanda beni gazman gibi yapıyor yaa:eek:[/QUOTE]
Basla cnm olsun idare edecen beline kuvvet:KK30::KK73:

Basla

hayır sakın bırakma canım,içtiğmiz ilaçların bir sürü yan etkisi var onlar daha kötü..
soğan ılıyınca nefesini tutarak iç hemen 2 dakikada kalmıyor tadı zaten..

:KK30::KK30: valla bi ara içmiştim öle ama sade akşamları yapabildim çalışıyorum o_O üstünede kesme şeker yiyordum o kadan kötü.. Regl nin 7. günü mü başlanıyordu ?

kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı:KK64:
Kas gevseticiyi bırakmalsiin zaten
ama ben olsam soğan suyunu yazmazdim bu ayda çünkü kolay hamile kalıyorsun
:D istanbul yaş 30 meslek muhasebe.. 3 yıllık evli 2 yıl korunma son 1 yıl bebiş istedik ama olmadı :KK43:
Tam 1 yılda (mayıs sonu haziran başı) klomen + çatlatma iğnesi sonuç pozitif ama 10 gün sürdü dış gebelikmiş iğne değerler çok çok yüksek düşmedi :KK43: laparoskopik ameliyat iki tüpte duruyor çok şükür Hsg temiz durmak yok yola devam En Büyük TÜRKİYE:KK52::KK70::KK71:
aynen yola devam

inşaallah,ama niye çantayla yüzüme vuruyon :110:
:KK70:
İnsallah tez zamanda olur bende iki tane biri 7.5 yasinda hemen olduydu digeri 5.5 aylik 3 kayiptan sonra kavustum tam 4.5 sene mucadelem var:eek::eek:
Benimde 3- 4 yıl mücadelem var.önce 3 tane düşük oldu malesef. zor yıllar geçirdim şimdi 1 tane yaramaz var ali 14 aylık. Şimdi digeriyolda inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir. Darısı başınıza. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inş.

Kas gevseticiyi bırakmalsiin zaten
ama ben olsam soğan suyunu yazmazdim bu ayda çünkü kolay hamile kalıyorsun
aynen yola devam

:KK70:

Benimde 3- 4 yıl mücadelem var.önce 3 tane düşük oldu malesef. zor yıllar geçirdim şimdi 1 tane yaramaz var ali 14 aylık. Şimdi digeriyolda inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir. Darısı başınıza. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inş.

Ammiinnn çok teşekkür edeerim. Sizinde Allah kucağınıza almayı nasip etsin :KK43: benimde devam etseydi 16 haftalık hamiş olacaktım :mad:

[QUOTEgli, post: 36727817, member: 306680"]BAFSS inşaallah yarın güzel haberler alırsın canım,bende ismini büyük yazdım çünkü benimde mesaclarımı görmüyorsun:110::110:[/QUOTE]
Canim insallah ayy bu ara herkes aybi seyi soluyo ben bu mesajlari atliyommu ne du gosluklerimi takiyim :KK37:

306680"]kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı:KK64:[/QUOTE]
Lavanta kokulum sogan kuru cok faydali bende yapmistim daha once bi kac sefer coksolemislerdi mutlaka yap diye :)

BAFS herkes senden şikayetçi :KK12: niye kimseye cvp vermiyon mesaclari atliyon:110: taze hamisligine ve panik atagina veriyok :confused:
Nasil olsa bu gunler gecer:KK5:
Ayy ne duyim bilemedim:oops: dun butun gun uyumusum aksamda en son buraya yazdim uyumusum sabahta gec kalktim sureklibuyku sersemi oluyom ondan galiba :KK70:

Caydin aramiza hosgeldin canim alinti yapamadim canim benimde 6 yasinda bir oglum var birde 10 haftalikken karnimda öldü 1 kaybim oldu bir sene cok zor ve uzucu gecti Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin simdi yeniden hamile oldugumu ogrendim insallah Rabbim kucagima almayi nasip eder

Back
X