- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Gelir gelirSara gelmedi bugün alismistik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir gelirSara gelmedi bugün alismistik![]()
Hee çok sukurIyi yemek derdin yok bugün
Her çocuk farklidir cnm cinsiyetten bile fark eder korkmaYok canim pek bişey hissetmiyirum açıkçası bende endişeliiyim acaba hersey yolunda mi diye
Inşallah canimHee çok sukur
Her çocuk farklidir cnm cinsiyetten bile fark eder korkma
yoktur birşey ALLAH ın izni ile korkmaYok canim pek bişey hissetmiyirum açıkçası bende endişeliiyim acaba hersey yolunda mi diye
abbowwwwwwwwwwwwwww flaş haber kız bunca gün nasıl beklemiş ben olsam her güne bir test yapmıştımmm,ay bizede haber etsin hemenKiz erkenciydi ama gece rahat uyurdu bir hafta ongundur huzursuz
burdayim ddenen yeterli yoksa yok
Hadi hayirlisi cnm
Pasagulun adeti 7 gun gecmis test yapacak bugun donuna .iciyi
ay bende küçülmüştür dedim iyi bari işine yararKızlar kazak tam hamiş kazagi olmuş.
Yani bütün aldigim kiloları kamufle edecek şekilde olmuş. Bir foto çekip koyarım![]()
walla ben,işlerimi halledip anneme gidecem yineBuarada Günaydın kızlar
Selam vermeden konuya atladık.
Bugün ne yapcaksiniz herkes rapor versin.
ewet insan alışıyor gerçektenSara gelmedi bugün alismistik![]()
Bende bendeeeee bayiliyommmmmDOĞAN CÜCELOĞLU na bayılıyorum..her çarşamba melek programında şahane şeyler paylaşıyor..
Yapma canim nolur nolmazkızlar pilates yapsam bir sakıncası varmıdırki yaaa![]()
aklı olan tabiki birlikte oturmaz. Öyle bi hata ancak aşk gözünü kör etmişse yapılır.yoktur birşey ALLAH ın izni ile korkma
abbowwwwwwwwwwwwwww flaş haber kız bunca gün nasıl beklemiş ben olsam her güne bir test yapmıştımmm,ay bizede haber etsin hemen
ay bende küçülmüştür dedim iyi bari işine yarar
walla ben,işlerimi halledip anneme gidecem yine
bugün akşamda kızkardeşime görücü gelecek,canım sıkılıyor benim kızım olsaydı hiç veremezdim heralde
kız evi olmak zor yaa ,gerçi bu gelenler tanıdıkların yoğun ısrarı üzerine geliyolar,bakalım hayırlısı..olacağı meçhul ,çocuk anasıgilin üzerine ew yapmış kardeşimde bizim neler yaşadığımızı bilip çevresindekileride gördüğü için isteksiz...
aklı olan birlikte oturmaz![]()
sakin yapma tizim pilatesin sırasımı . Yavru gelecek bizim kız pilatesin derdindekızlar pilates yapsam bir sakıncası varmıdırki yaaa![]()
Ellerine saglik cnm bende miraci yikafim doyurdumYemegimi ocağa koydum
Türlü
Bulgur pilavı
![]()
Sağol canim senin de eline sağlık sen zor işi yapmissin. Çocuğu doyurmak. Bizim alisi doyurunca o kadar hafifliuorumki..Ellerine saglik cnm bende miraci yikafim doyurdum
yok canim oysa ne güzel programlar var ben seviyom Fox u. Unutma beni hariç tabiiiiUnutma beniye bakiyomsizin orda fox yok derin
![]()
Kolay değil koca bi yaz tatilinden sonra normaldir. Alışır bu tempoya zamanla.Hakanda uyuyor hala çocuğun perti cikti sabah erken kalkinca yavrum benim
Bütün drlar emrinde estetisyenler herkes birakta incecik olsunSeda Sayan a bakiyom
kadjn incecik