Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende hayal etme o zaman
hayal etmeyince sorunda oolmazzz
tamam o zamans eni canavar gibi hayal ediyim. çünkü hayal etmeden olmuyo illa ki gözümün önüne bişi geliyo.

ben canavar beklerken bi tosba çıkarsa karşıma üzülmem öperim onu

[ QUOTE=MyHoS;22368901]

ya harbi ya bi gün toplansak hepimiz ben hepinizi merak ediyorum şaka değil

[/QUOTE]
kızım bi de akraba falan çıkarız istemem ben. ben zati biliyom hepinizi 90 60 90 karılarsınız hayalimde

psikolojim bozuk ya algılayamadım saf mıyım neyim:44:
senin bat ne vakit hatun seni de ekliyek

iyiyiz canımmm sen nasılsın?nasıl gidiyo kurs?
saol cnmm bende idare ediyorum işte kursa giderek kafamı dağıtıyorumm

kzum avatrın yılbaşına hazır biz de mi denüştürsek
ewet kuzum yılmaşı hazırlıklı olmak lazımm :)
bu arada üsme bukadar kendinii allaha şükret ailen sağ göremesen bile sesini duyabiliyorsunnn yani benden çoookkk iyi durumdasın allah bozmasınnn beterin beteri warr

bende iyiyim tatlım ..senin kaynana iyi çıktı desene ::)

he yaaa 6.gün tık yok çok canım acıyooo kız bata 15 gün kala regl belirtisi olumu yaaa nasıl bir sızı anlatamam geçen hafta boş geçti bu hafta da boş geçerse ya ben herifi ya da herif beni parçalar

cnm benimde 2ay önce öleydi duş bile alırken acıyorduu sonra geçtii tabii..bata 15 gün kala yumurtlama döneminde oluyosun cnm belki ondandırr...ama inşallahh bebişten olur:)

kıslar yemeğimi yaptım geldim buarada bende cuma günü istanbula gidicem hem yılbaşı için hemde kusenimin aşkı tanışmaya geliyo ailecek :)bende orda olucam ama kocişim gelmiyoo çok üzülüyorum onsuz yılbaşı gecesi geçirmek hiçç istemiyorummmm

Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar:Ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar

başak sana bu yazım

psikolojim bozuk ya algılayamadım saf mıyım neyim:44:
senin bat ne vakit hatun seni de ekliyek

evet tatlım ekle artıkınnnn yanıııııııııı kaç saattr sorarsın dıye bekledım yaş 25 bat 6 ocakkk gelmeyecek ınsss

iki ucu bippppp değnek derler senin duruma yorum bile yapamıyorum
aynen ablacım hiç bi yöne gitmiyo. ama diyorum ya bund da Bi hayır vardır Rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyor. vardır bi hikmet.
şu sözü çok severim "sebepler zulmeder kader adalet eder" vardır bi hikmet ablacım

haklısın tatlım her zaman kendimizden kötü durumda olanlara bakmakla yükümlüyüz. şükür bizim işimiz şikayet değil

güzel söz ben şu son birkaç yıldır anladımki birşey olmuyorsa üzülmeyecen çünkü arkasından öyle birşey oluyorki iyiki olmamış diyorsun

ne güzel bi meşgalen var biz işe gidiyoz ama kafa dağıtamıoz daha çok karışıo...iyiki kk var walla...iyiki sizlerle tanıştım...

güzel söz ben şu son birkaç yıldır anladımki birşey olmuyorsa üzülmeyecen çünkü arkasından öyle birşey oluyorki iyiki olmamış diyorsun

:114: çok doğru çokkkkkkkk.

başımıza gelen olaylarda bizim bilmediğimi,z ne hikmetler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…