Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

buda benden çıktı ama ben çalışmayı durdurmam zamanı geçsede
sende enterasanlık yapta adama mecburiyet olmasın ööle durma ot gibi...:115:

yok be güzelim ben yapıom enteresanlık hep sıkıldı zaten...değişik şeler bulmak lazım diom ehehehehehehe...bende durmam walla bi tek hastalanırsam ara vercez...dinlensin biraz..sonra tekrar...

aaaa bak kaynanan iyi hatunmuş annem bak dert ediyodun bide insan katlanıyor herşeye zaman oluyoki bu durumdan memnun bile olunuyorrr
allah ağız tadınızı artırsınnn ba akıllı kadınmışş belki istemezsin diye bide sormuşş

yok bu aralar zaten psikolojim iyi değil ya kaç gündür paso ağlıyorum

o anda unutursun acıyı canım benim...bilmem walla bende öle oluyodu...acısada öldürmezzz..

hiç unutulcak gibi değil regl ağrısının 2 katı ağrı var şu an ellenmiyor sütyeni zor değişiom bi de dokunup acıdıkça sinir basıyooo kovalıyorum yanımdan dokanmadan gelsin yanıma

he yaaa 6.gün tık yok çok canım acıyooo kız bata 15 gün kala regl belirtisi olumu yaaa nasıl bir sızı anlatamam geçen hafta boş geçti bu hafta da boş geçerse ya ben herifi ya da herif beni parçalar

bende 17 ekimde evlendim canım...19 aralık ta adetimi beklerken bata 15 gün kala başlamıştı ve felaket ağrıodu göğüslerim..5 gün adetim gecikti hala ağrıodu..ama sonunda adet olmuştum çok ümitlenmiştim ozaman..ondan 3 ay sonrada hamiş olmuştum..

azgınnn karıların hepsı burada toplnmış yanı dsenıze hahahahaa ayyyyyyy ne guldum ılahı kılarrrr :90:

bi tuhaflık var bu ay ama çözemiyorum hiç böyle olmazdım ben ya mevsim değişikliği de olabilir geçen ay da reglim 3 gün gecikti benim ama ozaman hiç ağrım olmadı geçen hafta bi başladı hala artarak ağrıyor dolgunluk da var patlıycaklar sankii aman nolcaksa olsun yatak performanısmı etkiliyor annem

geçmedimi kuzum kırgınlığın?? aynı konudan dimi??
ağlama yıpratma kendini yaaa keşke elimden bişiler gelseee
aynı mevzu olmasından ziyade bu ara bende bi sorun var erenay anlamıyorum bunalımda gibiyim çıkamıyorum.
ağlıyorum ona buna. psikolojimde sorun var sanırım ciiden

canım ınsss hamişssindirrrrrrrrrrrrr

kuzum nerdeydin sen o zaman tam bizim topiklikmişsin sen?:128:

evet evet kesınlıkleee sızde tam benım kafadannn canlarımm

aynı mevzu olmasından ziyade bu ara bende bi sorun var erenay anlamıyorum bunalımda gibiyim çıkamıyorum.

Cancağızım acaba hamılelık psıkolojısıne mı gırdın ben her ay yasıyorumda

bu bebek işi mahvediyo bizleriii yaaaaaaa kafa hep meşgul dolayısıyla bunalıma sürüklüyooooo

tabi senin işin daha zor ailen uzak,ev kalabalık ,çalışıyosun bide üzerine bebek olmayınca çok normal yaniiii:26:

bence varya ya hamile kalcan yada hamileliğe vücut kendini hazırlıo ondan böle...ayyy hadi inşallah...etkilio demek senin performansı...bende etki yapmıodu fazla dayanıodum

kuzum nerdeydin sen o zaman tam bizim topiklikmişsin sen?:128:

nerde olucak benim topiğimin gülüydü ordaydı

yok beee hamile falan değildir myhos karısı
tembel o tembel

ne tembeli olum zeyna gibi karıyım ben

bana tembel diyenin memeleri karacal ablanınkiler gibi olsun

hahahah memişlerı yuzunden adamı kovuyo yanından olabılırde

kanka sen bana bunu da mı yapaciydin erenay kılıklı kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…