kanka sen bana bunu da mı yapaciydin erenay kılıklı kanka
esasında daha beebği o kadar problem haline getirmedim kafamda çünkü bu kaynanayla birlikte oturma konumunda bi de bebekolmasa belki de daha iyi. bilmiyorum.bu bebek işi mahvediyo bizleriii yaaaaaaa kafa hep meşgul dolayısıyla bunalıma sürüklüyooooo
tabi senin işin daha zor ailen uzak,ev kalabalık ,çalışıyosun bide üzerine bebek olmayınca çok normal yaniiii:26:
bence varya ya hamile kalcan yada hamileliğe vücut kendini hazırlıo ondan böle...ayyy hadi inşallah...etkilio demek senin performansı...bende etki yapmıodu fazla dayanıodum
nerde olucak benim topiğimin gülüydü ordaydı
ne tembeli olum zeyna gibi karıyım ben
bana tembel diyenin memeleri karacal ablanınkiler gibi olsun
bu ne yaaa adım çıkmış benimmm
kızım kılığımda ne varda bana laf attın şimdik yaaaaa
ne gördünüzde bana laf ediyonuzzzzzzz
iyi oluyo ama beni unutamıyorsunuzzz........
boşver myhosum o durumda memiş ağrısı falan kalmaz bence
çektiler canım
iyiymiş benim kaynana yaa..kadınla akşam baya soppet yaptık..
öğleyin dişçiye giderken eve uğradık elinde domestos temizlik yapıyodu..
gerçi heryerim temiz amavalla kıyak işmiş hee..
bide soruyo kızım alınmassın dimi diyee...
yok ne alınması siz yorulmayın dedim..cidden yaa evvimm daha da miss oldu sayesinde çıtımı çıkarmamki
canım senin kaynanana göründüm dolunayı üzme yoksa sana öbür tarafın yolu görünüyor diye
bana öbür tarafın bakışını yaptırma dedim işe yaramış demekki
esasında daha beebği o kadar problem haline getirmedim kafamda çünkü bu kaynanayla birlikte oturma konumunda olmasa belki de daha iyi. bilmiyorum.
çalışmak bunaltıyo beni sanırım hiç hayal ettiğim bi yaşam değildi bu.
kocamı göremiyorum doğru düzgün. o öğelene kadar uyuyo ben yanından kalkıp gitmek sorunda kalıyorum.
onunla keyifle uyuyamyorum, evde ne yapıyo ne yiyo ne içiyo görmüyorum, hangi kıyafeti giyiyo
bi şeye ihtiyacı oluyo mu bilmiyorm,yemek yapamıyorum ona. bunlar zoruma gidiyor bebeğim ya. ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır diyorum O'na sığınıyorum.
eve gittiğimde odamızda kokusu kalmış oluyo oturup ağlıyorum
esasında daha beebği o kadar problem haline getirmedim kafamda çünkü bu kaynanayla birlikte oturma konumunda olmasa belki de daha iyi. bilmiyorum.
çalışmak bunaltıyo beni sanırım hiç hayal ettiğim bi yaşam değildi bu.
kocamı göremiyorum doğru düzgün. o öğelene kadar uyuyo ben yanından kalkıp gitmek sorunda kalıyorum.
onunla keyifle uyuyamyorum, evde ne yapıyo ne yiyo ne içiyo görmüyorum, hangi kıyafeti giyiyo
bi şeye ihtiyacı oluyo mu bilmiyorm,yemek yapamıyorum ona. bunlar zoruma gidiyor bebeğim ya. ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır diyorum O'na sığınıyorum.
eve gittiğimde odamızda kokusu kalmış oluyo oturup ağlıyorum
ıyyyyykkkkkkkk karacalın ki gibi mi
bana tembel diyenin memeleri karacal ablanınkiler gibi olsun
sen her ay hamile mi kalıyon anlamadıme
Cancağızım acaba hamılelık psıkolojısıne mı gırdın ben her ay yasıyorumda
vaayyy muhos deli karı sen de mi yarı yolda bırakıldın. en iyi ben annlarım seni.sen kankanı yarı yolda bırakıyon ya bu da beni bırakıyo bak hele kıs kıs gülüyo bi de arkamdan
sen kankanı yarı yolda bırakıyon ya bu da beni bırakıyo bak hele kıs kıs gülüyo bi de arkamdan
geçen ay regl geçikti bu ay 15 gün öncesinden regl belirtisi başladı bende anlamadım ya karı olmak ne zormuş benim normal regl ağrısı değil şu an uçları sızlıyo cicim çok rahatsız ediyo ve sinir basıyo acıdıkça aman neyse koparacam atıcam çöpe de anca ozaman rahatlarım
Kurban olurummmmmmmmmmm ben saaaaaaaaaaaaa şka kızzz şakaaaaaaaaaaaaaaa :90: bi öpimde barışakkk
bende seni görmek istiyorumben kankamı yarı yolda bırakmam
bazen arka çıkmıyorum sadece yaptıklarınınn bedelini ödetiyom ona hahhahahhhahaaaaaaaaaaa
o benim çiçeğim aklımda hep keşke bi gün görebilsem onuuuu....
sen her ay hamile mi kalıyon anlamadım
yok canım maddi yardımdan çok evde kalmak istemiyorum geçinemiyoruz ki evde.işi bıraksan çok sarsarmı sizi???? ne yapacaksan yapta bir an önce yaptır parkeni çık evine rahatla eşine hizmet et evinde çalışşş
sende hayal etme o zamanbende seni görmek istiyorum
ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyom
vaayyy muhos deli karı sen de mi yarı yolda bırakıldın. en iyi ben annlarım seni.
sırtımdan pıçaklandım
ben kankamı yarı yolda bırakmam
bazen arka çıkmıyorum sadece yaptıklarınınn bedelini ödetiyom ona hahhahahhhahaaaaaaaaaaa
o benim çiçeğim aklımda hep keşke bi gün görebilsem onuuuu....
bence hamiş kalcan sen...bunu yazarken çok düşündüm...ümitlendirmek gibi olsun istemiom ama..buay olmasa bile en kısa sürede kalcan gibi gelio...benimde öleydi çünkü...inşallah kalırsın cnmmmm....hadi sen kal ardından bizi sürükle bize taktikler ver
yok canım maddi yardımdan çok evde kalmak istemiyorum geçinemiyoruz ki evde.
eşimin babası da evde akşama kadar çok huysuz bi adam mutfaktan çıkmıyo herşeye karşıyo.
ilk evlendiğim sıra bi kaç ay evde kaldım delirtti beni .
çalışmaya başaldım mecburen. şimdi yine evde kalırsam sorunlarımız daha çok olur. eşimle de daha fazla huzursuzluk olur aramızda biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?