buda benden çıktıama ben çalışmayı durdurmam zamanı geçsede
sende enterasanlık yapta adama mecburiyet olmasın ööle durma ot gibi...:115:
çektiler canım
iyiymiş benim kaynana yaa..kadınla akşam baya soppet yaptık..
öğleyin dişçiye giderken eve uğradık elinde domestos temizlik yapıyodu..
gerçi heryerim temiz amavalla kıyak işmiş hee..
bide soruyo kızım alınmassın dimi diyee...
yok ne alınması siz yorulmayın dedim..cidden yaa evvimm daha da miss oldu sayesinde çıtımı çıkarmamkii
yok bu aralar zaten psikolojim iyi değil ya kaç gündür paso ağlıyorumdayanamadın dimii meraklı seniiii
hahahahahaaaaaa o işin vakti olmaz kuzum ne zaman istek gelirse o zaman yapılır engelimizmi var yaniiii
off ayrılık çok zor yaaa allahım sabrını versin canım yaaaa allah kavuştursun üzülesin diye dememiştimm
o anda unutursun acıyı canım benim...bilmem walla bende öle oluyodu...acısada öldürmezzz..
he yaaa 6.gün tık yok çok canım acıyooo kız bata 15 gün kala regl belirtisi olumu yaaa nasıl bir sızı anlatamam geçen hafta boş geçti bu hafta da boş geçerse ya ben herifi ya da herif beni parçalar
yok bu aralar zaten psikolojim iyi değil ya kaç gündür paso ağlıyorum
azgınnn karıların hepsı burada toplnmış yanı dsenıze hahahahaa ayyyyyyy ne guldum ılahı kılarrrr :90:
ama farkımız var biz her konuda azgınız valla mesela :kavga,konuşma,halvet,hastalık, vs.........
sen hangi konuda azgınsınn??
bende 17 ekimde evlendim canım...19 aralık ta adetimi beklerken bata 15 gün kala başlamıştı ve felaket ağrıodu göğüslerim..5 gün adetim gecikti hala ağrıodu..ama sonunda adet olmuştum çok ümitlenmiştim ozaman..ondan 3 ay sonrada hamiş olmuştum..
aman hastalık konusunda kımse azgın olmasında ama bende hepsıne uyuyorum
aynı mevzu olmasından ziyade bu ara bende bi sorun var erenay anlamıyorum bunalımda gibiyim çıkamıyorum.geçmedimi kuzum kırgınlığın?? aynı konudan dimi??
ağlama yıpratma kendini yaaa keşke elimden bişiler gelseee
bi tuhaflık var bu ay ama çözemiyorum hiç böyle olmazdım ben ya mevsim değişikliği de olabilir geçen ay da reglim 3 gün gecikti benim ama ozaman hiç ağrım olmadı geçen hafta bi başladı hala artarak ağrıyor dolgunluk da var patlıycaklar sankii aman nolcaksa olsun yatak performanısmı etkiliyor annem
yok beee hamile falan değildir myhos karısıcanım ınsss hamişssindirrrrrrrrrrrrr
kuzum nerdeydin sen o zaman tam bizim topiklikmişsin sen?:128:
aynı mevzu olmasından ziyade bu ara bende bi sorun var erenay anlamıyorum bunalımda gibiyim çıkamıyorum.
ağlıyorum ona buna. psikolojimde sorun var sanırım ciiden
aynı mevzu olmasından ziyade bu ara bende bi sorun var erenay anlamıyorum bunalımda gibiyim çıkamıyorum.
ağlıyorum ona buna. psikolojimde sorun var sanırım ciiden
yok beee hamile falan değildir myhos karısı
tembel o tembel
bi tuhaflık var bu ay ama çözemiyorum hiç böyle olmazdım ben ya mevsim değişikliği de olabilir geçen ay da reglim 3 gün gecikti benim ama ozaman hiç ağrım olmadı geçen hafta bi başladı hala artarak ağrıyor dolgunluk da var patlıycaklar sankii aman nolcaksa olsun yatak performanısmı etkiliyor annem
kuzum nerdeydin sen o zaman tam bizim topiklikmişsin sen?:128:
yok beee hamile falan değildir myhos karısı
tembel o tembel
hahahahmemişlerı yuzunden adamı kovuyo yanından olabılırde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?