haaa iyi bana da sexy hatun dirler ayakını denk al dicektim üstüme sexy karı yoktur.yokkk cnm morwenfb
haaa iyi bana da sexy hatun dirler ayakını denk al dicektim üstüme sexy karı yoktur.
hani sexy olduğunu filan iddia edersen yaniiiiiiiiii:130:
çünkü sende sexy e benziyon da
uyumlu karısın sen. hiç myhos gibi diilsin.Tamam yavrucugum sexy sen oll ben şehvetli olayım ne olacakkkk
uyumlu karısın sen. hiç myhos gibi diilsin.
ahh ahh myhos ne çingene karıdır bilirsin belkim.
hiç altta kalmaz hiççççç
ne güzel bi meşgalen var biz işe gidiyoz ama kafa dağıtamıoz daha çok karışıo...iyiki kk var walla...iyiki sizlerle tanıştım...
evet myhos isminden de belli tatlı ama ekşimsi tatlı:100:aaaaaaaaaa yookkk değildir aksıneeee cokk datludur benım myhosum ısmınden de bellı degılmı yahu mayhossssssss
ben çıkıyorum yemek yapayım sonra yine gelirim iyi akşamlar hepinize
uyumlu karısın sen. hiç myhos gibi diilsin.
ahh ahh myhos ne çingene karıdır bilirsin belkim.
hiç altta kalmaz hiççççç
evet myhos isminden de belli tatlı ama ekşimsi tatlı:100:
Aaaaa altta kalırım da baska durumlarda
Kız biyerim kasindi ne cekistiriyonuz laan zatii cepten giriyom zor laf yetistiriom size
kız sen evde misin ki
sara abla senin şu çalkalayan avatarı koysana
affet kuzum affet şaka
esasında daha beebği o kadar problem haline getirmedim kafamda çünkü bu kaynanayla birlikte oturma konumunda bi de bebekolmasa belki de daha iyi. bilmiyorum.
çalışmak bunaltıyo beni sanırım hiç hayal ettiğim bi yaşam değildi bu.
kocamı göremiyorum doğru düzgün. o öğelene kadar uyuyo ben yanından kalkıp gitmek sorunda kalıyorum.
onunla keyifle uyuyamyorum, evde ne yapıyo ne yiyo ne içiyo görmüyorum, hangi kıyafeti giyiyo
bi şeye ihtiyacı oluyo mu bilmiyorm,yemek yapamıyorum ona. bunlar zoruma gidiyor bebeğim ya. ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır diyorum O'na sığınıyorum.
eve gittiğimde odamızda kokusu kalmış oluyo oturup ağlıyorum
sağol cnm evet sanırım bunalımdan kaynaklandı bi an 35 yaş üstünü yaşlı tahayyül ettimbu yazdıklarından sonra depresyonda olduğun için bizi yaşlı gördüğün kanısına vardımveee affetim seni
üzme kendini bu kadar annem herşey geçer yoluna girer birazcık zaman ve sabra ihtiyacın var kuzum
çaçaron evetayyyy az çok anlayabılıyorum senı cnmmmm bende altlı ustluyummm herşeye karışırtı çaçaron ama aldım cakasını aşşağıyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?