senin koca da seni fanusa sokuyo bebeleri de tırtıl uyku tulumunakıslarr avatarımdaki uyku tulumu nasılll???
doğurursam bigün kesin alıcam bundan eşimede gösterdim o da bayıldı sen doğur ben milyar para olsa alırım ben onu didiiiii
kıslarr avatarımdaki uyku tulumu nasılll???
doğurursam bigün kesin alıcam bundan eşimede gösterdim o da bayıldı sen doğur ben milyar para olsa alırım ben onu didiiiii
evet menim kankam tazecikti tabiii gül goncası gibiydi. bayatladın şimdigülmesene kısss 18 yaşında evlendim ben tazeciktiiimmmm
ne güzel yaa inşallah sana da nasib olur kullanmak onları. hepimize tabiibezelye gibimi desem ama çok tatlılar inşallah nasip olur almak
bende sürekli netten bebek battaniyelerini indiriyorum örmek istiyorum becerebilirsem
iyi bak kör karııı bezelye ooooosenin koca da seni fanusa sokuyo bebeleri de tırtıl uyku tulumuna
var siz de bişi
evet menim kankam tazecikti tabiii gül goncası gibiydi. bayatladın şimdi
gülmesene kısss 18 yaşında evlendim ben tazeciktiiimmmm
kızım bende tazeciktim evlendiğimde 22 yaşındaydım ama şimdide tazeyim şarap gibi kadınım en kalitelisinden
kızlarrr ne olur bana akıl verin
adetim 1 hafta geçikti doktora gittim.ultrasonda baktı bir kese görüyorum ama tam değil emin değilim dedi kan ve idrar tahlili yaptırdı internetden baktım idrar tahlilim çıkmış kan çıkmamış idrarda pozitif negatif yazmıyor.idararımda normal değerlerime bakmış...kaldım ya sizce hamilemiyim hemşire dediki bana sen hamilesin kesin ama doktorum kendini çok kaptırma sonuçlara bakalım dedi ...sevinsemmmi ağlasammı şaşırdım allahıma dua ediyorum ne olur yarrabbim isteyen herkese ver diye ..inşallah gebeyimdir....
ne güzel yaa inşallah sana da nasib olur kullanmak onları. hepimize tabii
sen hiç örgü örmezmisn
tırtıl da olabilir ama sanane ben tırtıla benzettimiyi bak kör karııı bezelye ooooo
aynen taze zamanım geçti artıkınnnnn yıllanıyorum tadım güzelleşiyo bundan sonraaa
kızım bende tazeciktim evlendiğimde 22 yaşındaydım ama şimdide tazeyim şarap gibi kadınım en kalitelisinden
ya benim şansa bakki tahlil makinası bozulmuş yarın yada perşembe çıkıcak tahlil....ölücemmm heyecandannn ....inşallah hamilesindirrrama kan testi çıkmadan anlaşılmazkiiii
tırtıl da olabilir ama sanane ben tırtıla benzettimçirkef sıçrama gece gece bana
ya benim şansa bakki tahlil makinası bozulmuş yarın yada perşembe çıkıcak tahlil....ölücemmm heyecandannn ....
ya benim şansa bakki tahlil makinası bozulmuş yarın yada perşembe çıkıcak tahlil....ölücemmm heyecandannn ....
:89::89::89::89::89::89:
kocan bööle geziyodur o zaman
kocacın o tazeciğin tadına 7 yıl bakamamış ama
dnz123 hoş geldin kuzum evet bişi diyemeyiz dua ederiz bitek inşallah bebişin gelirrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?