Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ilginç bir evlatçığın var
neden bıraktı acaba
neyse sende taze inek sutu alırsın daha sağlıklı olur.
oralardada burdaki gibi sütçüler geçiyormu bilmem
olmadı günlük sut alırsın

bak benm oğlan daha şindi uyudu.
bu satte uyuyo
sonrada gece uyumuyo.
niydecük bilmem

Hazirim mis gibi bekliyim
7 kaktik miracla oynafik doyurdjm altini temizledim 9 a kadar geri uyumusuz yengem kahvalti hazirlamis
Haa haaa haa gece seslerden korkmiyak ozaman carpisma varrr gece yimek anamiz firinda mercimek yapicekk kizlarrr mircimegi firina vericekk yavrum ayrilik uzundu cucuklarida kaynosa yollasaydin sabah alirdiniz tobe tobe ne zamandir kanka modundayim ya dilime vurdu ayoll bizim yasaklar biteydi arik eyiydi

QUOTE="basakss, post: 36808071, member: 309493"]senin kaynata pek aktif değil heralde
hiç sesi çıkmıyo.
valla kalabalıkta dinleniyo insan.
bebeğe Bi suru bakıcı olur[/QUOTE]
Hee öyle

Abbowww evde adam dolu herif arabayla geliyi sabaha anca varir

Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah

yaaa çok seviyom bunu gıcık bişey

QUOTE="basakss, post: 36808071, member: 309493"]senin kaynata pek aktif değil heralde
hiç sesi çıkmıyo.
valla kalabalıkta dinleniyo insan.
bebeğe Bi suru bakıcı olur
Hee öyle

Abbowww evde adam dolu herif arabayla geliyi sabaha anca varir [/QUOTE]sabaha karşı

Allah gonul yorgunlugu vermesin kuzum..ahh ahh bende yorgunum ama hayat yorgunuyum hgece gece damara bagliyim dedim

Gecelerr gecelerrr uykusuz geceler sabahlarr sabahlarr yorgun kalkilan sabahlarr saka suka bugun bende yoruldum uzun zamandir istirahatteydim malum evi .ok goturmusss biyerden basladim ama bir ayda zor bitiririm

Butun gun sinir kupu gibi dolandim ve halada sinirliyim tarif defterim kayipp yer yarildi icine girdi sanki kurabiye yapacaktim sinirimden yapmadim o defter bulunacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…