daha nerene yiyceksen.ama adıda bezelye uyku tulumu canımcımm sıçrayamam zaten karnım açç
akşam yemeğinde kocacımnan bişiler konuşuyoduk o hızlı hızlı yediii ben konuşmaktan yiyemedim sonrada tutturdu hadi kalk annenlere gidelim diye yemeğimi yiyemeden sofrayı bırakıp kalktık annemlere gittik 1 saatliğineeee
ya benim şansa bakki tahlil makinası bozulmuş yarın yada perşembe çıkıcak tahlil....ölücemmm heyecandannn ....
ne demek istediğini anlamadım iyimi bişeymi kötü bişeymi:26:
hem biz flört ettik o zaman zarfında aşkımız dahada güçlendi yani sevgisini kanıtladı beni ne kadar çok sevdiğini
daha nerene yiyceksen.
baksana durmadan mandalina yiyon
evde idrar testi yaptınmııı???
kızlar buarada benimde tahlillerim yarın çıkıyo sabah dr.a gidicem ..
7 tane test yaptırdı bunların içinde beta hcg de wardı neden istedi acaba beta hcg kanda gebelik testi değilmikii :44::44::44:
hayırlısı tatlım sen hemen bi test yaptır bence. peki adet belirtilerin varmydinşallah canım ya ben hiç umursamadım bu ay dedimki neyse hayırlısı oo olsun adettim geçti gene takmadım olcak diye bekeldim..bugün hastanennin önünden geçerken yengem hadi gel muayene ol dedi doktorda bir kese görüyorum ama emin değilim diyince heyecanlandım canım yoksa gerçekden umudum yoktuuu
sen şarap gibiyim dedinya kocan seni içtikçe sarhoş oluyodurrrr(iyi didimdi yanii)
kızlar buarada benimde tahlillerim yarın çıkıyo sabah dr.a gidicem ..
7 tane test yaptırdı bunların içinde beta hcg de wardı neden istedi acaba beta hcg kanda gebelik testi değilmikii :44::44::44:
canım ben daha önce hamile kaldım ve kalpleri durdu alındı ozamanda o tahlildede yani evdeki tahlilerde bende çıkmıyoooo 1.5 aylıktım negatifdiiii doktora söledim idrarıma geç vuruyoo dediii
ewwt emin olmak istemiştir belkiimm, onun değeri de önemli ama çok düşükse iyi değil diye biliyom ben
hadi hyırlısı bakalımmm
iyi geceler kızlar
inşallah tahliller güzel çıkar canım
iyi geceler kızlar
iyi geceler nasılsın h.g
sanada cnm nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?