Noldu alacak misiniz gelin adayini egenin baba annesini
alacauk mecbur oğlan istiyi
kız daha ne bekliyon git bir kanda baktır ,ben şimdiye kaç test yapmıştım.Kızlar ben halen adet olmadım ve göğsüm feci ağrıyor
bencede tekrar boya,tam rengini bulur ozamanHee cani yanacak yavrumun ates olmasa bari . kizzz iki tup boya aldim bir bucugunu iki kutu aciciyla boyadim bayagi bir acildi bayrama tekrar boyarsam kendine gelirherifimde cok begendi yrmek yedik mirroyu cimdirdim doyurdum uyutuyom
inşaallah derincim inşaallah aminCanım hersey yolunda gider sen içini ferah tut. Inşallah bebeğini kucağına alacaksın az kaldı.
seni çok iyi anlıyorum. Ahhh beydaglim yavrun gelince o kadar hafifliyceksinki. Inşallah bu sefer olacak. Öyle bi his var içimde.
hakkında hayırlısı olsun canım...haklısın RABBİM ne yazdıysa onu yaşıyoruz...Sevinc derin beydagli canlarim mesajlarinizi okudum suan kafam karisik surekli farkli dusunuyorum ne yapacagimi bende bilmiyorum zor seylermis bunlar okadar çok doktora gittim okadar farkli seyler dinledim ki suan tek bir noktada tsabit kaldim oda farkli cikan bir test sonucum vardi onu tekrarlatip onun sonucuna gore yol cizmek zaten onun sonucu sorunlu cikarsa doktorlar igne kullanmam konusunda hemfikir yok temiz cikarsa kendimi nasil rahat hissediceksem oyle davranacagim ki tum bu yasadiklarimdan cikan tek sonuc su zaten Rabbim yazdiysa olacak Allah a inanmayan tas olsun.
oyyyyy geçmiş olsunnn...Simdi saglikocagindan geldim asiyi yaptirdik çocuk bayiliyordu aglamaktan
amin inşaallah ...iyiki doğdun BAFS mutlu yıllar canımBafssssss arkadasimin doğum gün uykuyu hassa iyiki doğdun canimmm tüm dileklerin gerçek olsun seneye 4 kişi olun insallahhhhhh
börülceye gittimdi,benim börülce kuru patlıcan,salça falan satıyor..bende de parası vardı onu götürdüm diğer eltimle kaynoşta ordaydıinşallah canim. Iyi yapmışsın evde bulundurmakla. Inşallah ihtiyacın olmaz rahat atlatir.
gel kız Ayy ne güzel olurdu
Beydagliyida cagiririz. O ne is görüyorsa sesi çıkmıyor
ewet arkidişim öyle sewiyom unutmamışsınHeeee ne guzel olurdu beydagli ince belli cay bardaginda demleme kacak caysever bendedumis duymasin
Beydos nerdebugün pazarda yok
evet bugün hiç sesi çıkmadı
Annecigine gitmiştir belki
dudum duydummm, Beydağlıııııı seviiiiinnnnççççç kaçak çay içiyosunuz diye sizi ihbar edicemmm emeğe saygıya davet ediyorum siziiiiii
sezeryan yaptım cnm ama bunu normal doğurmayı çook istiyorum, bi dr a teklif edicem bakalım ne diecek
hadi hayırlısı...kız gelin kaynanana mı benziyor kiikısslar ben geldiim.
geçmişe bakcam şimdik.
lakin ilk önce kısa bir rapor vereyim.
pazar günü müstakbel gelinimiz geldi
kapıyı ben açtım ona
açıkçası heycanlıydım, benm için önemli Bi tanışmaydı çünkü
ama onda Bi heycan göremedim,
Egeye"bu kim oğlum" diye sorduğumuz da "babaane" yanıtını vermesi oldukça şaşırttı bizi.
biraz oturduk sonra gitti.
geldiğimzden beri haldır ve huldur temizlik yapmaktayım.
pek Bi işim kalmadı şükür.
sizi çok merak etmekteyim.
not:sevinç karısı kontörüm yok
yoruluyommmmderin olişin nasıl oldu kabızı duzeldimi kadın.
Beydooş sen niydiyon yavrumm
hanfendi hayla gelmedimi kırmızılar kuşum
eee zaten huysuzdu böön iyice huysuz olur...Yemek yedik herif miraca bakti bende mutfagi topladim sabahtan beri yedik ictik tezgaha dizdiydik heryeri temizledim bulasik makinesini yerleştirdim Ocagi sildim çöpleri topladim attim şimdide miraci uyutuyom çok huysuz coookkkk
ben yoktum yaa bir sürü çene çalmışlar
canım ben senin yerinde olsam yarın sağlık ocağında kan verirdim,korkunun ecele faydası yok..varsa bari hemen doktora gidersin..yoksada ona göre davranırsın...ben yıllarca kan testlerine ne paralar verdim,sağlık ocağında bedava git yaptırNegatifi görmek istemiyorum ya çok korkuyorum
beni yine test yap diye dürtüyolarbenim daha günüm gelmedi dayanamıyom HANFENDİ kız sen nasıl dayanıyorsunn
ben dün karbonata işedimonuda bu kk dan öğrenmiştim ve daha öncede yapmştım..kabarırsa hamilsin,dibe çökerse değilsin demekmiş benimki heç kıpırdamadı...
KabardimiDayanmak çok zor ama ben cumaya kadar beklicem cumanın uğuruna inanıyorum inşallah hamişimdir o karbonat tastini bende yaptı kabardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?