Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

daha nerene yiyceksen.
baksana durmadan mandalina yiyon

kızlar buarada benimde tahlillerim yarın çıkıyo sabah dr.a gidicem ..
7 tane test yaptırdı bunların içinde beta hcg de wardı neden istedi acaba beta hcg kanda gebelik testi değilmikii :44::44::44:

7 tane test yaptırdı bunların içinde beta hcg de wardı neden istedi acaba beta hcg kanda gebelik testi değilmikii :44::44::44:

ewwt emin olmak istemiştir belkiimm, onun değeri de önemli ama çok düşükse iyi değil diye biliyom ben
hadi hyırlısı bakalımmm

hayırlısı tatlım sen hemen bi test yaptır bence. peki adet belirtilerin varmyd

hepinize teşkkür ederim inşallah hamileyimdir allahım sizlerede ve isteyen herkese versinnn.hepinizi kocaman öpüyorum ve ben yatmaya gidiyorum iyi geceler.......

inşallah tahliller güzel çıkar canım

canım ben daha önce hamile kaldım ve kalpleri durdu alındı ozamanda o tahlildede yani evdeki tahlilerde bende çıkmıyoooo 1.5 aylıktım negatifdiiii doktora söledim idrarıma geç vuruyoo dediii

hmm duymuştum onu benimde ilk hamişliğim görünmemiştiiiii belkide ondandıııı hımmm:26:
kanda çıkmıştıııı:26::26::26::26:
neyse beklicen kuzucum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…