- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
inşaallah,ama niye çantayla yüzüme vuruyon![]()
Çııkk sana değil benim nazlı bebişe vuruyorum gelsin die

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız vurma çicuğa küsecek gelmicek ALLAH korusunÇııkk sana değil benim nazlı bebişe vuruyorum gelsin die![]()
hayır sakın bırakma canım,içtiğmiz ilaçların bir sürü yan etkisi var onlar daha kötü..
soğan ılıyınca nefesini tutarak iç hemen 2 dakikada kalmıyor tadı zaten..
kız vurma çicuğa küsecek gelmicek ALLAH korusun![]()
İnsallah tez zamanda olur bende iki tane biri 7.5 yasinda hemen olduydu digeri 5.5 aylik 3 kayiptan sonra kavustum tam 4.5 sene mucadelem varoyyy o gelsin hele sıkıcam her yanını.. Sizlerde var mı bebiş
İnsallah tez zamanda olur bende iki tane biri 7.5 yasinda hemen olduydu digeri 5.5 aylik 3 kayiptan sonra kavustum tam 4.5 sene mucadelem var![]()
Kas gevseticiyi bırakmalsiin zatenkızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı![]()
aynen yola devamistanbul yaş 30 meslek muhasebe.. 3 yıllık evli 2 yıl korunma son 1 yıl bebiş istedik ama olmadı
Tam 1 yılda (mayıs sonu haziran başı) klomen + çatlatma iğnesi sonuç pozitif ama 10 gün sürdü dış gebelikmiş iğne değerler çok çok yüksek düşmedilaparoskopik ameliyat iki tüpte duruyor çok şükür Hsg temiz durmak yok yola devam
![]()
Benimde 3- 4 yıl mücadelem var.önce 3 tane düşük oldu malesef. zor yıllar geçirdim şimdi 1 tane yaramaz var ali 14 aylık. Şimdi digeriyolda inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir. Darısı başınıza. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inş.İnsallah tez zamanda olur bende iki tane biri 7.5 yasinda hemen olduydu digeri 5.5 aylik 3 kayiptan sonra kavustum tam 4.5 sene mucadelem var![]()
Kas gevseticiyi bırakmalsiin zaten
ama ben olsam soğan suyunu yazmazdim bu ayda çünkü kolay hamile kalıyorsun
aynen yola devam
Benimde 3- 4 yıl mücadelem var.önce 3 tane düşük oldu malesef. zor yıllar geçirdim şimdi 1 tane yaramaz var ali 14 aylık. Şimdi digeriyolda inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir. Darısı başınıza. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inş.
Amin canim inşallah.Ammiinnn çok teşekkür edeerim. Sizinde Allah kucağınıza almayı nasip etsinbenimde devam etseydi 16 haftalık hamiş olacaktım
![]()
Amin canim inşallah.
demekki bunu da yaşamak varmış.
Rabbim beterinden Esirgesin inşallah
Ayy ne duyim bilemedimBAFS herkes senden şikayetçiniye kimseye cvp vermiyon mesaclari atliyon
taze hamisligine ve panik atagina veriyok
Nasil olsa bu gunler gecer![]()
Aminnnn aminnnn dualarim sizlerleeeeMaşallah Allah analı babalı büyütsün.. Darısı tüm olmayanların başına![]()