Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

esasında daha beebği o kadar problem haline getirmedim kafamda çünkü bu kaynanayla birlikte oturma konumunda bi de bebekolmasa belki de daha iyi. bilmiyorum.

çalışmak bunaltıyo beni sanırım hiç hayal ettiğim bi yaşam değildi bu.
kocamı göremiyorum doğru düzgün. o öğelene kadar uyuyo ben yanından kalkıp gitmek sorunda kalıyorum.
onunla keyifle uyuyamyorum, evde ne yapıyo ne yiyo ne içiyo görmüyorum, hangi kıyafeti giyiyo
bi şeye ihtiyacı oluyo mu bilmiyorm, yemek yapamıyorum ona. bunlar zoruma gidiyor bebeğim ya. ama Allah büyük herşeyde bi hayır vardır diyorum O'na sığınıyorum.
eve gittiğimde odamızda kokusu kalmış oluyo oturup ağlıyorum

Son düzenleme:
bence varya ya hamile kalcan yada hamileliğe vücut kendini hazırlıo ondan böle...ayyy hadi inşallah...etkilio demek senin performansı...bende etki yapmıodu fazla dayanıodum

geçen ay regl geçikti bu ay 15 gün öncesinden regl belirtisi başladı bende anlamadım ya karı olmak ne zormuş benim normal regl ağrısı değil şu an uçları sızlıyo cicim çok rahatsız ediyo ve sinir basıyo acıdıkça aman neyse koparacam atıcam çöpe de anca ozaman rahatlarım

Son düzenleme:
nerde olucak benim topiğimin gülüydü ordaydı

ne tembeli olum zeyna gibi karıyım ben

bana tembel diyenin memeleri karacal ablanınkiler gibi olsun

kanka sen bana bunu da mı yapaciydin erenay kılıklı kanka

Kurban olurummmmmmmmmmm ben saaaaaaaaaaaaa şka kızzz şakaaaaaaaaaaaaaaa :90: bi öpimde barışakkk

bu ne yaaa adım çıkmış benimmm
kızım kılığımda ne varda bana laf attın şimdik yaaaaa
ne gördünüzde bana laf ediyonuzzzzzzz
iyi oluyo ama beni unutamıyorsunuzzz........

sen kankanı yarı yolda bırakıyon ya bu da beni bırakıyo bak hele kıs kıs gülüyo bi de arkamdan

boşver myhosum o durumda memiş ağrısı falan kalmaz bence

evet halvet baş ağrısının ilacıymış hani bazı kadınlar başım ağrıyor diye bahane uyduruyorlarya yalan oldu başka şey bulsunlar

Son düzenleme:

işi bıraksan çok sarsarmı sizi???? ne yapacaksan yapta bir an önce yaptır parkeni çık evine rahatla eşine hizmet et evinde çalışşş

ayyyy az çok anlayabılıyorum senı cnmmmm bende altlı ustluyummm herşeye karışırtı çaçaron ama aldım cakasını aşşağıyaa

bana tembel diyenin memeleri karacal ablanınkiler gibi olsun

kanka sen bana bunu da mı yapaciydin erenay kılıklı kanka
ıyyyyykkkkkkkk karacalın ki gibi mi

evet evet çok doğru dimişin erenay kılıklı olmuyalım

sen kankanı yarı yolda bırakıyon ya bu da beni bırakıyo bak hele kıs kıs gülüyo bi de arkamdan
vaayyy muhos deli karı sen de mi yarı yolda bırakıldın. en iyi ben annlarım seni.
sırtımdan pıçaklandım

ben kankamı yarı yolda bırakmam
bazen arka çıkmıyorum sadece yaptıklarınınn bedelini ödetiyom ona hahhahahhhahaaaaaaaaaaa
o benim çiçeğim aklımda hep keşke bi gün görebilsem onuuuu....

bence hamiş kalcan sen...bunu yazarken çok düşündüm...ümitlendirmek gibi olsun istemiom ama..buay olmasa bile en kısa sürede kalcan gibi gelio...benimde öleydi çünkü...inşallah kalırsın cnmmmm....hadi sen kal ardından bizi sürükle bize taktikler ver

bazen arka çıkmıyorum sadece yaptıklarınınn bedelini ödetiyom ona hahhahahhhahaaaaaaaaaaa
bende seni görmek istiyorum
ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyom

sen her ay hamile mi kalıyon anlamadım

ahahahha çokk alemsınnn yok ayoll her ay kalcakmısım gıbı belırtı yaşadım gunum gecınce testler negatıfte cıksa yok yok ben kesın hamıleyım bunlar yanlış gosterıyo psıkolojısı anla artıkk

işi bıraksan çok sarsarmı sizi???? ne yapacaksan yapta bir an önce yaptır parkeni çık evine rahatla eşine hizmet et evinde çalışşş
yok canım maddi yardımdan çok evde kalmak istemiyorum geçinemiyoruz ki evde.
eşimin babası da evde akşama kadar çok huysuz bi adam mutfaktan çıkmıyo herşeye karşıyo.
ilk evlendiğim sıra bi kaç ay evde kaldım delirtti beni .
çalışmaya başaldım mecburen. şimdi yine evde kalırsam sorunlarımız daha çok olur. eşimle de daha fazla huzursuzluk olur aramızda biliyorum.

vaayyy muhos deli karı sen de mi yarı yolda bırakıldın. en iyi ben annlarım seni.
sırtımdan pıçaklandım

he yaa hançer yedim bıçak ne ki

ya harbi ya bi gün toplansak hepimiz ben hepinizi merak ediyorum şaka değil

ara ara bana da geliyo o his sanki bişeyler olucak gibi sonra kovalıyorum başımdan kış kış diye bende umutlanmak istemiyorum hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsin canım inşallah bakalım

iki ucu bippppp değnek derler senin duruma yorum bile yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…