Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tamam ondan yaparız siz gelin Bacim yeterki... duman duymaz merak etme.
Kız kadının günleri az kaldı şaka maka doğuracak yakında. Duman normal doğummu yapmıştı ?
dudum duydummm, Beydağlıııııı seviiiiinnnnççççç kaçak çay içiyosunuz diye sizi ihbar edicemmm emeğe saygıya davet ediyorum siziiiiii
sezeryan yaptım cnm ama bunu normal doğurmayı çook istiyorum, bi dr a teklif edicem bakalım ne diecek

Hangisini tavsiyeedersin
canım bende doğumdan önce anestezi uzmanıyla konuşmuştuk, ben epidural yada spinal istiyordum ama pıhtı dozun yüksek ve günde 2 kere iğne kullanıyorsun, normal birine göre daha riskli olur ameliyat ters bi durum olma ihtimali yüksek demişti, yani pıhtı atabilir vs gibi bi açıklama yapmışlardı... üzülerek genel oldum tabi ama olsun ne yapayım o da rahattı diğerinden zaten korkuyordum, belden iğne filan ürkütüyor beni

[QMaasallah uman85, post: 37029861, member: 242743"]dudum duydummm, Beydağlıııııı seviiiiinnnnççççç kaçak çay içiyosunuz diye sizi ihbar edicemmm emeğe saygıya davet ediyorum siziiiiii
sezeryan yaptım cnm ama bunu normal doğurmayı çook istiyorum, bi dr a teklif edicem bakalım ne diecek[/QUOTE]
Maasallah hadi bakalim hayirlisi olsun kizzz belden iiğne bizim sulandirici kadar bile yakmiyiiiiii

[Başka y="sara_28, post: 37030449, member: 238516"]çok iyi olurduda sanırım geç kaldım şimdi yap çayı bende gelirken poğaça getireyim olmazmı

bence yemek düşünüyo[/QUOTE]
Baska
Yaptigi bise yokkiiiiii

kısslar ben geldiim.
geçmişe bakcam şimdik.
lakin ilk önce kısa bir rapor vereyim.

pazar günü müstakbel gelinimiz geldi
kapıyı ben açtım ona
açıkçası heycanlıydım, benm için önemli Bi tanışmaydı çünkü
ama onda Bi heycan göremedim,
Egeye"bu kim oğlum" diye sorduğumuz da "babaane" yanıtını vermesi oldukça şaşırttı bizi.
biraz oturduk sonra gitti.

geldiğimzden beri haldır ve huldur temizlik yapmaktayım.
pek Bi işim kalmadı şükür.

sizi çok merak etmekteyim.

not:sevinç karısı kontörüm yok

eyi o vakit
---------------
amin

evet cnm biliyorum o tarifeyi
o yüzden bende Avea ya geçicektim.
lakin ikametgah istediler.
bende tam songune bıraktığım için ikametgah alamadım.
o yüzden geçemedim aveaya.

ben sana soyliyim
2gb internet benim için harika oluuuurrr.
çünkü yalnızca kk için kullanıcam
aradada face e bakarım gül gibi yeter

sular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
vallahi ya su olmayınca kokuyoruz resmen.
su bizi temizliyor, biz suyu kirletiyoruz
Bende hafta sonu gezdim simdi camasir la ugrasiyom ewi supurdum sildimwc banyo yikadim patlican tava pilav yapacam miraç bey uyursa bu arada sacimj karameleboyadim çok gizel oldum en guzel benimmmmmm
kara böcük
sana yakıştımı o renk acep

Simdi saglikocagindan geldim asiyi yaptirdik çocuk bayiliyordu aglamaktan
bide morarıyor bazı bebekler çok korkuyom ben

kafamıza yeşil şapka takmışlar gızel olmuş
varım yoksa yok muyum
saçma sürtuk işler
karnım çok aç saçmalıyom.
yemeğem pişmiştşr gidiyimde sıfrayı kuruyum

derin olişin nasıl oldu kabızı duzeldimi kadın.
Beydooş sen niydiyon yavrumm

hanfendi hayla gelmedimi kırmızılar kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…