Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok canim pek bişey hissetmiyirum açıkçası bende endişeliiyim acaba hersey yolunda mi diye
yoktur birşey ALLAH ın izni ile korkma:KK19:
Kiz erkenciydi ama gece rahat uyurdu bir hafta ongundur huzursuz

:110: burdayim ddenen yeterli yoksa yok

Hadi hayirlisi cnm
Pasagulun adeti 7 gun gecmis test yapacak bugun donuna .iciyi
abbowwwwwwwwwwwwwww flaş haber kız bunca gün nasıl beklemiş ben olsam her güne bir test yapmıştımmm,ay bizede haber etsin hemen:KK71:
Kızlar kazak tam hamiş kazagi olmuş.
Yani bütün aldigim kiloları kamufle edecek şekilde olmuş. Bir foto çekip koyarım :cool:
ay bende küçülmüştür dedim iyi bari işine yarar:cool:
Buarada Günaydın kızlar
Selam vermeden konuya atladık.
Bugün ne yapcaksiniz herkes rapor versin.
walla ben,işlerimi halledip anneme gidecem yine:KK51::KK51:
bugün akşamda kızkardeşime görücü gelecek,canım sıkılıyor benim kızım olsaydı hiç veremezdim heralde
kız evi olmak zor yaa ,gerçi bu gelenler tanıdıkların yoğun ısrarı üzerine geliyolar,bakalım hayırlısı..olacağı meçhul ,çocuk anasıgilin üzerine ew yapmış kardeşimde bizim neler yaşadığımızı bilip çevresindekileride gördüğü için isteksiz...
aklı olan birlikte oturmaz:KK51:

DOĞAN CÜCELOĞLU na bayılıyorum..her çarşamba melek programında şahane şeyler paylaşıyor..

Cnm hayirlusi olsun kardeşin çok iyi dusunsun durduk yere sikintiya gitmesin ayri oolmak iyi azicik asim agrisiz basim.

yoktur birşey ALLAH ın izni ile korkma:KK19:

abbowwwwwwwwwwwwwww flaş haber kız bunca gün nasıl beklemiş ben olsam her güne bir test yapmıştımmm,ay bizede haber etsin hemen:KK71:

ay bende küçülmüştür dedim iyi bari işine yarar:cool:

walla ben,işlerimi halledip anneme gidecem yine:KK51::KK51:
bugün akşamda kızkardeşime görücü gelecek,canım sıkılıyor benim kızım olsaydı hiç veremezdim heralde
kız evi olmak zor yaa ,gerçi bu gelenler tanıdıkların yoğun ısrarı üzerine geliyolar,bakalım hayırlısı..olacağı meçhul ,çocuk anasıgilin üzerine ew yapmış kardeşimde bizim neler yaşadığımızı bilip çevresindekileride gördüğü için isteksiz...
aklı olan birlikte oturmaz:KK51:
aklı olan tabiki birlikte oturmaz. Öyle bi hata ancak aşk gözünü kör etmişse yapılır.
Ben bile şu saf halimle ayrı evim olsun istedim. Kiradayiz ama kafamız rahat.
Allahim kardeşinin hakkında hayırlısınu versin canim

Ellerine saglik cnm bende miraci yikafim doyurdum
Sağol canim senin de eline sağlık sen zor işi yapmissin. Çocuğu doyurmak. Bizim alisi doyurunca o kadar hafifliuorumki..

Unutma beniye bakiyom :110: sizin orda fox yok derin :63:
yok canim oysa ne güzel programlar var ben seviyom Fox u. Unutma beni hariç tabiiii :110:gıcık oluyom o diziye:KK12:

Back
X