Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yemek yedik herif miraca bakti bende mutfagi topladim sabahtan beri yedik ictik tezgaha dizdiydik heryeri temizledim bulasik makinesini yerleştirdim Ocagi sildim çöpleri topladim attim şimdide miraci uyutuyom çok huysuz coookkkk

Kızlar ben halen adet olmadım ve göğsüm feci ağrıyor
kız daha ne bekliyon git bir kanda baktır ,ben şimdiye kaç test yapmıştım.
Hee cani yanacak yavrumun ates olmasa bari . kizzz iki tup boya aldim bir bucugunu iki kutu aciciyla boyadim bayagi bir acildi bayrama tekrar boyarsam kendine gelir herifimde cok begendi yrmek yedik mirroyu cimdirdim doyurdum uyutuyom
bencede tekrar boya,tam rengini bulur ozaman
inşaallah derincim inşaallah amin
hakkında hayırlısı olsun canım...haklısın RABBİM ne yazdıysa onu yaşıyoruz...
Simdi saglikocagindan geldim asiyi yaptirdik çocuk bayiliyordu aglamaktan
oyyyyy geçmiş olsunnn...
Bafssssss arkadasimin doğum gün uykuyu hassa iyiki doğdun canimmm tüm dileklerin gerçek olsun seneye 4 kişi olun insallahhhhhh
amin inşaallah ...iyiki doğdun BAFS mutlu yıllar canım

inşallah canim. Iyi yapmışsın evde bulundurmakla. Inşallah ihtiyacın olmaz rahat atlatir.

gel kız Ayy ne güzel olurdu
Beydagliyida cagiririz. O ne is görüyorsa sesi çıkmıyor

börülceye gittimdi,benim börülce kuru patlıcan,salça falan satıyor..bende de parası vardı onu götürdüm diğer eltimle kaynoşta ordaydısonrada anneme gittim

Heeee ne guzel olurdu beydagli ince belli cay bardaginda demleme kacak caysever bende dumis duymasin
ewet arkidişim öyle sewiyom unutmamışsın
Beydos nerde bugün pazarda yok

evet bugün hiç sesi çıkmadı
Annecigine gitmiştir belki

hadi hayırlısı...kız gelin kaynanana mı benziyor kii
derin olişin nasıl oldu kabızı duzeldimi kadın.
Beydooş sen niydiyon yavrumm

hanfendi hayla gelmedimi kırmızılar kuşum
yoruluyommmm
Yemek yedik herif miraca bakti bende mutfagi topladim sabahtan beri yedik ictik tezgaha dizdiydik heryeri temizledim bulasik makinesini yerleştirdim Ocagi sildim çöpleri topladim attim şimdide miraci uyutuyom çok huysuz coookkkk
eee zaten huysuzdu böön iyice huysuz olur...
bende bulaşıkları hallettim çay demledim,kocamın namazını kılmasını bekliyom

Negatifi görmek istemiyorum ya çok korkuyorum
canım ben senin yerinde olsam yarın sağlık ocağında kan verirdim,korkunun ecele faydası yok..varsa bari hemen doktora gidersin..yoksada ona göre davranırsın...ben yıllarca kan testlerine ne paralar verdim,sağlık ocağında bedava git yaptır

beni yine test yap diye dürtüyolarbenim daha günüm gelmedi dayanamıyom HANFENDİ kız sen nasıl dayanıyorsunn
ben dün karbonata işedimonuda bu kk dan öğrenmiştim ve daha öncede yapmştım..kabarırsa hamilsin,dibe çökerse değilsin demekmişbenimki heç kıpırdamadı...

güzel turşu yapan varsa ,yani aaaaa benim turşumun üzerine yoktur şahane olur kıtır,kıtır hiç bozulmaz,rahatsız etmez,diyen varsa lütfen ölçüleriyle bana tarifini yazsınn

Dayanmak çok zor ama ben cumaya kadar beklicem cumanın uğuruna inanıyorum inşallah hamişimdir o karbonat tastini bende yaptı kabardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…