Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslarr avatarımdaki uyku tulumu nasılll???
doğurursam bigün kesin alıcam bundan eşimede gösterdim o da bayıldı sen doğur ben milyar para olsa alırım ben onu didiiiii
senin koca da seni fanusa sokuyo bebeleri de tırtıl uyku tulumuna
var siz de bişi

kıslarr avatarımdaki uyku tulumu nasılll???
doğurursam bigün kesin alıcam bundan eşimede gösterdim o da bayıldı sen doğur ben milyar para olsa alırım ben onu didiiiii

bezelye gibimi desem ama çok tatlılar inşallah nasip olur almak
bende sürekli netten bebek battaniyelerini indiriyorum örmek istiyorum becerebilirsem

bezelye gibimi desem ama çok tatlılar inşallah nasip olur almak
bende sürekli netten bebek battaniyelerini indiriyorum örmek istiyorum becerebilirsem
ne güzel yaa inşallah sana da nasib olur kullanmak onları. hepimize tabii
sen hiç örgü örmezmisn

kızlarrr ne olur bana akıl verin
adetim 1 hafta geçikti doktora gittim.ultrasonda baktı bir kese görüyorum ama tam değil emin değilim dedi kan ve idrar tahlili yaptırdı internetden baktım idrar tahlilim çıkmış kan çıkmamış idrarda pozitif negatif yazmıyor.idararımda normal değerlerime bakmış...kaldım ya sizce hamilemiyim hemşire dediki bana sen hamilesin kesin ama doktorum kendini çok kaptırma sonuçlara bakalım dedi ...sevinsemmmi ağlasammı şaşırdım allahıma dua ediyorum ne olur yarrabbim isteyen herkese ver diye ..inşallah gebeyimdir....

inşallah hamilesindirrr ama kan testi çıkmadan anlaşılmazkiiii

ne güzel yaa inşallah sana da nasib olur kullanmak onları. hepimize tabii
sen hiç örgü örmezmisn

örerim kazak hırka atkı şapka örmüşlüğüm var ama seçtiklerim biraz zor geldi arkadaş olsa gösterirdi nasıl olacağını o zaman örerim

dnz123 hoş geldin kuzum evet bişi diyemeyiz dua ederiz bitek inşallah bebişin gelirrrrrrr

tırtıl da olabilir ama sanane ben tırtıla benzettim çirkef sıçrama gece gece bana

ama adıda bezelye uyku tulumu canımcımm sıçrayamam zaten karnım açç
akşam yemeğinde kocacımnan bişiler konuşuyoduk o hızlı hızlı yediii ben konuşmaktan yiyemedim sonrada tutturdu hadi kalk annenlere gidelim diye yemeğimi yiyemeden sofrayı bırakıp kalktık annemlere gittik 1 saatliğineeee

dnz123 hoş geldin kuzum evet bişi diyemeyiz dua ederiz bitek inşallah bebişin gelirrrrrrr

inşallah canım ya ben hiç umursamadım bu ay dedimki neyse hayırlısı oo olsun adettim geçti gene takmadım olcak diye bekeldim..bugün hastanennin önünden geçerken yengem hadi gel muayene ol dedi doktorda bir kese görüyorum ama emin değilim diyince heyecanlandım canım yoksa gerçekden umudum yoktuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…