Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110:
yok bu kucuk daha beter kok sokturuyor bize:KK53::KK53:

:63::63: anladikj

Sevdi ama yinede kucak diyor:KK51: kucakci bu oglan ya bende bir daha dogururum dogurmam:KK51: aliyom kucaga buyuyunce zaten kucak istemiyolar:KK53:
Egede hep çıkmak isterdi yurutecden.
benim aldığım yurytec pahalıydı
sizinki gibi adi değildi.

Burayi kim ihmal ediyorsa at listeden :110:

Biri deseki gel kahvalti hazir resmen ucarim:KK55::KK55::KK55::KK72::KK72:
ayy ne kıymetli bişi biliyomusun
biri çay demlese:KK53: de çağırsaaaa ne çok dua ederdim

bayiliriiimmmm

saol ewet seevisle gidiyor

Ne guluyon seni de girecik iki uc seneye kadar:63::63:
:eek:aboringoo angaraya senede 2kere anca giderük

bizde yine zoba yakacukkkkk kaderimiz bu KADERDAŞ,ya ben geçen kış zobaya bir şiir yazmıştım kış gelmeden onu bir ara bulsak kimbilir kaçıncı sayfada:KK14:
ara canım arayan Mevla sını:KK70:dA bulur belasınıda

Derin napiyon giiiii

Arabayi statik alacak araba bulamiyok :eek::eek:
daha almadınızmı geç kalmışınız:110:

başakkkk saraaaa napıyosunuzzz

BAŞAK beni listeden de silmiş ama haklı baya oldu gelemeyeli ama benim suçum yok şu an istanbuldayım görümcemgile geldik normalde ankarada oturuyorum orda interneyşıl varda o yüzden hemen aklıma siz geldiniz.
fıstık
sen gelmeyeli uzuun zaman oldu
en son ne zaman geldiğime baktım

listede olupta gelmeyen olursa kızlar soruyor doğal olarak
bu kişi neden listede diye.
sen ne zaman gelebilirsen gel
:KK60:seni seviyorum

Basak karisi yurutecimuz kalitesiz değil pilsanin türk mali :110:
Catla patka bindi bugün yürüdü bile :63::63:

Araba ariyok bulamaduk bulsak alacaz :63:

İyi bir müşteri bulduyduk o yüzden hemen sattik:63:

Ablalar gündüz fırsat olmuyo uğrayamıyorum fırsat buldukça yazarm naslsıniz bakim
Ablalar mı? :KK57:
:63::63::63::63::63::63::63:

$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim taaaaaa ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda:KK11::KK11:
Nasıl olmamı bekliyosun simdi:110::110::110::110:SANA soruyorum:KK62:

:KK67::KK67::KK67:

93doğumluyum herkazden küğüm diye tahmin ediyorum neyse çok geçmiş olsun kaxağı giyemeden gitti de neden alır almaz yıkadınkio_O

$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim ta ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda:KK11::KK11:

$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim taaaaaa ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda:KK11::KK11:

Basak karisi yurutecimuz kalitesiz değil pilsanin türk mali :110:
Catla patka bindi bugün yürüdü bile :63::63:

Araba ariyok bulamaduk bulsak alacaz :63:

İyi bir müşteri bulduyduk o yüzden hemen sattik:63:
he işte adi
oyuncakları filan yıllar öncesindeki oyuncaklar.
o yurytecler oyuncakçılarda oluyo 20-30 milyon falan.
ben bebek mağazasından almştım
şişkoringo:p

Ablalar gündüz fırsat olmuyo uğrayamıyorum fırsat buldukça yazarm naslsıniz bakim
fıstık sana yazdıklarımı okudunmu
gerisi önemli değil
gündüz napıyosunki bakim
ev hatunu değilmiysin sen
Epey okudum sizi ozledim kocam gormesin telini yine yuruttum internet 26 sina kadar yoksa yok :KK70::KK70:
:KK70:ay çok hoş

bende sana bişi sorim
o kazağı 90 dereceye atmayı nasıl becerdin.

bence yarın aldığın yere götür
90dereceye dayanmadığını soyle.
sonuçta istemeden attın
tüketici hakları var
muhakkak Bi haklı yönun vardır:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

22 Eylül Batım... Akşam hep ağrıdı bu sabah ta ara ara sancı vuruyo Allahım Cuma gününün hayrına hayırlara vesile olsun inşllah :cry::cry:

Aaammmiinn hayırlı bereketli bol bebişli cumalar :KK36::KK36::KK36:

Ammiinnn Hayırlı cumalarr :KK36::KK36:

Acabaa beni hatırladın mı? :)
Kayıbım da bayaaadır.

sen kesmezsen emer:110:

bebek arabasından bahsediyon sandımdı.
böyük araba mı alıyonuz
Deli kari niye keseyim :63:
BBebekarabamiz var aabisinin zati biniyor kuzum BBüyük araba alacik Bende mmağazadan aldim yurutecimizi CÇatlak kadin :63:
Epey okudum sizi ozledim kocam gormesin telini yine yuruttum internet 26 sina kadar yoksa yok :KK70::KK70:
sen yurutmeye devam et bafs yoksa yok

Nasil becerdin birde ilk defa yikayacaksan elinde bir su yikayiver boyasi akar bilmem nolur onudami biz ogretek:KK11::KK11:

Back
X